|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hruškova marmelada
7.10.2009 11:13:01   
sabri
Prvič sem skuhala hruškovo marmelado in sem dala na kilo hrušk pol kile želirnega sladkorja, ker nobeden ne mara preveč sladke. Je pa zelo tekoča, pa ne vem kako jo bolj zgostit. Sem jo tudi kuhala dlje, kot piše na sladkorju ravo zato, ker sem ga dala pol manj. Aja, pa še to, ali jo shranite v hladilniku ali samo v hladnem prostoru? Ker v receptih piše ful različno. Hvala, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hruškova marmelada
7.10.2009 12:18:57   
loremi
Ja jaz bi potem še dodala želirno sredstvo, predhodno z malo sladkorja zmešano.

glede shranjevanja pa, potem bi morali imet večino vložene ozimnice v hladilniku. Če je pravilno složeno (marmelada vroča vlita v kozarce in počasi v deko zaviita hlajena), je čisto zadovoljivo, da je v hladnem in temnem prostoru.

< Sporočilo je popravil loremi -- 7.10.2009 12:20:18 >

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hruškova marmelada
7.10.2009 13:20:37   
sabri
hvala, drugič bo že bolje.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hruškova marmelada
8.10.2009 9:24:17   
Adelina
Če bi še dalj časa kuhala, bi se ti sigurno zgostila, ker bi izhlapela tekočina. Sama sem kuhala že tudi marmelado iz lubenice, ki je dejansko sama voda, pa je z dovolj dolgim kuhanjem še preveč  trda, da se še mazat ne da lepo. Sem pa jo prvi dan tudi jaz premalo skuhala in je bila še čisto tekoča, pa sem naslednji dan kozarčke ponovno zlila in kuhala še nekaj časa (no še preveč), da se je zgostila. Aja pa to z navadnim sladkorjem, ker želirnega sploh ne uporabljam.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To zelenjavo dobi 90 % otrok za prvi obrok
Po spletni raziskavi, ki smo jo naredili na FB in IG strani SrkbenStars.si se je izkazalo, da je 90 % otrok za svoj prvi...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)


Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!