|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 8:53:41   
ajtak
Pozdravljene user posted image ,
Zanima me ce ima katera izkusnje z dopustom v zadnjih mesecih.

Z mozem bi si namrec silno rada privoscila dopust, a je na zalost to mogoce sele v septembru. Takrat bom pa v 8. mesecu...

Pa me zanima ce menite, da bi znal bit dopust v sotoru zame in user posted image  prevelik napor?
Najbolj me skrbi vstajanje iz "postelje", ker so te blazine precej pri tleh...

Imate kaksno idejo kako bi vso stvar dvignila? Zlozljive postelje pa niso primerne, ker so preozke in ker morm spat na boku rabim vec prostora...

Torej naj grem v kamp ali se letos tako zeljenemu kampu odpovem in se odlociva za kak apartma??

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja




Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 9:49:10   
bodoča
Midva z mojim, sva se zdaj odločala za eno vikend varianto kamipranja. Samo po pravici povedano, meni v 8 mesecu ni ravno do kampiranja in ležanja praktično na tleh, pa brez tuša,...

Če si tudi drugače bolj tak easy človek in si navajena kampiranja, potem mislim, da lahko greš brez problemov tudi v 8 mesecu kampirat.

Jaz osebno imam pa že v ne nosečem stanju raje posteljo in ostala udobja, ki so pri kampiranju težko dosegljiva.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 12:44:08   
crci06
Mene bi najbolj skrbelo, kako 20x na noč iti na WC.
Z napihljive postelje se pa že vstane (preko kolen), če ne , ti pa mož pomaga.

Meni se najbolj pomembno zdi, da uživaš.
Če si tko flegmatik po naravi, poskusta it kampirat nekam blizu, pa se lahko po dnevu ali dveh vrneta, če ti bo prenaporno.

Meni so zadeve ratale naporne "čisto na koncu", dva tedna  pred rokom, ko sem se pozimi (malo) prehladila in nisem več non-stop skakala naokrog. Takrat sem se zaležala in m je bil naslednji mesec user posted image  do poroda precej naporen. Dokler si aktivna, pa sproti pridobivaš kondicijo, pa še koristno je za oba.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 12:53:19   
LuLu
Ojla, probaj si dati dve blazini, če gre, no vsaj pri meni je bilo vstajanje iz postelje muka. Ni mus, da bo pri tebi tudi tako.
Jaz mislim, da samo kempiranje na nosečnost nima nobenega vpliva. Ma saj tudi ljudje, ženske živijo v čudnih kolibah, šotorih... nekje pač, pa so normalno rojevale. Gre pač za udobje, ki ga imaš doma in je meni v 8. mescu še kak prav prišlo.
Če bi jaz šla kempirat v 8. bi pa samo malo razmislila o tem kje je kakšna dovolj dobro opremljena bolnica-porodnišnica, da je dovolj blizu seveda. Nikoli se ne ve user posted image
Pa lep dopust!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 13:04:25   
mml
Kar se nosečnosti tiče mislim, da če se dobro počutiš in sicer uživaš v kampiranju, ni nobenega razloga da ne bi šla.
Meni se zdi že sicer o precej neugodna varianta in si ne predstavljam, da bi sredi noči čez pol kampa hodlia na stranišče. To bi se mi zdelo celo bolj neprijetno kot neudobno ležanje. Tako da je to čisto stvar navad in pričakovanj. Jaz bi se vsekakor rajši odločila za kakšno bolj udobno varianto user posted image

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 13:09:44   
Anonimen
Jaz sem se zdaj vrnila z dopusta 2 tedna pred rokom. Bilo je super, vendar smo bili v hotelu, ki je od plaže 20 metrov. SI ne morem zamišljati dopusta brez klime in brez udobne postelje ter Wc-ja v bližini. Sem tudi po 5x na noč šla na Wc. PA da se še vlačim po kolenih...ni šans, raje doma čubim.

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 13:53:56   
ajtak
Dejstvo je, da sem ze ob sami misli na to, da bi sla v apartma povsem nesrecna... Resnicno uzivam v nasem kampu v katerega hodim celo zivljenje (prvic sem bila pri 11h mesecih), do wc-ja navadno nimam predalec, tako da me to niti ne skrbi, res pa je, da ne vem kaj pomeni biti v 8. mesecu nosecnosti in kolikokrat bo treba jit  na noc tja.

En ogromen plus (zame) je to, da gre za FKK kamp in to je tudi glavni razlog zakaj bi se tezko odlocila za apartma ali hotel.

Bo pa vse pokazal cas, dopust bova planirala, se bova pa tik pred zdajci odlocila kam!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 14:06:01   
viv_
Evo, iz prve roke... Jaz sem lani avgusta 3 tedne kampirala, rok sem imela pa 3.11. Kampirali smo pa po Grčiji - so sličice v albumu. user posted image  Če si navajena takega načina dopustovanja go for it.



_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 14:16:12   
Daschi
Naredi preiskus kar doma. Napihni blazino in prespi na njej noč.
ali pa se malo pred dopustom odpravita za konec tedna v kak naš kamp (Bled, Bohinj9, pa ti bo hitro jasno ali si pripravljena ali ne. Sama boš najbolje ugotovila. Vsaka nosečnost je pojem zase.

Jaz sem bila dve leti nazaj ravno toliko noseča, kot sem sedaj in sem na morju trpela. letos pa smo bili isti termin, kot takrat, isti tedni nosečnosti, pa sem uživalauser posted image .

_____________________________

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kampiranje v 8. mesecu
16.7.2007 23:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Dejstvo je, da sem ze ob sami misli na to, da bi sla v apartma povsem nesrecna... Resnicno uzivam v nasem kampu v katerega hodim celo zivljenje

Potem nimaš kaj razmišljat, pojdita kampirat.user posted image Meni se bi zdel večji problem tolikokrat do oddaljenega wc-ja sprehodit kot vstajat iz postelje. Najbrž tudi zato, ker sem trenutno navajena vsega hudega, saj imava že dva meseca jogi na tleh in praktično s tal vstajam. Ampak imam vsaj wc blizu.user posted image
Kar pojdita kampirat.

(odgovor članu ajtak)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kampiranje v 8. mesecu
17.7.2007 11:09:18   
ajtak
user posted image , ce pa ti loh na tleh spis, k si ze 10 dni cez rok, bom pa mnde tud jaz v 8. mesecu loh... Sva glih preracunala, ce greva v kamp placava oba za 7 dni 97,65 Eur. Varianta je pa se Solaris, kjer placava za apartma s klimo, tv... 238Eur za 7 dni.

Cene so tezko primerljive, ampak vsaj vem da je opcija, da se ne odpovem ne komfortu klime, tusa in blizine wc-ja, niti rjavi ritki user posted image .

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kampiranje v 8. mesecu
17.7.2007 17:12:49   
hokejistka
ajtak mogoče se pa srečava?user posted image Jaz grem tudi v FKK kamp, samo sem precej manj noseča. Jaz sem razmišljala, da bi bilo fino imeti kakšen kemični wc ker meni se že dvakrat na noč ne ljubi do wc-jev sprehajat, pa čeprav so blizu. Samo na žalost ta varianta odpade. Mogoče pogruntam kaj drugega.
Glede stranišča pa razmišljam o uporabi mokrih robčkov, ali bom šla pa vsakič pod tuš z intimnim milom.
Še 3 krat v službo, potem pa na morje user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kampiranje v 8. mesecu
18.7.2007 8:31:16   
pikica*
Po moje bo največji problem vstajanje. Pa mogoče še kolki. Mene so v prvi nosečnosti že nekje od polovice grozno boleli, sploh ponoči. Sem se morala celo noč obračati z enega boka na drugega. Tri dni kampiranja je bilo zame čisto dovolj (pa je zame to drugače no.1 dopust). Če ti bo to zneslo, potem je ok. Pa mogoče ti bo v tolažbo še to, da boš septembra šele v sedmem mesecuuser posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?