|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.12.2007 8:11:55   
monika30
Dobro jutro.

U, Bojka, si pa zgodnja.
Ste se pa kr razgovorile. Vidim, da se vas bolezni lotevajo. No, tudi mi smo skoraj več doma kot v varstvu. Sedaj je trenutno prehlajen ful in kašlja (smo že v fazi izkašljevanja). Se ga trudim čimbolj zdraviti z naravnimi rečmi.

Miklavž: mi smo že zadnjič kupili en bager, pa bo zdej dobil samo kakšno čokoladico. Jaz pa upam na ene copate, ker imam že luknjico na teh, ki jih imam sedaj. Nisem pa nič še Miklavžu omenila, tak da bolj slabo kaže.

V ponedeljek pa gremo s 2 sodelavkami v Graz, malo v šoping, se že veselim. So se mi že sline cedile, ko je Bojka razlagala kak nakupuje v Austriji.

Nina, pri nas je hrana ponavadi problem, če je bolan, drugače kr gre. Ne mara pa več piti mleko, ne po flaški, ne po kozarčku. Zjutraj smo prešaltali na čaj, zvečer pa se malo pomučimo.

Tako, zdaj grem pa še mal delat.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.12.2007 10:44:23   
nina166
Danes pa ni še nič kavice...jo bom pa jaz skuhala...saj kdaj pa kdaj pa mi tudi pripada, da jo jaz user posted image  user posted image  user posted image

Izbirate lahko med:

user posted image

user posted image

user posted image

monika uživaj s šopingu...jaz bi tudi kam šla user posted image  user posted image  user posted image

Miklavž bo pri nas prinesel poganjavčka, ene igrače za v vodo, knjigico, sadje in kako sladkarijo

Avto: midva sva tudi dala zavarovanje skoz pred kratkim, tako da bo eno leto mir...imava pa samo en atvo in se to kar malo pozna. Jaz imam itak službo 50m stran od hiše in ga trenutno še ne rabim, če pa morem dopoldan kam, pa si ga pri starših sposodim user posted image

Grem delat...lepo se imejte

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
4.12.2007 11:21:05   
Anonimen
uuuuuaaaaa tole kavo pa jaz kar popijem, preden mi katera uskoči. user posted image user posted image  Bi najraje kar dve, ker se tak svetita. No, prav. Da ne bo katera rekla....bom tadrugo. Ok?user posted image  Nina, hvala.

Monika, a ti pa se greš razvajat preko meje? Po kaj pa greš? No, kaj imaš namen kupit, kaj boš kupila boš itak pol povedala, pa bo ziher kaj več kot je blo v planu. user posted image  Veš mi gremo v AU predvsem zato, da nakupimo stvari, ki se jih pri nas ne da dobit. Mleko za Saro, ker ji ga še vedno ne upam dajat alpskega. Pa nekaj čistil, pa kremo za ritko in podobno. Saj v mullerju se nekaj da dobit tega, ki ni ravno delano za naš trg, samo sem vedno razočarana, ker enkrat ni enega, drugič ne dobim drugega. Moram pa posebej v mesto zato, pa parkplac iskat, pol pa še praznih rok ostanem. In zadnjič sem enega tipa tam prijazno vprašala, če ima od mleka samo tisto ubogo eno škatlo na polici, ali ga lahko dobim kaj več, če ga ima slučajno v skladišču. Pa da povem, sem najprej vprašala če ga lahko malo zmotim. user posted image  je tako zrjovel nazaj, da sem se v trenutku zahvalila za prijaznost s ciničnim prizvokom, pred njim dala dol tisto eno škatlo, ki je že bila v košari in šla. Pa naj imajo vse skupaj. Do AU imam dobre pol ure, tak da....naj se slikajo.
Ja, mi tudi načrtujemo za jutri en skok preko meje, ker Sara nima več kremice za ritko, pol bomo pa še ostalo nakupili.

Monika a ste zopet smrkavi? Sem ravno včeraj na tvojega čmrlja pomislila, kako se držite. Me spominjaš na mene, ko smo Marušo dali v vrtec. Tudi smo bili konstantno bolani. Bo pa boljše, veš. S tem se tolaži. Pa čimprej se pozdravite.

Včeraj me je skoraj kap na zavarovalnici, ker sem temu mojemu agentu dala pod nos polico za hišo, ki mi je (to sem pa jaz....smotana do kraja user posted image ) potekla sredi avgusta. Me je včeraj skoraj oblilo, ko sem se spomnila na to. Prejšnji agent me je vedno poklical in spomnil, potem je umrl in jaz seveda pozabila na zavarovanje hiše. Še sreča da se ni nič zgodilo. No, in tale včeraj meni začne računat kaj bi dobila, če bi se (bognedaj) kaj zgodilo. Punce, mene je oblilo. Dobila bi ravno za eno sobo opreme. user posted image  Pa kak user posted image  so lahko eni agentje.... No, zdaj sva stvar porihtala, ampak....kaj če bi se bilo kaj zgodilo. Jaz sem plačevala zavarovalnici (sicer manj kot zdaj, ampak...) in ob nesreči bi ostala praznih rok.... Še zvečer nisem mogla pozabit....No, zdaj mam vse na isti datum, ko grem porihtat avto, je še hiša zraven. Tak da ne bom mogla pozabit. user posted image

Tak, kavo sem spila, malo se skašljala......da bo imela mama planinc kaj domačega branja......user posted image , zdaj pa delat.

Erdbeere sem se včeraj ravno spomnila na tebe, ko je kolegica jamrala glede papirjev okrog gradnje. Kdaj pa vidva začneta? Spomladi, ali kasneje?

Lepo se mejte

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 8:15:55   
Anonimen
sem upala, da bo tudi danes nina postregla s kako dobro kavo....user posted image  Nina, a boš skuhala tudi danes?

No, kako ste spale? A zdaj že vsi naši junijski sončki spijo ponoči? Če se prav spomnim, je bila naša Sara tazadnja, ko ji še ni bilo za spat celo noč. Se motim?
No, ok. Mi še imamo izjeme, ampak nasplošno lahko rečem, da mi zdaj spimo celo noč. Aleluja, pa smo le dočakali. user posted image

Me punce smo včeraj doma okrasile še zadnje kotičke naše hiše, tako da smo mi vsi doma pripravljeni za prihod decemberskih dobrih mož. user posted image
No, enemu sem jaz malo njegovon vrečo včeraj spraznila. user posted image  Je naši šolarki včeraj malo prehitro zobek odpadel, pa zobna miška ni bila pripravljena. user posted image
Je pa včeraj prišla domov z bogvečigavo brisačo, pa z majico narobe obrnjeno. user posted image user posted image  Ajaj, no....saj itak to zgleda veliko bolje vse skupaj, kot sem jaz pričakovala. Se je pa považila, da že plavajo v tavelikem bazenu in je ona že pri delfinčkih, nič več pri gagicah v tasrednjem bazenu. user posted image
Sara pa je imela včeraj naval ipike, jeze, dretja,....pri kosilu. Je hotla vstat v stolčku, krožnik dol vrečt....user posted image  aaaaaa, je mami kar hitro pomirila vse skupaj. Sem jo dala vstran od mize, ji lepo mirno razložila, da se to ne dela, da lahko pade, da da da....itak sem mislila da me ne razume. Pol sem sedla nazaj k mizi in smo jedli naprej. Je škilila k mizi, videla da je ne šljivimo in je začela jokat še bolj. Sem že skoraj šla jo potolažit. Ampak punca je začuda nehala, prišla k meni, sem jo vprašala če gre jest, pa ona da ja....je sedela pol v stolčku, pojedla vse....

Punce, danes pa se pazite parkljev, miklavžu pa kar na široko odprite vrata. user posted image  Pa da bi bil čimbolj radodaren.....user posted image

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 8:25:53   
monika30
Dobro jutro!

No, ne moreš verjet, da sem danes prva.
Bom pa kr jaz kavo skuhala, samo jaz ne obvladam gli tolk računalnika, da bi vam prilimala take fiiine kofetke, pa bom kr te navadne dala user posted image .
Evo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Bojka, jaz sem se že nekak sprijaznila, da je skoz prehlajen. Sej vem,da bo minilo. Pa malo smo začeli z naravnimi zdravili mazat, pa sirupe dajat, pa je kr boljš, da vsaj na ušeska ne gre, ali pa na pljuča.

Šoping: nujno moram Klemnu kupit zimski pajac (upam, da bo kej zime), pa še kaj zase bi tud. Sigurno pa bo več, kot mam v načrtu.

Punce, jaz sem bla včeraj tko vesela. Je prišla sestrična predstavljat neko likalno postajo in mi je cel kup perila zlikala, pa mam jaz manj dela user posted image . No, tiste drage likalne postaje pa si žal ne morem privoščit user posted image .

Ok, uživajte v mrzlem dnevu.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 9:11:32   
planinc1978
živjo bejbe

Monika hvala za kofe, tist od nine včeraj tud super zgleda.
Bojka mi že kr nekaj časa ponoči super spimo, ima sicer kakšen dan ali dva na mesec kakšne izpade, ampak ni panike. Morem pa rečt da zadnja dva dni mali nenormalno dobro spi, tako podnevi, kot ponoči. Čez dan skup tri ure panča, ponoči pa tud od 21h - 7.30user posted image user posted image user posted image . Bravo moj mali korenjak...

Mi gremo pa danes malo našo okrašeno prestolnico pogledat, pa mende bo tud miklavž se po njej sprehajal.user posted image

Sicer smo pa že nakupili nekaj daril za tamalega in vse se vrti okrog mašin, delavnic, pa nekaj kock je tud zraven...Nekaj bo dobil jutri, ostalo pa po božičnem kosilu, kot imamo že nekajletno navado... sedaj nas samo še čakajo nakupi za ostale(babi, dedi, bratranček in sestričnica...)

Nič punce, lepo boditeuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 11:55:19   
nina166
Bojka veš da bom skuhala kavico....moram nadoknadit za nazaj user posted image  user posted image  user posted image

Evo:

En kapučino za mrzle dni
user posted image

In ena kavica za kofetarce user posted image
user posted image

Ja ti zavarovalni agenti so nekateri kar tapravi...tudi pri nas je lani poklicala in prišla na dom vse zrihtat, letos pa  tudi nič in smo se zadnji čes spomnili

Mi spimo nekoliko spabše kot smo pri enem mesecu. Zaspi okoli 8-ih včasih malo prej in spi do 4-ih, ko hoče benko in potem zaspi nazaj do 7-ih ko je treba vstat. Razen danes je šel potem ob 7.30 nazaj spat in je spal do  9.30. Saj se ne pritožujem in lepo spi, samo tisti benko ob 4-ih bi radi prestavli na 7.
bojka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za Sarino spanje...saj smo ti pravile, da boš ti tudi enkrat to dočakala  user posted image ...kar tako naprej user posted image
pa še user posted image  user posted image  user posted image  za zobeka...a ji že stalni silijo ven...pa to ji sami ven padejo ali jim malo pomagate. Jaz  teh izkušenj še nimam...me še čaka, se pa spomnim ko sem bila jaz mala, da so mi kak zob navezali na cvirn in hop ven user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...me zanima če so še kar aktualne take metode user posted image  user posted image

monika hvala za kavo...jaz sem kar tvojo spila, ker je bila prej kuhana...je bila zelo dobra. Sicer pa ni važna embalaža ampak vsebina, a ne?
Kaj lahko pride tvoja sestrična s tisto likalno postajo še k meni...tudi jaz se je nebi branla imam kar veliko za zlikat user posted image  user posted image

monika čimprej se rešite prehlada, čeprav vem da je zdajle pač tak čas in smo vsi nekaj prehlajeni...tudi Domnu teče iz noseka, samo ni sile

planinc tudi vam user posted image  user posted image  user posted image  za spanje in seveda vsem ostalim ki spite celo noč

Tale post pišem že natanko 30min user posted image  user posted image  user posted image ...me je od mojga brat klical, če mu lahko najdem eno ulico v lj...pa sem še to rihtala...zdaj pa morem it delat, ker imam še kar nekaj dela, potem morem še skuhat, popoldan pa imam predavanja.

Lep dan in naj vam miklavž prinese kaj lepega

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 12:56:19   
Anonimen
Monika jaz bi tudi predstavitev likalne postaje....lahko celo dve rundi pripeljem, ker sem ravno zjutraj gledala tisti kup perila nezlikanega. user posted image

Nina, zobki kar sami ven grejo mlečni. Ali pa jih naša šolarka tak maje, ker ve da bo pol miška prišla. user posted image  Drugače pa smo včeraj imeli cel cirkus, ker ji je ven padel na avtobusu, ko so se peljali iz plavanja in seveda se ji je skotalil na tla in ga niso našli. Sem jo pomirila in sva pol napisali miški pisemce, da je bil lep in bel, kje ji je dol padel, kdaj....vse. Da je lahko šla preverit. user posted image  In ja, danes zjutraj me vpraša če je miška iz avstrije. user posted image  Nisem vedela o čem to ona meni. Mi pove, da je pa tega plišastega konjčka, ki ga je dobila,  v avstriji videla enkrat. user posted image  Ah, ta moja pupa velika. user posted image

Punce a ste že slišale za tragedijo iz naših koncev? Babica je pazila trimesečnega vnučka in je zraven njega zaspala in ga zadušila. V časopisu pa piše, da bi naj bil zraven še alkohol. A si predstavljate? Jaz si ne. Res.
Pismo mi take novice pokvarijo dan. user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 14:36:01   
Erdbeere
Evo se še jaz na brzino oglasim....hvala za kavice...so bile vse dobre user posted image

Pri nas je spanje tako tako, enkrat bolje, spet drugič se pa kar naprej zbuja.

Bravo bojka za zobka, kok jih je pa Maruša že izgubila? Pri nas smo zaenkrat 2.

Evo včeraj sem bila pa na govorilnih urah v vrtcu in je bila Teja zeloooo pohvaljena, tko da sem kar mal se razlezla user posted image  Kok je to lepo slišat...je rekla tovarišica, da take lepe stvari že dela, da misli, da ne bo nobenih problemov potem v šoli user posted image  Upam, da se mala ne pokvari do takrat.

Je pa doma, z antibiotiki, tko da do ponedeljka, še ne gr v vrtec potem pa upam, da bo ok.

Evo letim naprej delat. Čaw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.12.2007 22:08:16   
nina166
Samo da nas dvignem, da ne bomo jutri preveč iskale, kje je naša tema...smo padle že na drugo stran user posted image  user posted image  

Pri nas je malo prej Miklavž prinesel darila...je bil tako priden, da je dobil za nagrado deci vinčeka user posted image  user posted image  user posted image

Lepo spite

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.12.2007 7:52:54   
Anonimen
Dobro jutro, evo da se pofočkam, da ne boste mislile da me je kdo ponoči odnesel. user posted image

A veste da naš miklavž pa je včeraj vmes, ko smo mi šli popoldan v šoping, nastavljal darila. user posted image  Je presenečenje uspelo. Meni je tak fajn obdarovat, ko vidiš tiste iskrive in presenečene očke. Smo šli tako včeraj malo bolj pozno spat, so pa bili zjutraj problemi. Obe sta bili sitni za znoret. No, saj midva tudi. user posted image

Erdbeere, bravo za Tejo. Pridna punca. Pa tudi atiju, mamici in bratcu je treba čestitat, ker brez njih tudi ne bi bilo tako pridne punce, ne?
Kako pa je, ko poslušaš da je otrok priden, pa da lepo napreduje, pa vem....jaz se tudi razlezem po vsaki govorilni uri za par centimetrov. user posted image  Pa dobiš neko potrditev glede vzgoje in tega, kar delaš, ti da nek nov zagon, da nisi zgrešil...

Zobka pa smo mi zgubili tudi dva. Spodnja dva, ki sta prva prikukala ven. Hmmm kako hitro pa gre to naprej? Ker mi zdaj hodimo k zobozdravnici, ki nam vsakič par zobkov zaščiti. Zdaj se že jaz sprašujem, ali je to sploh smiselno. Ampak po moje te trojkice, štirke itd. ne gredo tak hitro ven, ne? Ker mi imamo še eno rundo za zaščitit, pol pa upamo, da bodo čimdlje not ostali....ti tapravi naj še kar počakajo.

No, jaz sem še tu.....kaj pa druge? Vas je obiskal parkelj ali miklavž? No, da vidimo.....user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.12.2007 11:26:11   
monika30
Dan!

Nas je obiskal Miklavž user posted image . Zgledalo je pa takole: babi je ponoči nastavila vrečke. Klemen ima zdaj zadnje čase navado, da vstaja že ob pol šestih user posted image  in odmašira v dnevno sobo prelgedat igrače. No, danes pa je bilo v dnevni sobi izredno tiho, zato grem pogledat, kaj se dogaja. Klemen je sedel sredi sobe in si postregel s čokoladnim Miklavžem. Groza, ob pol šestih zjutraj.

Drugače mi spimo čez dan cca. 2uri in ponoči od 20h pa recimo do 6h, včasih do pol šestih. Jaz bi jutro mal prestavila, drugače je ok.

Likanje: jaz imam tudi spet nov kup, bi še eno predstavitev. Sem jo zadnjič mal v hecu vprašala, pa se je sam smejala.

Tako, lep miklavžev dan še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 8:12:30   
Anonimen
En lep dan user posted image
sem vam prišla zaželet en lep vikend vsem skupaj.....
Pa kavo skuhat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa pridne bodite vse.

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 10:19:02   
nina166
Imam malo časa in sem prišla malo tu gor pokukat...pa še kavico od bojke na hitro spijem...hvala bojka

Tudi nas je obiskal Miklavž. Prišel je zvečer, ko je Domen že spal. Zjutraj ko je vstal sem mu rekla, da naj gre pogledat v dnevno, če je slučajno Miklavž kaj prinesel, je šel in ko je videl je samo gledal...učke pa so se mu tako svetile...potem pa se je le zagnal in začel razmetovat. Potem je prišla pa še babica mu povedat, da je pri njej tudi nekaj prinesel in je šel še dol...se je vsedel zraven daril in začel vlačit bombone iz posode...kmalu je bil cel hodnik razmetan. Je pa dobil spodaj potor na akumulator in to je zdaj zakon...sirene tulijo 100 na uro...si bom mogla kupit ene čepe za ušesa user posted image  user posted image  user posted image

Evo kavico sem spila, Domen je zaspal, jaz pa grem hitro po tleh pobrisat. Danes sem fraj, ker imamo jitri koline oz. moja starša jih imata, samo bomo tudi mi pomagali in babica nima časa pazit Domna pa ne morem v pisarno.

Lep dan

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 11:25:59   
monika30
Čav.

Bojka, hvala za kavo. Danes jo nujno rabim, ker smo vstali že 5.15.
user posted image  user posted image

Imejte se lepo.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 12:11:30   
Anonimen
Monika....a ste imeli budnico danes zjutraj? Škoda da nismo sosedje, bi vašo budnico k nam pripeljala, mi smo itak že v pogonu ob taki uri. user posted image  Saj vem, če nisi vajen takega zgodnjega vstajanja, je to hudič. Mi smo vsi bolj zgodnje sorte....no ja......jaz prostovoljno vstajam ob....ne, ne bom povedala, ker bo še katero kap. user posted image  drugi pa bolj prisilno.

Ooooo Nina, vaš miklavž pa je moral imet veeeeeeeliko vrečo. user posted image  Saj prav tak, ni ga boljšega kot tiste iskrive očke naših malih ob odpiranju daril. Pa še pol ene par dni je bolj mir, ko si dajo dela z novimi igračami, ne?user posted image
Pa dosti dobrih klobas jutri....a bo Domen glavni mesar? Ker se spomnim sebe, ko sem se vedno motala okrog mize ko sem bila manjša, pa bila vsem v napoto. user posted image

No, mi pa imamo čez vikend v načrtu da bomo pekli kekse, v soboto zvečer pride dedek mraz iz pohorja in gremo pogledat, mu osvetlit prihod z lučkami. V nedeljo gremo pa plavat, če bo vse posreči. Ker naša šolarka hoče pokazat kak plava in kak se tunka. user posted image  Imajo danes zadnji dan plavalnega tečaja in je bila zjturaj tak žalostna. Pa še našo brisačo smo dobili nazaj, je ena mama le ugotovila po par dnevih, da nima svoje brisače doma. user posted image

Sem ravno ramišljala, kako bosta letos bili na teh sprejemih dobrih decemberskih mož....najprej prihod iz Pohorja, pol v šoli, pol še ringarajevski dedek mraz, pa še božiček pred našo cerkvijo, pa še pol doma bo nekaj pustil....kako to razložituser posted image  Ah, si bom že kaj namislilauser posted image

Punce, lep vikend....obljubljajo SNEEEEEG. Jaz pravim, da je lep december še bolj čaroben če je zasnežen.....ampak po novoletnih praznikih pa ga zaradi mene ne rabi več bit....takrat bomo že poletne počitnice rezervirali, pa nekak ne paše zraven še sneg. user posted image
Lepo bodite

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 13:20:04   
planinc1978
živjo punce

ja, tud pri nas je nosil Miklavž.  Najprej smo bili  na miklavževanju, kjer je bilo malo petja pa eno igrico so zaigrali- ta je bila našemu korenjaku precej dolgočasna ( je še premajhen), petje mu je bilo pa kr všeč. Nato je prišel Miklavž s svojim spremtvom. V mojih časih vem, so bili parkeljčki precej bolj hudi, kot ti včeraj. Luka je najprej debelo gledal, nato se je Miklavža kr mal ustrašil a je vrečko z darilom vseeno vzeluser posted image user posted image . Seveda ni mogel čakat, jo je prec odprl in najprej kar on zagleda v njej- mam, mamuser posted image , kock sprva niti pogledal ni!
Nato je pa še doma dobil par nogavičk, pa knjigico in velikega tigra, ki se ga je BTW danes zjutraj spet ustrašiluser posted image

Tisto taglavno- delavnica, bo počakala na Božič.

Tako, dečve, jutri me spet čaka delovna sobota in potem nedelja. V soboto sva z dragim vabljena še na poroko in ohcet. Ni kaj, spet bo pestro...


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 14:53:09   
Anonimen
user posted image  spet nas nekje od spodaj gor potiskam. user posted image user posted image user posted image

planinc ti na poroko, nina koline.....aaaaa bo pestro pri vas. Samo ne bi menjala, da se razumemo. user posted image  Zna bit naporno pri obeh. user posted image

Nič punce....ah, nič. Saj nimam več kaj za povedat.

(odgovor članu planinc1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 19:57:35   
Erdbeere
evo mene spet malo...mam v sluzbi tok dela, da nimam časa nič tukaj kukat...jah je treba delat, ker delamo baje samo do 21.

Pri nas je tudi miklavž nosil in je Žiga tud se vsedel na posteljo in najprej je odprt čokoladnega miklavža...potem so šele darila prišla na vrsto. Sva mu pa kupila trip trap stolček v komisijski trgovini ampak sva imela tako srečo, da sva ga dobila ganz novega še v škatli zapakiranjega...važno da je bil veliko cenejši kot v trgovini user posted image Žiga je pa itak navdušen.

Drugač pa smo se kolikor toliko pocajtali, Žiga je ok, ugotovili smo zakaj mu ni hotela vročina pasti, je rekel pediater, da je verjetno 1 premalo in da bi mu morala vsaj 1,5 dati. Jah zato pa so navodila, da se jih ne prebere, kajne user posted image No sej važno, da je moj mucek zdaj ok.

Teja ma pa v ponedeljek kontrolo pa upam, da bo tud ok, da gre potem počasi v vrtec....trenutno je bila samo na predstavi v četrtek in na angleščino sem jo peljala, je pa ze prav naveličana doma bit in si že sama želi nazaj..

Evo naj bo dovolj od mene za zdele, se kmalu spet javim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 20:01:07   
nina166
Večer!

Joj bojka kaj ti vstajaš že ob 4-ih...vsaka ti čast, res user posted image  user posted image ...jaz že ob 7-ih komaj spravim svojo rit iz postelje. Zgodnje vstajanje mi ni nikoli ležalo...sem bolj zaspanc user posted image  In občudujem vse, ki lahko tako kmalu vstanejo.

Tudi jaz tako rada vidim kakega malega, ko dobi kaj novega in iskrice v očeh ko vidi kaj je...so tako cartkani naši otročeki, ko se tako iz srca veselijo določenih stvari in jim še ni nerodno pokazat svojih čustev oz. veselja. Jaz imam zjutraj najraje, ko se Domen zbudi, ga dam malo k meni v posteljo (ati že navadno gre v službo) in potem se malo cartama, skače po meni in se žgečkama...se tako iz srca smeji, da jaz res zelo uživam zraven.

Koline: vse je že pripravljeno, babi je skuhala riž, jaz pa sem umila nekaj velike poseode, tako da že vse čaka na jutri...vam bom poslala nekaj klobas za poskusit user posted image  user posted image  user posted image

bojka uživajte na dedku mrazu...naj vam prinese kaj lepega...tudi tebi in ne samo otrokom user posted image ...pa veliko keksov spečite...njami, se mi jih je kar zluštalo user posted image . A v nedeljo pa plavat...boš imela pa res pester vikend user posted image  user posted image  

Sneg: je ravno moj prej rekel, da mora bit jutri sneg, ker baje je na kolinah lepše, če sneži user posted image . Tudi meni božični prazniki niso tisto tapravo, če zunaj ni snega ali če ne sneži...je tako lepo it malo po snegu, se kepat, potem pa prideš not na toplo, si skuhaš čaj in na toplem gledaš kako pada sneg.

planinc lepo se imej na poroki...pa da te ne bo v nedeljo preveč maček lovil user posted image

Zdaj pa grem malo v dnevno ležat...sva z Domnom dopoldan posesala, potem sem jaz pobrisala, ko je Domen spal, kuhinja je tudi pospravljena, tako da se mi danes nič več ne ljubi in si bom privoščila prost večer

Lepo se imejte in lepo preživite vikend

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.12.2007 20:03:11   
nina166
Erdbeere si me pa prehitela...saj mi je prav, ko pa take romane pišem user posted image  user posted image  user posted image  Lepo da ste boljše, kar tako naprej

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
8.12.2007 20:41:24   
Erdbeere
No čveke, sem mislila, da je danes ze katera kaj napisala pa sem vidla, da je še od včeraj user posted image user posted image

No se sam mal oglasam, da nas malo dvignem sem ravno na eni zabavi pa mam mal časa in ne morem brez rr-ja...sami so krivi, če pa majo dostop do interneta.

Moji cukri upam, da ze spijo, jaz pa bom še malo tukaj potem pa letim tudi jaz v mižule.

Lepo nedeljo pa hitro kaj napišite, da nomo na drugi strani kar naprej.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
10.12.2007 7:38:10   
Anonimen
Punce eno lepo dobro jutro vsem.....

Pri nas dežuje, pa tako smo se včeraj zvečer razveselili tega dežja, ker smo bili prepričani, da bo čez noč začelo snežit....user posted image  No, prav, saj do božiča je še kar nekaj dni, mogoče bo pa le bel.

Kako....a klobase uspele Nina? user posted image  Planinc kaj pa pri tebi, čaga bila taprava?
Monika....ti pa veselo zapravljaj danes. user posted image

No, da poročam. Dedek Mraz je že prišel iz Pohorja, tako da zdaj pa gre zares v naših koncih. Sicer se ni pripeljal s sanmi, je pa prišel s sedežnico. user posted image  Bilo je prečudovito vzdušje. Sara je samo gledala in gledala in gledala....še najbolj ji je bil všeč ognjemet. user posted image  Maruša pa se je drla atiju na ušesa vse možne pesmi in klicala na glas, da je ati komaj zdržal ko jo je imel na ramenih. user posted image
Kekse smo tudi spekli po planu, nas pa še čaka en kup peke do božiča, ker vsak dan dobim kak mnjami recept zraven. Moj kar obrača z očmi. user posted image  
Plavanje je tudi bilo super v nedeljo zvečer. Maruša je pokazala svoje mojstrovine, ki se jih je naučila na plavanju prejšnji teden. Sara pa nas je presenetila in noče bit več v fredovem obroču. Sem ji za foro dala rokavčke gor in punca stvar obvlada sto na uro. No prav, bomo pa z rokavčki.

Je pa v petek Maruša prinesla iz šole tako lep koledar z njeno sliko. Saj ne vem. Do zdaj je nosila domov vedno take....kak naj rečem. Saj so bili lepi, itak če je tvoj otrok gor. Ampak, poslikani tak na hitro. Če razumete. Tu pa je zdaj....ali je punca začela boljše pozirat, ali pa je fotograf ujel tapravi trenutek. No, danes moramo atiju dat mir popoldne, ker ima jutri en izpit in se gremo me punce slikat, bomo še voščilnice naročili in en njun skupni koledar. Mami pa se bo vstran držala, ker bi pokvarila celo fotografijo. user posted image

A ste že pisale božičku na http://www.otroci.org/, naša Maruša je bila tako navdušena, da ji je božiček odpisal, da je danes mogla v šolo nest kazat. Pa stokrat sme ji že mogla prebrat, kaj ji je napisal. user posted image

Tak, punce....danes pa imam jaz malo gužve v službi, ampak zopet eno prijetno delo, tak da bom kar z veseljem zavihala rokave....user posted image

Danes ne bom kuhala kave, ker bo baje nina postregla s klobaso. user posted image

Lep dan vsem skupaj

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
10.12.2007 9:34:51   
planinc1978
dobro jutro
Hm bojka ste imeli res pester vikend. Naš je bil tudi pomalem...v soboto sem delala in prišla domov šele ob 14h, ob 15h pa na poroko, ki je morm rečt kr uspela, seved abolj s pomočjo svatov in nas prijateljic, k smo norele kot najstniceuser posted image user posted image . To rajanje se je končalo okrog 4.30, kos o nas dobesedno sterali s plesiščauser posted image user posted image user posted image , nato smo nevesto, ki je bila sicer videti srečna, vendar kar se plesa tiče nekoliko bolj zadržana, odpeljali na dom in kmalu tudi sami odšli proti domu- 5.30. Jaz sem nato vstala že ob 9.30, da sem vsaj nekaj časa preživela z mojim škratom, sem se šla pa tud potem, ko je Luka imel popoldanski spanec, se malo odpočit, tako da ni bilo preveč naporno.

Nina, maček me ni nič preganjal, sem se, kar se pijače tiče kar mal nazaj držala, ker sem morala nazaj vozit.

Danes pa spet nov delovni teden, malo je mrk, ker dežuje...


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
11.12.2007 9:23:03   
Anonimen
user posted image Dobro jutro....vse tako zaposlene, da se nimate časa javit? user posted image

Uf, Erdbeere naj ti bo, tebi je oproščeno da si bolj tiho user posted image , ti kar švicaj zdaj v službi, da boš potem bolj uživala. Vidiš jaz pa sem zdaj v čisto drugi vlogi, kot prej v računovodstvu. Moram zdaj pripravit čimveč da bodo pridne računovodkinje lahko v februarju švicale. user posted image  Takrat bom pa jaz uživala.user posted image

Monika kako uspel šoping....čakam na poročilo. Ker mi gremo jutri do Graza, pa da vidim če moram kam nujno pokukat. user posted image

Naša Sara pa je včeraj packala na kvadrat. Smo punce pekle kekse, pa je blo treba najprej testo valjat, pa potem z marmelado lepit, pa skupaj stiskat. Je blo veselja na kvadrat....no, umazanije tudi. Je imela marmelado do ušes. user posted image

Kaj sem vam že povedala, da nam je v petek zvečer pralni stroj dušo spustil? In to tako, da ...... jah, novega smo mogli kupit. user posted image  user posted image  a ne more vsaj en stroj pri nas počakat in crknit v januarju, ko lahko dobim popust? user posted image

Lepo se mejte punce, pa junijčke pozdravite, pa jim dajte še v Sarinem imenu en poljubček. user posted image

(odgovor članu planinc1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?