|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.11.2006 16:24:35   
Erdbeere
Najprej en lep pozdravček tebi Lady_BUG in dobrodošla.

Danes sem pa jaz kar malce boljše volje, je bil moj čmrlček končno malce bolj priden ponoči. Mi je lepo zaspal ob 20-ih in se prvič zbudil ob 24-ih nakar se je najedel in se prebudil ob 5-ih zjutraj. Potem pa spet zaspal in spal do pol osmih nakar sem ga nesla k sebi v posteljo in je medtem ko mene sploh ni bilo v sobi zaspal in spal do pol desetih.....v glavnem jaz sem vse nadoknadila kar mi je manjkalo.

No evo sem mislila da bom kaj več napisala, pa so moji trije že nazaj iz sprehoda.

Lepo se imejte pa se kmalu spet tipkamo user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.11.2006 17:56:03   
Anonimen
Monika, tale obroč lahko naročiš preko interneta, lahko greš na organizirana plavanja dojenčkov, kupiš tam. Ali pa v trgovinah Pikapolonice. Je res super stvar, tapravi položaj za v vodo. Naša tavelika zdaj uporablja rumenega in je dejansko že čisto pod vodo, le trebuh ima podprt. Res je vreden za kupit, vsaj pri nas so se obnesli vsi. Ti pripenjam stran.
Pleničk pa jaz nisem uporabljala, smo nabavili neoprenske kopalke ki zadržujejo toploto. Kupila sem malo večje, ker niso ravno poceni (pazi, fajn jih je prej sprobat, ker mi imamo za našo pupo št. 80?!?). Upam da jih bomo uporabljali dalj časa, ker so res fajn. Spodaj sem dala pa za ziher kar navadno pampersko in je po kopanju ostala suha.
Škoda da niste kje bližje doma, bi ti posodila stvari da sploh sprobaš če bodo škratu ugajale. Saj pravim, naši dve sta bili obe navdušeni.
In še link do strani, kjer lahko malo več prebereš, tudi napotki so...malo za zimsko branje user posted image
http://www.plavanje-dojenckov.com/

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.11.2006 17:56:05   
planinc1978
 Uuu, pa smo na 9. straniuser posted image user posted image

No nas moram kar malce pohvalit. Že dva dni dobro spimo in sicer od 20h pa do 4h, nato pa še do ene 7huser posted image user posted image user posted image . Za izboljšanje sem ga uvedla, da malček podrema okrog 18h (max pol urice) in potem zdrži, do 20h, ko se spravimo spat za noč- sedaj dva dni to deluje, kako bo pa naprej, pa bomo videli- ravno zdej malček drema.

Lady bug: pozdravljena in dobrodošla med junijke, povej kaj več o tvojem škratuuser posted image . Drugače pa mi Gh še ne dajemo, bomo pa verjetno začeli konec meseca. Na plavanje pa bomo, če se mi bo dalo, začeli hodit januarja.

Sisi user posted image user posted image user posted image za vaš prekuc, naš se je začel kak teden nazaj, sedaj se mu pa neda večuser posted image user posted image user posted image .

Erdbeere user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek in boljše spanje. Našemu še ne kaže , da bo dobil zpb, čeprav je zdej začel gristi vse, kar mu pride pod roke, tud moj obraz- atijev noče, ker ga bodeuser posted image user posted image .

Bojka mi v tem mrazu oblečemo body, žabice, trenirko, termo štunfke in zimski dvodelni komplet. Sicer imamo prave borbe, da vse to nase spravimo, se dere ko jesihar, pol pa še v vozičku noče bit, ga morem skoz nosit. Imam na sumu, da se sploh nebo hotel nikol vozičkatuser posted image . Smo mu dvignili sedalo, pa nič ne pomaga. Sedimo pa tud po malem že: na kolenih, na pol v vozičku, sedaj že dva dni prakticiramo v stolčku za hranjenje- za ene 10-15min. Če je to dobro, da posedamo nevem, sam nam je pediatrinja v razvojni rekla, da naj kar že, se morjo, po njenem otroci že kar mal matratuser posted image user posted image .

Sem ga pa za štos včeraj tehtala na domači vagi in je pokazala 8.6Kg. Pravi požeruhek, ni kaj. In to le ob mojem mleku in čaju, pa tok sem jamrala, da ga mam premaluser posted image .

No lepo bodte, velik spanja želimuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.11.2006 19:04:45   
bori1
Pozdravljene stare junijke on dobrodošla Lady-bug.

Kot Bojka smo tudi mi prispeli domov iz dopusta v Radencih.Pa kar paše bit doma - ni sosedov, če se kaj kregamo z Maticem...user posted image user posted image user posted image . Smo se imeli lepo, sta oba ćofotala, tavelika z rokavčki, Matic pa pri mami v naročju. Bomo tudi mi verjetno nabavili tale obroč - bo Bojka povedala kako se obnese. Sem brala kakšne "težave" s spanjem imate. Mi smo tam kjer Jagodka - podnevi in ponoli na 2 uri. sva pa začela pokušati sadje in ko sva imela banano je eno rundo "ciskanja" mame preskočil. Danes sva po večernem dojenju spila še 60ml hippovega pre z rižolinom in sedaj bo upam nekaj časa mir. Ne gre nam še to spanje, no,... Sva bila opa pred odhodom zaradi kašlja v posvetovalici pa nič in res se je v toplicah ureddilo samo,... Imamo pa 7kg in 65 cm in sva bila glede na najin start (2740 in 48) pohvaljena. 8.11. imava drugo cepjlenje in kontrolo Maruše na URL, kjer so ugoovili povečane mandlje in sumijo na kroničen prehlad. Nosek spiramo z Opereilom p in prav neverjetno je kako polni so robci. Ko bomo očistili nos bomo imeli 10 kg,...user posted image user posted image user posted image . Drugače pa sva pohodna s sinkom,... zjutraj se oblečeva body, majčko im termo žabice, pletene copate gor pa termo kapo in v kombinezončka na ovčko v vozičku. Zunaj presipimo brez hranjenja in z nenehnim gibanjem (hoja, cincanje, zibanje) tudi neverjetne 4 ure.user posted image Kengurujčka še nisva probala se pa kot vsi najraje mečkava po rokah.

Naš fant pa se še ne obrača. Zvali se na bok - desni in i polsedečega se dvigne v sedeči položaj in nato še naprej (jest rečem, da vezalke veže) da bi pa sam sedel pa nič ne kaže.Se pa res tudi ne spomnem, kdaj je Maruša začela,... Kako "gibljivi " so ostali junijčki?

Grem - moram peeeeeeeeeeeglaaaaaaaaaaaaat. sej veste koliko se prinese domov iz dopusta, ne?

lp, Bori1

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.11.2006 21:07:49   
LADY__BUG
Dajem ji ob popoldanskih urah in sicer korenček za začetek.
jaz bom naročila fredov obroč za plavanje.Vam dam internetno stran,se ga lahko tudi naroči http://www.plavanje-dojenckov.com/
Monika pleničke koplane so pa v DM-u njihova znamka in zelo poceni 1000 sit.Jaz sem jih že kupila

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
5.11.2006 22:00:27   
nina166
Pozdravljene!

Berem vas redno, pri pisanju pa sem bolj lena. Se bom zdaj bolj potrudla in bom večkrat kaj napisala. Vidim da imate nekatere kar probleme s spanjem. Mi pa na srečo spimo super - upam da bo tako še naprej. Zaspi okrog 8-ih, potem pa mu ob 11-ih dama še enkrat flaško, potem pa se zbudi okrog 5-ih, ob 7 pa morema vstat. Večkrat pa je že spal celo noč user posted image user posted image . Lepo se že obrača iz trebuha na hrbet in iz hrbta na trebuh. Imamo pa en problem - naš lumpek namreč nima rad mleka in začne jokat (beri: tulit) takoj ko vidi flaško in se moremo res trudit, da spije kaj mleka. Aptamil smo že zamenjali za Hipp pa ni nič boljše. Obožuje pa banane in žitne kašice.

Toliko zaenkrat

Lepo se imejte

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu LADY__BUG)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 7:35:09   
Anonimen
Lepo dobro jutro vsem in pozdravček vsem, novim in starim. Lepo da se širimo junijke in malo bolj pridno pišemouser posted image .
No, midve s Saro sva danes ostali sami doma.user posted image  Po atijevem tritedenskem  in Marušinem dvotedenskem dopustu, sta danes zjutraj oba odšla. Sva malo žalostni, ker smo se imeli tako lepo, malo bova rabili, da prideva zopet v najin ritem, ampak bo že.
Bori kar se obroča tiče, sem že pisala zgoraj, da smo mi uporabljali že vse tri pri Maruši, zdaj isto počnemo pri Sari, pa smo navdušeni. Poznam pa primer ko punca ni in ni hotla biti v njem. Zato bi bilo dobro prej sprobat, če se da. Škoda da smo se zgrešili, bi se lahko na poti v Radence ustavili pri nas in bi sprobali vse skupaj. Če boste še kaj čofotali na našem koncu, ti kar javi.
Lady_bug mi smo bili s tavečjo na plavanju dojenčkov. A tebe mika? No, mi raje zdaj za ta denar vsi skupaj gremo čofotat, pa še termin si lahko sami izberemo, ko nam je.user posted image  Mene je to takrat zelo motilo, ker je naša punca spala v tistem obroču tam v topli vodi. Ni nam ustrezal termin. Taka vezava na uro pri teh malih črmljih ni najboljša. Vsaj pri nas se ne obnese. Drugače pa vse pohvale. So bili zdaj v Žusterni v tem našem terminu en dan ti tečaji. Jih je bilo tako lepo gledat, taka gruča na kupu, vsi v teh obročkih. Ampak mene ni potegnilo, mi bomo raje sami. user posted image
Tudi naša punca se uspe obrnit iz hrbta na trebuh. Stvar obvlada, ampak se ji ne da. Ona bi samo sedela, sedela, sedela in sedela.user posted image  In po možnosti zraven imela kup revij in jih mečkala. To je zdaj pri nas najzanimivejši šport. Sedi že prav lepo, ampak jaz še vedno ne vem....se mi zdi preveč hitro. No, bom vprašala na drugem cepljenju, ki ga imamo 14., pa bomo videli. Čeprav ti pediatri tudi vsak po svoje.
Ups.....alarm, nekdo je lačen....lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 13:26:46   
Erdbeere
No punce dobrodošla še Nina166 user posted image user posted image Zdaj pa kar pogumno kaj napiši!

Kar se našega spanja tiče, moram reči, da se stvari vračajo nazaj na stara pota. Danes je spet lepo spla do polnoči in potem se je zbudil okrog petih zjutraj, še ob sedmih je malo pojedel potem pa imel do 12-ih pavzo. Ne vem ampak zadnje čase opažam, da je na daljša obdobja in moram reči, da sem zelo zelo vesela zaradi tega.

Nič sem se samo na brzino oglasila, ker mucek pančka jaz pa moram hitro jet kosilo skuhat, pa sploh nimam ideje kaj naj naredim. Lep pozdrav do naslednjega javljanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 14:26:35   
planinc1978
Živjo,

 Najprej pozdrav Nini166user posted image in user posted image za obračanje!!

No mi smo tudi danes lepo pančali od 20h pa do 5huser posted image user posted image user posted image , nato smo pa rabili eno uro, da smo se najedli, pokakali, previli, malce pogovarjali, se drli in nato mal pred 6-to spet zaspali do 9h.

Smo pa zadnje dni kar dobre volje, se na veliko smejemo. Najbolj se je smejal svojemu bratrančku (3 leta), ki je prišel k nam na počitnice in je prav užival v njegovi družbi. Se prav vidi, da pašejo otroc skupuser posted image

Erdbeere tud Luka ne je več veliko oz. na pogosto, hm bomo videli kako bo naprej.

No, se še pišemo...





_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 15:18:02   
sisi80
Zdravo, punce, sem vesela, da se množimo na čveku in da smo postale bolj pridne pri debati. Kar tako naprej.
Vikend je bil super, randi v gledališču tudi, Jan je priden.

Zanima me, koliko GH uvajate in kdaj pred mlekom? Ali katera že zamenjuje GH za cel obrok. Meni je namreč čudno tole: Jan se zjutraj zbudi in po previjanju, igranju ... mu naredim obrok GH. Okoli 9.00. Nato pa sledi mleko kot ponavadi ob 10.00. Štos je v tem, da poje kar veliko GH in zato nič manj mleka!!! Ali bo sploh kdaj sit od GH? A kompliciram, kaj?

No, daj malo napišite kako jeste, koliko in kdaj.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 15:40:04   
monika30
Vau, ste pa napisale velik.

Hvala za link za plavanje dojenčkov. Sem se tako navdušila, da sem že naročila obroč. Še kopalke nabavim in gremo plavat.
Tudi jaz bom šla rajši sama. Naš Klemen dostikrat spreminja svoj urnik in lahko da bo zaspan v času, ko bo tečaj. Je pa sigurno fajn, ko skupaj čofotajo.
Spanje, nič boljše. Danes je celo popoldne problem pri spanju. Tako se je jokal. SPloh ne vem, kaj mu je bilo. Sem ga podojila, je še kar jokal, previt je bil. Eh, taki bolj žalostni dnevi so, ne?


Naš pa še ni podaljšal pavz med hranjenjem. Mogoče bo potem, ko bo že imel gosto hrano.
Nina166, dobrodošla nazaj. Enkrat sem brala, da ima mleko Beba od Nestleja okus vanilije in ga imajo zato še tako zahtevni otroci rajši. Se pa tudi meni zdi, da se ne doji več tako rad, odkar poizkuša gosto hrano.

Bori1, dobrodošla iz dopusta. Tudi naš malček se še ne obrača. Bo že. A 4 ure ti spi v vozičku?? A sploh čutiš roke in noge od zibanja, guncanja?

Lepo se imejte.



(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 15:48:30   
monika30
Aja, glede sedenja. Doma imam dvd Vzajenje o ravnanju z dojenčki. In za 5. mesečnike so prikazane vaje s sedenjem. Otrok posedeš med svoje noge na tla in ga spodbujaš, da preko noge sega po igrački. Tak da če so pripravljeni, po mojem lahko malo vadijo sedenje. Sej jih ne puščamo, da bi sedeli cel dan, ne? No, to je moje mnenje.

SIsi80, sem tako dolgo pisala post, da si me prehitela user posted image . Mi imamo obrok GH okoli 10h-10.30. Potem pa zdrži 2,5 ali celo 3h. A mu daješ pit tekočino? Baje da so zelo žejni po gosti hrani. Mi še nismo v celoti zamnjali obroka. Koliko pa poje Jan? Mogoče mu pa daš malo več. Pri majčicah sem vidla, da eni pojejo tudi 200 ml.

Ok, zdej bom pa res nehala.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 16:55:00   
Anonimen
Punce še enkrat pozdravček, sem prišla malo pokukatuser posted image . Se obe moji punci lepo igrata, tako da sem malo izkoristila tale čas. Ati pa je moral v šolo user posted image .
Sara je čisto zaprta, čisto se ji je porušila prebava, pa tako lepo nam je šlo. Zdaj ne vem ali je od tele kašice Milupine, v bistvu je riževa ki se ji doda le voda in je pripravljena. Milupin Aptamil nas je tudi v začetku čisto zaprl, potem ko smo pa šli na Comformil, pa je bilo ok. Zdaj razmišljam da ima tale kašica dodan Aptamil in je to to. Upam. Ker ravno v tem času smo tudi prešaltali na Comformil 2. Ma....je taki revček. Ji pomagam, kolikor gre, pa se zelo matra. Smotana mami, ki je hotela da začne z žlico, zdaj pa to. user posted image
Pa še sama sem ful v strahu. Vam enostavno moram povedat. Po dopustu me je kar naenkrat zagrabilo v prsnem košu, kot da bi mi kdo sedel na pljučih. Prav tišči vse skupaj. Brez kakih drugih znakovuser posted image . Zdaj paničarim že nekaj dni, no danes sem se opogumila in poklicala zdravnico, v sredo se grem pokazat. Me je strah za znoret in sem tako živčna. Upam, da ne bo kaj hujšega. Ker imamo v familiji same neke čudne izkušnje in imam vse skupaj nonstop pred sabo. Kaj pa če je kaj nevarnega, kaj pa če....se mi že čisto meša, prebiram neke knjige z nasveti glede zdravja, tam po tistih korakih sem že itak za odpis,....ah, vedno mora biti nekaj. user posted image user posted image
Okej, punce. Lepo bodite. Je pomagalo malo pojamrat. Upam, da ne zamerite, ker sem izkoristila tole temo, kjer bi morale čebljat o naših user posted image . Grem zdaj uživat k mojima dvema sončkoma, da malo odklopim.

(odgovor članu monika30)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
6.11.2006 19:06:07   
Erdbeere
Joj bojka upam, da s tvojim zdravjem ni kaj hujšega oz. da v sredo bo že vse ok in te bo zdravnica samo potolažila. Držim pesti da bo tako.

Kar se tiče sedenja naš ze kar nekaj časa uziva v stolčku za hranjenje pa tudi sedaj vidim, da zelo rad sedi. Pa tudi zadnjič mi je pediater rekel naj ga kar posedam že, da je dovolj močan, za stati pa naj še malo počakam. Je pa naš Žiga pogruntal kako fino se je kotalit in zdaj se ves vesel okrog vrti in potem ko se obrne za 360 stopinj, se smeji na vsa usta mu je res zanimivo. Jaz imam pa zdaj malo več dela in moram prav paziti, če slučajno spi na postelji, da ko se zbudi, da mi ne pade s postelje.

Drugače pa naš če poje GH potem noče pri meni jesti. Je pa res, da to mu dajem vsake toliko časa malo, enkrat večerjo, drugič kosilo, v bistvu se mi zaenkrat še ne da kar resno ga hranit z GH, samo tako malo, kadar se spomnim. Jah taka pač sem, zakaj bi si kompliciral zivljenje, če je pa najlažje, če ga podojiš user posted image

NO evo zdaj pa morem jet, počasi se sirena oglaša in bo treba spat jet, mami pa gre na eno predstavitev danes. Pa bo spet malce drugačen večer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 10:08:21   
Tayda
Evo mene po stotih letih!!!!! Sem pa tja vas kaj preberem, nikoli pa ni časa da vam tudi kaj napišem. Tudi sedajle sem bolj na kratko ampak si že en teden govorim, da tole pomembno novico pa moram napisati na rr user posted image . Imamo namreč že kar dva zobkauser posted image user posted image , ki sta nam pojedla kar nekaj noči ampak sedaj smo vsi tako veseli, da smo že pozabili, kaj se pravi bedenje ponočiuser posted image user posted image .
Ko sem na hitro prebirala zadnje debate, sem opazila, da so tudi nekje že zobki - user posted image user posted image user posted image . Moram si enkrat res vzeti čas in prebrati, kako kaj vaši mičkeni in tisti malo večji, ampak sedaj je pri nas res noro. Začeli so se mi kopičiti izpiti, pa stanovanje me ves čas čaka razmetano, pa tavelika punca nonstop hoče mojo pozornost (ponavadi ravno takrat ko dojim, hoče pravljico, tamejčkena pa radovedna kot je stalno obrača glavico, če jo kje sliši...), minut za očija čarobno zmanjka vsak dan, mamica pa sploh ne vem več, kaj pomeni biti sama 10 min....oh tile našiuser posted image .

lp

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 10:11:43   
Erdbeere
Tayda Wb user posted image user posted image user posted image

Veš kaj pri ti si kar večkrat vzami 10 minut zase. A taveliko nimaš v vrtcu, ker potem pa res verjamem, da je norišnica, jaz si ne predstavljam, da bi bila še tavelika doma, ker takrat je pa res norišnica kot tudi ti praviš.  Drugače pa bravo za 2 zobka, pri nas je zaenkrat še samo eden.


Nič letim hitro ker mam še en kup reči za postorit...aja spanje se izboljšuje iz dneva v dan. Bravo Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tayda)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 10:49:57   
monika30
Hej, pozdravljena Tayda.
Verjamem, da je težko z 2 čmrljema. Pa vseeno si vzami čas zase, če ne drugega pa pridi na rr in kaj lepega napiši.

Bojka, tudi jaz upam, da ni nič hujšega. Poročaj, ko prideš od zdravnice.

Sicer pa naš Klemen pridno raste. Imamo pa že 2 dni problem s spanjem čez dan. Oziroma težavo zaspati. Prej to ni bil problem. Ponavadi je bil zaspan ene 2 uri po tem, ko je zjutraj vstal (npr. ob 7h vstajanje, ob 9h za pol urce spat), potem pa še popoldne 2 urci.
A je mogoče, da ni več tako hitro zaspan in bi lahko zdržal še dlje? Kako vam spijo vaši malčki in malčice? Kolikokrat na dan pa koliko časa? A vam spijo dopoldne dlje ali popoldne?

Danes so me sama vprašanja user posted image .

Uživajte na sončku.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 14:45:53   
sisi80
Čisto sem blažena, kako lep dan je danes. Pa še Jan me je nagradil in spal v vozičku kar 2 uri, tako da sva se naužila zraka. Monika, ponavadi vstane ob 8.00 in potem spet zaspi okoli 10.00 za urco. Potem je buden do 14.00. Potem pa po kosilu zaspi za najmanj 2 uri. (adijo popoldan!) Tako, da imamo še krajši sprehod proti večeru. Potem pa ostane buden do večera, oz. če smo na terenu obvezno na poti proti domu zaspi (okoli 19.00), ampak samo do vhodnih vrat  ... točno ve, kdaj se pride domov. Sicer pa tudi jaz norim večkrat ob uspavanju. V bistvu zaspi brez problemov, če zaspi ob mleku, oz. ko podirava kupček. Drugače pa je problem za znoret včasih.

Danes sva bila na 2. cepljenju. Pa nima nobenih reakcij.

No, uživajte in izkoristite lepe dni.

Aja, Bojka, mojemu očetu se to dogaja, kadar je ful pod stresom. Gre za obliko tesnobe. Upam, da ugotovijo, kaj te muči in da ni hujšega. Te pa čist razumem, da te skrbi. Tudi jaz trkam na vse strani, da ostanem zdrava, vsaj dokler me mali rabi.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 20:17:01   
bori1
user posted image Bojka pridna bodi - nič ga ne serji dihaj in ne paničari, mi pa držimo pesti da bo ok, se bomo vidli drugič,... Monika 30, boli me vse - sem pa že kar nekaj kondicije nabrala- imamo pa kruto bilanco spanja odkar smo iz Radencev - v zadnjih 48 urah sem spala 4 ure, Matic malo več -pri meni na rokah. Sem ga prehladila. Zgleda da sem šla prezgodaj (ob 9 uri) ven in si je nahladil noskauser posted image . In spet teče in hrope in izkašljuje,... pa tako lepo je že blo,... mater bi zdejle dala en avto za dva dni spanja,.... katera vzame?,user posted image user posted image ... danes sva zmazala dvakrat po pol frutka in to po dojenju, ki pa nama gre slabo - ena cica je fuč (že tako je bila švoh - sem kot mulka padla in bradavico preklala) drugo pa sprazne v max 2 min. Počasi se učiva na mleko ma ga nikakor ne pripravim, da bi 1oo spil- se začne režat pa obračat pa flašo med oči vlačit,... kaj jim dajete druge? Matic nad kuhanim jaboljkom ni navdušen - sem mu ga dala brez sladkorja, korenček z rižolinom gre, banana je totalno in, melona sveža tudi - ostalo pa nisva še probala- aja neko hippovo kašo- mlado povrče- je bil tudi navdušen. sem danes "rižolino" od hippa- banana breskev kupla, da mu mleko zgostim. Ojla, pa še to. a kteri odstopim Novalac nf- sva ga v petek in včeraj probala pa ne gre,... po treh tednih je baje fuč,...

grem-- bodite pridne. Pa mal slikc bom za drugič naštimala,...

lp, Bori1

aja, dobrodošli Tavda in Nina 166

_____________________________

Moje življenje je popolno. Imam 3 ljubezni;
1. prekrasno hčerko Marušo - 4 leta,
2. pridnega sinčka Matica -12.06.2006 in
3. prekrasnega moža, ki mi je prejšnji alineji omogočil,...

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 21:06:48   
Anonimen
Punce, zlate steuser posted image . Res hvala vsem za spodbudne besede in lepe želje. Bomo videli jutri kaj reče zdravnica. Vam javim. In še enkrat hvala. Pa stran s črnimi mislimi in upam da si bom čez par dni lahko rekla da sem smotana in se sekiram brezveze prej, kot sploh kaj vem natančno. Pa konec zdaj o tem.
Danes je naša tamala punca dobila prvi poljubček od našega štirinožcauser posted image . Je bil tako brzinski, da nisem mogla odreagirat. Mrcinica naša. Vam še nisem povedala, da smo tega našega kosmatina dobili od "naše" junijke Irmy. Ona je bila takrat pred dobrim letom dni dobra dušica in si ni zatisnila oči, ko je v gozdu peljala mimo teh črnih kepic, ki jih je nekdo malomarno pustil tam. Potem jih je oddajala na netu in glej ga zlomka, ravno jaz se moram zazret v par tistih črnih lepih očk.user posted image V tistem času smo mi morali dati uspavat našega kužija, ki nam je delal družbo celih 16 let in je takrat utrujen šel k zvezdicam, kot pravi naša Maruša. Delat družbo njeni babici Dani. No, in jaz se nisem mogla upret tistim očkam, sem nahecala mojega, da gremo po njega. Pa ne zdaj gledat kje je doma Irmy in kje jaz . Ok, tale njen gorenjc je postal pač štajerc. In zdaj je pranja za en stroj na teden več, ker se z Marušo mečeta in valjata po travi, je vsa mokra od sline, tudi sukanec gre bolj v promet. In danes se mi spravi na tamalo, ki je že itak z nogicami v pogonu, ko ga samo vidi, bi kar tekla za njim. On ji pa samo nosi žoge in jo butasto gleda, češ a mi je ne boš vrgla. user posted image  Pojma tudi nimam kam bomo dali našega zekota (ja, doma imamo mini živalski vrt user posted image ), ko bo punca začela kobacat, ker mu že zdaj hoče tiščat prstke v kletko....oki doki pa dovolj o naših zverincah.

Ne morem iz svoje kože....slikice

user posted image
"Pa naj vam še pokažem kako gospodinjo imamo mi doma. user posted image user posted image  Si ne morem kaj, vse kaže da bom počasi stala sredi kuhinje križem rok  ali pa gledala mehiške nadaljevanke user posted image
user posted image
No, čez minutko potem tole zgleda tako....ampak ni panike....tudi sesa rada, tako da.....user posted image
user posted image

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
7.11.2006 21:49:40   
ElaM
Bojka, sem brala tvoj post, sem se spomnila na tiste kepice, pred malo več kot letom.user posted image  Takrat so bile kepice, zdaj so pa ornh mrcine.
Sem šele danes prebrala, da te skrbi glede zdravja, boš videla jutri bo vse ok. 100%. Saj veš, ženske malo preveč paničarimo, take smo.user posted image  Skratka, jutri dobro opravi, bomo držali pesti. Pa saj drugače sploh ne more biti.user posted image
Bojka, tvoja kuharica je tak cort.user posted image
Punce  lepo vas pozdravljam, uživajte  v teh lepih dneh, ki upam da bodo trajali čimdlje .


_____________________________

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
8.11.2006 9:21:06   
nina166
Pozdravljene!

bojka upam da si danes vredu zrihtala pri zdravniku, če pa še nisi šla, pa držim pesti. Sporoči kako boš zrihtala. Pa še to - zelo lušno "kuharco" imaš user posted image user posted image

tayda čestitam za zobka. Mi še nimamo pa nobenega - bodo že še pokukali na plano user posted image user posted image user posted image

Mi pa že kar pridno uvajamo gh. Nam tudi ne preostane nič drugega glede na to, da včasih noče pit mleka. Zdaj smo kupili od Hippa in je malo boljše. Pije ga zjutraj, zvečer in ponoči, čez dan pa imamo kar krizo. Zelo rad pa je banano in razne žitne kašice, ki jih mešam z mlekom, da si pridema mal not.  Včeraj sva jedla (beri: "špukala") korenček - oba sva bila čisto napacana user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa morem it, ker se je zbudil in se morema it zrihtat in na sprehod. V vozičeku namreč zelo uživa - user posted image user posted image user posted image  za voziček

Lepo se imejte



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
8.11.2006 9:56:25   
planinc1978
Pozdravljene junijke,

Mi imamo danes drugo cepljenje, upam, da ne bo prehudo.
 Drugače smo po starem, malo spimo, malo jokamo, malo se crkljamo in mine danuser posted image

Monika user posted image user posted image za vaje sedenja. Naš spi, po dnevi in ponoči kakor se mu zazdi. Nima še urejenega nekega ritma. Je čist odvisno, včasih čez dan spi samo pol urce, včasih celo tri. Ponoči se pa zbudi max 2x na noč (ta teden).

bojka upam, da se tvojiuser posted image izboljša prebava, pa tud za svoje zdravje se ne živciraj preveč- pravjo, da je veliko na psihi. Sprosti se in boš videla, da bo bolje. Upam, da res ni nič resnega.

Tayda user posted image user posted image za dva zobka. Pri nas še nič ne kaže.  Včasih si more tud mami vzet 5min. časa samo zase- prav paše. Jaz bom šla v ponedeljek sama v Lj, kjer se srečamo s sošolci iz faxa in komaj čakam, da se mal naklepečem, odklopim, da nerabim ves čas študirat in pazit kako je z malim, pa zaradi tega po moje še ne pomeni, da sem slaba mama, a ne?

bori 1 upam, da se pozdravite, pa čimveč spanja ti želim.

In drugač, a boste kaj martinovale ta vikend. Pri nas imamo eno tako mini martinovanje v družinskem krogu, potem pa je v našem kraju prizorišče pod šotorom, kjer se zbere vsa belokranjska raja in je pravi žur, "praznik"- podobno kot na Ptuju za pustauser posted image user posted image .
Jaz se bom temu "prazniku" letos odpovedala. Imava z user posted image dogovor. On je v soboto na martinovanju, jaz v ponedeljek v LJ.

 Aha, pa še to, vedno pozabim. Naš Luka se sedaj že nekaj časa  ponoči polula tako, da je vse premočeno čez in čez. Za čez noč uporabljem originalne pamperske iz Mullerja, pa gre vseeno vse čez. Čaja niti ne spije tok velik, pa tud ko je spal na trebuščku in si je pritiskal na lulčka- sem mislila, da je vzrok tu, pa sem ga obrnila na bok in je istouser posted image kaj pravte??

No, se že oglaša...se slišimo kasneje


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
8.11.2006 17:45:14   
kaktea
HELLO!!!
SAJ VEM STE ŽE MISLILE, DA SEM SE KJE IZGUBILA...NE, SAMO CAJTA ALI ENERGIJE JE PRIMANKOVALO, DA BI SE TU GOR POJAVILA.
Mi smo zdrave in jutri se gremo 2. cepit. Tehtamo malo čez 6 kg in smo nekje 67-68 cm velike...Ni kaj smo prav Šlang...saj veste novi modni trendi....user posted image user posted image user posted image .
Tarin je full simpatična punca in je prav lepa, saj vem da to rečejo vsi starši....Mama (torej jaz) pa je tudi prav šlang....user posted image user posted image   Tarin mi je prikrojila prav posebno djeto...celi božji dan se je trba šetat..ona počiva jaz pa pokrivam kilometre in ponoči me moja trenerka Tarin budi tudi na 2 uri...en dan je celo v eni uri zajokalalih toliko da sem jo dvignila je že spala naprej...(drugače ne joka samo pokliče me da je lačna!!!), tako da se je moja postava res zožala...sem bol suha kot pred nosečnostjo in čopam piškote po obrokih, da ne grem preveč dol, saj moj dragi mora imet kaj primit... Torej ta moja trenerka je res prava...tu pa tam mi da kako noč več spat, naprimer se zbudi 2X ali celo 1X in jaz sem že polna upanja, da gre na boljše in hop se ona odloči da je mama dovolj počivala in jovo na novo garanje tudi po noči...PAVA RUSKA ŠOLA!!!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa uživam njen 4 mesec življenja je res pravi cukerček...evo moj cukerček se je zbudil, zdaj je pojedla in že podiramo kupček...tako moram tipkat z eno roko...user posted image  
Tudi mi se še ne zvračamo na trebuh, sedimo pa zelo radi...kar sama se dviga z glavo in čim ji primeš rokice, hop se že potegne gor...rada bi tudi jaz kako sliko pokazala pa ne vem, če bo uspelo, nisem lih dobro razumela kako se to naredi

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
8.11.2006 17:52:51   
kaktea
www3.shrani.si

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Odvajanje od plenic v treh dneh
video
Odvajanje otroka od plenic je lahko stresno in zelo utrujajoče. Tale mamica pa je našla odlično rešitev. Preverite!
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?