|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2006 12:49:25   
Erdbeere
hm kako se oblečemo za ven, zaenkrat samo bodi pa čez puloverček, spodaj pa plenička user posted image žabice (tanke) pa hlače pa copatke, če se pa slučajno naveliča bit v vozičku in ga moram ven vzeti mu dam pa še jaknico čez, v vozičku ko lezi ima pa kovtrček, da ga ne zebe mojga medija 

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
19.10.2006 17:26:43   
planinc1978
No danes ponoči je bil Luka malenkost boljši, čez dan pa tud ne več tako smrka, kot je včeraj. Upam, da se bo pozdravil do nedelje.

Je pa ob jutrih zelo mraz, mar ne? Danes sem šla dopoldne- ob 9h ven po opravkih in me je tako zeblo v ušesa, da je joj- bi rabla kar kapo žeuser posted image

Drugače pa jaz našega sončka oblačim za not v bodi in žabice, pa štunfke gor, ko smo šli pa ven(zdej 2 dni sicer nismo šli), pa je oblekel še trenirko povrhu, če je pihalo pa še vetrovko in tud bombažno kapico. V vozičku ga še malček po nogicah pokrijem z dekco. Hm, če bo še naprej mraz, bo  pa kar že bundica.

Lepo bodte!


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2006 12:10:05   
Erdbeere
No junijke, nas moram spet malo višje spravit, ker drugače se kar zgubimo.

Moj pišek trenutno spančka, mami pa veselo po internetu brska....

Je danes bil kar priden ponoči in se zbudil 2x, kar je pa že kar ok, le še malce bo potrebno podaljšati vse skupaj, pa ne vem kako naj mulca navadim na dudo. Vsakršne ideje bi prav prišle...

Aja sem vam pozabila povedat, da smo bili v nedeljo v hribih user posted image No ja sej nismo bili daleč, le na Veliko planino smo šli oz. na Malo planino, smo bili pri Jarškem domu na 1.520 m....piščanček je po mojem najbolj užival, ker ga je ati skoz nosil....lepo se imejte pa javite se kaj ...

še slikica s hribolazenja
user posted image

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2006 13:31:51   
monika30
Super, Erdbeere, da ste šli mal zrak zamenjat.
Tudi mi se oblačimo v podobnih slojih kot vi.
Me je sosedova teta napadla, da bi mu mogla že bundico gor dat. Kaj bomo pa pol pozimi oblačili, če bi jih že zdej zabundali.

Drugače pri nas nič kej pretresljivega. Že katera kaj dodaja goste hrane?
JAz sem kupila rižolino od Milupe, pa ga sedaj samo gledam.
Danes grem na piknik, sem mislila najprej user posted image vzet s seboj, ampak se vreme malo kisa, pa bo ostal v varstvu pri atiju.

Čao.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2006 15:09:39   
sisi80
Da se še jaz malo javim. Erdbeere, očarana sem nad vami. Tudi mi veliko hodimo, čeprav ne še tako visoko. Jaz ga tudi ne oblačim preveč, kaj bomo pa pozimi gor dale? Sem se odločila, da bova tudi v zimi veliko zunaj, ker mu zrak res dobro dene.

Goste hrane še nisem začela. Ravno danes sem jedla jabolko, pa sem mu dala malce za polizati. Da ve vidite izraz.user posted image user posted image user posted image  Za crknit od smeha. Najprej se je tako kislo podržal, da joj, potem pa smeh. Res je srček. Se kar veselim, ko bomo zares začeli. Verjetno z drugim tednom. Razmišljam, da bi najprej dala malo jabolke.  Kaj pa ve?

Aja, ponoči še vedno ista pesem. user posted image  Ampak me že zjutraj s svojim smehom z energijo navda.user posted image

Imejte se. Danes popoldan imam zase. Ati in Jan moški popoldan, jaz pa malo po trgovinah.user posted image

Lep vikend.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
20.10.2006 21:12:54   
planinc1978
Hm, gosta hrana. Mi je še ne bomo dali, dokler mu mleko zadostuje, ker se mi zdi, da do sedaj mu kar da, glede nato, da ima skor 8kg. erdberre, ne zaostajamo preveč za vami, kajuser posted image user posted image ? Fajn, da ste si privoščili hribolazenje, ste krasna družinicauser posted image .

Sicer pa bomo, ko bomo, začeli s kakšnim jabolkom, najprej kuhanim, potem surovim, pol pa naprej.. Nebom nič komplicirala preveč - ene, kot berem na RR kar zakomplicirajo stvar. Sicer pa vsaka po svoje.

Drugače smo pa tud danes preživeli dan not, jutri pa gremo ven, je že tako siten, da je joj. Mu prav manjka svež zrak.

Lepo se mejte,...


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
22.10.2006 19:34:20   
bori1
Haloooooooo.


Samo spet na drugi strani.user posted image Pri nas noro. Spimo nič, ma prav nič! Imam podočnjake do tal, v bajti štalo in vsi ostali člani smo totalno nervozni,... user posted image user posted image user posted image , že cel teden imava ponoči pol ure uspavanja, pol ure spanja, pol ure joka in uspavanja,... in vmes še malo joške in cincanja. Pa kaj se je zgodilo? Matic je prespal že po 7 ur v kosu. Sedaj pa taka žalost,... čez dan ostaja ritem isti, na vsako uro in pol do dve malce "zamiživa" za cca 20 do 30 min. Me vsi učijo, da je lačen in sem fantu po dojenju še hippovo PRE mleko dodala (Aptamil in Babylove smrdita ko user posted image , tega vsaj parkrat povleče) in mi gospodič spije 30, od tega jih je 15 sigurno za vratom,... KAJ????? ima katera idejo? domnevam, da za 15 ml enkrat na dan, pri dojenju na vskai dve uri hrane ne manjka in lakote ni. -Nisem več pametna. ČE bo šlo tako bom fanta kar na klobaso in repo navadla,...user posted image user posted image user posted image , bom vsaj vidla kolko poje,.... ostale, kaj novega?

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
22.10.2006 20:58:34   
monika30
Bori1, sočustvujem s tabo. Mislim da kakšen tak preobrat spanja lahko čaka vsako od nas user posted image . Pa tak fajn je spat.
Tudi mene so vsi prepričevali, da je lačen zvečer in sem mu včeraj namesto večerje dala v flaško rižolino. Pa je rekla tašča: danes boš sigurno fajn spala. Figo, zbujal se je vsako uro in tečnaril.
Po mojem če ti poje tako malo, potem ne potrebuje dodatka. A je mogoče tako malo spil, ker ni navajen na flaško?
Po mojem če se zbuja na pol ure, ne more biti lačen vsake pol ure user posted image . KArkoli je upam, da čimprej mine in da boste spaaaaali.

Pri nas nič novega. Še vedno se ne obrača. Se mi je pa danes v naročju, ko sem ga dojila sam dvignil in se usedel user posted image .

Ma, sej nimam kej pametnega napisat, pa grem rajši spat pa mal se pocartat.
Lahko noč

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
22.10.2006 21:26:34   
Erdbeere
No no Monika tud to je fajn, da vsaj kaj nepametnega napišemo, da smo lepo na prvi strani, sej nikjer ne piše, da moramo samo "pametne" pisat user posted image

bori tudi jaz sočustvujem s tabo in neprespanimi nočmi, tudi naš je prav lepo pančkal potem je vmes fajn strajkal, zdaj pa se nekak stanje umirja, trenutno spimo po 3-4 ure skupaj, bolje je že kot da se vsako urco zbuja in hoče joško user posted image

Drugače pa je bil naš danes pravi user posted image , navajen je namreč, da gre okrog 11-h spat in potem spi po 3 urce, no ja sej se vmes 2x zbudi in malo poziza pa spi naprej, samo spi. Danes pa mulček sploh ni hotel spati in je zaspal šele, ko sem ga dala v voziček in smo šli na volitve. Potem je pa lahko 3 ure spal user posted image

Nič grem še malo pogledat glede volitev, potem pa tud jaz v mizule s krajšim postankom user posted image

pridne bodite



(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
22.10.2006 21:31:58   
Erdbeere
evo, saj sem vedla da sem neki pozabila, planinc, mi goste hrane še ne dajemo, pa tud zaenkrat nimam namena mu dajat, ker dokler imam jaz joške trde ko kamen, 9 kilski dec ne rabi druzga user posted image no ja al pa bom vidla kaj bo v torek zdravnik povedal....je pa že malo probal in sicer je "jedel" že jabolko, mu je bil kar všeč, sicer je samo malo krhelj cuzal, pa danes je zjutraj jedel kislo kumarico, mu je prov prišlo za dlesni utrjevati ker je bila mrzla iz hladilnika user posted image pa probal je špinačo, mu je bila tud všeč, skratka zaenkrat se nič kaj ne pači, bom pa vidla kako bo ko bova zares začela z uvajanjem goste hrane

Evo me pa nekaj druzga zanima, če slučajno ima katera s tem izkušnje, danes ko sem zvečer previjala Žiga, je imel na plenički zraven drekca malo krvi, no ne vem a je kri al je bolj sluz pa kri, nekaj rdečega je bilo zraven in to se je zdaj ponovilo ze drugič....je imela katera od vas že tudi kaj takega??? Moram v torek zdravnika prav vprašat, kaj bi to lahko bilo, je pa drugače prav dobre volje in nič ne kaže, da bi ga karkoli bolelo user posted image

No zdaj pa res lahko noč user posted image



(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.10.2006 12:54:35   
planinc1978
Zdravo punce,

Kako kaj? Mi smo včeraj uspešno krstili našega pevca. kot zanalešč se je cel čas drl (seveda, ker je imel ta cajt uro, ko gre ponavadi spat, pa mu nismo dali miru), ko pa je župnik zadevo končal, se je pa tud Luka umiril in od vsega hudega zaspaluser posted image user posted image user posted image .
Smo pa imeli potem pravo fešto, kot za poroko. Sva imeli s sestro skupaj krst, pa je bilo nekoliko več ljudi povabljenih- slikce  pridejo naknadno.

Drugače pa smo po starem. Zdej mali trenutno spi, ponoč je isto (se 1x-2x zbudi).

Bori 1- sočustvujem s tabo. Naš je bil ene par dni malenkost boljši,kot tvoj, pa sem tud tiste dni hodila kot mesečnik. Kar se pa tiče lakote- po moje tud ni lačen, če spije sam 15-30ml, pravjo, da je lačen ko, spije, po dojenju še okrog 100ml. Probaj pa Novalac, tega imam jaz za zvečer in je 100x bolj okusnejši in ne smrdi tako.
 Ne vem, mogoče so pa krivi zobki, ker ti tako sitnari ponočuser posted image user posted image

Gosto hrano pa tud jaz še nebom začela uvajati- vsaj še kak mesec ne- ker očitno našemu 8kg fantu zadostuje moje mleko, zvečer pa dobi še eno porcijo umetnega. user posted image user posted image user posted image Erdberre še malo pa vas dohitimo user posted image user posted image user posted image .

No lepo se mejte pa uživajteuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.10.2006 17:57:35   
sisi80
Ste me kar mal nasmejale z vašim nespanjem. Tudi pri nas ni še nič boljše. Zbujanje vsako uro, ampak smo se malo že navadili in ker je podnevi priden in zlat nasmejan fant, se ne sekiram več toliko in lažje preživim. Drugače pa smo začeli že z okušanjem sadja. Prav uživa. Saj mu dam čisto malo, toliko da okuša. Do zdaj sva poskusila jabolko, hruško, mandarino. Vse ima rad in zelo lepo je.

No, imejte se lepo.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.10.2006 19:34:53   
bubamara2
Punce živjo, da vas pozdravim, če se me še spomnite.

Pridno rastemo in se redimo in tako Matic tehta okoli 7 kg in je cca. 64 cm dolg. Na srečo se polno dojiva. Sva pa prejšnji teden začela z gosto hrano in je jedel korenčkovo kašico, danes sem mu pa pripravila kolerabo, ampak je obrok prespal, popoldne mu pa nisem hotela obremenjevati želodčka. Moram reči, da hrano odlično sprejema, je pa faca, kako odločno pokaže, ko ima dovolj.

Drugače pa vidim, da imate težave s spanjem, bori. Držim pesti, da se vse skupaj hitro uredi.

Pa, pa

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
23.10.2006 21:38:56   
monika30
Joooooooooooooj, mi tud ne spimo. Mama zombi.
Ne vem, sem mu dala rižolino, pa ga je očitno tiščalo (sej tud mene, če zvečer preveč jem). Tud en komar gaj popikal pa verjetno ga srbi.
Karkoli je, upam da čimprej mine.

Planinc, user posted image user posted image user posted image za krst in žurko, mal jokca pa more bit, da se ve kdo je glavni, ne?

Erdbeere,jaz sicer ne vem kaj bi pomenila kri, se mi pa zdi, da sem enkrat nekaj zasledila o tem na forumu novorojenček, dojenček. Pa na med.over.net lahko vpraša pediatrinjo, ful hiter odgovarja nazaj in zelo vredu.

ENO DOOOLGO NOČ.


(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
24.10.2006 20:08:16   
Erdbeere
No evo nas moram malce "dvigniti"...

Mi smo danes prejeli ze drugo pikico in naš mali mož spet ni nič jokal.... če se spomnim Teje na drugem cepljenju, samo da sem jo v ordinacijo prinesla je začela jokat. Žiga se je pa spet zdravniku smejal user posted image

Je pa rekel, da naš dečko kar prehiteva vrstnike in da pač tak je in naj nas ne skrbi, le na noge mu naj ne pustim še, se pa prav trdo postavi in stoji kot cvek user posted image    Pa danes sem ga dala na tla v spalnici in je bil na hrbtu, čez čas ga pogledam je pasel kravice, ni pa mi jasno kako se ja pa potem spet na hrbtu znašel in se spet igral z igračkami na mostu. Očitno bo kmalu sodil le še na tla in nič več na posteljo, ker drugače bo kmal padel iz postelje.

Mere so pa uradne 9200 in 66,5 cm.

Aja pa še glede krvi je reku, da glede na to da toliko kaka  očitno zaradi zobkov je lahko to posledica nenehnega kakanja in ni nič narobe sploh, ker je sveža kri in da verjetno mu črevo kaj  zakrvavi, ker bila pa je res kri na koncu drekca. Tako da sem tudi glede tega pomirjena.

Nič ga grem hi tro spat spravit potem pa malo likat...se je spet kupček nabral. Lep večer



(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
24.10.2006 22:02:02   
Anonimen
Punce lep pozdravček vsem. Vidim da ste pridne, še bolj pa vaše bebice. Razen spanja. Nekaj škriplje kot vidim. Po moje se nakazujejo zobki. Pa pridno ene že dajete GH. Lepo. Mi še nič. No, ok, dobila je že jabolko v roko in je nekaj sesala sok, pa ji je bilo kar všeč.
Mene zadnje čase ni bilo veliko tule, ponavadi se najprej pomudim na MONu, kjer obvezno preberem forum Pediatrija, potem pa je bil največkrat že alarm in sem morala pobegnit vstran od računalnika. user posted image
Pri nas pa kar se spanja tiče ponoči vse po starem. Spimo od osme zvečer do jutra z enim obrokom kar v spanju. Smo pridni in mi je čisto vseeno če čez dan spi bolj malo.
Maruša je zopet prinesla prehlad iz vrtca, tokrat ga je vstran pobrala tudi Sara. Malo teče iz noska, nekaj pokašljuje, danes je ob hlipanju nekaj piskala. To je pri meni alarm najvišje stopnje. Smo pri Maruši iz podobnega ob dveh zjutraj pristali v bolnici na inhalacijah in z laringitisom. Smo se šli takoj pokazat in je baje zaenkrat navaden prehladek. Problem je, ker bi naj jutri pobegnili na počitnice. Pediatrinja nam je rekla, da zaenkrat nič ne kaže na kaj resnega in da ji bo zrak na morju samo koristil. Mene sicer mika da bi ostala doma, ampak po drugi strani. Je normalno razpoložena, nima povišane temperature, pediatre imajo tudi na obali,...pa še Maruši ne morem tega naredit. Je že poleti ostala brez, zdaj pa zopet. Če noč ne bo prinesla poslabšanja, gremo.
Po vseh zapletih smo dobili tudi fredov obroč in neoprenske hlače za Saro, ki zadržujejo toploto in če se bo v par dneh popravilo njeno stanje, se bomo veselo kopali. Drugače bomo pa bolj na sprehodih.
Punce upam da se spanje pri vaših ponočnjakih izboljša. Lepo se mejte, se beremo.

(odgovor članu Erdbeere)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
25.10.2006 11:36:44   
planinc1978
Živjo,

No mi smo tudi danes imeli pestro noč, tako da sva oba z atijem groznouser posted image , ati je moral pa še ob 5h vstat za v službo. Našuser posted image zdej pridno aja, mami bi tud lahk, pa nemoreuser posted image . No ja bo že, skratka ponoči je hotel naš skoz jest. Spat je šel že ob 8h in mi prej skor v banjici zaspal, potem se je zbudil že malo po polnoči in nato spet malo po tretji uri, nakar smo mogli previt, ker je bil pokakan, se je  predramil, komaj po hranjenju zaspal naprej, se spet zbudil okrog 6h in potem ob 8h je bil zanj čas, da dokončno vstane..., pestro.

Pa sej nevem, sem razmišljala, da bi mu zvečer dala mal rižolinota, kaj pa vemuser posted image Kaj pravite, ve, ki ste izkušene???

No, mali že protestira, ima dost spanja...



_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
25.10.2006 12:57:19   
sisi80
Planinc, ne vem, kaj bi rekla o rižolinoju. Mi smo cel mesec bedeli, danes pa prvič spali vso noč. Ne morem verjet. Sem ga ponoči hodila poslušat, če sploh še živi. user posted image  Pravi balzam. Sicer pa je naš Jan že poskusil jabolko, hruško, mandarino in banano. Najbolj uživa ob banani. Zdaj bom začela delati že malo mixov vsega tega. Moram pa reči, da se zdaj previjamo večkrat pokakani. Pa nič za to. Še vedno je pravi mali sonček in ne vem kam bi potrkala, da bi zdaj malo bolje spali. Bom poročala.

Bojka, a sem prav prebrala? Res se boste kopali, al kaj? Uau, sem ostala brez besed.

Mi se spravljamo že kar nekaj časa v terme, pa ne vem. Se ne morem še odločit, da bi šla s tamalim. Mogoče bi kakšen mesec počakala.

Erdbeere, očarana sem nad vašim kobacanjem. Naš Jan je precej precej lene sorte. Samo nagec se sam prevali na pasenje kravic, sicer pa niti slučajno. Ga moram prav vzpodbujati.

Toliko za danes. Poročam, če bomo spet slućajno še eno noč spali. In potrdim dejstvo, da ni recepta, samo čakanje na boljše čase pomaga.user posted image user posted image

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
25.10.2006 21:19:17   
monika30
Vau, Sisi80 sem dobila upanje na boljše čase. Poročaj, kako je bilo danes ponoči.
Mi pa bomo zgleda dobili počasi zobke (upam, da kmalu), ker mali od včeraj skoz tečnari, danes je imel skoz v ustih grizalo.
Pa mal se mi zdi, kot da ima vneto dlesen. Tko da mi verjetno še ne bomo spali.

Planinc, jaz sem probala z rižolinotom. Sicer je ves navdušen jedel, ampak je ponoči še slabše spal, kot da bi ga tiščalo. Sej probaš lahko, mogoče je na flašo boljš ker ni tko kalorično, jaz sem kr na žlico dala, pa je blo najbrž preveč. Upam, da vam rata popraviti spanje.

Bojka, uživajte na dopustu.

ČAv.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.10.2006 11:10:40   
planinc1978
Da nas malce dvignem na površje,

No, danes je bilo ponoči s spanjem boljše, je spal do 2h in potem  do 7.30huser posted image user posted image . Očitno imajo naši otroci boljša in slabša obdobja .

Pri nas zobkov še ni, si pa stalno tlači roke v usta, drugega, kakšne igrače al tistega s čimer naj bi si dlesni drgnil, noče niti primit v roke, kvečjemu mu je dober še moj prst. Mu je mojuser posted image zadnič štunfke nataknil na rokce, pa je sprva mal čudno pogledal, pol pa začel protestiratuser posted image .

Bojka, užijte zaslužen dopust

Lih zdej se je naš Luka sam obrnil iz hrbta na trebuhuser posted image user posted image -  leži pod mostom, pa se ga je naveličal. Na trebuhu mu pa ne paše preveč, prevalit nazaj mu pa samemu ne rata, mu grem pomagat...

Lepo bodteuser posted image


_____________________________

Življenje je lepo


(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.10.2006 12:08:29   
sisi80
Monika, spet smo spali. Čudeži se dogajajo. Zamisli. Na svoj 3. mesečni rojstni dan je nehal spat in to je trajalo vse do predvčerajšnjem - na svoj 4. mesečni rojstni dan je spal vso noč (1 krat smo jedli, pa je takoj zaspal) in danes smo tudi. user posted image user posted image user posted image  Bom poročala kako bo naprej. Upam, da bo podobno, čeprav sem že po dveh normalnih nočeh nabita z energijo, tako dobro dene spanec. Celo z mojim dragim sva se ob štirih ponoči pogovarjala, ker nisva mogla takoj zaspat ... sva že bila vajena tempa vstajanja.

Nimam pojma, kaj je pomagalo. Zdaj smo sicer na Aptamilu 2, dopoldan je sadje (čisto malo, za okus), sicer pa je itak skoz en sam smeh in veselje z njim. Zdajle sva bila zunaj, žal pa ne more zaspati v vozu, tako, da sva morala priti gor, da je zaspal. Potem bova jedla in hitro spet na sonce.

No, uživajte, Monika, a vi se tudi ponoči zbujate? A se dojita?
Planinc, kdaj daješ rižolino? A na žlico, ali po flaški? Se obnese?

lp

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.10.2006 12:17:50   
Erdbeere
bravo sisi80, samo zgleda da gremo mi za vami. Bravo Žiga je danes spal od 8-ih zvečer do 3-eh zjutraj sva z očijem kar pogledala, ker sva bila oba zeloooo naspana in potem se je samo najedel in spal do 8.30 zjutraj...ma meni se kar samo user posted image

Nič grem hitro nazaj na sončka, ker mali spi zunaj v vozičku.

Lep dan

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.10.2006 14:44:41   
monika30
Mi smo tudi danes spali od 9h so 5h. Potem je hitro pojedel in zaspal do 7h.
Tudi jaz sem naspana.
Je bil pa včeraj zvečer bogi, vse je tlačil v usta, še grizalo je grizel, pa ga ponavadi ne mara.
Danes ima pa malo driske, ne vem je mogoče to kej z zobki povezano?

Sisi, mi smo do pred dvema tednoma fajn spali, potem pa 2 tedna mal manj. Se pa dojiva, tudi jaz sem mu že malo dala probat jabolko, pa mu je bilo kislo, danes pa je z užitkom probal malo korenčka. Pri nas se rižolino ni obnesel, kot sem že napisala.

Tudi Klemen sedaj spi, potem pa greva lovit sončne žarke (samo, da ne posije kakšen na Klemna - takoj protestira - je bolj severni, zimski tip user posted image user posted image )

Imejte se lepo.


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.10.2006 15:40:41   
bori1
mater babe, sem vam fovš spanja,... Matic izboljšuje stanje, vendar še vedno 2 uri skupaj ne znese. Za povrh mu je sestra iz vrtca prinesla še nov prehlad. Kašlja in se kuja. Evo, sedaj se je sredi spanja pokakal,... pa to se ne dogaja,.......

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: JUNIJČKI IN JUNČIKE 2006
26.10.2006 15:53:01   
bori1
evo nas nazaj. sva bila kvalitetno zenfasto pokakana in odkar mami je sadje tudi kake kvalitetno smrdijo. obrisala sva tudi liter sline, odkašljala pol kile šmrklja in sedaj sva zopet na porodni teži,...user posted image . Pa ne,... zdej gre pa mami žMarušo zbudit ima čez uro plesne,... še vedno nimate recepta proti kašlju?.....

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?