|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokoncno odlociš, se seznani s posledicami te odlocitve.
V kolikor potrdiš svojo odlocitev, da odstopiš, bomo na tvoj racunalnik namestili piškotek, ki nam bo omogocil, da te ob vsakem obisku med 10. in 14. junijem 2013 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane tocke, tocke bodo odštete tudi iz vsote tock portala. Žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pelati-recept
15.9.2006 14:24:10   
BlankaT
Nujno bi rabila recept za pripravo pilatov in sicer za ozimnico. Z mamo imava toliko paradajza, da ne vema kam z njim. Zato sva se odločili, da bova naredili kr pelate, vendra nimava recepta. V kolikor ga katera ima, lepo, lepo prosim, če mi ga lahko pove.

Že vnaprej 1000x hvala.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:00:01   
Jančika RR
Moj tast paradižnik razreže, prekuha in nato spasira skozi pasirko, doda malo soli in sladkorja (res malo), še enkrat prevre in zlije v segrete pollitrske steklenice od piva, zapre s kovinskimi zamaški. 

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:09:39   
Doroty
Mogoče tole:
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=7086

Lp, Doroty

(odgovor članu Jančika RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:28:15   
Skorpija
Blanka, nisem čisto dobro razumela, ali imaš prav pelati ali pa pač navadne paradižnike, ampak kolikor razumem, bi rada vložila cele in ne pasirane... Jaz to delam tako, da paradižnike potopim za par sekund v vrelo vodo in jih potem olupim. Potem pa jih samo dušim, brez vseh dodatkov, dokler ne postanejo malce kašasti in jih še vroče naložim v kozarce - zraven prilijem tudi sok, ki se naredi ob dušenju. Povrhu polijem malo olivnega olja in dobro zaprem.

Pa blagor, ko imate toliko paradajzev - moji so letos bolj bogi...user posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 15:50:42   
BlankaT
Punce super ste user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom kr od Jančike in Skorpija vzela, tako, da grem sedaj veselo na delo.

Pa probala bom še baziliko skonzervirati, tako, kot korenček in peteržilj. Tako, da mi držite pesti.

Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pelati-recept
15.9.2006 20:04:57   
Marogica
Mogoče še to, pri pelatih ti ni potrebno dodati sladkorja, ker so dosti bolj sladki od navadnega paradižnika

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na: