KT
|
Hvala Ronja evo takoj začnem s trebušnjaki Andreja močno stiskam pesti za vas tri Kuferček, ja, kuferček bo treba pripravit za vsak slučaj čimprej! Naši se spet kolca, boga, se mi kar smili, saj bo hudirja vso plodovnico popila. V čem bo pa potem plaval naš delfinček Ampak Nikical ti si pa hudo zastavla s temi merami - a res misliš, da bosta tolko nabrala pa ja ne, no Drugače pa sva se tudi midve danes dale čist pregledat: mere po vse standardih (iz tiste tabele v materinski ) , glavica bolj podolgovata kot okrogla, oziroma gracijozna kot je rekla G , ker pa sva bolj pri drobnih sva nabrali šele 1550 g, ampak, če pomislim na 4kg, ki jih za svojega pikca napoveduje Nikical mi je kar malo slabo, saj je čisto možno, da se tudi naša še dobro zredi, ker sem tudi jaz ob rojstvu imela celih 4080g - boga moja mami . Jaz sem tudi še čist zacementirana tako, da nama gre kar dobro. Jaz se še nisem začela nič gnezdit - za enkrat sam skupaj nosim (kot ta prava nabiralka , naš lovec pa delavce lovi, da nama otroško sobico zrihtajo ).
|