|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
25.4.2007 13:38:03   
FLASK_A
Andreja, držite se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Liona, prosim, poročaj kako je kaj z njimi...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
25.4.2007 18:28:27   
ŠpelaP
Andreja - držim pesti, da se vam dobro izteče!user posted image user posted image user posted image

Junijke, a se zavedate, da boste nekatere naslednji teden že otvorile sezono junijk - s tem mislim začetek porodniških dopustov za nas junijke!
Ma, kako čas teče! Se mi zdi, da smo se šele začele zbirati na temi "Junijke"! Zdaj pa počasi že zadnje tedne štejemo, še malo pa bomo začele odštevati že dneve!
Zdaj pa recite, če ni ta čas - čas pričakovanja nekaj ful lepega, navkljub vsem našim nadlogam, ki so nas in nas še spremljajo skozi te mesece (bruhanje, angine, viroze, zatekanje, sitne tašče...) ?!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
25.4.2007 19:15:05   
Anonimen
Ja Špela se strinjam s tabo, da je to najlepše obdobje (kljub težavam user posted image ). Prej tega nisem verjela, oziroma sem si mislila svoje, ampak zdaj pa tudi jaz veselo razlagam kolegicam kako mi je lepo. no meni je pa sploh, ko sem skoraj celo user posted image prosta - zaradi učenja.

Andreja držim pesti, da bo vse ok  z vami user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za vsakega eden.

Za ostale pa bolj malo sledim, upam, da ste vse fajn.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
25.4.2007 19:46:32   
ronja
Hm, punce, žal, jaz se ne morem strinjat: meni to obdobje user posted image res ni ostalo v spominu kot nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju. Bi se še 1x isto odločila, ker bi pač rada imela otroke, ampak zaradi cilja, ne zaradi poti...Če bi se pa user posted image dalo preskočit, bi bila pa kar koj za...

Sicer sem se danes naspalauser posted image , je še en kup birokracije za zrihtat, ampak bom že preživela, ves čas se kaj zakomplicira in moram priznat, da mam tega že poln kufr! Me prav zanima kaj bo še moja g. jutri "pametnega" povedala... Komaj čakam, da bo vsega skup konec, nosečnosti, bolniških, papirjev... vsega tega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.4.2007 8:41:53   
melaverde
Ejla,

ma jaz tudi včasih potarnam da niso bili vsi dnevi ravno idealni (4 meseci bruhanja, pol tisti dnevi ko ga nisem čutla, sedaj mi noge zaradi sedenja tako zatekajo, da sploh nimam kaj obut, zgaga ...) ampak bi sigurno vse še enkrat ponovila. Sem namreč mnenja, da so tej meseci nujno potrebni, če ne drugo da dobro razmisliš, prebereš stvari ki jih prej nikoli nisi slišal in se navadiš na besedico MI. Moj mož mi celo pravi, da bi mogla bit vedno taka, da sem bolj simpatična - sam je namreč mnenja da sem se v teh mesecih zelo spremenila, raznežila...celo jabolka v sparu so mi simpatična user posted image

Če pa sedaj pomislim za nazaj, je šlo res zelo hitro in pravijo da gre porodniška še hitreje user posted image .
Upam, da bomo vseeno našle čas in se kdaj pa kdaj dobile vsaj tukaj gor (seveda kolikor nam bo čas dopuščal).

Lep dan vam želim...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.4.2007 10:06:31   
ronja
Jaz bom tole matranje še ponovila, seveda, ampak kot sem rekla, zaradi rezultata - user posted image ... Samo zato, da bi bila user posted image pa niti pod razno ne bi nikoli...

Hm, ne vem, mela, po moje je to zelo odvisno od tega, kako si bil že prej... Midva sva bila že prej zelo na "midva", tako da tale mi ni nekaj, na kar bi se morala kaj posebej navajat... ko bo user posted image tu, bo pa itak šok, heheuser posted image Glede nežnosti pa - ne vem, jaz ne opazim kake posebne razlike pri sebi, fant je pa itak vedno govoril, kok sem nežnauser posted image po navadi mi to reče, ko božam kužikouser posted image

No, jaz mam danes pop. pregled, celo UZ, kontrolo rasti, očitno se ji je zdelo, da bi mogoče bilo dobro pogledat, če premalo raste... POročam, ko pridem nazaj, enkrat proti večeru, skratka...

Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.4.2007 11:44:13   
Bibyka
Hojla

Se že spet malo javljam.
Danes sem imela UZ kontrolo rasti ker je Jan 14 dni nazaj zaostajal v rasti za 7 dni in je tehtal 1550g. Danes je tehtal 1980g in zaostaja še 5 dni. G je zadovoljen, jaz pa tudi mislim da pridno napredujeva. Sicer pa imam naslednji pregled šele čez 3 tedne in takrat šele dobim napotnico za rešilca in porodnišnico. A se vam to ne zdi malo pozni user posted image meni se zdi.

Ronja srečno danes na Uz kontrole rasti. Mislim da tudi mala Ronja tako napreduje kot moj Jan

LP

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.4.2007 11:49:40   
MEGi20
evo jst sem točno danes začela z "porodniško"user posted image
Mal me nizek pritisk zeza, učeri sm mela dva močna popadka-sm bla čist prestrašena; pa moj je reku "kaj če boš rodila"user posted image pa sm se mu jst sam user posted image nasmehnila...

Kako pa kaj vaši user posted image ?Naš je aktiven zelo...ponavadi ima kr stopalo na mojem trebuščkuuser posted image in mi je prav fajn k mu lahko prstke preštejemuser posted image .
No kljub težavam sem navdušenauser posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.4.2007 12:01:46   
FLASK_A
Cau!

Vidim, da bomo res kmalu začele odštevat- jaz začnem že kar jutri, ko je natanko 30 dni do PDPja user posted image user posted image  Jaz sem tudi tako zadovoljna nosečka, da bi bila kar dlje časa noseča (navijam sicer za 2.trimesečje, kjer je blo sploh vse super duperuser posted image ). Zdaj se pač pojavljajo problemi s križem, zatekanje, težje se obračam, da mojih zob sploh ne omenjamuser posted image . Drugače pa sem kar vredu, sexa se mi fuul več (moj je čist navdušenuser posted image )- tako da mi je nosečnost ena res najlepših izkušenj user posted image user posted image  Smo pa res raznežene, ni kaj user posted image

Čestitam za pregled, Bibyka! Kar pridno se razvijajta naprejuser posted image  Napotnice bi pa po mojem mnenju morala dobiti res prej. Nevem, jaz sem jih dobila kak mesec nazaj.

Zdaj pa imam eno vprašanje za vas- ali še katero prebava muči?? Mene muči v tem smislu, da zdej nekako en teden hodim po 3x na dan na sekret- in to sratuser posted image user posted image user posted image  Pa še brez kakih večjih poroblemovuser posted image  Lulam itak skos, ponoči po 3x vstanem, ampak tole se mi pa res zdi čudno, da me tolkrat tišči kakatuser posted image  Je s katero podobno? Aha, in jem železove tablete, donata ne pijem, prehrana pa: čokolada, bel kruh, veliko jogurtov user posted image user posted image  (to je v glavnini-poleg kosil seveda). Kaj pravite?

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.4.2007 12:11:29   
Bibyka
IZVIRNO SPOROČILO: nikical
Čestitam za pregled, Bibyka! Kar pridno se razvijajta naprejuser posted image  Napotnice bi pa po mojem mnenju morala dobiti res prej. Nevem, jaz sem jih dobila kak mesec nazaj.

Zdaj pa imam eno vprašanje za vas- ali še katero prebava muči?? Mene muči v tem smislu, da zdej nekako en teden hodim po 3x na dan na sekret- in to sratuser posted image user posted image user posted image  Pa še brez kakih večjih poroblemovuser posted image  Lulam itak skos, ponoči po 3x vstanem, ampak tole se mi pa res zdi čudno, da me tolkrat tišči kakatuser posted image  Je s katero podobno? Aha, in jem železove tablete, donata ne pijem, prehrana pa: čokolada, bel kruh, veliko jogurtov user posted image user posted image  (to je v glavnini-poleg kosil seveda). Kaj pravite?

Tudi jaz mislim da bi mogla danes dobiti napotnico ker mi je 14 dni nazaj rekla da jih bom danes dobila danes pa mi je rekla da šele naslednjič.

Glede wcja... je isto pri meni. Prej sem redno hodila 1x na dan na wc sedaj pa hodim včasih tudi večkrat na dan na veliko potrebo. Samo da je potem ko grem 3-4 na wc že bolj mehko blato. Sem pa imela par dni nazaj naval driske in sem cel dan hodila po wcju. Jah nimaš kej moramo se ornk spucat user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.4.2007 12:41:57   
zrak
Pupice... lep dan

Glede prebave, tudi jaz visim neki veliko na wc.. najmanj 2 x dnevnouser posted image ... pa ne vem kaj je to... da ne govorim o izpuhih user posted image  

Jaz pa nič ne vem o napotnici.. res da imam pdp komaj 14.6.  a bi ga jo morala že dobiti ali kako.??

Glede izpolnjevanja papiprjev za socialno.. Pri plači se vpišejo EUR ali sit.. Glede na to, da smo padle v obdobje ko je bilo oboje...

Meni je tudi lepa ta nosečnost, čeprav z raznoraznimi težavami,.. mi je res lepo... mislim, da mi bo trebušček prav manjkal...

A blazinice za prsa ste si že kupile??? Kakšne pa?

lp

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.4.2007 12:49:21   
melaverde
Nikical in Bibyka, baje da to pogosto kakanje pomeni da je porod blizu user posted image . Meni je moj ginekolog rekel, da bom na koncu pogosto na wc-ju. Torej punce čestitam user posted image , jaz moram še vedno jesti slive user posted image .

Zrak, na koprskem CSD mi je rekla naj napišem staro leto v SIT in novo v EUR, da bodo že oni preračunali user posted image
blazinice za prsa sem si kupila in to v Mullerju (tista njihova znamka) ker mi je sestra svetovala da so zelo v redu, pa ta teden tudi na akciji.

Napotnico za rešilca primorke baje sploh ne dobimo, za porodnišnico pa ko hodimo že na CTG.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.4.2007 12:51:14   
melaverde
Joj, sem vam pozabila povedat da sem se naročila k okulistu za mnenje, ker mi je ginekolog rekel, da obstaja možnost da bom imelča CR zaradi oči user posted image . jaz ga pa nebi imela.... No sej bomo vidli kaj mi bo rekla 12. maja...držite pesti !!

Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.4.2007 13:02:51   
Bibyka
Jaz sem si tudi kupila že blazinice za prsa, kar beauty baby od Muellerja. Prav tako sem vzela Muellerjeve planične podloge in modrca. Sama delam v Muellerju in sem stranke non-stop spraševala kaj jim je všeč in kaj ne. Tako da vem kaj je šlo v prodajo za med in sem tisto kupila. Tako da sem plenice tudi kupila kar Pamperske in sicer new born 1 ( 2-5 kg) in zelene Pampers midi ( 3-6kg).

Zrak za CSD se do decembra napiše v tolarjih od decembra naprej pa v EUR.

Jaz sem danes G vprašala ker me zadnji teden 3-4 na dan zgodi da mi začne full dol pritiskat pa občutek imam kot da bom dobila menstruacijo ter malo težje diham, če so to lažji popadki. Pa on meni pravi da sem preveč aktivna naj malo več počivam. Ampak vem da nisem preveč aktivna ker sem 14 dni resnično počivala ker sem si želela da Jan malo napreduje na teži. Tako da jaz res mislim da se maternica pri meni počasi pripravlja na porod in imam vedno večji občutek da bom rodila prej, pa sploh ne vem zakaj imam tak občutek.
Se pa trenutno počutim odlično. Samo pa jaz nimam ne vem kakšnega ''apetita'' po sexu, tako da moj dragi bolj malo dobi. Pa tolk sem se veselila ker govorijo da v nosečnosti se ti pa full sexa. Meni se pa ne tolko kot se mi je prej user posted image

Glede poroda... me pa hvala bogu ni nič strah. Z veseljem ga pričakujem in se že veselim junija ki pa bo en-dva-tri tukaj

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.4.2007 13:05:45   
FLASK_A
Zrak, naslednjič kar vprašaj sestro, kdaj boš dobila napotnice. Tudi pri tebi je že nekako čas. Se mi zdi pa kar pozno, da jih dobiš šele, ko greš na CTGuser posted image , kot ravi Melaverde. Sej so lahko že prej problemi pa moraš v P.

Blazinice sem kupila, znamko TOTO se mi zdi- bom vidla, če bojo vreduuser posted image  Zaenkrat nimam pojma. Kupujem pa tko, po en paket vsakega- če mi bo izdelek odgovarjal, mi bo šel pa dragi kupit, se že na vse spoznauser posted image user posted image

Mela, in zakaj ve ne dobite napotnic za rešilca?? To me pa res zanima, kaj če ti odteče voda- sej takrat se do porodnišnice ne smeš neki premikat in lahko samo ležiš, da otrok ne pritiska navzdol. Torej boš mogla ležat v avtu z blazino pod ritjo, da ti bebito ne bo navzdol tiščal, vse pa vemo, da je ležanje v avtu hm.... možno samo do 7.leta starostiuser posted image

Pa ne me hecat s tem, da sem blizu, nimam nič še prištimano!!! Moram še torbo spakirat pa modrce kupituser posted image  Pa it na kavo s kolegicami, pa izpit za italijanščino pospravit, pa napisat pisma za sorodnike, pa na telovadbo hodit, sobico olepšat... Ni časa še rodituser posted image
Joj, pa upam, da bo pregled uspel in da ne bo zaradi oči CR! Bomo držale pesti, seveda!

Kje ste pa ve kupile modrce za dojenje?

Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.4.2007 13:26:42   
melaverde
Nikical, tukaj na primorskem je vse full čudno. zato se jaz že od samega začetka čudim kaj ve govorite o napotnici za rešilca. ko vprašam kako kolegico se mi samo smeje user posted image
zakaj je ne dobimo nimam pojma, bom vprašala v materinski lih iz gole firbčnosti...

Glede napotnice za porodnišnico pa je tukaj res tako, če je karkoli narobe te itak sprejmejo tudi brez dokumentov in papirjev (vprašanje če tudi brez plačane položnice za prisotnost očeta ?!)

jaz sem si tudi modrc za dojenje kupila v mullerju ker je najcenejši in veliko boljši kot npr. tisti iz spara ali... mislim da je 8 eur in moja sestra je zelo zadovoljna z njimi (pa ima prsa neprimerljivo večja od mene, meni skoraj niso zrasla 75c je ostalo). tudi mokri robci so baje zelo v redu tile iz Mullerja - brez alkohola, niso barvani, dermatološko testirani...)

Sej vas nisem hotela strašit, se opravičujem če sem vas. Mene je samo moj ginekolog opozoril na to, da bom pač pripravljena. lahko da to kakanje 3x na dan traja cel mesec (kaj bi dala jaz za tako prebavo user posted image  )

Še eno vprašanje glede sexa...sem brala v reviji mama, da zadnjih 6 tednov raje ne ker lahko sproži porod.
A ve katera če to res drži oz. imate kakšno strokovno mnenje ???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.4.2007 13:42:58   
ŠpelaP
Jaz sem tudi včeraj na pregledu vprašala, če že dobim napotnice, pa mi je rekel ginek., da naslednjič. Takrat bom noseča 36/5. Očitno je po njegovem mnenju porod še daleč, da se še ne mudi z napotnico.Bom pa takrat že imela CTG, samo nam ni treba v porodnišnico, ga opravijo kar tam v zdr. domu pri gineku., imajo aparat!
Meni je v prvi nosečnosti ginekolog pozabil napisati napotnico za rešilca. Napisal mi jo je samo za porodnišnico. Sem potem napotnico za rešilca kar pri osebni zdravnici dvignila. Še sreča, saj me je potem tako rešilec peljal v porodnišnico, ker mi je doma predčasno odtekla voda. Samo je bila tista vožnja z rešilcem tako čorava, da sem rekla, da me bo to pot peljal v porodnišnico mož ali oči, če bo mož preveč raztresen za vožnjo (kar bo verjetnouser posted image ).

Modrce za dojenje si bom jaz kupila po porodu. Za prvo silo si bom zraven v porodnišnico nesla enega, ko sem ga imela še pri Timu. Saj še ne vem, kakih razsešnosti bodo moje prsi po porodu! Si jih bom takrat kupila.

Glede prebave, pa jaz tudi opažam, da imam malo bolj pogosto. Samo ne tako kot ostale 3-4x dnevno. Zame je pogosto že to, da grem vsak dan kakat. Drugače imam jaz še iz otroštva bolj leno prebavo. Še od takrat, ko so mi operirali cisto na črevesju - pri treh letih.

A vi ste morale same vpisovati plačo za CSD? Meni je pa ta papir izpolnila naša  računovodkinja v službi!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.4.2007 13:58:29   
FLASK_A
Hehe, Mela, ni panike! Sej moram bit že pripravljena, tko al pa tko- samo še 30 dni imam!!! Počasi bom začela res torbe pripravljat... Sem že napoluser posted image  

Sex pa nevem. Moj navija, da ostane kot jeuser posted image user posted image . Baje je bral, da ni panike, če si aktiven do konca, če le nimaš kakih problemov in ti g odsvetuje (pomoje se to šteje odprt in mehek mat. vrat- čepravga je meni g pogledala samo 1xuser posted image ). Kot telovadba- če ni problemov, si lahko bp aktiven. Torej, akcija babe!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela, dobro si povedala- velikosti pa res ne moremo predvidet, bom jaz samo en modrček kupila, pol pa bom vidla, če bo treba večjega.

Za papirje pa vam nič ne znam povedat, kot študentka mi ni treba nič preveč izpolnjevat... Samo starševski dodatek, pomoč ob rojstvu in potem še otroškega pa štipendijo. To je to.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.4.2007 14:18:24   
melaverde
Ma plačo izpovni računovodkinja (vsaj meni je), mi pa ni izračunala datumov in ker jih tudi sama nisem znala sem pustila prazno - baje popravijo oni.

Jaz si bom tudi počasi pripravila torbo, sej če je v sobi pod mizo ne moti nikogar user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.4.2007 16:42:48   
Kati81
modrček sem tudi jaz kupila v mullerju in sem vzela eno cifro večjega kot ga nosim sedaj in moram rečt da mi skoraj ni velik, je pa super tko material kot cena  (8e).

napotnie tudi jaz nisem še dobila, baje jih dobim naslednjič, pa čeprav mi je g napovedala porod čez tri tedne.

Mela glede oči ti povem, da je moja kolegica rodila po narani poti kljub veliki dioptriji (-15), pa ni nič narobe, le ko rojevaš moraš imeti zaprte oči, se pravi takrat ko pritiskaš.

Se mi mudi, se slišimo

Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.4.2007 20:22:57   
KT
A ste vidle, da je naša Jackie že rodila fantka Cal Juliena včeraj - čisto nas je prehitela. Še enkrat BRAVO in čestitke Jackieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
27.4.2007 8:30:24   
ŠpelaP
Da še tu čestitam Jacqueline - Č E S T I T K E !!! user posted image

user posted image A nisem vam jaz ravno tisti dan rekla, da se začenja naš čas! user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
27.4.2007 9:03:12   
melaverde
user posted image   

27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  Cal Juliena (rodila 25.04.07)  2.
01. Drnula,
29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna 
02. ~Nina~ 
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1 user posted image , user posted image    

05. Tina26, 28 let 
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image Jošt 20.02.2006  
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image ,Novo Mesto, user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image , Slovenj Gradec,  Tim 26.11.2003  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   Jan 
12. Jasy,
24 let 
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image  
13. daria78 
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let 

15. špela07, 1 user posted image  , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor, user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR,  user posted image  1995, user posted image  1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005
 , user posted image  
17. bombetka,
26 let 
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   
17. Pinokio, user posted image PIA, Kranj (rodila 04.03.2007)    1.                                                                 
18. Tracy, 26 let  
18. irenaL, 34 let

19. Gorazdova, 19 let, 1. user posted image , user posted image
19. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  Ažbe
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000, user posted image
20. aktem, 35 let 
20. zabica26, 26. let, 1 , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina
22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image  Luna , Kranj  

25. NRMM, 29 let , 3 user posted imageuser posted image  Maša, Maribor,
Maruša   24.12.2005  

27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2.user posted image
30. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja, Ljubljana   

Bravooo Jackie user posted image user posted image user posted image  
Ma kje ste pa to zasledile ??? Seznam sem ažurirala, Jackie in družinici pa iskreno čestitam !!!!!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
27.4.2007 10:01:51   
ŠpelaP
Na podforumu "Rodili smo" je prva zasledila KT. Hvala, da si nas obvestila!

Neposredna povezava do sporočila: 2724
27.4.2007 10:16:54   
ŠpelaP
Jaz bom pa še malo priredila - dopolnila seznam. Upam, da ne boste hude!

user posted image   

27.5. nikical, 22 let, 1 user posted image , user posted image  Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1 user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1 , Orleans,  Cal Juliena (rodila 25.04.07) 
01. Drnula,
29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2 user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna  user posted image
02. ~Nina~  user posted image
02. nogica,
26 let, 1 user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1 user posted image , Postojna
04. nosečka, 26 let, 2 user posted image   
05. dorina,
26 let, 1user posted image , user posted image    
05. Tina26, 28 let  user posted image
06. palčica, 30 let 1user posted image , Jesenice  
06. Valentina76, 2user posted image , user posted image Jošt 20.02.2006, 
Maribor
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image , Novo Mesto,  user posted image  Matija
08. ŠpelaP,
32 let, 2user posted image ,  user posted image Tim 26.11.2003, Slovenj Gradec,  
08. zlataribica, 28 let, 1user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1 user posted image , Ljubljana,  user posted image Jan 
12. Jasy,
24 let  user posted image
12. Melaverde, 26 let, 1 user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, Maribor, user posted image user posted image  
13. daria78  user posted image
14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let, 1
user posted image
15. špela07, 1user posted image , Celje   
15. Luckabucka, 3 , Maribor,  user posted image  Luka  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995,  user posted image 1998, user posted image user posted image
16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , user posted image  03.11.2005
, Šempeteruser posted image
17. bombetka,
26 let  user posted image
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana,  user posted image  
17. Pinokio 1, Kranj, user posted image PIA (rodila 04.03.2007)                                                               
18. Tracy, 26 let  user posted image
18. irenaL, 34 let user posted image

19. Gorazdova, 19 let, 1user posted image , user posted image
19. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  Ažbe
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , user posted image  Grega 11.04.1995,  user posted image Gašper 20.09.2000, Ljubljana
20. aktem, 35 let user posted image
20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina user posted image
22. Liona,
29 let, 2user posted image , Kranj , user posted image  Svit ali user posted image  Luna    
25. NRMM, 29 let , 3 user posted image , user posted image Maruša 24.12.2005, Maribor,   Maša
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2user posted image

30. Ronja, 28 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image  Ronja

Junijke mamice:  (user posted image 1 : user posted image 1) - neodločeno

1.)  Pinokio  - user posted image Pia  04.03.2007 (PDP 17.6.), Kranj
2.)  Jacqueline - user posted image Cal Julien (PDP 1.6.), Orleans
3.) 

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 27.4.2007 10:30:51 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?