|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 11:51:05   
KT
durosh user posted image  ČESTITKE za malo princeso user posted image Nikolajo user posted image - trikrat hura za male damice user posted image  - in več kot dobrodošla med junijkami2007. Jest bom še malo tukaj gor strašila, upam pa, da se vam zelo hitro pridružim na "starši čvekamo" user posted image .

SpelaP kakšna sončka - za pojest user posted image

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 11:52:45   
KT
Jasy te vidim, da si na forumu - javi se - a si še v enem kosu al že cartaš svojo pikico user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 14:05:17   
ronja
Hihi, kt, ne, nisem še šla rodituser posted image , še sem tu, samo zdaj se mi pa vedno bolj mudi, pa nimam več časa niti na net hodituser posted image : dobila sem overlocka, pa še sladoledar je popravljen doma in si lahko predstavljaš, kaj to pomeni... Ronja oz. njena bodoča mami ma polne roke dela... Tako da se mi še vedno nič ne mudi kam hodit... V petek bi rada šla na tisti športni dan v službi in bi ostala doli na morju pri očetu kar do vključno ponedeljka, ko je lih praznik... Bi se malo kopala... Sem danes spraševala, če se lahko peljem nazaj v LJ., če mi slučajno voda odteče... Pa pravijo, da če počasi odteka, naj mi bo, sicer pa izola... To mi ne diši, ker nočem rodit v leže, ste pa punce nekaj pisale, da se tam drugače ne dauser posted image ...

No, križ me še ne boli, to pride, ko bojo tahudi popadki, baje. Verjetno pa me ne zato, ker še vedno precej športam (plavanje in bicikel), p azato, ker se baje zdaj bolj ravno držim (lubi opazil in ma kar prav).

Upam, da mi danes rata zašit za tamalo za v porodnišnico, pa jutri še kako dekico (sem danes spraševala, koliko sploh morajo bit pokriti zdaj, ko je tak vroče, pa pravjo, da samo nekaj malega za občutek varnosti... Tak da ne bom dala nobenega polnila not.

Pa še pecivo moram spečt!

špelaP, ful luštna zgodbica! Pa čestitam, da Tim ni nič ljubosumen, me moraš naučit, kako ti je to uspelo, ker midva tudi nameravava met več otrok, bolj ali manj enega za drugim... Če bo seveda šlo. Sicer bi te pa morali zaposlit nekje na ministrstvu za družino in te zadeve za reklamne posle - ker delaš super reklamo za met otroke s svojimi cukrčki!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 14:20:20   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image  DUROSH, ČESTITAM ZA NIKOLAJO user posted image user posted image user posted image
Pa kar pridi na starši čvekamo... Sicer se še ni razvnela kaka debata, počasi- ko vse prikapljamo tja, bo pa spet petro!

Špela, res sta sončka tvoja otročka... Ful lepo, da je starejši tako lepo sprejel malčicouser posted image user posted image user posted image

KT, če te v križu boli, je to že znakuser posted image user posted image  Sporoči, kako je šlo v P- jaz ti želim, da bo porod lep in lahekuser posted image user posted image  Pa ne iti po mojih stopinjah, maratonkauser posted image  8 dni čez rok je težko dočakat- ti kr reci u P, da si pripravljena rodituser posted image user posted image

Ronja, še vedno hiperakivna, a? Super si! Čeprav je taka vročina...

Jaka je končno zaspal. Je pa tak cuker, da se vsak dan posebej bojim, da ga ne bom kar pojedlauser posted image user posted image user posted image  Biti mama je res tako lepo, da vsem želim, da čimprej cartate svoje otročke v naročjuuser posted image  

Pozdravček vsem!

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 15:09:05   
FLASK_A
Jaz sem si tudi albumček uredila, če katero zanima... Grem, Jaka lačenuser posted image

papa

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 15:58:15   
KT
Evo mene, še vedno "2v1" - še v P me ne marajo user posted image  sem kar domov prišla. Popadki ja: "Kraaaaasni" - zaprta pa tud, ne zaprta zacementirana user posted image . Naša frajla pa kot, da se je prebudila in večnega spanca (dva dni je namreč bolj pri ta mirnih, sem prav začela črtice delat za njene gibe user posted image ), ja in z babco sta se šli eno prav zanimivo igrco (za njiju dve seveda) in sicer kera mi bo bolj razturavala tam spodaj, kako že ŠpelaP reče - v kletnih prostorih user posted image .

Nikical bom user posted image user posted image  pikapoke kar spravla, ker je rekla babca, da mi bodo v parih dneh prav prišle.

Ronja jest bi tud sladoled - madona, tolk kokr sem v tej nosečnosti sladoleda pojedla ga nisem še nikoli user posted image

Pozdrvavček,

maratonka user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 16:04:15   
KT
Nikical kakšen sonček user posted image  - no, no lepo se nazaj drži, ker je Jaka res za popapat user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
   RE: Junijke 2007
19.6.2007 19:50:51   
lidijad
Pozdravljene,
KT tudi jpri nas zamuja, jaz sem imela rok v soboto (16.06.) pa nič  user posted image , tudi jaz sem čisto zacementirana, ni sluha ne duha o kakšnih popadkih, jutri imam ponovno CTG v P. Upam, da se bomo tudi me kmalu 'rešile' trebuhov, saj mislim, da je že čas. Vsem novopečenim mamicam čestitke!!!!!user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 9:50:44   
NRMM
Vroooooooooče user posted image user posted image user posted image .

No vidim,da nas je še nekaj takih revic,ki komaj čakamo,Ronja je edina neka hiperaktvina izjemauser posted image .Sicer pa naši otročki očitno čakajo ohladitve,potem bo pa akcija user posted image .

Jaz sem si sicer zadala,da sem bom držala bolj doma,kjer se da ohladit,ampak mi ne ratuje.Včeraj smo imeli sestanek za vrtec,bili v neki mali igralnici,sedeli na otroških stolčkih,okoli 40 staršev user posted image ,teklo je iz mene kot da bi me kdo polil.Edino kar je bilo,da sem si priborila prostor okoli sebe,da sem imela dat kam trebuh in noge user posted image user posted image .

Kaki srčki so vaši user posted image .........user posted image user posted image user posted image .Sem že skoraj pozabila kako je,ko imaš novorojenčka doma,ampak pravijo,da se hitro vpelješ.

Moja mala biba veselo razgraja trenutno,grem na kavico,da se mal spravim k sebi,drugače bom cel dan preležala.

Uživajte in naj vam ne bo preveč vroče.

LP

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 15:00:17   
durosh
Živijo, punce.
Hvala za tak lep sprejem med junijke, veliko pomeni. KT, ti se nič ne sekiraj, če si še zacementirana user posted image . Jst sm bila 7 dni čez rok, ko mi je ginekologinja napisala v materinsko programirani porod in rekla, naj grem v P, ker je pripravljeno in da sem odprta 3 cm. Sva se naslednje jutro vsa navdušena odpravila, pa me je ginekologinja v P poslala nazaj domov, kr sem bla odprta le 1-2cm in mi je svetovala, naj pustim, da se porod spontano začne. Pol mi je vse dol padlo, sva prišla domov, se fejst najedla (kitajske), šla na dolg sprehod, hodila po stopnicah, user posted image  in okrog 18h se je začelo. Pa nisem bila sigurna, da je to to vse do 23:45, ko je naredilo "pok" in je začela odtekat voda.
Kar hočem rečt je, da se lahko zgodi v sekundi, tudi če si bila prej še "zacementirana".
Pa srečno  user posted image user posted image user posted image .
Nikica, pa je res čudovito biti mama, a ne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 18:58:16   
KT
durosh HVALA za res spodbudne besede - sploh si ne moreš misliti kako prav pridejo še posebno sedaj, ko si v glavi ustvarjaš najrazličnejše drame in scenarije prirejaš iz minute v minuto  user posted image  pa še ta user posted image  vročina - res, da človek kar pouser posted image .

lidijad koliko časa pa te mislijo pustit čakat - a so ti kaj rekli? Me zanima kakšna je praksa v Celju?

Naše user posted image   pa res ne razumem - pri meni ji je najemnina potekla in sem ji zrihtala user posted image  podaljšanj vikend na Šlajmerjevi - ampak ne, njej že zdaj to ni dovolj - kaj še bouser posted image ? To nama bo še živčke kravžlala user posted image  - obstaja pa seveda še druga razlaga - da zna uživat (tako kot mami) user posted image  NRMM po moje imaš prav, veš! Mogoče naše user posted image  res čakajo, da se malo ozračje ohladi, ker vedo, da je doma pod klimo lepše kot pa na Šlajmerjevi brez klime user posted image . Sem pa ravnokar pomislila, da so v petek že rakci user posted image !  

< Sporočilo je popravil KT -- 20.6.2007 19:06:36 >

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 19:40:55   
lidijad
KT glih danes popoldan sem bila na CTG-ju, pri moji G im mi je rekla, da te pustijo čakat 14 dni po PDP, pol pa ukrepajo. Izvidi so o.k., sam naši user posted image se nikamor ne mudi. Kaj pa so rekli tebi? Mogoče bi se morale tudi me najesti, iti na dolg sprehod, ter še za zaključek še malo poskakovat po stopnicah kot je durosh user posted image ??


(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 20:46:54   
NRMM
Čeeeeeeeer!

Še vedno je zunaj vroče kot user posted image ,blagor tistemu,ki si je zmislil klimo,ker drugače bi se meni user posted image user posted image .
Mi je danes vročina stopla v glavo,ko sem sedela zraven bazenčka,ko se je mala kopala in me zdej boli glava user posted image ,upam,da kmalu neha,da bom vsaj spala ponoči.

KT pa res je v petek že 22 user posted image user posted image ,no potem pa le naj zdrži tole vse do petka,ker enega dvojčka že imam doma in bo kar dovolj.Boš pa morala malo najemnino zvišat,mogoče jo boš pa le pregnala ven user posted image .

lidijad-Pri nas te tudi pustijo čakat 14 dni,čeprav v tej vročini baje ne in ukrepajo prej.Ravno prej sem možu pravila,da upam,da me v ponedeljek ne zadržijo v bolnici,ker si ne želim roditi s umetnimi popadki user posted image .....No konec koncev rodit bo treba pa tak ali onak.

Duros pri nas trenutno nič ne pomaga to kar je tebi.Sva imela 3 meseca mirovanja z user posted image ,zdej sva pa probala pa nič od nič,se ne dogajauser posted image .Ştopnice mi pa ne dišijo,sploh pa ne v taki vročini.

Lep večer nosečke in mamice s svojimi sončki user posted image .



_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 20:50:27   
KT
lidijad - meni so dans rekli, da naj bi se 7 dan po PDP ob 9:00 zjutraj javila za sprejem v P user posted image  - to je pa kar 7 dni razlike s tistim kar so tebi rekli - kako pa to, da imajo P tako različne postopke user posted image  - to mi je pa res uganka user posted image

Jaz vsako jutro naredim par km, živim v 5 štuku in kar na enkrat so stopnice moj prijatelj, user posted image tudi, počepe delam - res ne vem več kaj naj naredim user posted image  Še kitajsko jutri probam, pa da vidmo user posted image .

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
   RE: Junijke 2007
20.6.2007 21:55:41   
lidijad
KT 14 dni po PDP mi je rekla moja G v zdravstvenem domu CE ter mi danes dala napotnico za v bolnico CE -za ponovni CTG in pregled in to za v soboto zjutraj. Upam, da bom šla prej v P. Res čudno, da imajo P različne postopkeuser posted image   Tudi jaz stanujem v bloku, v 8 nadstropju, vendar ne hodim po stopnicah,grem kar z dvigalom,user posted image , na kratke sprehode pa še hodim, pa tudi z klimo se hladim ker mi ful vroče. Če boš probala še z kitajsko in če bo pospešila, mi prosim javi, pol se bom tud jaz najedla user posted image

NRMM tudi jaz upam, da me ne bodo zadržali v bolnici-v soboto!? Pa tudi jaz bi raje rodila z naravnimi popadki koz z umetnimi!

Ali vaju kaj tiši v spodnjem delu? Mene vsak večer, sam za kakšno urco, pol pa nič več.



(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 6:36:15   
NRMM
Juuuuuuuuuuutro!

KT vidim te user posted image ,a ne moreš spat ali izkoristis jutranje ure za sprehod user posted image ?

Pri meni noc tak tak,spanje itak slabo zaradi vročine, neki popadki so se pojavljali ampak mislim,da je bilo tam na pol ure,niti nisem gledala na uro,ker sem vmes zaspala od enega do drugega.Glava me je vmes malo nehala bolet,pa spet začela in trenutno je ok.

Lidijad tudi mene ob večerih boli spodaj,zato se čimprej spravim ležat,da ne čutim tako.To baje otroček pritiska navzdol,sploh pa če si čez dan veliko na nogah.

No zdej pa imam čas še malo zaspat,če bo le šlo.

Papa

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 9:04:49   
KT
NRMM ja res sem se potikala po forumuuser posted image . Ker me okoli 21:00 že zmanjka potem zjutraj gledam u luft - a tak bioritem (ki je BTW popolnoma nov zame) kaj pomeni user posted image  oziroma namiguje.

No, ker se ni nič dogajalo na forumu, sem jo res mahnila na sprehod (eno urco in pol user posted image ) - krasno - sploh ni vroče in prav zanimivo je gledat Lj ko se prebuja - pa ljudje šibajo v službice, lastniki lokalov pometajo, čistijo in zalivajo rože. Super, res. Sem si prav predstavljala danes kako bom kasneje vse to z vozičkom in našo pikico user posted image  objadrala. Vmes si privoščim še kavico in nazaj proti domu.
Kar se počutja tiče sem še vedno OK user posted image , res kar ne morem verjet, da mi celo user posted image nič ni user posted image  (bog si ga vedi kaj me še čaka kasneje user posted image ) - no, moram pa rečt, da zadnje dni pa res čutim kako mi kosti v klatnih prostorih narazen vleče user posted image  - tko, hudo, hudo narazen vleče.

lidijad - ti javim, če kaj dogaja po kitajski user posted image

A sta vidli, da smo samo še me tri tukaj gor ostali user posted image user posted image user posted image - še Ronja je preveč naspidirana, da bi kaj napisala user posted image
 

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 11:51:17   
durosh
Jutro ozr. dobr dan.
KT, NR in lidijad, upam, da bo kitajska nardila svojeuser posted image - al je pr kateri že? pa da ne boste mislile, da prej nism nč hodila, user posted image  in ostale priporočljive stvari... 1 teden pred PDP in cel teden po PDP je blo to vsak dan na meniju, pa ni ratalo nič. ma tisti dan sem pa rekla: kar bo po in kadar bo, bo in nisem nč več mislila na to, da bo treba spet odgovarjat na vse tste telefonske klice in povedat: ne, nismo še rodiliuser posted image !!!
vsekakor držim pesti za vse triuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 11:59:37   
FLASK_A
Se pridružujem Durosh! user posted image user posted image user posted image  Pikicepokice- sicer pa upam, da ste že v P in ne doma pred klima napravouser posted image  In imaš prav, Durosh- ko ne misliš več na to, kdaj hudiča že greš- ravno takrat se zgodiuser posted image  
Kako pa se kaj vi rihtate? Je Nikolaja pridna? Naš Jaka zelo rad mamico pokakauser posted image user posted image  Ok, polula pa itakuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 12:54:02   
mentos
 mentos


user posted image    

27.5. nikical, 22 let, 1user posted image ,  user posted image JAKA (rojen 04.06.07, 4690g in 55 cm), Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  CAL JULIEN (rojen 25.04.07) 
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
NECA (rojena 05.06.07)
01. sreckanosecka, 27 let, 2 user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, user posted image LAN (rojen 28.05.07, 3270g in 50 cm), Ljubljana  
01. Luna  user posted image
02. nogica,
26 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image  TARA (rojena 31.05.07, 3620 g in 51 cm)  
02. durosh, 28 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image    NIKOLAJA (rojena 10.06.2007, 3850g in 53 cm), Postojna
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Ljubljana , user posted image  KAJA TANA (rojena 17.05.07,  2720g
in 47cm)
04. nosečka, 26 let, 2user posted image   
05. dorina, 26 let, 1user posted image ,  user posted image LEON (rojen 25.05.07)  
05. Tina26, 28 let user posted image
06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice, user posted image  ALJAŽ (rojen 30.05.07) 
06. Valentina76, 2 user posted image , user posted image Jošt 20.02.2006, user posted image  JAŠA (rojen 06.06.2007, 3850g in 52 cm) Maribor
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image , Novo Mesto, user posted image  Matija
07. ~NINA~, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted image  MAKS (rojen 04.06.2007, 2960g in 50 cm)
08. ŠpelaP, 32 let, 2 user posted image , user posted image Tim 26.11.2003, Slovenj Gradec, user posted image SARA (rojena 11.06.2007, 3680g in 50 cm) 
08. zlataribica, 28 let, 1 user posted image , Kranj, user posted image  Nana (rojena 16.06.2007)
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003, user posted image  JAKA (rojen 02.06.07, 3200g in 50cm) 
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna, user posted image  ANIKA (rojena 13.06.2007, 4170g in 53 cm)  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image JAN (rojen 02.06.07, 2880 g in 48cm) 
12. Jasy,
24 let user posted image
12. Melaverde, 26 let, 1 user posted image , Izola, user posted image VAL (rojen 09.06.07, 3465g in 50cm)

12. duhica, 26 let, user posted image , Maribor,  user posted image TOBIJA (rojen 29.05.07, 3550g in 52cm)
13. daria78  user posted image
14. Pika79,
27 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   NAJA (rojena 07.06.2007)
 
14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna  user posted image  ENEI (rojen 11.06.2007, 3060g in 51 cm) 
15. babajči, 28 let, 1 user posted image , user posted image  
EMA (rojena 03.06.2007)
15. špela07, 1 user posted image , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor,  user posted image  LUKA (rojen 29.05.07, 3640 g in 51 cm)  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR, user posted image 1995, user posted image 1998, user posted image MAJ in user posted image GAL (rojena 16.05.07)
16. *Ana*,
23 let, 2user posted image ,  user posted image 03.11.2005, Šempeter
user posted image  SVIT (rojen 10.06.2007, 3960g in 54 cm) 
16. lidijad,user posted image , Celje
17. bombetka, 26 let  user posted image
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana,  user posted image  
17. Pinokio, 1user posted image , Kranj, user posted image PIA (rojena 04.03.07)
18. Tracy, 26 let  user posted image
18. irenaL, 34 let user posted image

19. Gorazdova, 19 let, 1user posted image , user posted image
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , user posted image Grega 11.04.1995, user posted image Gašper 20.09.2000, Ljubljana user posted image
20. aktem, 35 let  user posted image
20. zabica26, 26. let, 1 user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina user posted image
22. Liona,
29 let, 2user posted image , Kranj , user posted image SVIT (rojen 08.05.07, 2200g in 45 cm)
22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  Ažbe (rojen 17.06.2007, 3500g in 53 cm)
25. NRMM, 29 let , 3 user posted image , user posted image Maruša 24.12.2005, Maribor,  user posted image  Maša
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2user posted image

30. Ronja, 28 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Ronja

Junijke mamice:  ( 10 user posted image : 17 user posted image )  vodijo user posted image  !!!

1.)  Pinokio  - user posted image Pia  04.03.2007 (PDP 17.6.),
Kranj
2.)  Jacqueline - user posted image Cal Julien 25.04.2007 (PDP 1.6.), Orleans
3.)  Liona - user posted image  Svit 08.05.2007 (PDP 22.06.), Kranj
4.) Andreja75 - user posted image  Maj in user posted image  Gal 16.05.2007 (PDP 16.06.2007)
5.) Kati81 - user posted image  Kaja Tana 17.05.2007 ( PDP 03.06.2007), Ljubljana
6.) dorina - user posted image  Leon 25.05.2007 (PDP 05.06.2007)
7.) sreckanosecka - user posted image  Lan 28.05.2007 (PDP 01.06.2007), Ljubljana
8.) Luckabucka - user posted image  Luka 29.05.2007 (PDP 15.06.2007), Maribor
9.) Duhica-  user posted image Tobija 29.05.2007 (PDP 12.06.2007), Maribor
10.) Palčica - user posted image  Aljaž 30.05.2007 (PDP 06.06.2007), Jesenice
11.) nogica - user posted image  Tara 31.05.2007 (PDP 02.06.2007), Ljubljana
______________________________________________________________
12.) N & B - user posted image  Jaka 02.06.2007 (PDP 09.06.2007)
13.) Bibyka - user posted image  Jan 02.06.2007 (PDP 11.06.2007), Ljubljana
14.) babajči - user posted image  Ema 03.06.2007 (PDP 15.06.2007)
15.) Nikical - user posted image  Jaka 04.06.2007 (PDP 27.05.2007), Ljubljana 
16.) ~NINA~ - user posted image  Maks 04.06.2007 (PDP 07.06.2007), Ljubljana
17.) Drnula - user posted image  Neca 05.06.2007 (PDP 01.06.2007), Postojna
18.) Valentina76 - user posted image  Jaša 06.06.2007 (PDP 06.06.2007), Maribor 
19.)  Pika79 - user posted image  Naja 07.06.2007 (PDP 14.06.2007), Postojna
20.) Melaverde -    Val 09.06.2007 (PDP 12.06.2007), 
Izola
21.) *Ana*- user posted image  Svit 10.06.2007 (PDP 16.06.2007)
22.) durosh - user posted image  Nikolaja 10.06.2007 (PDP 02.06.2007), Postojna
23.) ŠpelaP-user posted image  Sara 11.06.2007 (PDP 08.06.2007),
24.) Zrak - user posted image  Enei 11.06.2007 (PDP 14.06.2007),
25.)Janapan - user posted image   Anika 13.06.2007 (PDP 09.06.2007)
26.) Zlata ribica - user posted image  Nana 16.06.2007 (PDP 08.06.2007), Kranj
27.) Lunca - user posted image  Ažbe 17.06.2007 (PDP 22.06.2007), Trbovlje




[/quote]

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 12:56:05   
mentos
Durosh čestitke ob rojstvu Nikolaje. Sem vaju dala na seznam junijk.
Čestitke!
user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 13:57:22   
Marina_
NRMM -evo še na morju mi ne daš mirauser posted image .
Sem poiskala internet ,da vidim ,če si že šla v Rim in slučajno pozabila na mene :)
Sicer pa tako in tako špijunam za teboj.
user posted image user posted image

_____________________________

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN



Karin

Marina

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 14:35:39   
N _ B
user posted image


ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN NJIHOVIM NAJBLIŽJIM!

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 15:23:54   
ronja
Ojla, punce!
A ve tudi tako uživate v tej vročini kot jaz? Ne, ne zafrkavam se, resno, meni je super!Vsi okoli mene jamrajo, pa me pomilujoče gledajo, kako mora bit šele tebi - jaz pa - mrtvo hladno - ja, meni je prav fajn... Sem cel dan šibala po mestu s kolesom, pa se še spotila nisem...

Sem pa dobila dvodelne kopalke, jupiiiii! Tako zelo se mi ni dalo it ponje, ker sem že kar videla, kako bo to zgledalo, sem mela že z modrcem probleme... Ne prašite, kako so me najprej pogledale, ko sem hotla 38E... No, na koncu sem pa našla liscine, ki se jih da kombinirat, pa sem lepo vzela hlačke št. 36 in modrc 38F, heheuser posted image Hja, nismo lih vse po Jusu, a ne? Sploh pa ne zdaj...

Sicer sem 100/h na spidu! Danes zjutraj sem mela CTG, nobenih popadkov, mala pa živahna, da je kaj, tako da je očitno po mamici in je nič ne moti, da njena mami šiba naokoli 300/h.

Tak da ponoči študiram svojo novo pridobitev in vsemogoče šive, podnevi mam pa preglede, pa hodim po štacunah, da vse kupim (ko delam kako stvar, vedno ugotovim, da še kaj manjka: delam žabice, pa nimam patentov, delam body, pa nimam gumbkov, delam spalno vrečo, pa nimam zadrge...), no, potem pa iščem te drobnarije okoli...  pa še kopalke in modrc za dojenje sem si morala kupit, ker v tastari modrc se niti približno več ne stlačim... In se kar dogaja...

No, grem pečt pecivo, delat sladoled, dokončat kosilo (solata iz lignjev) in ša kaj zašit. Držite pesti, da mi vse rata, hehe.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
   RE: Junijke 2007
21.6.2007 15:25:46   
ronja
Aja, smotana jaz, skoraj bi pozabila: dobrodošla durosh in čestitke VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!user posted image user posted image user posted image

PS: mene še nič kaj ne matrajo s tem, "a še ni???" Verjetno zato, ker ko me vidijo pridirkat na biciklu, si noben ne misli, da sem teden pred rokom, pa mi dajo mir, heheuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?