|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 147 [148] 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
2.7.2007 15:47:18   
KT
1000X HVALA za čestitke moje junijke!

Mentos & Matej čestitke za princesko Hano user posted image

Durosh, če te kdo razume te sigurno jaz. Tudi naša Alina ni hotela sama pokukati v njej novi svet in sem rodila s CR. Moram priznati, da mi glavo rešetajo mešani občutki. Neizmerno mi je hudo kajti skupaj z mojim user posted image  sva si zelo želela naravnega poroda. Ampak, ker me je bolj malo (teden dni po CR imam že manj kil kot pred user posted image  in sicer 49kg) naše male user posted image  nisem uspela spraviti na svet ( s svojimi 3700g in 53cm ter glavico 35cm je bila zame čisto prevelika). Ko jo gledam me zalivajo user posted image  (no, verjetno je to tudi malo tiste otožnosti o kateri so govorili v materinski - čeprav že malo predolgo tole traja user posted image ). No, ja ker sem po naravi huda pozitivka se ne predam! 

Smo pa že pohajkovali po naselju in mala je neizmerno uživala v vozičku user posted image , tako, da se bom po navodilih pediatra kaj kmalu odpravili še malo dlje.

Ronja vse našteto sem počela tudi sama ampak sem začela že kak teden dni pred porodom. Dan pred porodom pa so me sprejeli na oddelek, pa sem še tam osvajala stopnice (pa ta hudirjeva P ma samo 5 nadstropij user posted image , doma jih imamo vseeno 8). Drži se Ronjauser posted image user posted image user posted image , vidiš, da vsi s tabo vztrajamo na tem forumu in se ne bomo premaknili na nov naslov dokler se nam ne pridružiš, pa čeprav si zajadrala v julij - no, če pogledaš drugače pa boš tudi ti imela nežno user posted image  - tako kot vse me, ki smo rodile po 22.06.



(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
   RE: Junijke 2007
2.7.2007 20:01:13   
ronja
vsem čestitke za njihove male korenjake, polnoč se približuje, jaz pa še tuuser posted image

durosh, seveda vse to počnem že nekaj časa... Samo zdaj sem malo bolj aktivno zastavila... Saj veš, da ves čas nekaj divjam, pa nič ne pomaga... Sem narobe zračunala - 6x7+2=44 nadstropij, ne vem, če jih je katera toliko prehodilauser posted image , hehe. NO, male ne gane 5%... Bo treba pač počakat, ni kaj. MOgoče bo pa počakala do sobote, čeprav ma takrat ravno dragi rd... Ja, user posted image pa bo, vsekakor boljše kot dvojčica (vsaj po mojih izkušnjah z dvojčicami... so tako dvolične... - moja mami je dvojčica...)
Zdaj se ji je nekaj strgalo, da je šla gledat za stare cote, ki smo jih mi meli (vsi trije in so bile že original podedovane in so stare zdaj dobrih 40 let...) Kaj naj rečem? Če še jaz rečem, da so zanič, ki nisem ravno zbirčna... Pa zdaj mi to nosi, ko sem si že vse zrihtala -ko bi rabila, takrat pa nič... Ma naj gre nekam! Pa še kliče skoz!

kt, pazi, da te user posted image ne popapa! Malo te mora še za user posted image ostatuser posted image

nikica, čestitke, no, saj vidva sta oba velika, ampak tvoj mali je pa sploh as...

lusa, sem držala pesti cel dan -je pomagalo? Sporoči dobre novice!




(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
   RE: Junijke 2007
3.7.2007 8:26:22   
Lusa
Ja Ronja je pomagalo!NS je ok ,vse na svojem mestu ,bo pa še mi filmček posnela 19.7.ker nisva z možekom dobrega prinesla.Na AC pa še vseeno grem.

Ti si še pa vedno v enem kosu?Mogoče bo pa le ostala Ronjica še 1teden pri tebi.Bi bilo Fajn ,a ne?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
   RE: Junijke 2007
3.7.2007 10:39:16   
*ANA*
Ojla punce.

Vsem novim mamicam in njihovim user posted image ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
   RE: Junijke 2007
3.7.2007 11:45:05   
ronja
Lusa, veš, kako sem vesela!user posted image user posted image user posted image Včeraj sem cel dan premišljevala o tebi - ko se meni ni hotelo nič začet dogajat, pa sem se jezila, kaj se to reče, da me nekdo zafrkava, je bilo kot da bi me nekdo vprašal oz. verjetno sem se sama sebeuser posted image - kaj bi izbrala, če bi lahko zbirala in bi bilo sreče dovolj na ta dan samo za eno - da imam jaz to srečo, da grem rodit ali pa da je pri tebi vse ok, pa sem rekla, da bi pa potem vseeno rajši, da je pri tebi vse ok, čisto iskreno! No, pa je pomagalo, očitno res ni bilo dovolj za obe in je tako boljša varianta, jupi!!!!user posted image user posted image user posted image Tak sem vesela, da mi je nekdo ali nekaj uslišalo željo, hihiuser posted image . Evo, pa le je pravica na tem svetu, boš videla, vidva bosta imela še en kup otrokuser posted image Ko boš šla na AC, pa seveda povej, da še enkrat držim pesti, ziher je ziher, pravijouser posted image

Hm, dvomim, da bo Ronjica počakala do sobote - namreč dobesedno čim je lubi odnesel pete, se mi je začel luščit čep!!! Mislim, mala ima smisel za humor, morate priznatuser posted image . Sem ga potem po SMSu hecala, da mi je dobro zmehčal mv (tak sva zdaj rekla, če sva hotla user posted image , kao da je treba, heheuser posted image ) No, predno je šel, ni bilo še nič, ker sem šla ravno lulat prej in vemuser posted image , potem ga je prišla sodelavka iskat s službenim avtom, lubi je še sproti odnesel nekaj v garažo, jaz pa sem ga pospremila skupaj s kužiko, seveda. No, pridem gor in uganite kaj vidim, ko grem (ja, spetuser posted image ) lulat... Ja, seveda, čep, lepa sluz, trdna, nima kaj drugega bit... No, potem danes zjutraj je ratal izcedek še krvavkast, kot zadnje dni menstruacije, ni sveža kri, tak da me nič ne skrbi in je sigurno to to.

No, tako da zdaj naj bi bilo v roku 3-5 dni, a ne? Saj zdaj sem se že sprijaznila, da ga pač verjetno ne bo, mogoče mu vseeno rata prit, saj porodi kar nekaj časa trajajo, do splita je pa 6 ur vožnje, če pa ne, pa ne, svet se ne bo zaradi tega podrouuser posted image .
Jaz se vedno sekiram prej, dokler so še možnosti, da je kaj drugače, ko ne gre drugače, pa se sprijaznim in sem zdaj čisto mirna. Če bo prišel pravi čas, super, če ne, pa bom čisto lepo sama rodila in bo pač videl svojo punčko, ko pride (upam, da ga bojo babice spustile not), saj zato se mi je najbolj šlo, da bi bil med prvimi, ko jo vidi...

No, povejte mi, prosim, po kolikem času od začetka luščenja čepa je po navadi porod, pa minimum in maksimum, če ima katera podatke...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
   RE: Junijke 2007
3.7.2007 13:31:49   
FLASK_A
No še enkrat, pol pa mrknem...

Lusa, sem res vesela, da so ti vse dobre misli prinesle tako lepe rezultate!

Ronja, tvoja je pa res na hece... Glede čepa- meni se je začel luščiti v soboto ob 16h, rodila sem v pon ob 3.20. Ekstremov pa žal ne vem. Želim pa ti, da tvoj pride k vama, ko se ti bo začelo dogajati! Sem vaju videla, kako lep par sta in porod bi vaju res še bolj povezal... Navijam za Ronjico, da zdrži pri tebi do prihoda očkata!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
   RE: Junijke 2007
3.7.2007 16:31:59   
ŠpelaP
No, Ronja, pa bomo dočakale tudi tvojo Ronjico - ti in mi vse ostale junijke s tabo! user posted image

Meni se je čep začel luščiti v soboto dopoldan, v ponedeljek dopoldan sem pa rodila. torej nekje 48 ur po začetku luščenja čepa!

Eno veliko user posted image zate - za vse najbolje pri porodu in po porodu!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
   RE: Junijke 2007
3.7.2007 17:03:15   
ronja
Hvala, punce! Ma, pomanjkanja smisla za humor ji res ne moremo očitat, tamali ronjici, a ne?user posted image

prejle ko sem šla iz kompresije, seveda z biciklom, me je pa tako napralo, kot še nikoli v življenju! Bila sem mokra ko miš! Vse do spodnjih gat vključno! Pravi vesoljni potop se je zlil name! Sem si rekla, da če mi zdaj odteče voda, pa res ne bom niti vedela... NO, tamale vse skup ni čisto nič motilo, heheuser posted image Očitno res čaka, da ji sešijem še dekico (no, saj če pomislim na to, kar je mami privlekla vsa ponosna od nas, ko smo bili mali, vse razpadjoče... jo kar razumem, da če na svojo počakatuser posted image )

Pa še knjigice sem dobila od Amazona (no, dobila ni lih pravi izraz, saj sem jih morala plačat, ampak ajde prišle souser posted image )

hvala, da ste še z mano, punce! Torej še dober dan, dva, pravite... no, ok, saj zdaj se mi nikamor ne mudi.user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
   RE: Junijke 2007
4.7.2007 15:25:28   
Drnula
Ronja - Neca zelo malo joka, skoraj nikoli. Jokala je, ko je dva dni imela krčke (?) ali jo je zvijal kaj drugega. Drugače me tudi ponoči prebudi njeno oglašanje, ki ni jok. Bolj je podobno nekemu samogovoru, morda jamranju    in zna trajati preden zajoka. Ponavadi to pomeni, da zakriči svoj visoki (jezni) 'Eee'.
Mislim, da je ta stvar glede cr in jokanja tako kot ugibanje spola glede na obliko trebuha....

Se nič ne javiš na ta deževni dan ... kaj to pomeniuser posted image
Se je z nevihto najavila mala Ronja user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 4.7.2007 15:39:13 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
   RE: Junijke 2007
4.7.2007 17:28:55   
ronja
Drnula, ko bi se vsaj! Pa je vse skup samo tako čudno... Sem mela preglede, sem pisala pri julijkah, ker tu skoraj nobena več ne gre gledat, jaz pa sem rabila par nasvetov čim prej... Najprej pri g., potem še v p., ker sem mela ful visok pritisk zase in sem kljub temu skup padala... Zdaj sem boljše. Ma, cela štorija... Tolažim se, da tole izredno stanje ne more trajat večno, ker res ne vem, kako dolgo bom tole zdržala... Bolečine so eno in grejo, ampak ko si pa sama doma in moraš non stop mislit na to, da ne bi skup zlezla, ker ni nikogar, ki bi te pobiral in zbujal, to je pa drugo... Prej je prišel brat, pa me je odpeljal v p., potem sem mu naredila kosilo in zdaj je šel po punco, sem ga nagnalauser posted image Ne more ves čas viset pri meni, med drugim ma izpit v petek...
No, sem oddala cucka, vsaj to. Mi je pa spet slabo za umret, razmišljam, a naj grem kar bruhat, a bo potem boljše ali slabše...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
   RE: Junijke 2007
4.7.2007 18:08:30   
Luckabucka
Ronja, Ronjica, saj nisi sama user posted image . Jaz večkrat pokukam sem, da vidim kaj se dogaja. Mi je prav žal, da se naša tema izteka. Časa je zelo zelo malo. Naš Luka je sicer krasen fant, priden in vse, ampak saj veš, da ni edinček user posted image . Si me enkrat hecala, če bomo še kakega naročili, ko nam gre tako dobro od rok, pa ti nisem uspela odgovorit. Zaenkrat velja, da mamo dovolj user posted image .
Te prav občudujem, ko si taka aktivna nosečka. Da se še spraviš na bicikel?? Daj mi povej, a bosta s tvojo pupo tudi po porodu takole divjali? Žal mi je, da sem falila tisto prvo srečanje in da drugega potem ni več blo user posted image , res sem te želela spoznat. Mogoče se bomo pa z dojenčki kaj srečale? Najbrž si že opazla, da na sosednjem forumu naša tema ni prav zaživela. Čakamo te, da se nam končno pridružiš, potem se bo menda tudi nam razvezal jezik user posted image .
Drži se, če ti bo dolgčas, kaj napiši (pa tebi menda itak nikoli ni dolgčas, ko maš sebe za družbo user posted image ).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
   RE: Junijke 2007
4.7.2007 20:10:59   
mentos
Najlepša hvala za čestitke.

Jutri mamica in Hana končno prideta domov. BTW, ravnokar pripravljam cunce za pikico. Se bova z Bernardo juti potrudila in poslala par slikc.

LP

Matej

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
   RE: Junijke 2007
4.7.2007 21:45:47   
ronja
joj, lučkabučka, kaj si ti en srček!user posted image user posted image Sem te prav pogrešalauser posted image . Ja, se moramo kaj dobit z user posted image . Seveda upam, da bom lahko tudi kot mamica tako (vsaj) aktivna kot user posted image - no, praksa bo pokazala svojeuser posted image Ampak, saj veš, jaz se ne damuser posted image
kje se pa zdaj zbirate junijke? Da bom vedela, ko končno vidim svojo malo razbojniško hči v živo...

Aja, se spomnite, kako mi je moja g. skoz govorila, kako bo to dete malo... No, danes so ji merili stegnjenico, glavico, skratka vse, na UZ. Mala my ass! Predvidevajo vsaj 53 cm, pa strašno dolge kosti ma (le po kom, hehe, fant ma take ude, da se vsi njegovi soigralci pizdijo, ko jim vse žoge pobereuser posted image ). Tudi glavico ima baje kar veliko, 33 cm obsega nekje računamo, pa 3400 g. Vem, da so ti izračuni bolj tak tak, vseeno pa temu zdravniku in UZ bolj zaupam kot pa moji g. ki to vse skup na uč oceni po velikosti trebuhauser posted image
No, upam, da ne bo prevelika, ker bi rada, da se ne matrava preveč, ko se bo gospodična odločila zapustiti podnajemniško kamrico... Brca pa še vedno lepo, uvidevno dete, kadar me skrbi zanjo, vedno pobrcauser posted image . Samo očija zafrkava v glavo, hehe. Če bo sem prišel, sigurno ne bo hotla ven, heheuser posted image

No, zdaj sem malo boljše, sem se šla kar ulešt za dve urci, pa je pomagalo...

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 0:50:51   
ronja
Hehe, punce, vam ne utegnem sledit! Mam pa dobro novico: moj  se je kar vrnil iz Splita in bo zdaj tu počakal. Pa sem mu napisala, da naj ne hodi, da ni še nič... Pa mu ej bilo grozno, da sem bila sama zjutraj in ej pop. kar odpakiral sem... Se je ravnokar vrnil. Upam, da bo zdaj mala uvidevno prikukala čim prej na svet! Držite pesti!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 7:49:39   
KT
Uf, Ronja, pri meni so bili tudi vsi fullllll pametni kak bo malo dete in potem se jest odpravim rodit in mi že v sprejemni dr nameri 3500g - bi morala mene videt, sem kar user posted image  oči ven vrgla.

Takole nekako pa je potekala moja porodna zgodbica: po sprejemu me pošljejo najprej na oddelek (postelje so udobnejše itd., ampak mene postelja res ni zanimala, mahnila sem jo naokoli. Od 16.00 do 0.00 sem se ubadala s stopnicami in popadki - energije mi ni zmanjkalo, kar pokala sem po šivihuser posted image  in se res dobro držala, čim pa so me dali na klistir (BTW, še danes ne vem kaj me je bolj bolelo popadki ali zvijanje od klistirja user posted image user posted image user posted image ) - 1 uro sva se z eno sotrpinko matrali in letali ven pa noter iz WC-ja - madona, še dobro, da sva imeli vsaka svojega, vmes pa sva se full nasmejali (smeh res pomaga user posted image ). No, potem pa v porodno (mercatorjeva 10 je zakonuser posted image  - vse ima - res pa je, da ko se je začelo full zares tudi tisto vse prav nič ne pomaga - dihanje je ključno - brez podpore mojega user posted image  bi ne šlo tako lepo - njegova pomoč, spodbudne besede, konstatno božanje, masiranje in lupčkanje so resnično pomagali - na mene je delovau pomirjajoče in spodbudno - sama sem namreč včasih kar preveč hiper nastrojena in impulzivna, kar pa v porodni res ni najbolje user posted image ). Aja, nikakor ne sme pozabiti na babico - Zijada Zidar je zakon user posted image user posted image user posted image  - brez nje si poroda kar ne znam predstavljati. Ampak kot veste mala ni in ni hotla ven, mami je bla že čist fertik (še dans ne vem a od smejalnega plina in ostalih krasnih substanc user posted image , ki jih imajo tam malo morje, al od česa drugega) in babica se je odločila za CR, dr pa je njeno odločitev samo še potrdil - in naša princeska je s svojimi 3700g, 53cm in glavica 35cm ob 7.00 pokukala na ta svet - oči user posted image  je bil prvi, ki ga je videla, sodeloval je pri prvem "kopanju" in jo prvi držal v naročju.  

Ronja sem pa vesela, da se je tvoj user posted image  vrnil - sedaj boš veliko mirnejša, predvsem pa bo vse skupaj lažje. Drugače pa te vse čakamo in vidiš tudi spremljamo na tem naslovu - saj veš, da ne gremo nikamor brez tebe - tudi s srečanjem bomo počakale, da se nam pridružiš. Pošiljam pa ti še eno veliko user posted image pa še eno malo user posted image  za srečo in pomoč. Z Alino drživa pestke, da imava kar členke bele, da bo porod čim hitrejši in čimlažji. Drži se!!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 9:51:22   
FLASK_A
Ronja, super, da imaš zdaj nekoga stalno pri sebi! In to je še tvoj dragi... Boš videla, veliko lažje ti bo kot če bi bila sama. Želim vama lepo izkušnjo! Jah, tele mere so pa bolj tako-tako. Meni je rekel, da bo otrok max 4.200 težak in evo ga- je presenetil s 500g večuser posted image   No, potem se pa kar pridruži, smo na starši čvekamo. Je pa res, da nismo take čvekice, ker otročki skos nekaj zahtevajo, vmes imamo pa malo časa tudi zase in je kar težko vsak dan tuki gor čepet- prej, ko smo imele trebuščke, smo res imele več časauser posted image user posted image  

KT, sem se prav na svoj porod spomnila... Klistir (mene ni nič bolelo in zvijalo sicer), porodna soba 10, babca Zijada Zidar- joj, jaz bi šla kar še enkrat rodituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikical -- 5.7.2007 9:52:03 >


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 12:33:44   
ronja
nikica, greš namesto mene?user posted image

Sicer pa da vam malo povem, kako je kaj potekala moja noč: user posted image se je vrnil okoli 12h-1h ponoči, mal sva se pocartala in si vse povedala, seveda, potem pa sva se spravila spat. Seveda, ko sem se ulegla, sem takoj dobila popadke. Sem si rekla, ko jih j*, bom jaz zaspala, itak že prejšnjo noč nisem nič spala (2 uri in pol), isti razlog... No, potem pa niso hoteli nehat in so me non stop budili, na 5 minut, nakar sem ugotovila, da je brezveze, da se še matram in sem vstala in začela šivat dekico.

No, popadke mam že celo noč in cel dan, niso ravno točni kot ura, precej mešano, od 3 do max. 8 minut (večinsko zadnjo uro na 5, ponoči so bili pogostejši). Bolijo nekateri že kar fejst, sicer pa močnejši ko je, hitrej šivam, heheuser posted image , no razen pri onih user posted image , ki pridejo po daljšem odmoru, takrat pa se zibam v bokih ali pa počepnem. Dihanje res pomaga, čeprav bi na začetku kar zadrževala sapo, predno sem se spomnila, da to ni najboljše...


Dobila sem tudi drisko, seveda, itak, brez tega znaka jaz gotovo ne bom, jo dobim za vsak drekuser posted image . Tudi "rahel upad teže" se je poznal, po mojem laičnem mnenju je sicer ta znak povezan s prejšnjimuser posted image Čep se mi še naprej veselo lušči, skratka vse je nekak tak kot naj bi bilo, ne?

Zjutraj sem celo malo zadremala med popadki, sem bila čisto zmatrana, pa mi je celo ratalo. Sicer pa šivam in šivam, no, zdaj sem si vzela še en zajtrk, hehe. mogoče mi pa res rata naredit dekico še predno pride Ronja ven!user posted image Vsekakor mislim, da ne more več bit daleč...

Dokler bom lahko zdržala, vsekakor ne grem nikamoruser posted image . Saj zdaj je user posted image tu, mislim v Lj, sem ga nagnala v službo, ker bova njegov dopust bolj rabila potem, ko bo mala zunaj, pa brezveze, da tu čaka z mano, saj popadke znam tut sama zapisovat, heheuser posted image Ga pa pokličem in pridirka z biciklom v 10 minutah, tak da sem prav user posted image ... Pa niti ne toliko zaradi samega poroda, ampak zato, ker mu je to toliko pomenilo, da je kar prišel nazaj, čeprav sem mu rekla, da naj še ostane, res je user posted image !

No, punce, držite pesti danes, verjetno nekje do jutri popoldne računam, da bi se tole moralo zaključit... Pa da dobiva končno tudi midva svojo bebico v roke! Hvala, ker ste z mano!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 17:18:56   
N _ B
user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN NJIHOVIM NAJBLIŽJIM! user posted image user posted image user posted image


Upam, da mi ne zamerite, če vam ne čestitam poimensko, ampak mi zmanjkuje časa, da bi šla še enkrat gledat, katere ste rodile od mojega zadnjega pisanja.
Hvala.

Ronja: ti si še kar 2 v 1? Glede na dogajanje mislim, da ne boš več dolgo. Sedaj imaš še dragega ob sebi in lahko kar gresta. Naj ti čim hitreje mine in čimmanj bolečin. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Luckabucka

Najbrž si že opazla, da na sosednjem forumu naša tema ni prav zaživela.



Lučkabučka: tebe pogrešamo. Vsaj MU napiši, bo takoj en post več. user posted image user posted image user posted image

CR in jokanje: oba sta rojena s CR. Pri Niki do 18 mesecev sploh nismo vedeli kaj je pravi jok.
Šele potem, ko je začela malo izsiljevat z njim. Jaka gre zaenkrat po poti velike sestre. Upam, da tako ostane.

Sedaj pa šibam. Lakom je lačen.


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 18:45:22   
ŠpelaP
Ronja - zdaj pa bo, a ne?! Ali pa je že?!
Smo (bomo) pa le dočakale našo zadnjo junijko! user posted image
VELIKO SREČE! user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 21:39:32   
Drnula
Srečno Ronja  !  !  !

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 21:53:52   
ronja
Hvala, punce, zdaj bova verjetno kar šla v p. Popadke mam na 2 minuti in kar močne, tak da zdaj pa res ne sme več bit daleč...

Sem pa končala tisto zakleto dekico, heheuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 22:20:51   
ŠpelaP


user posted image    

27.5. nikical, 22 let, 1user posted image ,  user posted image JAKA (rojen 04.06.07, 4690g in 55 cm), Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  CAL JULIEN (rojen 25.04.07) 
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
NECA (rojena 05.06.07)
01. sreckanosecka, 27 let, 2 user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, user posted image LAN (rojen 28.05.07, 3270g in 50 cm), Ljubljana  
01. Luna  user posted image
02. nogica,
26 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image  TARA (rojena 31.05.07, 3620 g in 51 cm)  
02. durosh, 28 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image    NIKOLAJA (rojena 10.06.2007, 3850g in 53 cm), Postojna
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Ljubljana , user posted image  KAJA TANA (rojena 17.05.07,  2720g
in 47cm)
04. nosečka, 26 let, 2user posted image   
05. dorina, 26 let, 1user posted image ,  user posted image LEON (rojen 25.05.07)  
05. Tina26, 28 let user posted image
06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice, user posted image  ALJAŽ (rojen 30.05.07) 
06. Valentina76, 2 user posted image , user posted image Jošt 20.02.2006, user posted image  JAŠA (rojen 06.06.2007, 3850g in 52 cm) Maribor
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image , Novo Mesto, user posted image  Matija
07. ~NINA~, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted image  MAKS (rojen 04.06.2007, 2960g in 50 cm)
08. ŠpelaP, 32 let, 2 user posted image , user posted image Tim 26.11.2003, Slovenj Gradec, user posted image SARA (rojena 11.06.2007, 3680g in 50 cm) 
08. zlataribica, 28 let, 1 user posted image , Kranj, user posted image  NANA (rojena 16.06.2007, 3470 g in 49 cm)
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003, user posted image  JAKA (rojen 02.06.07, 3200g in 50cm) 
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna, user posted image  ANIKA (rojena 13.06.2007, 4170g in 53 cm)  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image JAN (rojen 02.06.07, 2880 g in 48cm) 
12. Jasy,
24 let user posted image , 1user posted image , user posted image  TIJA (rojena 08.06.2007, 2560g in 49 cm)
12. Melaverde, 26 let, 1 user posted image , Izola, user posted image VAL (rojen 09.06.07, 3465g in 50cm)

12. duhica, 26 let, user posted image , Maribor,  user posted image TOBIJA (rojen 29.05.07, 3550g in 52cm)
13. daria78  user posted image
14. Pika79,
27 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   NAJA (rojena 07.06.2007)
 
14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna  user posted image  ENEI (rojen 11.06.2007, 3060g in 51 cm) 
15. babajči, 28 let, 1 user posted image , user posted image  
EMA (rojena 03.06.2007)
15. špela07, 1 user posted image , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor,  user posted image  LUKA (rojen 29.05.07, 3640 g in 51 cm)  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR, user posted image 1995, user posted image 1998, user posted image MAJ in user posted image GAL (rojena 16.05.07)
16. *Ana*,
23 let, 2user posted image ,  user posted image 03.11.2005, Šempeter
user posted image  SVIT (rojen 10.06.2007, 3960g in 54 cm) 
16. lidijad,user posted image , Celje , user posted image   AJDA ( rojena 22.06.2007)
17. bombetka, 26 let  user posted image
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana,  user posted image  ALINA (rojena 23.06.2007, 3700g in 53 cm)
17. Pinokio, 1user posted image , Kranj, user posted image PIA (rojena 04.03.07)
18. Tracy, 26 let  user posted image
18. irenaL, 34 let user posted image

19. Gorazdova, 19 let, 1user posted image , user posted image
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , user posted image Grega 11.04.1995, user posted image Gašper 20.09.2000, Ljubljana user posted image
20. aktem, 35 let  user posted image
20. zabica26, 26. let, 1 user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina user posted image
22. Liona,
29 let, 2user posted image , Kranj , user posted image SVIT (rojen 08.05.07, 2200g in 45 cm)
22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  AŽBE (rojen 17.06.2007, 3500g in 53 cm)
25. NRMM, 29 let , 3 user posted image , user posted image Maruša 24.12.2005, Maribor,  user posted image  MAŠA (rojena 26.06.2007, 4260g in 54 cm)
27. mentos, 1user posted image , Kranj  user posted image HANA (rojena 02.07.07, 3250g in 50cm)
27. Lea77, 2user posted image

30. Ronja, 28 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Ronja

Junijke mamice:  (15 user posted image : 17 user posted image )  vodijo user posted image  !!!

1.)  Pinokio  - user posted image Pia  04.03.2007 (PDP 17.6.),
Kranj
2.)  Jacqueline - user posted image Cal Julien 25.04.2007 (PDP 1.6.), Orleans
3.)  Liona - user posted image  Svit 08.05.2007 (PDP 22.06.), Kranj
4.) Andreja75 - user posted image  Maj in user posted image  Gal 16.05.2007 (PDP 16.06.2007)
5.) Kati81 - user posted image  Kaja Tana 17.05.2007 ( PDP 03.06.2007), Ljubljana
6.) dorina - user posted image  Leon 25.05.2007 (PDP 05.06.2007)
7.) sreckanosecka - user posted image  Lan 28.05.2007 (PDP 01.06.2007), Ljubljana
8.) Luckabucka - user posted image  Luka 29.05.2007 (PDP 15.06.2007), Maribor
9.) Duhica-  user posted image Tobija 29.05.2007 (PDP 12.06.2007), Maribor
10.) Palčica - user posted image  Aljaž 30.05.2007 (PDP 06.06.2007), Jesenice
11.) nogica - user posted image  Tara 31.05.2007 (PDP 02.06.2007), Ljubljana
______________________________________________________________
12.) N & B - user posted image  Jaka 02.06.2007 (PDP 09.06.2007), Kranj
13.) Bibyka - user posted image  Jan 02.06.2007 (PDP 11.06.2007), Ljubljana
14.) babajči - user posted image  Ema 03.06.2007 (PDP 15.06.2007)
15.) Nikical - user posted image  Jaka 04.06.2007 (PDP 27.05.2007), Ljubljana 
16.) ~NINA~ - user posted image  Maks 04.06.2007 (PDP 07.06.2007), Ljubljana
17.) Drnula - user posted image  Neca 05.06.2007 (PDP 01.06.2007), Postojna
18.) Valentina76 - user posted image  Jaša 06.06.2007 (PDP 06.06.2007), Maribor 
19.)  Pika79 - user posted image  Naja 07.06.2007 (PDP 14.06.2007), Postojna
20.) Jasy - user posted image  Tija  08.06.2007 (PDP 12.06.2007)
21.) Melaverde -    Val 09.06.2007 (PDP 12.06.2007), 
Izola
22.) *Ana*- user posted image  Svit 10.06.2007 (PDP 16.06.2007)
23.) durosh - user posted image  Nikolaja 10.06.2007 (PDP 02.06.2007), Postojna
24.) ŠpelaP-user posted image  Sara 11.06.2007 (PDP 08.06.2007), Slovenj Gradec
25.) Zrak - user posted image  Enei 11.06.2007 (PDP 14.06.2007),
26.)Janapan - user posted image   Anika 13.06.2007 (PDP 09.06.2007)
27.) Zlata ribica - user posted image  Nana 16.06.2007 (PDP 08.06.2007), Kranj
28.) Lunca - user posted image  Ažbe 17.06.2007 (PDP 22.06.2007), Trbovlje
29.)lidijad - user posted image  Ajda 22.06.2007 (PDP 16.06.2007)
30.) KT  user posted image  Alina 23.06.2007 (PDP 17.06.2007)
31.)NRMM - user posted image  Maša 26.06.2007 (PDP 25.06.2007)
32.) Mentos - user posted image Hana 02.07.2007 (PDP 27.06.2007)

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
   RE: Junijke 2007
5.7.2007 22:43:38   
ŠpelaP
Sem naredila še neke popravke! Zdaj pa upam, da bo prav! user posted image



user posted image    

27.5. nikical, 22 let, 1user posted image ,  user posted image JAKA (rojen 04.06.07, 4690g in 55 cm), Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  CAL JULIEN (rojen 25.04.07) 
01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
NECA (rojena 05.06.07)
01. sreckanosecka, 27 let, 2 user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, user posted image LAN (rojen 28.05.07, 3270g in 50 cm), Ljubljana  
01. Luna  user posted image
02. nogica,
26 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image  TARA (rojena 31.05.07, 3620 g in 51 cm)  
02. durosh, 28 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image    NIKOLAJA (rojena 10.06.2007, 3850g in 53 cm), Postojna
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Ljubljana , user posted image  KAJA TANA (rojena 17.05.07,  2720g
in 47cm)
04. nosečka, 26 let, 2user posted image   
05. dorina, 26 let, 1user posted image ,  user posted image LEON (rojen 25.05.07)  
05. Tina26, 28 let user posted image
06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice, user posted image  ALJAŽ (rojen 30.05.07) 
06. Valentina76, 2 user posted image , user posted image Jošt 20.02.2006, user posted image  JAŠA (rojen 06.06.2007, 3850g in 52 cm) Maribor
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image , Novo Mesto, user posted image  Matija
07. ~NINA~, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted image  MAKS (rojen 04.06.2007, 2960g in 50 cm)
08. ŠpelaP, 32 let, 2 user posted image , user posted image Tim 26.11.2003, Slovenj Gradec, user posted image SARA (rojena 11.06.2007, 3680g in 50 cm) 
08. zlataribica, 28 let, 1 user posted image , Kranj, user posted image  NANA (rojena 16.06.2007, 3470 g in 49 cm)
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003, user posted image  JAKA (rojen 02.06.07, 3200g in 50cm) 
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna, user posted image  ANIKA (rojena 13.06.2007, 4170g in 53 cm)  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj user posted image NIK (rojen 07.06.07, 3610g in 52cm)
11. Bibyka, 24 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image JAN (rojen 02.06.07, 2880 g in 48cm) 
12. Jasy,
24 let user posted image , 1user posted image , user posted image  TIJA (rojena 08.06.2007, 2560g in 49 cm)
12. Melaverde, 26 let, 1 user posted image , Izola, user posted image VAL (rojen 09.06.07, 3465g in 50cm)

12. duhica, 26 let, user posted image , Maribor,  user posted image TOBIJA (rojen 29.05.07, 3550g in 52cm)
13. daria78  user posted image
14. Pika79,
27 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image   NAJA (rojena 07.06.2007)
 
14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna  user posted image  ENEI (rojen 11.06.2007, 3060g in 51 cm) 
15. babajči, 28 let, 1 user posted image , user posted image  
EMA (rojena 03.06.2007)
15. špela07, 1 user posted image , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor,  user posted image  LUKA (rojen 29.05.07, 3640 g in 51 cm)  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR, user posted image 1995, user posted image 1998, user posted image MAJ in user posted image GAL (rojena 16.05.07)
16. *Ana*,
23 let, 2user posted image ,  user posted image 03.11.2005, Šempeter
user posted image  SVIT (rojen 10.06.2007, 3960g in 54 cm) 
16. lidijad,user posted image , Celje , user posted image   AJDA ( rojena 22.06.2007)
17. bombetka, 26 let  user posted image
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana,  user posted image  ALINA (rojena 23.06.2007, 3700g in 53 cm)
17. Pinokio, 1user posted image , Kranj, user posted image PIA (rojena 04.03.07)
18. Tracy, 26 let  user posted image
18. irenaL, 34 let user posted image

19. Gorazdova, 19 let, 1user posted image , user posted image
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , user posted image Grega 11.04.1995, user posted image Gašper 20.09.2000, Ljubljana user posted image
20. aktem, 35 let  user posted image
20. zabica26, 26. let, 1 user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina user posted image
22. Liona,
29 let, 2user posted image , Kranj , user posted image SVIT (rojen 08.05.07, 2200g in 45 cm)
22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  AŽBE (rojen 17.06.2007, 3500g in 53 cm)
25. NRMM, 29 let , 3 user posted image , user posted image Maruša 24.12.2005, Maribor,  user posted image  MAŠA (rojena 26.06.2007, 4260g in 54 cm)
27. mentos, 1user posted image , Kranj  user posted image HANA (rojena 02.07.07, 3250g in 50cm)
27. Lea77, 2user posted image

30. Ronja, 28 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Ronja

Junijke mamice:  (15 user posted image : 19 user posted image )  vodijo user posted image  !!!

1.)  Pinokio  - user posted image Pia  04.03.2007 (PDP 17.6.),
Kranj
2.)  Jacqueline - user posted image Cal Julien 25.04.2007 (PDP 1.6.), Orleans
3.)  Liona - user posted image  Svit 08.05.2007 (PDP 22.06.), Kranj
4.) Andreja75 - user posted image  Maj in user posted image  Gal 16.05.2007 (PDP 16.06.2007)
5.) Kati81 - user posted image  Kaja Tana 17.05.2007 ( PDP 03.06.2007), Ljubljana
6.) dorina - user posted image  Leon 25.05.2007 (PDP 05.06.2007)
7.) sreckanosecka - user posted image  Lan 28.05.2007 (PDP 01.06.2007), Ljubljana
8.) Luckabucka - user posted image  Luka 29.05.2007 (PDP 15.06.2007), Maribor
9.) Duhica-  user posted image Tobija 29.05.2007 (PDP 12.06.2007), Maribor
10.) Palčica - user posted image  Aljaž 30.05.2007 (PDP 06.06.2007), Jesenice
11.) nogica - user posted image  Tara 31.05.2007 (PDP 02.06.2007), Ljubljana
______________________________________________________________
12.) N & B - user posted image  Jaka 02.06.2007 (PDP 09.06.2007), Kranj
13.) Bibyka - user posted image  Jan 02.06.2007 (PDP 11.06.2007), Ljubljana
14.) babajči - user posted image  Ema 03.06.2007 (PDP 15.06.2007)
15.) Nikical - user posted image  Jaka 04.06.2007 (PDP 27.05.2007), Ljubljana 
16.) ~NINA~ - user posted image  Maks 04.06.2007 (PDP 07.06.2007), Ljubljana
17.) Drnula - user posted image  Neca 05.06.2007 (PDP 01.06.2007), Postojna
18.) Valentina76 - user posted image  Jaša 06.06.2007 (PDP 06.06.2007), Maribor 
19.)  Pika79 - user posted image  Naja 07.06.2007 (PDP 14.06.2007), Postojna
20.)  Januska82 - user posted image   Nik 07.06.2007 (PDP 10.06.2007), Ptuj
21.) Jasy - user posted image  Tija  08.06.2007 (PDP 12.06.2007)
22.) Melaverde - user posted image   Val 09.06.2007 (PDP 12.06.2007), 
Izola
23.) *Ana*- user posted image  Svit 10.06.2007 (PDP 16.06.2007)
24.) durosh - user posted image  Nikolaja 10.06.2007 (PDP 02.06.2007), Postojna
25.) ŠpelaP-user posted image  Sara 11.06.2007 (PDP 08.06.2007), Slovenj Gradec
26.) Zrak - user posted image  Enei 11.06.2007 (PDP 14.06.2007),
27.)Janapan - user posted image   Anika 13.06.2007 (PDP 09.06.2007)
28.) Zlata ribica - user posted image  Nana 16.06.2007 (PDP 08.06.2007), Kranj
29.) Lunca2 - user posted image  Ažbe 17.06.2007 (PDP 22.06.2007), Trbovlje
30.) lidijad - user posted image  Ajda 22.06.2007 (PDP 16.06.2007)
31.) KT  user posted image  Alina 23.06.2007 (PDP 17.06.2007)
32.)NRMM - user posted image  Maša 26.06.2007 (PDP 25.06.2007)
_______________________________________________
33.) Mentos - user posted image Hana 02.07.2007 (PDP 27.06.2007)


(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
   RE: Junijke 2007
6.7.2007 7:31:16   
KT
Ronja S R E Č N O !!! user posted image user posted image user posted image - zdej pa bo akcija! Še enkrat ti želim čim lažji in čim hitrejši porod - bolje večkrat kot premalokrat user posted image , ane!
 
Sem gledala malo naš seznamček in je prav zanimivo, da se večinoma vse male princeske rojevajo čez rok, fantkom pa se malo bolj mudi - no, ni ravno neko pravilo, se pa velikokrat ponovi.
 
Mi smo imeli naporno noč - ne mormo kakat - vidim kako jo napenja in da se pripravlja ampak rezultata pravega pa ni user posted image  - in reva sploh ne jokca dosti samo napenja se in vseskozi godrnja in stoka - se mi srce trga user posted image  - delava vaje z nogicam, masiram ji trebušček večkrat jo pristavim, ker ima to navado, da kaka med dojenjem - pa nič user posted image  Pa, da ne boste mislile - full pazi kaj jem - oz. sploh več ne vem kaj sploh lahko jem user posted image user posted image user posted image  - za popuser posted image  Razmišljam, da bi se vrgla na to brezmlečno dieto, ampak potem se bojim, da bo mene zmanjkalo, ker dejansko konzumiram ogromno količino mlečnih izdelkov - sedaj sem se seveda omejila na jogurt in malo sira na dan, pa se mi zdi, da nič ne zaleže user posted image . Že zdaj imam 49kg in potem pametna patronažna pametuje, da moram mislit nase - kako user posted image  naj mislim nase, če malo trga po šivih user posted image . Bom začela sprobavat razne kaplice - pa bolj ko berem komentarje bolj se mi zdi, da so vse več ali manj "Blažev žegenj".
 
Prosim mamice - a imate kak nasvet user posted image  - ko jo gledam še mene user posted image  oblivajo.

< Sporočilo je popravil KT -- 6.7.2007 7:32:02 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
   RE: Junijke 2007
6.7.2007 9:05:29   
FLASK_A
RONJA, MISLIMO NATE! user posted image user posted image user posted image  Naj bo vajina porodna izkušnja res lepa!

KT, žal nimam nasveta zate. Pri nas je že drugi dan isto. Stoka, napenja se, ves rdeč rata u obrazek. Mene je pa groza. Ko mu rata puknit, se mu pa tako nasmeje, da kar sonček posije iz njegovih malih ustec... Pri nama masaža trebuščka pomaga pred dojenjem- se kar spuka. Ampak po dojenju ga pa spet matra- pa podre kupčekuser posted image . Tudi jaz pazim, kaj jem ampak očitno bom samo na slivovem kompotu pristala, če se bom toliko sekiralauser posted image  Kapljice so tako-tako. Samo trenutno ublažijo. Pa še zamašen nosek ima revež in težko je in spi, pa je še zaradi tega tečen.

Včeraj se je pa moj Jaka prvič posmejaluser posted image  So me kar solzice oblile... Pravi dobrovoljček je bil, če sem mu kaj prigovarjala, je ful navdušeno zvrnil glavo in raztegnil en veeelik nasmešek. Tako lepo... In ko sem ga dala past kravce, je glavco sam obrnil na drugo stranuser posted image user posted image  Vsak dan sproti me presenečauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nikical -- 6.7.2007 9:09:15 >


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 147 [148] 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 147 [148] 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?