|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 11 [12] 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2007 13:24:27   
GoYa
Lu, pri nama na žalost ne gre naravno, tako da rabiva zdr. pomoč.

Ribica ima tudi eneg svojega otroka, ja user posted image  user posted image .

Pa upam, da bodo izvidi ok in da se čimprej pozdraviš.

Jaz moram tudi jutri še enkrat vodo dati, ker imam vnet mehur user posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 276
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2007 14:50:42   
Bejba
Da se še jaz malo javim. Saj preberem vas še, pisati se mi pa tok ne da. Zgleda me že grabi lenoritis user posted image .

Najprej, ČESTITKE GOYA NA KVADRAT user posted image user posted image user posted image . To je pa res lepo slišat. Ampak kar dva, pa še to na eno podlago. Uf, želim ti veliko sreče in živčkov user posted image .

Pri nas je pestro na kubik, ne samo na kvadrat. Posebej jutra so tako naporna, da se mi kar meša. Saj sem že pisala pod Vzgojo. Anže ima spet obdobje trme, Nik pa je ratal hudo, hudo ljubosumen in se me drži kot klop. Anžeta ne smem niti pogledat kaj šele da ga k sebi vzamem. Tak jok k bi mu ne vem kaj delala user posted image .
Tako so jutra v znamenju dretja, trme, prepričevanja,....jaz sem čisto fertik in premočena ko se končno zbašemo v avto. V vrtu je z Nikom že kar ok. Zjutraj še malo pojamra, ampak potem pravijo da je ful priden in nasmejan. Anže pa se še vedno dere ko ga oddam v vrtcu (še vedno po dveh letih vrtca user posted image ). Se mi zdi, da to že iz navade počne, pa da mi nagaja.
Skratka zvečer mi je kar grozno iti spat, ker se bojim naših razburljivih juter. Da ne omenjam, da itak vsak dan zamudim v službo, pa če vstanem pol ure prej ali ne user posted image .

Vse, ki ste ponovno začele delat, welcome to the club. Ma, jaz priznam, da je meni kar pasalo iti spet nazaj v službo. Da sem malo spremenila okolje in prišla nazaj v civilizacijo user posted image .

V glavnem, se še kaj javim. Uživajte.

LP; Bejba

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 277
   RE: 9. nebesa - 2 krog
27.9.2007 20:58:12   
Anonimen
O, GoYa, super! Jst sem se neni javljala za neko varstvo, a ne? user posted image  Kako je pa ona, ce kaj ves? Uau, kr dva. user posted image  Kdaj imas PDP?

Lu, moj fant ima enega otrocka (zivi pri njemu), jaz imam pa psa in sta to skupaj DVA otroka user posted image  

Ravno prejle sva z Luno noreli, se ji je cist mesal ..

Asso, ja, se ze dolgo ni javila, pa sem pozabila, ker sem sla samo dve strani nazaj gledat, kdo se je kaj javljal.

LP

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 278
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 9:31:46   
žiža
Goya še enkrat čestitike user posted image user posted image user posted image user posted image   Evo si nas pa gladko prehitela. user posted image
SEj bo šlo, boš vidla. Tudi Lina bo takrat že velika punca. Boš presenečena kako hitro se bo potem osamosvajala.
Ti lepo čimveč počivaj in ubogaj zdravnike pa bo vse tako kot mora biti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 9:41:42   
asso
O, kako lepo videt, da smo se malo zganile. Tako vsaj dobimo voljo, da kaj odgovorimo. Sej zjutraj nisem mogla skoraj verjet, ko sem videla, da je ena stran naše debate napolnjena...

No, skratka najprej čestistke GoYiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sej bo šlo vse OK, ampak potem ti bo res pestro. Zadnja si prišla sem gor z enim in nas vse prekašaš... tako se dela.

Zdej pa moramo vse na glas zakričat PIKAPOLONICA JAVI SE..., da se malo zgane, ker lep čas je ni bilo... in pa še ena, ki je še več kot pikapolonice ni bilo PINKIPONKI JAVI SE...

user posted image  daj, če nisi še pošlji še PinkiPonki ZS, da smo se preselile, se bo morda malo zbudilauser posted image

Bejba, sej se bo tudi ta trma in dretje prej ali slej umirilo. Potem pa si sploh ne boš več predstavljala kako je to zgledalo. Pri nas je bilo tudi takšno obdobje, ko Tarin ni bilo nič prav in je hotela samo po rokah. Čim si jo odložil jok in dretje... tako, da so se mi živci že parali in posledično je tudi Nastia postajala počasi ljubusumna in sedaj tudi Nastia še posebno od kar je v vrtcu non stop opa, opa... že iz dnevne v kopalnico jo je treba nosit... prej pa je vedno sama lepo hodila tudi po kilometreuser posted image
No, na vrtec se je zgleda končno navadila in ji je lepo. Zjutraj je še malo problemov pri zbujanju, ampak potem kar gre... Sicer jo vedno zbudim eno uro prej, da še malo na kavču poleže, spije mleko, pogleda kakšno oddajo o živalih in ko se malo prebudi gremo v kopalnico na umivanje in oblačenje in potem se počasi odpravimo. Imamo pa za v vrtec medvedka, ker če ne ne vem kako bi spala. Itak, da sem ji še za v vrtec sešila BELO rjuhico, ker tiste njihove rumene na medvedke niso lepe... Edini problem v vrtcu je ta, ker ne je kosila in posledično pride domov vedno lačna... Ne vem kaj bo z nje, no itak doma jo pa potem tudi čaka kosilo, ker itak kuham za nas... Ja, zato tudi delam samo po 6 ur, ker če ne res ne vem kako bi vse uspela naredit.

Za enkrat je Tarin z babico tako, da ona še vedno spi tam nekje do 9,30 ali še več. Sedaj jo mantrajo zobki in ji vsak večer dam Calpol, ker če ne, ne spimo nič. Komaj čakam tudi da shodi, ker sedaj sitnari non stop, da hoče roko... Zgleda, da bo tudi ona kot Nastia, shodila bo ko bo 100% vase in bo hodila kot da hodi od vedno...

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Asso Bom jaz vprašala mojo kolegico, ki dela v lekarni, če bi se dalo to zastonj dobit. Sem prebrala že par postov nazaj, da to rabiš pa nisem bila sigurna, če je še aktualno.


Zelo ti bi bila hvaležna, pa sej ni treba zastojn, tudi plačam samo, da jih dobim. In ja, je še aktualno... Rabim pa zato, ker sestra dela sama razne kremice (ognjičevo, arnikovo...) in za otroke je idealno dat v takšne majhne količine, ker če ne velik paking se itak pokvari, pa za pot si dam tudi svojo kremico not in... v glavnem javi mi kaj, če se da. Kot pravim ni problema tudi plačam.

Danes bi tudi meni pasalo doma poležavat, ker je takšno vreme samo za spat. Bit lepo zavit v deko, odprto okno, da pride malo hlada in gledat televizijo... ja samo sanjam lahko.
Pa sej ko sem bila doma sem imela vsako jutro mirno tam do devete ure, ampak kaj ko še takrat sem si navila uro za 6,30, da sem kaj naredila. Pa ne zato ker je bilo nujno kaj naredit, ampak zato, ker če sem več spala sem bila zanič. Res pa je, da popoldne ko so šli otroci spat sem se jim pridružla... sedaj pa me itak že ob 21,30 zmanjka pred TV-jem.

Evo čas hiti in moja miza v službi založena s papirji tako, da moram tudi kaj naredit.

Lep vikend želim vsem, pa čeprav deževen

Pa-pa asso

< Sporočilo je popravil asso -- 28.9.2007 9:44:28 >


_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 10:34:26   
žiža
GoYa pa še čestitke za "malo kuharico"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 11:17:26   
Lu
Ojla!

No pa sem malo bolj osveščena user posted image user posted image

Pinkiponki je pa pri septembrkah, če se ne motim.

Kaj pa BONI? A ni tudi ona bila zdaj drugič noseča, al je že rodila?

Saj počasi bomo spet na kup pricapljale.

Pa Bambi bi lahko prišla kaj sem gor pogledat. Pa Anitka je zdaj noseča.

Sej nas pomojem še kar nekaj manjka, a nede.

Drugača pa mojadva sploh Maja rada hodi v vrtec. Tian pa ko ga oddam malo pojoka, ampak potem je ok. Sem pa ravno danes, ko sem ga peljala v vrtec, ga je vzgojiteljica posedla za mizo. In on frajer sam sedi. Na stolčku user posted image  Ona je šla pa ven do sosednje sobe nekaj vprašat. Halo? Sem šla takoj pogledat, kje je moj. PA je pridno sedel. Samo ne vem, kako ga lahko pustijo samega za mizo, ker se komot odrine od mizi in pade vznakuser posted image  Drugače pa že pošteno kaže svoje znake trmoglavosti. In v sredo že pihamo prvo svečko. To bo veselo. Maja je pa spet ljubosumna. Vse dela kot Tian. Pa ne vem zakaj to. Se obema enako posvečam. Bo že minilo.

GoYa koliko boš imela potem razlike? Mojadva sta 19 mesecev, pa zdaj lahko rečem da je kriza že mimo. No, še malo da shodi potem pa res. Ampak bodo pa spet druge težavice.user posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 282
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 11:30:25   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maja je pa spet ljubosumna. Vse dela kot Tian. Pa ne vem zakaj to. Se obema enako posvečam. Bo že minilo.



Ja tudi Nastia dela vse kot Tarin. Najbolj vesela sem pa ko mi hodi venih in po stopnicah po vseh štirih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ali pa ko stlači dudo v usta (ki jo nikoli ni marala in nikoli imela...)...

Ja, tudi pri nas je kriza počasi mimo. Jaz tudi čakam, da Tarin shodi... jaz pravim, da čez eno leto bomo na konju (ko bo še Tarin veliko samostojna), potem pa itak bodo drugi problemi...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 283
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 11:45:19   
Anonimen
Lu, a Anitka Anitka je noseca? Iz zanositve??? Uaaaaaaaau!!! Sem ful vesela zanjo! Bambi je pa pred kratkim rodila, a ne? BONI* sem pa jaz enkrat tu na RR napisala, da naj pride kaj pokukat v nebesa v eni drugi temi, ko je bila se noseca, pa ni se pol nic javila.

Asso, bom pisala se Pinkiponki.

Kar se tice 2. in 3. kroga .. user posted image  Jaz skoz Ljubljancankam tezim, ko se vidimo na sto let enkratm kdaj bo imela katera ta tretjega, ker imajo vecina 2 (ena se trudi za 2., ena pa ne odstopa od 1user posted image ) pa me nobena noce uslisat, vse me prej nekam posljejo user posted image  Cudno, a ne? user posted image  

Joj Asso, jaz bi pa danes 5x raje zjutraj bolj zgodaj vstala, sem spala od 0:30 do 11h!! In sem vsa zalimana. Pa se lije zunaj, beda. Pa za solo mam dosti dela, pa se mi sploh ne da. Danes sem doma, ker imamo sportni dan.

LP, Riba

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 13:01:39   
pinkiponki
Joj, joj, joj, zdej ko ste me pa prou na zs pobarale, se pa res moram javiti!!!
Evo mene, sem precej malo na RR, včasih samo kaj vprašam, kaj dosti pa ne brskam, še manj pa pišem. Vidim, da ste nekatere fejst pridne in veliko veliko pišete, zato priznam, da zdajle nitit nisem nič brala, ampak kot sm rekla, javit sem se pa prou morala.

Kaj naj rečem, mi se mamo fino, včeri je bil Jaš star že 1 leto in danes bo pihnil prvo svečko. Imamo namreč praznovanje, zato sem danes polno zaposlenauser posted image .
Taja se uvaja v vrtec in danes je 2 tedna od kar je začela pa ona še vedno skoz neki joka, če je treba tudi 4 ure user posted image . Vsi mi pravijo, da bo minil, da naj ne odneham - saj ne bom, samo smili se mi pa tudi. Oh ja. Je pa prava navihanka in z Jašem že kakšno fino skupi ušpičita.
Ja, jst pa tkole, sem vi fazi iskanja službe, pa ni ravno obetavno. No ja, enkrat do novega leta pa ja bo user posted image .

Tolk na hitrco iz našega tabora, bom se pa večkrat zdej oglašala, obljubim. Pridne bodite in lepo se rihtejte

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
   RE: 9. nebesa - 2 krog
28.9.2007 16:28:40   
Lu
pinkiponki lepo, da smo te izbezale na plan user posted image

ribica ta Anitka, ja. Sem tudi jaz zelo vesela zanjouser posted image user posted image

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 286
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.9.2007 8:57:50   
asso
JAŠ vse naj, naj...

user posted image

Lepo, da se je tudi tvoja mamica javila user posted image

Sedaj pa pogrešamo le PIKAPOLONICA ti si na vrstiuser posted image

Grem kaj delat...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 287
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.9.2007 13:27:54   
Anonimen
Uf, potem pa moram cestitat Anitki.

Lepo, da ste se javile in da je malo bolj zivahno na tej temi! user posted image  

Jaz pa danes berem domace branje oz. knjigo za maturo za anglescino (Look back in anger) in je precej dolgocasno, ker je drama + tezke besede, pa kr neki je vse zmeden, ampak upam, da se hitro prebijem skoz in da bo na maturi treba napisat esej iz Curious incident (lustna, lahka knjigca o avtistu, obstaja tudi slo prevod Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa) user posted image  No, zdajle imam malo pavze, vmes med branjem sem spet zaspala, zdaj pa cakam na kosilo (palacinke), popoldne grem pa s fantom in tamalim na en rojstni dan - no, tamalega peljeva. Vmes pa seveda se enkrat ven z Luno in zvecer ponovimo vajo.

Smo pa bili prej dopoldne v Tivoliju in sem hodila po travi in stopila na en jasek in se je pokrov jaska ''odprl'' in sem padla user posted image  Imam popraskano koleno na eni nogi in odrgnjeno golen na drugi nogi in se v bradavico na prstu sem se udarila (so mi jo ravno v sredo z dusikom zmrzovali) in sem mislila, da bom znorela! Naredit pa itak nic ne morem. Dobro, da sem imela vsaj gumijaste skornje, da se nisem bolj potolkla po goleni in si se kaj zlomila ali zvila in dobro da sem jaz stopila na tisto, kot pa da bi stopil mali, ker bi se najbrz se bolj poskodoval, kot jaz. In gre spet en teden mimo, jaz pa ne morem oblect krila user posted image  Ga zdaj en teden nisem mogla, ker sem imela tako gromozansko modrico na desni nogi, najbrz mi je zila pocla, ker se nisem nikamor udarila (razen ce me Luna v spanju tepe user posted image ). user posted image  

Nic, grem se na hitro posurfat po RR in mailih in blogih, potem pa najprej brat, bljak.

LP, Riba

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
   RE: 9. nebesa - 2 krog
29.9.2007 14:26:04   
GoYa
Hvala vsem za čestitke user posted image . Ja, naporno bo, ampak bomo že zmogli.
Drugače imate tudi ve še čas, da se mi pridružite v nazivu "mamica na kubik" user posted image , da vas ne bom kar en dva tri vse prešišala user posted image

Bejba, po tvojem pisanju sodeč, mora biti res naporno. Hm. Verjamem, da ti je bilo fajn v službo it in mal okolje zamenjat. Jaz priznam pa da bi bila raje še doma. Upam, da bo tvoja pobalinčka ena pridna čebelica pičila in bo malo bolje s trmami.

Ribica, neni je ok. Čez en mesec ima rok. Je bila lih v sredo pri meni po pregledu. Mali se je obrnil z glavico dol, tako da je ena skrb manj. Si ga (ali pa jo - ne vemo še kaj bo) pa želi že spoznati.
Moj PDP je okoli 22. maja, če gledam zadnji dan M. Na slikci od UZ imam pa ene tri različne PDP-je. En je skupen pri obeh, en se pa razlikuje user posted image . Ma tako, glede na velikost. itak so ti roki tako okvirni.

Žiža, upam, da bo Lina potem res še bolj pridna. No, ne smem se pritoževati, že sedaj je angelček. Mogoče mi bo pol celo pomagala spedenati user posted image user posted image  user posted image . Hvala za čestitke za malo kuharico user posted image . Nagrado še čakamo.

Lu, če bi user posted image user posted image  bila rojena vsaj okoli PDP, bo 21 mesecev razlike. Ker pa dvojčki radi prej pridejo ven, zna biti razlika še manjša.

Pinkiponki, čestitke Jašu za prvo svečko user posted image .

Vidim, da je danes polno praznovanj RD-jev. Mi gremo tudi na enega oz. kar dva skupi user posted image .



(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 289
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.9.2007 14:46:02   
Naty*Taja
OOOOo sej ne morem verjet, da je tolk življenja tule gor! Bravo punce. Sem misla, da ne bom imela kej brat. GOja res čestitke za dva in držim pesti, da bo vse potekalo ok in boste kmalu trije. Ja bo zelo naporno, verjetno boš rabila tudi kako pomoč, pa samo kakih par mesecev potem pa steče... Našadva sta že čist vredu (seveda z izjemo napornih, luninih, deževnih...dni).
Asso evo posodice so že naročene, drug teden začne kolegica delat in potem mi jih prinese pa jih dobiš - verjetno najlažje po pošti. Mislim, da je rekla, da obstajajo 30 ml in 50 ml. ti verjetno rabiš te tamale. no to mi še potrdi, da ko se bova s kolegico fiksno dogovarjali, da točno vem.
Eh, Lu ti stolčki so narejeni tako, da ni čist lahko se prevrnt! Sicer pa dobro, da ne vidimo vsega, kar se dopoldan dogaja v vrtcu. Sem ravno zadnjič opazovala samo sebe, da tolk preveč kompliciram in ne, to, ne ono...pazi boš padla, ...bogi otroci, sej se sploh ne morajo samostojno razvijat! Pa še živčni so potem... bo treba malo več svobode jim dat in pač malo manj študirat, kaj vse se lahko zgodi. Baje imajo tile naši mali take balonaste glavice, da če se udari na eni strani, se to malo izboči na drugi in ni nobenih resnih posledic.Ja, točno nekaj takega mi je zadnjič naša Skuštranka povedala. No jaz se vsekakkor bom potrudla, da jima čim manj zakompliciram življenje s tem direktnim stalnim nadzorom!Kar se pa tiče Majinega ponavljanja za TIanom, je tole čist normalna zadeva. Se dogaja povsod. Hočejo, da jih pač obravnavamo, kot tamale, ker imajo verjetno občutek, da oni dobijo preveč pozornosti - valda, zdej je isto časa za dva in ne samo za enega, kot prej. Smo bili na morju s kolegi , ki imajo punco staro 6 let (zelo samostojna, odrasla za svoja leta...) in malega starega kot Maruša. In kaj se je dogajalo - ta punca in Marcel sta vse ponavljala za tamalimadvema in sta se totalno pootročila!!user posted image  
RIbca, sej boš vidla, ko boš v taki situaciji! user posted image  Verjetno tudi tebi ne bo takoj še za tretjega. Sej jaz sem tudi skoz govorila, da bi imela vsaj 6 otrok. Ja vežda bi, ko bi takrat vedela da je starševstvo naporno 24 urno delo na dan, da so z zanositvijo, nosečnostjo in porodi povezano tisoč problemov, potem so tu še finance, pa vse ostalo dodatno brezkončno gospodinjsko delo, pa bolezni in muhe otrok, ko ti gre po živčkih kot za stavo..... ja, no potem se pa malo umiriš. user posted image  Najhuje pa je meni prenesti vse skrbi ki so že in ki še pridejo... Se je zadnjič mali s svojim traktorčkom na cesto spustu in se ni mogel ustavit, jaz pa tudi nisem mogla ga nikakor prijet, zavarovat, in če bi se v tem trenutku pripeljal kak avto... user posted image  Sem bila dve uri čisto trda, ko pa se je lahko rečem čist lepo položil po tlakovcih, tako da je imel samo eno buško na glavi, sva pa oba jokala kot dež, stiskala sem ga k sebi in se komaj pomirila....ja potem pa razmišljaš, če že dva gresta vsak v svojo smer in ju ne moreš lovit, kako bi bilo če bi bili trije, štirje..?
Hja kaj češ, sem včeraj tule nehala pisat in pozabla objavit, tak da kopiram in objavljam zdejle!user posted image  Tak ti je to, če si mamica več kot na ena!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
   RE: 9. nebesa - 2 krog
30.9.2007 22:52:39   
pinkiponki
Sem malo brala in ugotovila, da Goya pričakuje sedaj še dvojčke - super!! jst sm si jih vedno želela, pa jih nisem dobila, le moža, ki ima brata enojajčnega dvojčka, user posted image .

Asso, hvala za čestitke. Kar ne morm verjet, da je že cel fant. Kaj šele Taja, ki bo čez slabe 2 tedna stara 3 leta, ojojoj, to pomeni, da bom tut jst kmal kmal 30 user posted image . Jst se s tem kr mal obremenjujem, sem obtičala tm nekje pri 22 in sploh ne dojemam več teh let, ki tečejo kot bi jih edn v rit suval user posted image .

Ribica, a ti jih pa "priganjaš" za tretjega otročka.....a veš da jst bi ga pa takoj imela in imamo tudi tak plan, samo jst morm najprej najdt eno službo, delat najmanj eno leto, potem pa se zna zgodit, da bom spet okrog racala s kakšnim velikim trebuščkomuser posted image . Ampak pustimo času čas, preveč planirat ni dobro, vem, da že 2. ko sem hotela zanosti ni takoj ratalo, tako da user posted image .

Nč, grem mal v mižole, zutri potem tako težko vstanem user posted image

_____________________________

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/




(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 291
   RE: 9. nebesa - 2 krog
1.10.2007 10:15:11   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Smo pa bili prej dopoldne v Tivoliju in sem hodila po travi in stopila na en jasek in se je pokrov jaska ''odprl'' in sem padla user posted image  Imam popraskano koleno na eni nogi in odrgnjeno golen na drugi nogi in se v bradavico na prstu sem se udarila (so mi jo ravno v sredo z dusikom zmrzovali) in sem mislila, da bom znorela! Naredit pa itak nic ne morem. Dobro, da sem imela vsaj gumijaste skornje, da se nisem bolj potolkla po goleni in si se kaj zlomila ali zvila in dobro da sem jaz stopila na tisto, kot pa da bi stopil mali, ker bi se najbrz se bolj poskodoval, kot jaz. In gre spet en teden mimo, jaz pa ne morem oblect krila user posted image  Ga zdaj en teden nisem mogla, ker sem imela tako gromozansko modrico na desni nogi, najbrz mi je zila pocla, ker se nisem nikamor udarila (razen ce me Luna v spanju tepe user posted image ). user posted image   

LP, Riba


Joj ribica dobro, da ni bilo kaj hujšega.
Pa sej lahko krilo oblečeš s škornjami, pa magari tistimi gumijastimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

OOOOo sej ne morem verjet, da je tolk življenja tule gor! Bravo punce.


Ja, ja prav potrudle smo se. Bravo za nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še eno pogrešamo... ki res ne vem kje se skriva...

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Asso evo posodice so že naročene, drug teden začne kolegica delat in potem mi jih prinese pa jih dobiš - verjetno najlažje po pošti. Mislim, da je rekla, da obstajajo 30 ml in 50 ml. ti verjetno rabiš te tamale. no to mi še potrdi, da ko se bova s kolegico fiksno dogovarjali, da točno vem.



Ja, te 30 ml potrebujem, če je možno lahko tudi ene 10, da jih bom imela na zalogi. Ja, najlažje bo po pošti, ker nimam nobene poti na vaš konc user posted image  Pa tudi prej ti lahko nakažem za poštnino, ni problema...

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Eh, Lu ti stolčki so narejeni tako, da ni čist lahko se prevrnt! Sicer pa dobro, da ne vidimo vsega, kar se dopoldan dogaja v vrtcu. Sem ravno zadnjič opazovala samo sebe, da tolk preveč kompliciram in ne, to, ne ono...pazi boš padla, ...bogi otroci, sej se sploh ne morajo samostojno razvijat! Pa še živčni so potem... bo treba malo več svobode jim dat in pač malo manj študirat, kaj vse se lahko zgodi. Baje imajo tile naši mali take balonaste glavice, da če se udari na eni strani, se to malo izboči na drugi in ni nobenih resnih posledic.Ja, točno nekaj takega mi je zadnjič naša Skuštranka povedala. No jaz se vsekakkor bom potrudla, da jima čim manj zakompliciram življenje s tem direktnim stalnim nadzorom!


Pri meni pa je tako, da mi drugi pravijo, pazi bo padla, pazi to, pazi ono... jaz pa hladnokrvno nazaj, ne bo, pa tudi če bo bo ugotovila, kaj ne sme...
No, glih v nevarne situacije jih ne postavljam, ampak vsakodnevne (stopnice - nizke, stoli, mize...) pa ji dovolim, da odkriva svet pa če tudi bo kakšna buška. Tudi to mora ugotoviti... že pri Nastii sem bila tako bolj svobodna zanjo...

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Kar se pa tiče Majinega ponavljanja za TIanom, je tole čist normalna zadeva. Se dogaja povsod. Hočejo, da jih pač obravnavamo, kot tamale, ker imajo verjetno občutek, da oni dobijo preveč pozornosti - valda, zdej je isto časa za dva in ne samo za enega, kot prej. Smo bili na morju s kolegi , ki imajo punco staro 6 let (zelo samostojna, odrasla za svoja leta...) in malega starega kot Maruša. In kaj se je dogajalo - ta punca in Marcel sta vse ponavljala za tamalimadvema in sta se totalno pootročila!!user posted image   



Res je to ja, da se tavečji čisto pootročijo. So jim prav zanimivi ti majčkeni. Od kolegice sin, star 6 let je tudi, ko je videl našo po vseh štirih plazit začel tudi on...

Joj, pa s tem plazenjem meni se bo zmešalo. Namesto, da bi lepo že hodila je enostavnejše in hitrejše plazenje. Posledično pa luknje na kolenihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nastia je bila tako pridna, da nisem niti enih hlač krpala pri tem hudičku pa bom morala vse po vrsti. Mogoče pa je najboljše, da ji dam gor kratke hlače si bo morda kaj kmalu premislila in začela hodit...user posted image

Ja, mene tudi večkrat prime volja za tretjega, ampak kmalu zveni, ko si spomnem vseh težav v nosečnosti, prve dneve, ko pogledam obe in vidim koliko obveznosti je in kakšne dodatne organizacije s tretjim... tako, da itak bomo ostali pri dveh. Čisto dovolj je... tako se lepo igrata skupaj, potem za tretjega bi spet potrebovala parček za igranje in bi potrebovali še četrtega...user posted image  Ne, ne dovolj sta dve.

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Hvala za čestitke za malo kuharico user posted image . Nagrado še čakamo.



Nekaj sem zamudilauser posted image  O čem gre... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki

Kaj šele Taja, ki bo čez slabe 2 tedna stara 3 leta, ojojoj, to pomeni, da bom tut jst kmal kmal 30 user posted image . Jst se s tem kr mal obremenjujem, sem obtičala tm nekje pri 22 in sploh ne dojemam več teh let, ki tečejo kot bi jih edn v rit suval user posted image .



Ja, ja jaz sem tudi obtičala tam nekje pri 24 sej, če me gdo vpraša večkrat sploh ne vem koliko let imam, moram prav izračunati. No, letos vem, ker sem tako kot ti kmalu na tridesetih, slab mesec nas loči do tridesetih, s tem da sem jaz pred tabo. Če ne drugo bomo drugo leto na veliko lahko praznovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa že letos, ker se bomo poslovile dvojke....user posted image user posted image user posted image

Ja, čas tako hitro mine...


Upam, da boste tako lepo nadaljevale našo debato in lepo se imejte.

Evo, ko začnem se pa ne morem ustavit.

pa-pa asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
   RE: 9. nebesa - 2 krog
1.10.2007 19:24:47   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: asso

[
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Hvala za čestitke za malo kuharico user posted image . Nagrado še čakamo.



Nekaj sem zamudilauser posted image  O čem gre... user posted image



Gorenje je imel nek natečaj, kjer si prijavil svojo kuhinjo. Glavna nagrada pa so bili Ora Ito gospodinjski aparati. No, mi smo bili izbrani kot najbolj simpatična nova generacija (al neki takega) in dobimo tudi neko nagrado (ne glavne). Sam še ne vemo kaj user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 293
   RE: 9. nebesa - 2 krog
2.10.2007 14:28:52   
Bejba
IZVIRNO SPOROČILO: Lu



Kaj pa BONI? A ni tudi ona bila zdaj drugič noseča, al je že rodila?



Boni ima že 4 mesece starega fantka Matica user posted image . Torej je Luka dobil bratca.

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 294
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.10.2007 11:20:48   
Pikapolonica
user posted image Ku-ku!

No, pa menda res samo še jaz manjkam.... user posted image

Najprej seveda iskrene čestitke tebi, GOYA! Zares čudovita novička! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAj naj rečem...., na žalost imam tako službo, ki mine dovoljuje uporabe interneta in je takoj 8 ur manj priložnosti, da bi se oglasila. Popoldne sem skoraj vedno sama z obema in je časa še manj, zvečer pa itak samo na kavč padem in obsedim. Ja, težko je tole, življenje z dvema majhnima črvoma, ja!

Drugače sem pa ta teden doma, na bolniški, ker me je dobesedno sesulo. Začelo se je v četrtek z znaki podobnimi gripi, končalo pa z gnojno angino, aftami po celi ustni votlini in HERPESOM (ki ga še nikoli v življenju nisem imela) na celi spodnji ustnici. Sploh ne morem dojet, kako mi je lahko odpornost tako padla, da se mi je tako naredilo. Od četrtka že praktično ne jem nič, ker me tako zelo vse boli, na 4 ure vzamem po dva Lekadola, da lahko sploh prenesem te bolečine. Danes je prvi dan, ko še nisem nič jokala.... in to je menda dober znak. Morda pa le gre na bolje....

Hja, kaj pa Tia in Lina? Ja, kar naprej sta bolani. Če ne ena, pa druga. Ali pa kar obe skupaj in tudi tega sem že tako naveličana. Tia je bila celo pomlad in poletje OK (ves čas v vrtcu)., ko pa je letos septembra, po 14 dnevnem dopustu, spet šla nazaj, je po dveh dneh že zbolela. In po 10 dneh doma, je bila v vrtcu cele 4 dni in zbolela ponovno. In je zdaj spet doma. Lina je pa itak skoz doma, ker se čuva pri moji mami (li živi v spodnjem nadstropju). No, tako jaz vsaj nimam zjutraj nobenih frk, kar se tiče vrtca in ostalega. Ker vse porihtata babi in dedi.

Drugače pa...., ja Tia me veliko jezi s svojo trmo in neposlušnostjo, me pa tudi osrečuje s svojimi postopki in vsakodnevnimi izjavami. Lina je pa itak (zame, jasno) najboljši 14-mesečnik na svetu. Čveka da te kap :mami, ati babi dedi, Tia, ouk (volk), ko-ko (kura), ga-ga, ka-ka (kakat), go (gor), do (dol), apa (kapa),kak (smeti), aja (spančkat), dudi (duda), opa (opica),zaj-zaj (zajček), mijau, hov-hov, kua-kua (vrana), mu... Ni, da ni. Najbolj neverjetno mi je pa to, da že pozna občutek za kakanje in lulanje. Ker me pogleda, reče ka-ka in kmalu zatem se zares tudi pokaka. Če mi uspe, seveda v kahlico. Upam seveda, da je to dober znak za kasnejše odvajanje od pleničk.

Aja, pa 12 zobov že ima in je pravi mali zobatec. Bo pa menda malo bolj pozno shodila, čeprav glede na to, kako ves čas hodi ob opori, se tudi to približuje. Pa, če jo spustiš, tudi nekaj korakcev že naredi samostojno.

Ko bi le malo boljše spala... Tako pa še vedno nekajkrat na noč morava z možem vstajati in jo miriti. Imava kar zmenjeno - eno noč ti, eno jaz. Da se vsaj kdaj malo naspiš.....

Jaz pa....., jaz sem pa že preživljala veliko lepše čase. Se mi zdi, kot da sem se nekako izgubila. Nič več ne naredim zase, z mojim  še komaj kakšno rečeva, saj sva zvečer, ko obe zaspita, oba tako utrujena, kronično sem neprespana (in temu primerno tudi izgledam), nekaj kil sem se zredila  in sem temu primerno tečna (še dobro, da sem zdaj tako zelo zbolela, da me je kar malo pobralo), predvsem pa si tako močno želim še enegauser posted image , moj je pa enako močno proti. In sem tako ves čas žalostna.user posted image

No, naj bo to dovolj od mene danes. Upam pa, da bom na bolniški tudi drugi teden in bom lahko vsaj takrat še kakšno rekla z vami.
Pozdravček, user posted image

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 295
   RE: 9. nebesa - 2 krog
3.10.2007 22:03:02   
Anonimen
Čer,

da se mal javim user posted image  Sem vas skoz brala, samo časa za kaj več napisat, p ani bilo. Že itak že dva dni hočem en post na moj blog napisat, pa mi tudi to še ni uspelo. Včeraj sem skoraj doktorirala iz matematike, sem jo delala cel dan, mater. Smo danes pisali in je šlo kr ok, razen ene naloge, ki sem jo čist sfalila. Bo že, upam, da bo 4 user posted image  Jutri imam pa govorni nastop za brez ocene pri angleščini, pri konverzaciji. Kritiko članka o vzgoji. user posted image  Sem vtaknila noter še attamchment parenting user posted image  

Pikapoka, ne bi tko žalostna user posted image  Kaj naj šele jaz rečem za otroke, ko moram še na taprvega par let počakat? No saj, to da bi mela svojega, me resno prime samo na cajte med PMSjem user posted image  Je zaenkrat čisto fajn "imet" takega, za katerega nisi 24h/dan, 365/leto odgovoren oz. ko ga imaš ''zadost'', se enostavno umakneš. Imam pa drugačne vrste šport .. že zdaj čekiram vse baby oddelke povsod, pa dve majčki pa en kompletek tudi že imam user posted image  Kaj naj, če je bil pa kompletek in majčka s kužki? user posted image  Bom pa takrat manj zapravila, ko bo čas zato (haha).

Nič, grem še malo pobrcat po RR in mal na blog napisat, pa mal na MSN z lubijem počvekat ..

LP, RIba

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
   RE: 9. nebesa - 2 krog
4.10.2007 12:32:51   
Bejba
No, pa ste (smo) se nekako vse javile. Vsaj v večini. Nas je res treba podrezat.

Pikapolonica, saj ni tako hudo no. Ampak sem pa presenečena nad tem, da imaš tako veliko željo po tretjem. Pri meni se (še) ni pojavila. Ne, ne, jaz imam zadosti dela z mojima dvema vražičkoma, posebej s tamalim, ki je kot bi imel mravlje v riti. Pa še obdobje tečnobe je zdaj, tako da hvala lepa še za enega user posted image . In moj se 150% strinja s tem user posted image .

Drugače pa je časa itak premalo. Da naredim kaj zase ? Ja, kdaj že? Zvečer, ko se zleknem pred TV z velikim sendvičem? Več škode kot koristi user posted image .

Po trgovinah nisem šla že ohoho (mislim, sama brez prikolic in teženja - vključen tudi možiček user posted image ).

Ampak zadnje čase se najraje poslužujem stavka: prvih 100 let je težko, potem se pa človek navadi user posted image .

Uživajte.

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   RE: 9. nebesa - 2 krog
9.10.2007 9:18:16   
asso
Ojla čveke...

kaj je zdej to, najprej zalavfamo v peti, potem pa gremo kar v rikverc. Nobeni se verjetno ne da nič napisat a, kot seveda tudi meni ne, ampak naj vam bouser posted image

Jaz sem kot vedno v službi in danes me tako zebeeeeeuser posted image , mene, ki nikoli ne zebe pa še dolgo majco imam in konetjero (do danes sem se šetala v kratki majci). Tu v pisarni pa je mrzlo (na uko ene max. 20°C) in sedet te prav shladi. Moram urgirat pri našemu hišniku, da mi dostavi še kakšno dodatno pečko, da zjutraj malo segrejem... Še čaj se mi  je v petih sekundah shladil, da niti s čajem se ne morem pogretuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, vam pa lahko sporočim lepo novičko. Namreč čez približno slabih 8 mesecev bom postala teta. Sej skoraj ne morem verjet in upam, da bo šlo vse kot treba. Komaj čakam. Sej bit teta je lažje kot mamica pa spet bo en dojenček pri hiši...

No, kaj naj vam še napišem. Ta teden imam bolj pester. Doma moram kaj pospravit in kaj spečt, ker če bo v soboto lepo vreme bomo doma malo praznovali. Namreč tokrat ne za otroke (ja bodo itak sami otroci), ampak fešta bo namenjena kao odraslim.

No, oglasite se kaj tudi ve in lepo se imejte.

Lp asso

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 298
   RE: 9. nebesa - 2 krog
14.10.2007 11:18:06   
asso
user posted image

user posted image

Za SARO, ANŽETA, TAJO in TIANA iz srca želim, da bi zdravo in pridno zrasli...

pa še sebi, ki se s turbo hitrostjo približujem tridesetimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo to za danes, ker me čaka še cel kup likanja. Se javim kaj iz službeuser posted image

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 299
   RE: 9. nebesa - 2 krog
15.10.2007 10:01:49   
Bejba
Hvala za čestitke, smo cel vikend praznovali user posted image .

Tudi ostalim slavljencem želim vse najboljše user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 11 [12] 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 11 [12] 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?