|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 18:03:02   
altati
vava-vem da je vse skupaj slišati grozno, ampka jaz mislim, da starš najbolj sam vidi svojega otroka. Sama veš da se odziva kot je potrebno, se ti smeji,  gleda, te posluša, dviguje glavico....in to je to! Je pa lepo, da ga vzamejo hitro in ti boš hitreje pomirjena!!!!Drži se, bodi pozitivna in verjemi da bo vse ok (vem da se sliši hudo in da je zate to trenutno nemogoče).

Punce, nap Jaša se tudi iz trebuščka obrne na hrbet. V desno smer!
Pa še to, danes me je obiskala Evik, njen Matjaž je en sonček (takšen temnopolt, temnook in temnolas), nežen, umirjen fantek, mamica je pa itak faca...In Matjažeka obvlada! Nič prestrašena, pravi genij je žeuser posted image user posted image user posted image !


(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 18:45:12   
Arabela
Samo da vam voščim lep dober večer in mirno spanje...

Midve se zabavava in čakava da bo ura za kopanje... danes nama bo "pomagala" teta..
Dan sva preživeli kar pestro... zjutraj se igrali, nato šli z vozičkom na trebušni ples kjer sva plesali (obe) da sva bili kar zmučeni, je mala potem v vozeku spala dve uri.. sedaj se cartava, nato pa spanje...

Tudi jaz sem brala o razvojni... brez ležalnikov, kengurujčkov.. a naj ga ves čas po rokah nosim al  naj dete samo leži?! Ma saj vsaka mama v osnovi ve kaj je dobro za dete, a ne?

A vaši tudi ves čas rokice papajo? Moja si jih bo lepega dne čisto pojedla...

vbnb inpbčpči _ to vas Katarina pozdravlja... skače po tipkovnici


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 19:07:39   
frrrr
vava in beki, Luka in Tinkara sta skor najlepša otroka na svetu user posted image naš je pa najlepši user posted image

vava, čimbolje in čimprej opravite... ne bom bluzila... kot je že altati napisala: če se odziva normalno, pridno raste, ne joka veliko, pol že ni tolk hudo... držim pesti jutri!

pri nas pa dans cel direndaj... Jaša čez dan spal enih 4x po 5-15 minut... pri zadnjem previjanju se je polulal direkt v glavo in sva celega umila... no, zdej je bil pa že tolk zaspan, zaspat pa ne... sva ga 2 uri pregovarjala, da bi zaspal, a on še ni bil za ležeči položaj... hodit z njim po stanovanju, da si lahko ogleduje stvari user posted image no, pred 20imi minutami mu je končno uspalo zaspat... bomo danes izpustili kopanje, da se fant naspi...
midva se pa tut moreva spočit... sva delala vse izmenično... eden animiral Jašo, drugi kuhal kosilo, kasneje večerjo, po tleh sva pomivala, prah brisala, perilo pospravljala... zdej ga še zlikam in spat...

pridne bodite!



(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 20:50:14   
altati
Arabela in ostale: kje ste brale od razvojne ambulante? Prosim link,firbec me matra....

hello Pikabu!

In Evik-pozabila sem se zahvaliti za kosilo in prijetno druženje! Upam, da se še kdaj vidiva! In Tia je bila navdušena-hvala še enkrat! Polepšala si ji dan!user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:02:09   
Evik
hojla mamice!

 Vava - drži se!

Frrrrrrrr- ti si faca, si tolk zadovoljna kolk strani imamo user posted image -seveda, saj zadnje čase pridno filaš strani - se prav nasmejim tvojim samogovorom in odgovorom - mislim tole si zaslužišuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj je Matjaž prvič spal v posteljici.
in druga novost - Matjaž je začel uporabljati dudo, si jo kar sam pridrži s peščico, da mu ven ne pade.

drugač pa - ja danes sva bili skupaj z Altati - hvala Altati za komplimente - jaz sem po moje bila kar zmedena - mislim sem kot da bi prvič nastopala ipd- sicer mam pa vedno tremo ko kaj prvič počnem. bilo je strašno lepo pri tebi - a je že katera bila? altati  vse uspe - ma tri krasne otroke - no ta srednje  - Tie, ki ime lepe dolge blond lase user posted image nisem videla, ta najstarejša Tara je mirna in domov nosi same petice in pomaga pri bratcu - mislim ta punca bo imela čudovito zavedanje o tem, kako je biti mama in tudi znanje. no tamauček je pa sploh faca - rdečelas in nasmejan pa enkrat večji od Matjaža. user posted image .  altati ima stanovanje spedenano v nulo in vse naredi mirno in tako mimogrede. tako da Altati - res sem bila vesela, da sem te obiskala in da sva preživeli lep popoldan in da si mi svetovala in pomagala. zdaj vem kako Matjaža še drugače držati pa kako se vozi avion pa še kaj...

to je to - lepo se imejte,
vaš (ponosni ko toliko že obvlada) strahec


_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:04:08   
Evik
altati- hvala tebi!user posted image

_____________________________

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:09:51   
Maxica
Jooooj, kolk vas je lepo brati, ko se takole v živo spoznavate. Sem vam kar malo fovš, jaz bi tuuuudiiii...user posted image user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:13:28   
altati
Maxica-welcomeuser posted image ! Tudi jaz bi te rada spoznala....saj danes sem ravno ugotavljala da jih nekaj že poznam-Vava (najboljša cimra), Frrrr (otrok z najlepšim imenomuser posted image ), Pikabu, Gaya, zdaj še naša Evik)....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:20:01   
borovnicka
Pozdravljene!

Prebiram vas od samega začetka, končno pa sem zbrala pogum, da se oglasim. Spadam med vas, saj se je Tjaš rodil 6.10.06. (48cm in 2790). Ima bratca Tjana (17.03.2005 - 56cm in 3760).

Že od srede nosečnost sva bila s Tjašem vodena ekstra, ker so ugotovili napako na ledvicah. Zato sem imela predčasno sprožen porod, pa nato niso našli ničesar, na kontroli, za katero sem skoraj prosila, pa je bilo kar naenkrat nujna operacija. Zdravstvo.user posted image   Zaradi predčasnega poroda je Tjaš dobil močno zlatenico, po 14 dneh sva morala še enkrat nazaj pod lučko ker je bila vrednost že kritična. Potem so ob naslednji kontroli krvi ugotovili še slabokrvnost in sva jemala sirup.

No in upam in verjamem, da se je z današnjim dnem začelo vse izboljševati. Krvna slika je lepa, lepo je napredoval na teži (6440 pri 60cm), tko da se začenjajo lepi časi. Verjamem. Kontrolo ledvic imava zopet naslednji teden. Mogoče pa bo tam tudi bolje.

Drugače je Tjaš zelo zgovoren in navihan fant, ki zelo rad opazuje svojega bratca. Sta si podobna in različna. Tjan je pravi nejedec, dojil se je tudi po uro, Tjaš me sprazne v treh minutah. Še veliko je takih stvari, a o tem kdaj drugič.
Dnevi so naporni. Mož je namreč v službi najmanj do pol 4h, pa vožnja iz Lj, in parkrat na teden še šola tko ,da se z obema večkrat odpeljem k staršema. Smo pa kot odprava zelenega zmaja (nahrbtnik, lupinica in tavelk, vse nosim iz 3.štuka - to je moja telovadbauser posted image ).

Toliko za danes. Grem počivat, ker je Tjan pokonci ob 6h, Tjaš pa kakšno uro za njim. Spat hodita okrog 8h. Tjaš pa se ponoči še dvakrat do trikrat doji.

Uživajte s svojimiuser posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:21:14   
Pikabu
Imam že skoraj odgovor napisan, le še spedenam ga. Vmes, ko jaz tipkam min tipkam, ve še ogromno napišete.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:24:29   
altati
borovnicka-dobrodošla! ti kar pridi k nam malo pojamrat in se malo pohvalit! Upam, da bo s tvojim Tjašem zdaj res vse ok.  A se je veliko prekmalu rodil? Kakšna je bila pa porodna teža, ker zdaj je kar velik in težek dečko?Verjamem pa, da ti z dvema navihancema ni lahko, je pa tudi luštno, a ne?

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:32:48   
Pikabu
Pa sem še jaz tukaj.

Pri nas je bilo tudi pestro. Noč dokaj normalna, se zdaj kar iste ure zbuja ob polnoči in ob petih zjutraj dobi le čaj, tako se dojiva nekje okoli dveh in pol šestih. Danes je ob pol šestih hotel že kar vstati. Ves je bil naspidiran. Dopoldne smo šli najprej na sprehod. Potem smo prišli domov, je Ema pojedla svoje kosilo, pa ati je klical, da pride domov in da bo šel on z njo k zobozdravnici. Vam povem, me je celo dopoldne kar zvijalo, tako me je bilo strah. Že zjutraj, ko sem ji zobe umivala, ni lepo držala ust odprtih. Ko smo jo pripravljali, je sicer lepo pokazala, kako bo odprla usta in kako bo pustila zobozdravnici, da ji pogleda, ampak mene je vseeno kar zvijalo, kako bo. Potem je šel pa na srečo ati z njo, čeprav ko je bilo pa mimo, mi je bilo pa žal. Pravi, da ima malo obarvane, pa da kao to ni nič hudega. Mi pa noče kaj več govoriti, ker pravi, da iz vsake stvari delam paniko. Recimo, da je vse v redu. Potem smo šli v Baby center. Ema je dobila telefon, ker je bila pridna, Maks nekaj bodijev in igračko za na vozek. Potem smo imeli doma še skupno kosilo, pa tortico smo si privoščili, jaz sem za tem šla še malo zapravljat, pa je bil večer, ko smo se počasi začeli pripravljati za spat. Zdaj imam pa frej večer. Oba sončka spita, mož je pa na pevskih. Maks je popoldne manj spal in se mu je zdaj zvečer poznalo. On zaspi brez težav sam v košku, danes je pa malo jokal. Sem mu šla dudo dat, pa je imel oči že skoraj zaprte, pa kar ni in ni mogle zaspati. Se mu je prav videlo, kako je utrujen, pa ne more zaspati. Zdaj je pa že dobro. Dojiva se pa spet dokaj normalno. Morava se pa obvezno leže, sede je parkrat potegnil, potem se mi pa smejal in grulil. Sva šla pa gor in v leže, je pa lepo še jedel. Nedelja me skrbi, kako se bova dojila. Sem že razmišljala, da bi kar odejo ali nekaj s seboj vzela in si v prtljažniku pogrnila, da bi se tam lahko. user posted image Ma, sem čudna.


Maxica
, tisti nastavek za tuš smo tudi kupili in že preizusili. Meni je super, Ema je pa uživala. Ni ji bilo tako zoprno, če sem jo bolj zgoraj špricala, prej sem jo nad trebuščkom zelo težko, pa igrali sva se s tisto ribo, se ji tako fino zdelo, je bila res navdušena. Ko bomo pa Maksa začeli kopati v ta veliki bani, bomo pa tudi že takoj to začeli uporabljati. Pa mislim, da ne more nič začeti gniti, je tako blago, se zelo hitro posuši, pa na ježka se gor zapne in ni težav z montiranjem, imaš hitro go in dol.


vava
, ostale so ti že lepo napisale, se jim samo pridružujem. Držim pesti, da vam povedo same dobre novice. Zate: user posted image


Uf, tole z razvojno tudi mene kar zvije. A veste, kaj je pa naš Maks začel delati? Čisto se zvije nazaj. Zgleda čudno, ampak mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Sva ga gledala z možem, da se hoče že pobrati. Z boka se že dvigne za nekaj cm, če ga v naročju držimo na pol sede, se tudi že sam pobere v pokončen položaj, v ležalniku pa dela podobno, kot da bi se hotel sam dvigniti, oz. vstati.


altati, user posted image user posted image user posted image user posted image za Jaša in njegove obrate. A danes si pa imela še bolj visoke obiske? To je bila gotovo rdeča preproga z zlato obrobo.user posted image Lepo, da ste uživali, upam, da se kmalu vsi kaj vidimo. Se pa popolnoma strinjam s tem, kar je Evik napisala.

Tasha, pa si ziher, da ga zobje tako bolijo? Kar se jaz spomnim od Eme, je bila prej uboga, ko je pa enkrat zobek prodrl ven, pa ni bilo več hudega. Naj se vam čim prej porihta.


Pa Maxici in Lanu tudi user posted image user posted image user posted image za obrat. Maxcia, to naš Maks isto počne, kar si ti napisala za Lana. Ves čas v pokončnem položaju, ko ga dvigujem s previjalne tako, da ga potegnem v sedeči položaj, moram prav paziti, ker se on čisto trdega naredi in hoče kar naprej na noge, potem se mi pa smeji.


Lina, nisem kaj preveč pridna, samo moram. Komaj čakam, da kupimo še tisto kolo, oz. verjteno bo steper. Je mož spet zahteven, kaj vse hoče in mora natančno vse pregledati, preden kupiva. Mene kg pošteno bašejo, zato moram paziti, sicer pa tudi meni nič kaj preveč ne diši telovadba. Pa česttike za odločitev o še enem user posted image . Kar v akcijo za novo user posted image , če si želiš. Mene tudi že mika tretja, pa bomo malo počakali.


Frrr, pojma nimam glede tistega avtosedeža, mi smo feni Maxi cosija.

Tole s seznamom je pa res grdo. Najprej nam strani zbrišejo, potem nas kar nekaj prestavljajo, zdaj pa tole. Očitno smo res prevelike čvekačice. Čeprav nekje nas morajo imeti, ker pri čestitkah za vsak dan posebej smo pa vedno napisane.


vava, beki:
kakšna fletna cukra. Pa oba tako simpatično gledata. user posted image user posted image user posted image user posted image


@lina,
kaj pa rabiš od 2004? Saj pomojem kaj dosti več nimam, ker je Emina knjiga bolj na splošno, pa ni bilo treba toliko stvari pisati.


Gaya, računam, da se kaj dobimo.

Frrr, mislim, da ne obstaja večji sedež za kopanje in da bo kar brez. Saj ji bo postalo všeč, ko bo videla, da je še bolje, ker se lahko premika.

Ascendent
: po tretjem linku pride tudi kozorog, na luninem forumu še vedno izračuna narobe. Recimo, da je tisti prav, ki pride dvakrat enako, se pravi, da je kozorog. Tudi za Emo se ujemata druga dva linka, na luninem pa drugače pride. user posted image


Grem še prebrati, kaj ste vmes napisale, ko sem tole pacala skupaj, potem pa upam, da pride možek domov. Danes ga še čaka prav posebno darilo.... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:36:23   
Pikabu
Borovnicka, dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Smo zelo vesele, če se nam še kakšna priduži. Držimo pesti, da bo z vašim fantom res vse v redu. Sicer imamo pa podobno, tudi jaz imam dva navihanca in sem precej sama z njima, ker ati pride pozno iz službe. Veselo čvekanje z nami. user posted image

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 21:45:01   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jooooj, kolk vas je lepo brati, ko se takole v živo spoznavate. Sem vam kar malo fovš, jaz bi tuuuudiiii...user posted image user posted image


Maxica, samo predlagaj, kdaj in kje bi se lahko dobili. Jaz bi te tudi prav rada spoznala.

_____________________________

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 22:30:24   
Maxica
Borovnička, dobrodošla med nami.user posted image
Pikabu, ja, jaz bi še najlažje v Ljubljani, v kakšnem BTCju. Gorenjska mi je malo predaleč, vsaj toliko no, da bi sama vozila do tja. V Ljubljano pa večkrat pridemo, če pa mož ne bi mogel, bi pa tudi sama z otrokoma prišla. Tako da, ve kar povejte, kdaj in kje, pa se lahko počasi začnemo dogovarjat.user posted image


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
   RE: Oktober 2006
17.1.2007 23:00:43   
vava
Hvala punce za vzpodbudo in  dobre želje. Altati tukaj imaš linnk o RA, sicer pa sem jaz veliko o tem prebrala tudi na med.over.net/pediatrija: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=861535
samo je res tako, da verjetno tudi pri čisto zdravemu otroku vidiš marsikaj, če iščeš znake .... predvsem tole stegovanje
no... lahko noč. jutri pa poročam

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 1:39:09   
frrrr
buuuuuu

borovnicka, welcome... upam, da bo s tvojim sinčkom drug teden na pregledu vse ok.

vava, naš se tut steguje skoz neki... pa včasih ga ponoči popravljam, ko se ušpona z glavo nazaj...
ma ne vem... mogoče jih je res treba več met, pa ne paničariš tolk user posted image pr prvemu pa vse gledaš...
men se zdi tut, da ima naš glavo full nesorazmerno oblikovano... pol pa ne vem kk ga nej spat dajem, da se poravna, ker se mi itaq na hrbet obrne user posted image
tut glede nošenja v pokončni drži - Jašo že od začetka tako prenašam, ker mu leže sploh ne paše... razen v položaju za premagovanje krčev mu je ok, drgač pa jamra
aja, pa za ušeskom sm eno bulo našla... morm pokazat drug teden na pregledu... če bom zdržala do takrat...
eh, fajn je tt RR, ker je polno izkušenih mamic gor, ki me mau nazaj držijo in ne tolk paničarim... na videz zgledam totalen flegmatik, pol pa na trenutke možu full zatežim user posted image
vglavnem - dobr opravi!

Maxica, sporoči kdaj se boš kaj nahajala v LJ.

altati, js vas tut kr neki poznam user posted image
evo, iz porodnišnice tebe (imaš luštnega fanta z najlepšim imenom), vavo (ima velikega lepotca) in beki (ima princesko, ki bi jo lahko skoraj zamenjale v porodnišnici tolk je bila Jaši podobna)... na RR drinku v času nosečnosti sm spoznala poleg beki in vave še Evik in mis... v živo sm srečala še Ženkico... no, to je pa tut vse... upam, da čimprej še ostale spoznam.

Evik - klanfam user posted image user posted image

pičim spat... dans (no, včeraj) je bil čuden dan... smo kopanje preskočili, da se bo naš fant vsaj naspal... no, ob 12ih sva ga v poltemi previla (se je ravno za jest zbudil) in zdej spi dalje... jutri bova pa vozičkala, da bo vsaj mau čez dan spal... to ne pelje nikamor, če samo podremlje 5, 10 minut user posted image

no, nočko! perilo je že obešeno, lahk grem direkt v posteljo user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 7:21:16   
beki24
NOČ JE- MI IMAMO PA DOHTARJAuser posted image
JST BI ŠLA SPAT!

Ka je naša včeraj naredilauser posted image  Jo dam ob22 ih spat- pa je s težavo zaspalauser posted image , pridem mal pred 23.00 v sobo in nekaj tako čudno smrdiuser posted image , začnem gledat, kaj kakšen plin kje pušča, grem tamalo pogledat, če diha, pa tam še bolj smrdiuser posted image , dvignem kovter in še bolj smrdiuser posted image
Kokoška, glih zaspala je in tako nafilala plenico, da ni bilo druge, kot da jo zbudim in previjemuser posted image  sej, če je pa ne bi previla, pa tud jst ne bi mogla spat, ker je preveč smrdelouser posted image , še potem se je vohalouser posted image

za srečanje v ljubljani se tudi jst javljamuser posted image

_____________________________



(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 7:51:42   
moci
dobro jutro

mi smo bli pa včeraj pri zdravniku, zoja je vsa posuta z drobnimi redečimi pikicami in se ful praskauser posted image
pa ne vejo kaj ji jeuser posted image
dali so nama kaplice proti alergiji, dons je vsa flekastauser posted image
in lump mali ni hotel pokazat zdravnici kako se doma praska ko opicauser posted image  in pol je rekla da ni niti enkrat vidla da bi se praskala, torej je ne srbiuser posted image
doma jo dam v košek pa evo, ko nora
že mamici skrbi dela. ej ej

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 7:52:54   
moci
beki, pa ni noč nouser posted image
mi smo že skor 2 uri pokonciuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 7:53:01   
altati
Jutro!

Maxica, se pa dogovorimo, pa se enkrat dobimo v City park-u. Dopoldne, kaj praviš? Med tednom, ko ne bi smelo biti gužve....tam nekje okrog 10-11 ure...?
Kaj misliš Pikabu? Pa Vava bi tudi lahko prišla, jaz bi jo že rada videla....in vse ostale, ki želite....Potem, ko bo danes imela same lepe, prijetne novičke. Vava, držim pesti zate in ti pošiljam user posted image user posted image za srečo! Vse bo ok, boš videla!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 8:04:34   
altati
Zdaj vam bom pa nekaj povedala, o tem kako res nekaj najdemo, če iščemo...Ko sem jaz pred skoraj 11 leti rodila Taro, je bilo še obvezno cepljenje 3.dan v porodnišnici proti Tuberkulozi (vsaj mislim, tista kozica  na rami, ki jo me imamo vse, naši dojenčki pa ne več). In takrat nam je bilo anročeno, da če se dojenčku pojavi bula pod pazduho (povečana bezgavka) na tisti roki, kjer je bil cepljen, moramo NUJNO, NUJNO, NUJNO!!!! takoj k zdravniku. In kot zanalašč, jaz čez tri tedne pri naši Tari zatipam pod pazduho, na roki kjer je bila cepljena (in to v nedeljo zvečer) bulo v velikosti lešnika. Panika! Totalna panika me je zagrabila! Zvečer smo klicali zdravnico-družinsko prijateljico, ki je rekla naj se gremo zjutraj pokazat.  Jaz sem zjutraj stala s Taro pri zdravniku še preden so odprli, spala nisem nič, vsa živčna, panična. No zdravnica jo pogleda, pretipa in pravi: jah, to ni nič, to samo spremljamo. Normalna reakcija na cepivo.....in bulica je v 14-ih dneh izginila.....

in spraševala sem se, zakaj je bilo potrebno v porodnišnici tako paniko zganjat z navodili???? naj bi nam povedali, da se lahko pojavi bulica in naj jo gremo za vsak slučaj pokazat k zdravniku. a ni tako?

< Sporočilo je popravil altati -- 18.1.2007 8:06:03 >

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 8:20:08   
Arabela
Dobro jutro!

Moja pikica je spet pri meni spala.... včeraj sem jo večkrat položila v njeno posteljico, nekaj časa je bia mirna, nato jok... ob enih zjutraj sem jo pustila jokati skoraj pol ure... pa se mala ni dala... čim sem jo dvignila je nehala in nato pristala pri meni v postelji... saj zdaj še nekako gre ko sva sami in imava veliko posteljo samo za naju, ko pa pride ati pa je le malce tesno... pa z atijem se mami ne more stisniti niti ponoči user posted image ..

Danes nimamo nikakršnih načrtov... si bomo sproti zmišljevale...

Kako je lušno, ko ste vse skoraj iz istega konca pa se videvate, a ne?

Borovnička, dobrodošla...

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 8:24:38   
altati
Punce, poglejte tule (kliknite Ljubljano) kakšno vreme nam se obeta:

http://prognoza.hr/prognoze.html user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
   RE: Oktober 2006
18.1.2007 8:40:58   
tasha23
Joj vava,boš vidla, da bo vse v redu. Ta tvoj Luka zgleda pravi korenjak na sliki. Prav lep fantek je. Moja mami bi rekla,raje naj so bolj pozorni in nič ne najdejo, kot pa da so malomarni in kaj spregledajo (še danes si ne more oprostiti, da so spregledali, da mi je ena ledvica odmrla ... kontrole pa take user posted image )
Mi imamo tudi to pumpico in Gael samo, da jo vidi začne jokati user posted image
In ja včeraj sem šla tudi jaz računat za našega junaka nebesna znamenja in smo dobili naslednje rezultate: sonce v tehnici, luna v levu in ascendent škorpijon - mali bo opasan user posted image

Joj beki kako je Tinkara cartkana, prava priceska

Borovnička welcomeuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Joj beki, tvoja pa je faca, očitno jo je zeblo, pa je poskerbela, da se ogrejeuser posted image ni pa pomislila na dišave.user posted image user posted image ...(hecam se),

Ja zobek user posted image , še vedno ni prebil in se vidi tisti bel rižek, na srečo imamo naslednji teden posvetovalnico in če do takrat ne bo zunaj bomo vprašali pediatrinjo kaj najuser posted image user posted image user posted image

Pupe jaz bi tudi prišla na srečanje, kdaj se dobite?

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?