|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.1.2007 21:32:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

to sem najdla na netu user posted image

verjamem, ampak ne bo ta prava...

ajatutaja gre takole..

ajatutaja, Jaša pa že aja, Jaša pa že aja, Jaša pa že spi....user posted image

bom to poskusla, ne vem če bo šlo user posted image kaj pa zojo zanima če jaša že aja, ona noče pa koncuser posted image

Povej Zoji, da Jaša že spi spanje pravičnega....že eno urco-umit, sit, previt...on mora tudi spat!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
31.1.2007 21:32:50   
muki1
Hvala Altati in Moci user posted image .
Altati, jaz ti pa lahko zatrdim, da je Jaša izrezan ti. Nikoli nisem opazila podobnosti, ampak na tej sliki, ko ga držiš v naročju, pa ista mama, res user posted image .
Lahko ga kličeš mini me user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
31.1.2007 21:34:20   
altati
lucika - ti si caricauser posted image ...zdaj si me pa nasmejala...z obema zgodbicama (pevkami in ubijanjemuser posted image )

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
31.1.2007 21:36:20   
beki24
lucika- mi smo imeli podobno situacijo! Pri nas doma poslušata moja dva radio veseljak- al neki zelo podobnega- in tamali gre to kar v ušesa! Pa smo se vsi norca delali, kako je pridna, ker imajo veseljaka prižganega, moj se je pa zraven križal- kaj se gremo, da otrok pa, da to nič ne ve....
No potem ga pa enkrat doma zalotim, ko je vse odpovedalo, kako je na TVju prešaltal na Natalijo Verboten( pri joževcu...)user posted image - samo, da bi bil mir pri bajti (no tišina)user posted image

Ja, Altati, Jaša je moral danes izkoristiti situacijo z Gajo, ker Maksa ni bilo zravenuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
31.1.2007 21:38:04   
moci
no sej zoja tud spi

mini meuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
31.1.2007 21:39:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altati, jaz ti pa lahko zatrdim, da je Jaša izrezan ti. Nikoli nisem opazila podobnosti, ampak na tej sliki, ko ga držiš v naročju, pa ista mama, res user posted image .
Lahko ga kličeš mini me user posted image .

hm, muki1, hm, hvala.....samo ne vem, če bi ti povedala, da si prva to rekla...vsi pravijo, da je slika mojega možička....saj meni se tvoja izjava dopade....še svak je zadnjič rekel: madonca ampak Jaša ti pa res nisi od poštarja...edino če si ti (besede so bile namenjene mojemu možu) kdaj bil poštaruser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
31.1.2007 21:39:28   
beki24
mini me

mini meuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ta je dobra!!!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
31.1.2007 21:40:34   
beki24
Altati- črnolasca/ke še nimateuser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
31.1.2007 21:42:26   
moci
zato pa gajo pecajouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
31.1.2007 21:42:30   
beki24
Punce- pri oktobru 2007, bodo user posted image mislile, da so temo sfalileuser posted image user posted image user posted image

Men je že kar žal, da jim bomo morale oktobra prepustiti še tole mestouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
31.1.2007 21:43:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati- črnolasca/ke še nimateuser posted image user posted image

pismo, res je, ampak potem bi morala pa najprej moža zamenjatuser posted image user posted image user posted image  upam, da ne vohuni za menoj po forumu, da ne bo tega braluser posted image user posted image user posted image

babe, ve kar klepetajte, jaz grem spat...meni se spi....saj veste, stara mama, pa trije otroci, pa emšo, pa saj ste videle, da se že komaj vlečem po svetu....nočka!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
31.1.2007 21:45:58   
beki24
Tasha- naša je bila danes tudi tečka, pa ne vem, a sem jo tako zmatrala, vročino sem merila, ampak je imela 37- sej to še ni panika- no, upam, da ne bo šlo še kaj gor!

Vidiš Vava, da bo vse vredu, Luka je kar fejst dečko (tako kot mami in oči), če bi bil majhen (kot je moja), bi te pa spet sekirali( ja sej je v spodnjih 5%)- ja hvalauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
31.1.2007 21:47:51   
moci
a dej beki, tinkara je taaak cortek. pa še pridna je ful.
pr nas bi se reklo nka ga n ser.user posted image user posted image user posted image prevod-neeeee

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
31.1.2007 21:51:18   
beki24
Jst grem tudi ajat!
Altati- vprašaj frizerko- mogoče pa ima mož kaj črnega pigmentauser posted image  Malo heca. Drugače pa imaš tri prečudovite otroke, pa kot sem ti že danes povedala, ne izgledaš, kot da bi imela doma skoraj 11-letnico, še manj pa da imaš že 3 otroke!! Tebe očitno vsak otrok pomladi ( verjetno zato, ker si vmes vzameš 2 leti, da se naspišuser posted image user posted image !)

Naslednjič v Ljubljani pa ZOO!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
31.1.2007 21:53:48   
beki24
moci- ja, Tinkara ve, kdaj se je treba lepo obnašat ( sej Zoja tudi ne zaostaja), potem pa domov pridemo je pa user posted image
Sem že ugotovila, da take stvari  Tinkaro precej utrudijo in potem je tako zmatrana, da noče ne jest ne spat!!!
Bomo jutri spet bolj počivali, pa bo!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
31.1.2007 21:55:00   
beki24
Altati- a še ne spišuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
31.1.2007 21:57:18   
vava
Z istim geslom lahko zdaj tudi moje fotke pogledate. Tistih nekaj okoli obrnjenih, je slikanih z druge strani, pa jih nisem šla obračat.
Kaj Beki24 a potem sta se ta največji in ta najmanjša tako lepo spoprijateljila?
Naša uspavanka je pa:
Jaz sem mala miška, saj me vsak pozna.
Moja mala hiška luknji dve ima.
Škrab, škrab, škrab, grem z dežja pod kap.

Skozi prvo luknjo veter se podi,
a pri drugi luknji črn muc preži.
Škrab, škrab, škrab...

kadar dežek pada, mokro je povsod,
jaz pa mala miška, grem an dolgo pot.
Škrab,....

in potem vse možno priredb o miškah in sončkih ... user posted image
Pogledam še na oktober 2007 in se za danes poslovim od RR.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
31.1.2007 22:04:00   
vava
Ampak smo kokice. Od prvih desetih sporočil na oktober 2007, je 9 naših.user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
31.1.2007 22:32:15   
beki24
jst sm pa še album od tinkare malo posodobila- če nimate več gesla mi pišite na zs

Ja Vava- sta se kar ujela, a ne!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
31.1.2007 22:34:46   
beki24
Tista slika je ful dobra, ko je Tinkara hotela Luki ( upam, da sem prav sklanjala) dudo iz ust vzet!user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
31.1.2007 22:41:25   
frrrr
muki... js jo pojem: jaša ni bolan, jaša je zaspan, pride temna noč, jaša lahko noč... sam ne vem, če je prav user posted image
no, vidim da sta ti že moci in altati postregle z besedilom pesmice... bom si še drugo kitico prepisala, da bom lahk malj dlje pela

moci... ne bom ponoč skakala okol user posted image ti kr bedarije delaj, da ne bom edina, ki se ji ne da učit user posted image

altati... jp, radovednega otroka imam... pa mis me je danes tut razsvetlila, da se je Tini mau ritem hranjenja spremenil in ima vmes daljše pauze... očitno je pr našem enako, js mu pa skoz joško tiščim user posted image

no, današnje uspavanje... podobno včerajšnjemu, le da danes ni bilo joka... no, pa fenali ga nismo, da se ne razvadi... smo se pa nosili skor 1 uro, pa nč ni jedel preden je šel spat user posted image pred kopanjem je jedel, pol smo bli dobre pol urce v kopalnici in je veselo brcal, čofotal po vodi, pol pa 1 uro ogledovanja in ob 20ih je padel v komo... bomo videli kako dolga bo prva runda...

tasha, pozdravite se...

moci in altati... zdej sm se pa js skor v hlače, ko sm vaju brala... moci, kje jih ti to pobiraš... to ni dobro, da imaš računalnik tko blizu -> boš velik na RR in si bom mogla js skoz hlačke menjavat user posted image no, sej zdej mi še ni ušlo, je blo pa blizu user posted image
beki - ti se tut mau ustavi, da ne bom še pri branju tvojih postov rabla hlačk menjavat

lucika, a to ti o uni Brinjevi gori na Prevaljami? a Aidan bi pa kr take stare tete, ki cvilijo poslušal user posted image le kaj si je mislil med poslušanjem: kolk so brez posluha user posted image

no, naš je pa kontra Tinkari (od beki)... v javnosti joče, prideva domov se mu pa usta do ušes raztegnejo in me pogleda s takimi učki kot bi mi hotel reči: hehehe, spet sm te, bodi samo moja user posted image

a tako... oktober 2007 ste napadle... grem še js user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
31.1.2007 22:56:10   
muki1
Joj, oktobrkam 2007 smo že posvinjale temo user posted image . Ne bodo imele gušta, si bodo ziher šle novo temo odpirat, saj smo jim vso veselje vzele user posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
31.1.2007 23:00:57   
muki1
Beki, jaz bi gledala Tinkaro, geslo bi prosim user posted image .

Nekaj mi povejte, kak ste se klicale na srečanju, a po nickih? Ker ti je moralo biti smešno, le v katero državo so vas mimoidoči uvrstili, če ste se nazivale z Frrr, Vava, Altati........user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
31.1.2007 23:06:02   
muki1
Vava,  user posted image  user posted image  user posted image  za malo miško. Jaz sem pa poznala samo prvo kitico.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
31.1.2007 23:20:01   
muki1
Punce, če je kateri dolgčas, predlagam, da prebere to temo in pokomentira. Če se ne želite prepirati, ker to je namreč moda na RR, da okrog vsake teme nastane kreg, pokomentirajte tu pri nas.

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1292903&mpage=5&key=

Mi spimo skupaj. Neža je v podaljšku zakonske postelje, v svoji posteljici, Iva pa na sredini in super nam je tako user posted image  .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 31.1.2007 23:24:15 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Bratje in sestre, ki delijo sobo, so bolj ...
Za številne starše je odločitev, ali si bodo otroci delili sobo, praktična nuja, a hkrati tudi dilema. Bo stalna bližina...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?