|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.2.2007 10:02:15   
gaya

skupno spanje sem za, zakaj pa ne, postelja je dovolj velika, vsem trem odgovarja in je tko. Včasih spi v svoji posteljci, včasih pri nama, ponavadi od druge runde dojenja. Midva že dolg ne prakticirava slončkanja v postli, ker nama je dolgčas. Sva bl ekspirimentalna tipauser posted image , tko da naju to ne moti. Gaja spi v zakonski postli v sobi, naju je pa po celem stanovanju dost user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.2.2007 10:11:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Punce, če je kateri dolgčas, predlagam, da prebere to temo in pokomentira. Če se ne želite prepirati, ker to je namreč moda na RR, da okrog vsake teme nastane kreg, pokomentirajte tu pri nas.

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1292903&mpage=5&key=

Mi spimo skupaj. Neža je v podaljšku zakonske postelje, v svoji posteljici, Iva pa na sredini in super nam je tako user posted image  .

prebrala...pri nas pa Jaša do prvega dojenja spi pri Tii, potem pa pri nama, ker vedno ob dojenju skupaj zaspiva...in prav fino se je zjutraj zbuditi v postelji z njim....ko reče a bu...češ: mami, zbudi se!!!! jaz sem tukaj! nov dan je!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
1.2.2007 10:19:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, midve ponoči ne podirava kupčkov. da bi 45 min okol hodila. ojoj. jaz rada spim.

.

mi ne preostane drugega, ker drugače pa poliva in itak ne morem spat k jamra pa se napenja.

gaya, a spanje na trebuhu po dojenju si poskusila. moj spi na trebuhu. in avtomatsko ko ga poležen na trebuh, podre kupček. in nič nošenja, nič polivanja, pa še spi takoj naprej...poskusi.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
1.2.2007 10:20:34   
altati

Midva že dolg ne prakticirava slončkanja v postli, ker nama je dolgčas. Sva bl ekspirimentalna tipauser posted image , tko da naju to ne moti. Gaja spi v zakonski postli v sobi, naju je pa po celem stanovanju dost user posted image

tu se pa jaz podpišemuser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 1.2.2007 10:21:01 >

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
1.2.2007 10:26:18   
altati
gaya-prihodnji teden enkrat peljeva Pikabu na giro po Jesenicah in na kavico...si za?????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
1.2.2007 10:37:34   
gaya

Sem ZA. A je prihodnji teden že 8.  Smo, pol gremo pa v Kr. Goro k naši Muki. A je ok? Pa midve se lahko skup peljeva, da ne bomo s tremi avti hodili.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
1.2.2007 10:46:58   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Midva že dolg ne prakticirava slončkanja v postli, ker nama je dolgčas. Sva bl ekspirimentalna tipauser posted image , tko da naju to ne moti. Gaja spi v zakonski postli v sobi, naju je pa po celem stanovanju dost user posted image

tu se pa jaz podpišemuser posted image

sej sem vedla da sem dolgočasnauser posted image

da nebi slučajno tegale moj dragi viduuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
1.2.2007 10:48:12   
altati
zmenjeno...a petek bi bil ok?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
1.2.2007 11:25:51   
piskot
Dan.

Punce, ce imate se kaj za kupit, ima baby center na prvotnih 50% se 10% znizanje. sem dala vceraj za kombinezoncek 24 eurov. No res da je sel zdej v barvo ... tko da ne rdecega kupit ;)

Uzivajte.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
1.2.2007 15:02:03   
altati
kako ste pa danes dolgočasneuser posted image  a vse spite? midva z Jašem sva že naredila 3 urni giro po sončku...zdajle sem tamali dve odposlala na plezanje, pa za kosilo pripravila, samo še Jaša moram v posteljo spravit...zraven pa sosedo inštruiram angleščino......in sem pokukala še k vam in nikjer nobene....totalen dolgčasuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
1.2.2007 15:37:14   
frrrr
ja res ste dolgočasne user posted image me je blo kr mau strah it na RR, kr sm bla prepričana, da ste naklanfale vsaj 3, 4 strani... pa nč od tega user posted image vse na sončku?

midva sva dans opravila 2.5 urni giro... iz Vrhovcev do Interspara Vič, pa do kina Vič, do Rožne doline in nazaj... pol sva se pa še tu okol šetkala dokler se ni zbudil...
sm pogruntala uspavanje user posted image zavijem ga v dekico in šibam po stanovanju... namest z vozičkom, pa z njim v naročju... palilo dopoldne in zdej... ne smem sedet in ne smem se samo pozibavat, treba orng šibat in v 5ih minutah je koma user posted image
pa še glede hrane - dojenja očitno res ne potrebuje na uro, dve čez dan... mene bo sicer razgnalo, ampak jutr bo verjetno že bolje... tuljenja v joško pa le ni user posted image očitno se pri enem podoju tolk kvalitetno naje, da potem lahko 3, 4 ure zdrži brez... danes jedel ob 7ih zjutraj, pred sprehod ob 10:30 in po sprehodu in previjanju ob 14ih.
polivanje... včeraj in danes poliva... verjetno kaj oreveč poje, ko tolk redko papca... kupčke najlažje podre tako, da ga posadim v sedeč položaj oz. se sam povleče... rešujejo me pa moje hitre reakcije user posted image in slinčki... dans sva še v jutranji sestavi oblačil, menjala sva pa zato 3 slinčke
ponoči ne podirava kupčkov... ko ga dam v posteljo, se mi v naročju mau zvija in jamra... ko ga položim vanjo je pa ok... včasih ga še kakšno minutko podržim v položaju za podiranje, pa še to bolj zaradi sebe, da se mau pocrkljam z njim user posted image
skupno spanje - midva se mau nazaj drživa... bi ga kr mela vmes in crkljala, pa veva da je lažje uvest svojo sobico, če tega ne počneva... spi v svoji postelji, ki je 30cm oddaljena od najine... vstanem in sm pri njem (brez korakov user posted image )... no, pol ga pa ponoči gledava zaljubljeno in kr ne moreva it spat user posted image user posted image sva mau nora, a ne user posted image
slončkanje je pa odvisno od razpoloženja... domišljija je glavna user posted image

lep dan!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
1.2.2007 15:52:33   
mis
Se samo javim imam Tino v naročju. Za nami je grozen dan in še bolj grozna noč. Včeraj mi je od pol treh do pol devetih jamrala, tulila, spala samo 2x po 20 minut. bila je že čista koma, zaspat pa ne. potem je spala od 21h do 2h, potem se je pa noč končala. ne vem če sem spala 4 ure. je šla pa pol mami ven z njo, jaz pa spat.user posted image  danes tudi skoz nekaj teži in joka. prava mala tečkica je. ampak bo že bolje. ne vem kaj ji je. če bi bila zaspana verjetno ne bi v vozičku 45 min gledalauser posted image

no, včeraj sem vas samo prebrala na očetovem računalniku. pa smejala sem se zraven. samo komentiram kar se spomnim:

hvala za pesmico o miški, jaz sem tudi znala samo prvo kitico.

muki, noro sem se narežala tvoji zgodbi.

slik še nisem pogledala, grem zdaj.

naša ponoči tudi ne podira kupčkov. večinoma. poliva tudi več kot je prej. nažira se. pa res malo papca. 5 ur nič, pol se pa bolj igra. kot da ni lačna. mene bo pa razgnal.

oktober 2007:sem se kar nasmejala vašim postom. res smo nore. ena kolegica je čist navdušena nad nami, ko ji razlagam. je tudi oktobrka, samo nima interneta.

se še javim.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
1.2.2007 15:58:47   
Arabela
ME smo tudi z vozičkanja... je tako lepo zunaj da mi je bilo kar hudo iti domov, ampak sem tako utrujena da komaj gledam... upam da mi bo Katarinca pustila malce zaspati, ker danes je spet pravi živec... smeh, joooook, smeeeehhh, jooook...  pa kaj čem, moja je....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
1.2.2007 15:59:34   
Arabela
Moci, jaz imam tudi MSN... me lahko dodaš na tvojo listo če hočes... saj moj mail pa imaš...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
1.2.2007 16:00:06   
gaya

Midve sva ravn zdaj pršle domov s sprehoda. Pa sem malo kr pustila v hodniku k je hladnej v lupinci, da spi dalje, ker je bla tečna ko hudič, k ni mogla zaspat. Sva ble pr še enmu fantku na obisku(sori Jaša, naša princeska se samo okol fantov smuka) ki je 1,5 mesca starejši. Bom pol fotko dalal v album. Sam ne vem če nau Jaša hud, k se je spet pustila božat user posted image , madona, tko zgodajuser posted image .

Drugače pa zdaj čez dan kupčke normaln podira, je normalno, poliva neuser posted image , me prav zanima kaj bo zvečer.

Ja jst sem za petek, sam Pikabu mi je pisala na ZS, da bi se oni v petek šli kopat. Sam ostane nam res samo petek. Ker četrtek je praznik, sobota in nedelja, pa je pri nas živ žav. Razen altati, če se domeniva, da midve prvlečeva komplet familije s sabo, midva mava punci, pa se bodo sankaliuser posted image , mamice bomo šetkale, atiji pa ta velke otroke merkali. Ideja se mi zdi super. Itak bo Maxica s kpl familiy, pa Muki1 tud, tko da še me tri vse zvlečemo na izlet v Kr. Goro pa bo cel žur. Kaj pravte?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
1.2.2007 17:00:52   
moci
no midve z izleta pa pridem na rr pa niti ene strani niste napisaleuser posted image
iščem oktober vedno na vrhu seznama, zdej je pa čist dol padu.

arabela, sem te dodala. jaz nimam istega naslova na msn kot za pošto. gmail mi ni hotu delat user posted image

piškot, a maš pol ti zdej roza žehto? zato mojo mami rozi kličemo. ji je to večrat rataluser posted image

frrr, a potem si ti en nadomestni voziček user posted image user posted image glavno da ti je ratal user posted image user posted image čeprav tud naprej pa nazaj pred kolosejem deluje, ane

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
1.2.2007 17:01:34   
moci
gaya pa altati, a vidve mata pa kr ene dialoge tuki. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
1.2.2007 18:34:34   
muki1

Sem ZA. A je prihodnji teden že 8.  Smo, pol gremo pa v Kr. Goro k naši Muki. A je ok? Pa midve se lahko skup peljeva, da ne bomo s tremi avti hodili.

Ojoj, kak se to fajn sliši user posted image .
K NAŠI MUKI user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
1.2.2007 18:43:27   
muki1
KOMBINEZONČEK; zdaj berem piškot, da si ga nabavila. Jaz imam dva roza, oba dobila, eden je čisto nov, tega bi v bistvu podarila, ker rabljenega bom vrnila, drugi pa rabljen. Številka 68, roza barve, če katera še nima za punco, ji rade volje podarim, da ne bo kupovala, ker mi je res brezveze, da 2 stojita v omari.
Če ga katera želi, naj mi javi na ZS ali pa tu. Poslikam ga tudi lahko user posted image .

Spimo skupaj, ata in mama user posted image  sva pa drugje.......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
1.2.2007 19:26:18   
Maxica
No, zdaj je pa naš očka prevzel Lana, tako da si jaz lahko končno vzamem par minutk tudi za vas.user posted image  Prej smo šli na dooooolg sprehod, ki je tudi Maxa pošteno utrudil in še zdaj spi.user posted image  Že vidim, da bomo spet bedeli tja do polnoči. Polna luna se bliža.
Še enkrat bi rada napisala, da me res veseli, da smo se nekatere spoznale tudi v živo. Res ste krasne. Pa da ne bom več brala kakšnih pripomb o kakšni kilaži, saj ste vse tako fit, da človek postane prav zakompleksan. Kot da nobena še ne bi rodila, kaj šele pred dobrimi tremi meseci. Al pa da ima katera že tri otroke, al pa več kot trideset let. A ne, naša Hajdi Klumova?user posted image  Ne, resno, prav fino je bilo. Preveč pa le ne ženite otroke med sabo, ni fer do našega Lana, saj če bi bil on buden, bi s svojim nasmeškom vse punčare, da ne rečem, da še kakšnega fantkauser posted image , omrežil. Bomo drugič ponovile vajo. So pa ti naši oktobrčki res pridni pridni. Frrr, Jaša je očitno trenutno res v taki fazi, da ga je začelo vse zanimati, tudi na lakoto pozabi. Tisto vajino hranjenje "po novem" se mi zdi pa super. Kaj še hočeš lepšega, da se ti doji na tri, štiri ure, pa lepo redi. Vmes lahko kup drugih stvari delata. Jaz samo upam, da tudi midva kmalu prideva na tak ritem, ne da ga imam, kadar smo doma, vsako uro na joški. Pa saj vem, da je to več ali manj moja krivda - ko Lan malo pojokca, pa hop na joško, pa je mir.user posted image  Če pa kam gremo, pa njega poslušam in dam njemu jest takrat, ko je RES lačen.
Potem Gaya, super mlada simpatična mamica, ki bo svoji Gaji pravi zgled, kako osvajati moške.user posted image user posted image  Altati, se ne moreš skriti - taka kot na forumu, tudi v resničnosti - seksi, izkušena in odločna mamica.user posted image  Mis, nežna in prijazna kot njena Tina.user posted image  Frrr, na forumu si se mi vedno zdela, po postih sodeč, veliko bolj odločna, trdna, v živo si tako nežna in mlaaaadaaaaaa.user posted image  Vava, verjetno nekoliko zaskrbljena zaradi pregleda, ki vas je čakal, a vseeno - mama z veliko začetnico.user posted image  Moci, v živo, vsaj jaz sem tak občutek dobila, nekoliko bolj zadržana, kot na forumu, user posted image  pa pridna tako, da jo lahko samo pohvali človek. Da se ne boš kdaj pritoževala čeznjo!user posted image  Beki, dobila sem občutek, kot da bi s tabo že kdaj govorila, kot da te poznam. Super tako mamica kot user posted image .
A sem vse obdelala?user posted image
Res upam, da na naslednjem srečanju spoznamo še ostale.user posted image
Moža sem že malo pripravljala za v Kranjsko Goro, pa mi je že pametoval, da ni treba, da se vedno kam prištulim, kjer se kaj dogaja, tako da sem se malo zamislila.user posted image  Bomo videli, morda mi ga uspe prepričati. Upaaaam.user posted image  Rada bi spoznala tudi NAŠO Muki.user posted image
Frrrr, Lan danes tudi fuuuuuul poliva, ampak res fuuuul. Pa nimam občutka, da bi lih ne vem koliko jedel. Zgleda, da pride tak dan.
Amazona, midva se podojiva tam okrog 23h, preden grem spat (če se hoče), potem pa načeloma spi do pol šestih, šestih. Potem je kakšne pol ure, ga preložim nazaj v posteljico in spi še kakšne dve urci. Tako da je že redko, če se zbudi prav ponoči. Ponavadi sem takrat tudi jaz čisto izsušena zaradi suhega zraku v stanovanju. Sicer imamo pa noči (TRKAAAAAM!) načeloma kar fino prespane.user posted image
Beki, prosim za geslo.user posted image
Pikabu, upam, da se stvari kmalu nekako normalizirajo in se čimprej vrneš med nas. Pogrešamo te.user posted image
Muki, jaz sem svoje na kratko že povedala na debati o skupni postelji. Se mi pa ne ljubi spet vseh teh kregov brati. Jaz sem kot majhna tudi vedno spala na sredini, pri atu in mami. Pač me je bilo strah teme in sem se bolj varne počutila, če nisem bila sama v postelji. Pa to še sedaj. Potem sem, preden sem imela otroka, rekla sama pri sebi, da bo kar lepo spal v svoji posteljici. In Max tudi je, do tretjega meseca starosti, ko je bil prvič cepljen in me je ful skrbelo, da ne bo imel kakšnih posledic, tako da sva ga dala k sebi. Nato sem pri ene pol leta rekla, da je dovolj, da naj gre v svojo posteljico, da se bo tudi on lepše naspal. In je spal kakšno leto tako, samo s tem, da se je proti jutru zbudil in mi ga je mož dal, da sem ga podojila, pa smo spali naprej v skupni postelji. Potem je bil pa Max že toliko velik, da mu je bilo v posteljico res že nekak tesno, pa Lana smo pričakovali, sem pa rekla, da je bolje, da je kar pri nama (smo v prostorski stiski, dokler se ne preselimo v večje stanovanje in dobimo otroško sobo), in da ne bo imel občutka, da ga je Lan "spodil" iz posteljice. Tako da sedaj lepo spimo že en čas skupaj, pa nam ni nič hudega. Max lepo prespi celo noč, Lanov jok ga ne zbudi, midva si pa tudi najdeva čas in prostor za intimne trenutke. Ne vem, zakaj bi to res moralo biti zgolj in samo v zakonski postelji, ponoči.user posted image  To je to.
Punce, ob 19:55 ne pozabite za pet minut zapreti vse luči v stanovanju, nocoj varujemo Mati Zemljo. Lep večer vsem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
1.2.2007 19:37:08   
frrrr
moci, dejva firmo ustanovit... pa se lahk rozi imenuje, ker mun kdaj rata kaj takega user posted image sm ti mail naslov na zs poslala.. klikni me

a ve boste mele pa kr srečanje čez praznike, al kaj... jej jej jej... kaj bomo zamudili... ne vem, če se bomo ostale kr tk strinjale user posted image vas bomo izsledile user posted image

drgač vam morm pa povedat... današnji dan... ponoči 2x jedli, čez dan 4x... kot sm že rekla 7:00, 10:30, 14:00 in 19:00 -> men se zdi kr mau nenormalno, Jaša pa čist normalno funkcionira...
to pa še ni vse... med 14. in 19. uro sem mu dala kapljice (vetrovne), ker je neki jokcal... in malemu žlica full všeč... sm kovinsko odnesla v kuhinjo in mu prinesla plastično od Hippa... bil ves navdušen in mi kr usta odpiral... pa sva se mau igračkala... js sm si iztisnila na žlico, on veselo papcal in se zraven smejal... in pojedel je 20 žlic mleka iz dojke user posted image user posted image user posted image ni blo možu nč jasno ob prihodu domov, ko sva se tk smejala... noro user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
1.2.2007 19:48:59   
piskot
Cer.

altati jutri ne bo nic z najinim sprehodom. Greva spet k mami.

moci na sreco je bila skoraj vsa zehta temno modra. Samo en drug kombinezoncek, ki nam je ze premajhen je zdaj rahlo roza. Kaj takega se mi se ni zgodil. Je pa vsaka rec enkrat prvic.

Midva sva imela danes spet poceno gumo na sprehodu, pa se samo 3 kolesa imamo, da je pol treba voz skoraj nesti. Zdaj nama je dedi zamenjal gumo. Upam da bo boljs.

Naj vam noc mine s cim manj bujenji!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
1.2.2007 19:58:59   
mtina
A ste bile v temi?

KNOK KNOK ...

Lepe sanje, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
1.2.2007 20:22:08   
vava
O zdaj pani bilo veliko za brat. Pri nas smo tudi lučke pogasniliuser posted image . Bila na večerji s puncami (še za rojstni dan). Pridem domov, Luka spi. Skopan, utrujen in sit. Preden sem šla, sem spumpala 180 ml mleka, pa je ati še umetnega nakuhal, tako da je pojedel 220 in zaspal. Baje mu po kopanju ni bilo nič jasno, ker imava ponavadi midva ritual mazanja, oblačenja, božanja, dojenja in spanja. Danes je pa kar ati vse do konca poštimal user posted image . Bravo ati.
Sicer sva bila pa popoldne tudi midva 3 ure na sprehodu. So bila čisto slučajno odprta vrata na bazenih (na Šternu) pa sva kar noter zavila. Je bilo prav lepo. Sonček in veliko vode in žlobudranja. Pa je nastalo nekaj lepih fotk
user posted image

user posted image

Komaj čakam pomlad, čeprav se tudi nad tole zimo ni za pritoževat.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
1.2.2007 20:46:14   
piskot
Na pa mi je uspel. Sam slika je mal grda. Mormo jutr popravit. Grem pod tus pa Morsa gledat.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?