Maxica
|
No, zdaj je pa naš očka prevzel Lana, tako da si jaz lahko končno vzamem par minutk tudi za vas. Prej smo šli na dooooolg sprehod, ki je tudi Maxa pošteno utrudil in še zdaj spi. Že vidim, da bomo spet bedeli tja do polnoči. Polna luna se bliža. Še enkrat bi rada napisala, da me res veseli, da smo se nekatere spoznale tudi v živo. Res ste krasne. Pa da ne bom več brala kakšnih pripomb o kakšni kilaži, saj ste vse tako fit, da človek postane prav zakompleksan. Kot da nobena še ne bi rodila, kaj šele pred dobrimi tremi meseci. Al pa da ima katera že tri otroke, al pa več kot trideset let. A ne, naša Hajdi Klumova? Ne, resno, prav fino je bilo. Preveč pa le ne ženite otroke med sabo, ni fer do našega Lana, saj če bi bil on buden, bi s svojim nasmeškom vse punčare, da ne rečem, da še kakšnega fantka , omrežil. Bomo drugič ponovile vajo. So pa ti naši oktobrčki res pridni pridni. Frrr, Jaša je očitno trenutno res v taki fazi, da ga je začelo vse zanimati, tudi na lakoto pozabi. Tisto vajino hranjenje "po novem" se mi zdi pa super. Kaj še hočeš lepšega, da se ti doji na tri, štiri ure, pa lepo redi. Vmes lahko kup drugih stvari delata. Jaz samo upam, da tudi midva kmalu prideva na tak ritem, ne da ga imam, kadar smo doma, vsako uro na joški. Pa saj vem, da je to več ali manj moja krivda - ko Lan malo pojokca, pa hop na joško, pa je mir. Če pa kam gremo, pa njega poslušam in dam njemu jest takrat, ko je RES lačen. Potem Gaya, super mlada simpatična mamica, ki bo svoji Gaji pravi zgled, kako osvajati moške. Altati, se ne moreš skriti - taka kot na forumu, tudi v resničnosti - seksi, izkušena in odločna mamica. Mis, nežna in prijazna kot njena Tina. Frrr, na forumu si se mi vedno zdela, po postih sodeč, veliko bolj odločna, trdna, v živo si tako nežna in mlaaaadaaaaaa. Vava, verjetno nekoliko zaskrbljena zaradi pregleda, ki vas je čakal, a vseeno - mama z veliko začetnico. Moci, v živo, vsaj jaz sem tak občutek dobila, nekoliko bolj zadržana, kot na forumu, pa pridna tako, da jo lahko samo pohvali človek. Da se ne boš kdaj pritoževala čeznjo! Beki, dobila sem občutek, kot da bi s tabo že kdaj govorila, kot da te poznam. Super tako mamica kot . A sem vse obdelala? Res upam, da na naslednjem srečanju spoznamo še ostale. Moža sem že malo pripravljala za v Kranjsko Goro, pa mi je že pametoval, da ni treba, da se vedno kam prištulim, kjer se kaj dogaja, tako da sem se malo zamislila. Bomo videli, morda mi ga uspe prepričati. Upaaaam. Rada bi spoznala tudi NAŠO Muki. Frrrr, Lan danes tudi fuuuuuul poliva, ampak res fuuuul. Pa nimam občutka, da bi lih ne vem koliko jedel. Zgleda, da pride tak dan. Amazona, midva se podojiva tam okrog 23h, preden grem spat (če se hoče), potem pa načeloma spi do pol šestih, šestih. Potem je kakšne pol ure, ga preložim nazaj v posteljico in spi še kakšne dve urci. Tako da je že redko, če se zbudi prav ponoči. Ponavadi sem takrat tudi jaz čisto izsušena zaradi suhega zraku v stanovanju. Sicer imamo pa noči (TRKAAAAAM!) načeloma kar fino prespane. Beki, prosim za geslo. Pikabu, upam, da se stvari kmalu nekako normalizirajo in se čimprej vrneš med nas. Pogrešamo te. Muki, jaz sem svoje na kratko že povedala na debati o skupni postelji. Se mi pa ne ljubi spet vseh teh kregov brati. Jaz sem kot majhna tudi vedno spala na sredini, pri atu in mami. Pač me je bilo strah teme in sem se bolj varne počutila, če nisem bila sama v postelji. Pa to še sedaj. Potem sem, preden sem imela otroka, rekla sama pri sebi, da bo kar lepo spal v svoji posteljici. In Max tudi je, do tretjega meseca starosti, ko je bil prvič cepljen in me je ful skrbelo, da ne bo imel kakšnih posledic, tako da sva ga dala k sebi. Nato sem pri ene pol leta rekla, da je dovolj, da naj gre v svojo posteljico, da se bo tudi on lepše naspal. In je spal kakšno leto tako, samo s tem, da se je proti jutru zbudil in mi ga je mož dal, da sem ga podojila, pa smo spali naprej v skupni postelji. Potem je bil pa Max že toliko velik, da mu je bilo v posteljico res že nekak tesno, pa Lana smo pričakovali, sem pa rekla, da je bolje, da je kar pri nama (smo v prostorski stiski, dokler se ne preselimo v večje stanovanje in dobimo otroško sobo), in da ne bo imel občutka, da ga je Lan "spodil" iz posteljice. Tako da sedaj lepo spimo že en čas skupaj, pa nam ni nič hudega. Max lepo prespi celo noč, Lanov jok ga ne zbudi, midva si pa tudi najdeva čas in prostor za intimne trenutke. Ne vem, zakaj bi to res moralo biti zgolj in samo v zakonski postelji, ponoči. To je to. Punce, ob 19:55 ne pozabite za pet minut zapreti vse luči v stanovanju, nocoj varujemo Mati Zemljo. Lep večer vsem.