|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.1.2007 23:32:19   
frrrr
Jaša še kr spi... od 8ih, jedel pa ob 6ih nazadnje (no ob 18ih, da neu pomote)... men bo obe joški razgnalo... user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
1.2.2007 0:17:22   
frrrr
končno se je zbudil... mi je desno spraznil, zdej me pa v levo vleče, ker je tolk nabita user posted image

muki, kje si? sm vidla, da so zadnji posti tvoji, pa te ni tu... kje strašiš? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
1.2.2007 0:22:55   
muki1
FRRR, NA SVINJSKI KRVI SEM user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
1.2.2007 0:27:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

FRRR, NA SVINJSKI KRVI SEM user posted image

sm te našla ja user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
1.2.2007 0:28:01   
muki1
No, zdaj pa mi MSN ne dela user posted image  
Sem te hotela malo zagnjavit, da ne bo jutri dveh strani od muki in frrr user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
1.2.2007 0:29:10   
muki1
Pa je šla...... in naj izkoristim moment.................................

P R V AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Frrr, se je pozabila pofočkati he he he he he user posted image  user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
1.2.2007 7:40:51   
gaya

Jutro

no z Gajo že dežuravauser posted image , moje dete se je odločila da zjutraj ne bova več spali.

Pomnoči sva se spet pogosto dojili, sam ne me vprašat na kolk časa, ker sem bla totalno zadeta pa nimam pojma kolk je bla urauser posted image .

Zdaj pa eno vprašanje, a ma še kera take težave s kupčki kot midve. Ponoči ga ne podre ker prej zaspi, pol jo pa tišči in jamra in gode in tolk časa da se čist zbudi, po možnosti še polivauser posted image . Pol se pa tud po 45 minn nosiva da podere, če ga. Zdaj zjutraj sva spet na istem, jedla je, kupčka ni, jo položiš-polivauser posted image , madona zmeri starjš je zmeri slabi je.

Tolk za enkrat se že oglaša, je vrtiljak ugasniluser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
1.2.2007 7:41:29   
gaya

PRVAAAA zjutraj, muki  ti ne šteješ ponoči user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
1.2.2007 7:54:47   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
1.2.2007 7:57:27   
Arabela
Čujte babnice, a niste ve včeraj imele srečanja, a se niste naklepetale?
Ker danes zjutraj me je skoraj kap tako ste se spet razpisale!!! Kot da se 100let ne bi videle user posted image user posted image user posted image ... malo šale brez zamere..

Berem da ste se imele super... Vam kar malce zavidam... pa fročeki so taki luškani, mamice pa misice... user posted image user posted image user posted image
Prosila bi vas za gesla, da si vas še podrobneje ogledam..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
1.2.2007 7:58:39   
Arabela
Gaya, naša kupčkov sploh več ne podira, ker vedno, skoraj vedno po hranjenju kar zaspi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
1.2.2007 8:00:34   
štorkljica
Jutro!
Spet nič nisem spala. Mala je priredila šov na vsake tri ure. Kdaj se bo to nehalo? Kaj je to zaradi lune ali kaj? So vaši tudi zmedeni zdaj ko se polni luna? Pa komaj jutri bo polna, to pomeni, da me še čakata dve taki nočiuser posted image user posted image  Prej je pa ni to nikoli motilo, nevem kaj je zdaj to.
Dajte mi povedat kolikokrat povprečno dojite na noč?
Tasha kaj ti delaš z Gaelom, da celo noč tak lepo prespi? Daj mi povedat nek recept!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
1.2.2007 8:01:51   
Arabela
Midve sva se včeraj tudi spet potepali... šli sva od doma ob 10ih in se spet vrnili šele ob 18ih... obe bili utrujeni, sva zapali in sva se kopali šele ob 22ih... ponoči je kar lepo spala, le zjutraj se zdaj spet zbuja na 1uro user posted image ...

Je bil pa včeraj res čuden dan... zjutraj sem jo oblekla v zimskega pajaca, popoldne pa je bilo tako toplo da sem ji dala gor le malo bolj debelo jopico...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
1.2.2007 8:04:43   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
1.2.2007 8:13:11   
Clody
Babe, res ste luštne in smešne. Kako ste postrojile svoje malčke. To je pa še huj kokr u vojski. A bi blo šele smešn če bi eden začel jokat, pol pa cela serenada, hehehehe

Ampak mpram paphvalt čupo od Zoje, a jo gnojite da tako poganja.

Škoda ker niste tort poslikale!!Kak so vas pa kej gledal? Sej ste mogle bit prou prisrčno smešne.

No se še javim

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
1.2.2007 8:18:38   
gaya

Ja sej Gaja tud, sam pol pa jamra,...... pa polivauser posted image . Sej sem jst tud mislila, da pol k so mal večji nehajo kupčke podirat. Oz zdaj k jo lahko že posedem, jo posedem in namest kupčka vrže čezuser posted image , pa je ne držim čez trebušček, prav tko je ne stiskam preveč. Moram pediatra prašat, telih 14 dni se bova pa še preoblačiliuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
1.2.2007 8:46:19   
beki24
Gaya- ko jo posedeš, ji avtomatično pritisne na trebuščka- tudi tako se kupčke podira!
Tinkara tudi ponoči prej zaspi, včasih pa kljub temu, da podere kupčka vrže ven!
kupčke podirat moraš pa toliko časa dokler dojiš- ker med tem poje veliko zraka! verjetno ti poliva zato ker preveč poje!!!
pediater bo pa rekel, da je verjetno to normalno in da bo boljše, ko bosta začeli z GH!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
1.2.2007 8:59:43   
gaya

beki24 kaka fletna pupika je tale Tinkara, sicer je v živo še večji cukr kot na slikah, pa kako se vidno spreminja user posted image .

Ja jst sem tud mislila da preveč poje, ampak tolk preveč, pa verjetn ud ne, al kako user posted image . Zdaj jo bom kar pustila, da polije kar je preveč, pol pa je očitno dobr. Mah sej bova kmal na GH in bo verjetno res bolje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
1.2.2007 9:04:47   
beki24
Tinkara se je tudi na začetku nažirala- ene 10 ml je zmeraj preveč pojedla in takrat je vedno polivala- isto zdaj. če ji kar tiščim flašo- sicer poje, ampak potem dobim porcijo viška nazajuser posted image - ni to nič hudega ( ponoči tudi midve kupčkov ne podirava, ker prej zaspi nazaj, če pa ne zaspi, potem pa kaj ven vrže)
Porabiš pa več cunj!!!user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
1.2.2007 9:41:01   
moci
dobro juuutro,

no naši tamali je družba dobro dela, je spala do pol 3h. in potem je šla mami cunje prat dat user posted image he he frrr, lahko odpreva podjetjeuser posted image

ja sej ne bom preveč na rr, ker mi bo potem socialna služba zojo vzela. pa še dragi bo ušel.
muki, mi pa ne spimo skupaj. če dam zojo k sebi me vso popraska. je tako kot bi podivjano mačko v spalnico spustilauser posted image . vi pa uživajte če vam paše. sam neki pa ne razumem - kdaj sta pa ati pa mami mal .... mmmm.... skupi, nouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
1.2.2007 9:47:51   
moci
frrr, muki - sej nočem vedet kaj je svinjska kri user posted image

ej, jz mam tud msn. kero lahko dodamuser posted image

gaya, midve ponoči ne podirava kupčkov. da bi 45 min okol hodila. ojoj. jaz rada spim.

clody, to je svež podeželski zrak. pol pa čupa raste. aja pa rastni hormoni v hrenovkah.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
1.2.2007 9:53:08   
Maxica
Dobro jutro. Danes sama z otrokoma, ker je mož šel nekam delat. No ja, pa sodeč po včerajšnjem dnevu, imam tako pridna otroka, da bom lahko cel dan tu na RR visela.user posted image user posted image  Če verjameš...
Se beremo kasneje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
1.2.2007 9:55:25   
tasha23
Jutro, za nami je pa dolga in težka noč - po ne vem kako dolgem času spet nismo spali ponočiuser posted image , mali je tako jokal, sem mislila da je lačen, glede na to, da je včeraj bolj slabo jedel... pa ni hotel dosti pojesti... danes sem ga naročila k zdravniku, ker še vedno slabo je in je precej nemiren. Vročina je sicer padla pa vseeno...user posted image user posted image user posted image
Sem malo prečekirala debato o skupnem spanju user posted image , no ja jaz nisem za to, pa ne da ne maram otroka, le smo očitno v družini taki, da rabimo vsi svoj prostor in se ko spimo ne maramo stiskati... danes npr je Gael nekaj uric spal z mano v veliki postelji in me je vso zbrcal, popraskal in nekaj punj sem dobila v nos user posted image user posted image ... najraje spi v svoji posteljici... pa z moci se strinjam: če je mali z nami kdaj pa lahko malo bolj pocrtava ali na drugega malo pomislita user posted image user posted image

Kupčki, hm, že nekaj časa ji ne podiramo več, ali zaspi ali pa se začne protivit, ko ga hočem dvignit... je pa postal odvisem od joške : rad zavrača dudo in hlasta pojoški - tam bi visel ure in ure user posted image

a ste opazile, da ne delajo smeškoti?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
1.2.2007 9:57:50   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, midve ponoči ne podirava kupčkov. da bi 45 min okol hodila. ojoj. jaz rada spim.

.

mi ne preostane drugega, ker drugače pa poliva in itak ne morem spat k jamra pa se napenja.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
1.2.2007 10:00:53   
Maxica
Gaya, res probaj tko, kot ti pravi Beki - jaz Lana tudi primem za rokice in ga posedem, pa brž podere kupčka. Čeprav ponoči res največkrat zaspi brez podiranja, no.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Bratje in sestre, ki delijo sobo, so bolj ...
Za številne starše je odločitev, ali si bodo otroci delili sobo, praktična nuja, a hkrati tudi dilema. Bo stalna bližina...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?