frrrr
|
muki... js jo pojem: jaša ni bolan, jaša je zaspan, pride temna noč, jaša lahko noč... sam ne vem, če je prav no, vidim da sta ti že moci in altati postregle z besedilom pesmice... bom si še drugo kitico prepisala, da bom lahk malj dlje pela moci... ne bom ponoč skakala okol ti kr bedarije delaj, da ne bom edina, ki se ji ne da učit altati... jp, radovednega otroka imam... pa mis me je danes tut razsvetlila, da se je Tini mau ritem hranjenja spremenil in ima vmes daljše pauze... očitno je pr našem enako, js mu pa skoz joško tiščim no, današnje uspavanje... podobno včerajšnjemu, le da danes ni bilo joka... no, pa fenali ga nismo, da se ne razvadi... smo se pa nosili skor 1 uro, pa nč ni jedel preden je šel spat pred kopanjem je jedel, pol smo bli dobre pol urce v kopalnici in je veselo brcal, čofotal po vodi, pol pa 1 uro ogledovanja in ob 20ih je padel v komo... bomo videli kako dolga bo prva runda... tasha, pozdravite se... moci in altati... zdej sm se pa js skor v hlače, ko sm vaju brala... moci, kje jih ti to pobiraš... to ni dobro, da imaš računalnik tko blizu -> boš velik na RR in si bom mogla js skoz hlačke menjavat no, sej zdej mi še ni ušlo, je blo pa blizu beki - ti se tut mau ustavi, da ne bom še pri branju tvojih postov rabla hlačk menjavat lucika, a to ti o uni Brinjevi gori na Prevaljami? a Aidan bi pa kr take stare tete, ki cvilijo poslušal le kaj si je mislil med poslušanjem: kolk so brez posluha no, naš je pa kontra Tinkari (od beki)... v javnosti joče, prideva domov se mu pa usta do ušes raztegnejo in me pogleda s takimi učki kot bi mi hotel reči: hehehe, spet sm te, bodi samo moja a tako... oktober 2007 ste napadle... grem še js
|