Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)

, pa na drevo pa vse igrače s sabo pa nikol več dol
Je pa res da sva lovila. Me prav zanima koliko bo kazalo na tehtnici čez 14 dni.
..
.... ni in ni nehala... po 20min sva se vrnili domov, mala cela pikasta od joka, jaz čisto z živci na koncu, sva se zbasali v posteljo, joška ven in je zaspala...
, ki je sicer hotel pomagati, ampak ne na pravi način.. seveda je v trenutku mojega besa priletela tudi tašča, zagnjavila, sem se skregala še z njo.. tako da
LU & TIAN
sluz mu ni dala miru... in ker se je revež tako matral z izkašljevanjem (čeprav sva pred spanjem ful spucala noska in vse) se je jasno da zbudil. In smo se imeli "luštno" do 2h zjutraj. Najprej ga je oči malo crkljal tam do 1.15, jaz sem vmes malo dremala, potem sem ga pa jaz vzela in mi je ob 2h spet z dojenjem zaspal. No, potem sva midva potegnila zjutraj do 9h (seveda z vmesnim dojenjem ob 5.30). Mmmmm, je pasalo. Samo očiju ni kaj preveč pasalo, ko ga starejši sine zbudil ob 6.30... sta šla gledat Nodija v dnevno sobo, sine je gledal, oči je pa spal na kavču