|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.2.2007 21:02:34   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Meni se bo vtrgalo user posted image ... Midve se vsako noč bolj pogosto dojivauser posted image ,...
Danes sploh ne vem al sem spala skupaj 2uri? Po spanju 10ur na noč tega res nisem več vajena... Res ne vem kaj je malecki?!
A je možno da imam premalo mleka?! Ali pa mala prehitro zaspi?! Je možno da je sedaj pospešek v rasti in več potrebuje? Ali ji naj začnem dodajat zvečer rižolino ali umetno mleko?! Pa počasi GH, čeprav sem hotela počakati do vsaj 5.5mesecev..
Ker mala pa se vidno redi.. ko mali pujsek za zakol... Nogice debele, da komaj zaprem body, podbradek in lička polna ko lunica, rokice zalite....

Mala je debeluščkauser posted image , mama pa ko zombi .user posted image . mala me je pri živem telesu..

Po eni strani je boljš, da me moj sine ni nič navajal na kakšno 10-urno spanje, se vsaj nimam čez kej pritoževat...user posted image user posted image
No, resno: zadnjič sem pediatrinji rekla, da je prej prespal prvo rundo 6 ur, sedaj pa več ali manj 4... sicer se mi zdi da se sedaj zbuja zaradi kašlja... pa mi je rekla, da če nisem ziher in če menim, da je zaradi mleka, mu lahko poskusim dodati zvečer...če bo spil manj kot 50ml, potem ni potrebno dodajanje... samo jaz ne mislim da imam premalo mleka (pri njegovih 6920 g?), verjetno res prehitro zaspi... kako naj mu pa dodajam, če že na joški zaspiuser posted image
pa tudi z GH bom še počakala, bomo videli in bomo že preživeli teh par mesecev... 

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
2.2.2007 21:05:21   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Zdaj pa spet navali narode na zaključne račune user posted image .

ja, jst sem že v zagonu...včeraj pregledovala prve "dokončne" bruto bilance, pregledovala tržno dejavnost (imamo javno službo, pa moramo ločevat....) - ni kej, zlati časi so za nasuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.2.2007 21:10:32   
piskot
moci, a tudi ti si s kranjskega konca?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.2.2007 21:11:48   
moci
piškot, ne čist, 12 km stran. sam sem večkrat v kr.
pr nas itak ni nič...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.2.2007 21:13:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, kam hodiš na tortice?
mi smo danes družinsko cmokali v cukrarni. spet. njami. samo me je blo pa malo strah da mi sneg iz strehe ne pade v  voziček user posted image user posted image

ne boš verjela, tudi me smo se danes dopoldne 'mastile' v cukrarni...meni je skoraj padel sneg v voziček...resnouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.2.2007 21:13:50   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pogovarjate se o dopustu - mi hodimo z enimi prijatelji skupaj, imata tudi dva otroka... lani smo odkrili čudovit apartma v Novalji (preko neta), tako da smo že lani kar tam ponovno rezervirali za letos..user posted image  V Stari Novalji je čudovita plaža mivka - raj za otroke, so čist zatopljeni v igro, potičke in kanglice in lopatke... Od apartmaja do centra Novalje je pa glih za en pravšnji sprehod... Ja, mi še kar hodimo k sosedom na morje... Ko bodo otroci malo večji, si bomo privoščili pa tudi kako bolj oddaljeno destinacijo...

Tukaj smo tudi že bili...super je...bili smo konec junija, takrat je bilo res enkratno...imam pa eno vprašanje...kako je na tej plaži v glavni sezoni...a ni prehude gneče? sicer mi vedno hodimo konec junija in konec avgusta.

Pa mi tudi vse destinacije najdemo preko net-a.

Čeprav smo na plažo hodili okrog 10h, smo vedno našli kotiček za nas - pa nas ni bilo tako malo - dva očija, trije navihani otroci, ena suha in ena fejst debela mamica (osmi mesec nosečnosti)user posted image  smo bili pa kar na soncu, saj te naše nadobudneže ne moreš obdržati v senci, saj so ves čas ob vodi... za senco je pa verjetno kar malo kriza... je pa kar polna plaža, res...no ob 12h smo pa hodili nazaj v apartma - opoldansko spanje otrok... parkrat smo šli tudi okoli 16h, pa je bilo kar nekaj manj ljudi - tisti celodnevni so se več ali manj spravljali že domov
aja, bili smo pa sredi avgusta...
mi tudi hodimo na morje mal pogledat že konec junija za par dni...zdaj je že nekaj let konec junija ful vroč...lani smo bili v Pakoštanih v tisti adria hiški...definitivno bomo letos ponovili, mogoče kak drug kamp, hiške so ful fajn - udobnost apartmaja in čarobnost kampov...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.2.2007 21:18:03   
@lina

samo me je blo pa malo strah da mi sneg iz strehe ne pade v  voziček user posted image user posted image

pa kakšen sneg, ženske? Kaj ste ve doma na severnem tečaju?user posted image user posted image

Pri nas je pomlad...sneg je pobralo že naslednji dan, ko je zapadel (če tistemu sploh lahko rečemo sneguser posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.2.2007 21:24:57   
frrrr
Mi prisegamo na Bibinje...vas zraven Zadra. Apartmaji A kategorije-60 kvadratnih metrov, klima, urejeno do vseh detajlov, morje pod mojim balkonom.. Gužve ni, hotelov ni, ena gostilna v kateri strežejo travarico (to je zame na morju za dobro jutro zakon), ena pekarnica, ena trgovinica, mala sladolednica in to je to....Če pa hočem gužvo, se pa zapeljemo zvečer do Zadra (10 minut).Pa še ogromno poti je za sprehajanje. Bibinje ležijo v zalivu in vse okrog zaliva je široka, asfaltirana, asfaltna pešpot. Večina celo po senčki.

kako reklamo si to naredila - vau... bomo vse oktoberke tja vletele, pa boste meli gužvo user posted image

piskot
, naš je tut zapečkar user posted image no, sprehodi so mu kr všeč, ampak tam itaq leži v vozičku in mamico gleda user posted image
drgač pa user posted image za vozičkanje brez defekta
sprehodi - midva sva danes šla na prvem sprehodu do Mestne občine, nato do Interspara - v DM kupit plavalne pleničke in v Spar točke za kuhinjske nože porabit... na drugem sprehodu sva šla pa na pošto, v mesnico in v Spar po jogurt in čokolado user posted image ... pa ni bilo alarma.. je pa res, da ko prideva v prostor in se mali zbudi, ga odkrijem in nenehno animiram... pa se mi začne smejčkat in je ok... če pa spi, je pa itaq zakon...

IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Vidim, da vas je kar nekaj gor.

kaj pa čmo? Eme kr ne morš na suho gledat user posted image

@lina - js skoz samo bebe čaj pijem... voda mi ne sede, sokovi tut ne in pol si na dan po 3, 4 litre bebe čajčka skuham user posted image
poletne počitnice - mi tut gremo z mojimi starši, bratom in njegovo punco za 1 teden na Pag, ampak v Metajno ne v Novaljo... termin - zadnji teden junija... se vidimo?
mis - uživajte na vaših kratkih počitnicah! face ste user posted image

altati - če ti bo dolgčas čez teden, ko boš imela samo moža za animirat in malega Jašo, boš pač nam mau bolj težila user posted image

moci - na naše otročke mau luna trka... naš se je danes zbudil ob 5:30 in hotel imeti kr dan... sva mu dala kapljice, se je sprkal in nafilal plenico... pol sva ga pa še previt mogla... sm ga k sebi v postlo dala in kr zaspala, on je pa očitno tut enkrat zaprl učke, ker je zutr spal, ko sm se zbudila user posted image upam, da si imela dan bolj miren in nisi zdej preveč izmučena...

gaya - js sm glih dans kupila plenice za kopanje... nam je pediatrinja rekla, da že lahk gremo na kopanje, čeprav je rekla da v času epidemij odsvetuje plavanje user posted image ... no, midva greva drug teden na plavanje za dojenčke (take imam načrte, morm jih v ponedeljek poklicat in povprašat, če imajo prost termin... na mail so mi napisali, da lahk v februarju začneva, čeprav se je tečaj pričel januarja)

amazona - face so tti naši malčki, ko se tk razveselijo žlice user posted image
dojenje pred spanjem... midva z Jašo sva bila tut navajena po kopanju, dojenje in koma... v torek pa kr ne in smo imeli eno uro joka... no, v sredo in včeraj sva bila z možem že pripravljena na uro nošenja in je šlo brez joka... če pa ti povem, da je danes bilo dojenje in koma, pa verjetno ne boš potrebovala kosmodiska kupovat user posted image res pa, da sm potem v naslednje pol urce mogla it še 2x v sobo in mu dat joško... vsakič še mau pojedel in zaspal... no, zdej že od 20ih spi

mis - Jaša poje vse kar pride blizu njegovih ust oz. na dosego rok user posted image mu dopovedujem, da bo roke še potreboval, pa se ne da pregovorit

Maxica - Jaša tut moje roke v svoja usta tišči user posted image prav potegne te za roko, ti jo v bistvu vzame in vtakne v usta user posted image
drgač pa je vaš Lan orng zgovoren... naš pol tolk ne pove... sm že v sredo opazila... sej sm rekla, da je jokal zato, ker mu nisi pustila poklepetat z nami do konca user posted image

današnje poročilo:
- 2 sprehoda - 1h45min in 1h15min - prvi je bil hiter, drugi pa bolj tk tk,  mišice niso več zmogle user posted image
- današnja noč - dojenje 1x pred mojim spanjem, ob 2, pol pa nism zihr a je blo ob 4ih tut, al samo potem ob 5:30, ko smo se dobre pol ure pregovarjali, da je še noč
- dojenje čez dan - ob 8:30, 11:15, 14:30, 15:00, 17:15 in pred spanjem 19:00... do 20ih (3x in izpraznil obe dojki)
to je to user posted image

Maxica - pa je normalno, da niti še ne 4mesečnik je na 3,4 ure čez dan? sicer mi kr paše, joške se bodo že navadile na tak ritem... no, sej danes je imel tak ritem samo do popoldneva... očitno se v pogostem dojenju v jutranjih urah tolk naje user posted image

lepo se mejte!
lep vikend... če greste kam, al pa ne...
altati in gaya, uživajte jutri!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.2.2007 21:30:21   
frrrr

samo me je blo pa malo strah da mi sneg iz strehe ne pade v  voziček user posted image user posted image

pa kakšen sneg, ženske? Kaj ste ve doma na severnem tečaju?user posted image user posted image

Pri nas je pomlad...sneg je pobralo že naslednji dan, ko je zapadel (če tistemu sploh lahko rečemo sneguser posted image )

se podpišem user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.2.2007 21:31:06   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

poletne počitnice - mi tut gremo z mojimi starši, bratom in njegovo punco za 1 teden na Pag, ampak v Metajno ne v Novaljo... termin - zadnji teden junija... se vidimo?
!

žal, se ne vidimo user posted image  - v Novalji bomo avgusta...za konec junija pa še ni definirana destinacija...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.2.2007 21:34:21   
altati

altati - če ti bo dolgčas čez teden, ko boš imela samo moža za animirat in malega Jašo, boš pač nam mau bolj težila user posted image

frrrr- če bom še malo več težila, kot že težim...mi boste pa že kmalu svoj forum odprle, ker bom že PREVEČ težila, verjemiuser posted image ...mislim, da že tako preveč težim......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.2.2007 21:38:52   
frrrr

v adria hiški...definitivno bomo letos ponovili, mogoče kak drug kamp, hiške so ful fajn - udobnost apartmaja in čarobnost kampov...

luštno zgledajo ja... js tut pravim, da bomo to kdaj izkoristili... zaenkrat nama še ni ratalo...
imajo v kampu Istra v Funtani, kamor zahajamo (paušal), vsako leto katalog teh hišic po Evropi - ampak ne od Adrie ampake neke nemške firme... pa mislim, da alhko kr preko neta rezerviraš

za poletne počitnice v Metajni sm js tut kr prek neta našla... luštna stran vseh apartmajčkov v tem kraju http://www.metajna.com/hrvat/

odnosi Hrvatov do Slovencev - še nimam slabih izkušenj... v Dalmaciji (Dubrovnik) so naju pred tremi leti celo slovensko ogovarjali (pozdrav pri zajtrku in večerji, ter pobiranje naročila)... se mi pa zdi, da so tudi Slovenci nesramni in se na Hrvaškem obnašajo kot doma (kao, saj smo bili včasih bratje), po drugi strani pa pričakujejo, da jih bodo Hrvatje obravnavali enako kot Avstrijce, Nemce in ostale turiste... mi bomo še vedno hodili na Hrvaško na morje, ker so blizu in imajo lepo morsko ponudbo

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.2.2007 21:39:49   
frrrr

frrrr- če bom še malo več težila, kot že težim...mi boste pa že kmalu svoj forum odprle, ker bom že PREVEČ težila, verjemiuser posted image ...mislim, da že tako preveč težim......

no, no... kr nehaj... kr zdej! user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 2.2.2007 21:40:29 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.2.2007 21:40:18   
frrrr
Maxica, zdej se morm pa odločno obnašat user posted image evo zgornji post user posted image

altati, če si huda, se na Maxico obrni - hihi

< Sporočilo je popravil frrrr -- 2.2.2007 21:41:02 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.2.2007 22:37:22   
mis
Samo na hitro, potem pa spat.

Danes sem poskusila novo metodo uspavanja. Na ziziuser posted image . Skratka, Tina je jedla ob 18h, pol sem jo pa ob 20h spet dala na zizo in ob 21h je spala. Na pol je že pri meni zadremala, potem sem jo dala v posteljico, je pogledala, dam dudo in evo, zaspi v minuti.user posted image  Vsa navdušena. Potem konec veselja, ob 22h ona gleda ko čuk. Jo dam spet na zizo in zdaj spi. me zanima kako dolgo. Upam da je to samo luna. Če mi bo vsak večer jo uspelo tako na zizi uspavat bo kar dobro. Brez joka, nošenja in živciranja. Samo da ne bom mela problemov z odstavljanjem.

Tako. Mejte se. Verjetno se jutri še kaj na hitro javim, popoldan pa že odrinemo. Vrnemo se predvidoma v torek. Pričakujem, da bomo na 190. strani. Malo prizanesite no. Čeprav vikend bo lep. Mogoče vas pa sonček ven zvabi, ap ne boste tok tuki gor visele in čvekale. Lepo se imejte, se beremo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.2.2007 22:51:26   
muki1

...lani smo bili v Pakoštanih v tisti adria hiški...definitivno bomo letos ponovili, mogoče kak drug kamp, hiške so ful fajn - udobnost apartmaja in čarobnost kampov...

Mi smo bili tudi v Pakoštanih pred dvema letoma, Kozarica, ne? Smo bili z šotorom. Te hiške si je mož nagledal, pa se mi zdijo malo predrage za eno družino, apartmaje dobiš dosti cenejše....ampak život v kampu je pa res nekaj čisto posebnega...... JOJ, JAZ BI ŽE NA MORJEEE

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.2.2007 22:52:51   
tasha23
Čer,

danes sem še vedno zelo user posted image , in takooooo utrujena, da sem nekajkrat na dan vas prečekirala in brala in sploh ne vem kaj sem prebrala... samo jokala bi... Nič želim vam lep vikend in LAHKO NOČ.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.2.2007 22:58:21   
frrrr
mis, mi smo se pred spanjem vedno tako uspavali... na zizo, v položaj podiranja kupčka in v posteljo... ponavadi kupčka ni podrl, ker je prej zaspal... ko smo ga dali v posteljo, je kdaj tudi odprl učke, pa sm mu le pleničko prislonila k obrazu in je tako nazaj zaspal
3 dni zdej je bilo nošenje, dans pa spet po starem user posted image

zaenkrat še spi... upam, da se bo zbudil v naslednji uri, ker imam spet obe dojki čist polni in bom težko spala user posted image pa možek se ne sme fejst k men stisnit, če sta tk polni, ker bolita user posted image

amazona in Arabela - na Štajerskem in v Prekmurju imate takoj zjutraj sonček, nč megle... zato sta taki jutranji tički... no, vidve imata zjutraj samogovore, js pa zvečer user posted image  
men ne pade na pamet, da bi vstala iz postle, Jaša bi pa še spal user posted image mogoče zato, ker nisem kofetarca in sm navajena na hitr se spravit -> obraz in zobe umit, počesat pa sm user posted image no oblečem se še ponavadi, preden grem v svet user posted image zajtrk in kofetkanje preskočim... če sm že takoj zutr lačna, mau jogurta zvrnem, banano pojem al pa kaj na hitr čvaknem, drgač je pa moj želodček kakšno urco še prazen - okrog 9ih, 10ih pa že lahk zalaufa user posted image

altati, nehaj slončkat... pridi mi družbo delat user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.2.2007 23:00:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Čer,

danes sem še vedno zelo user posted image , in takooooo utrujena, da sem nekajkrat na dan vas prečekirala in brala in sploh ne vem kaj sem prebrala... samo jokala bi... Nič želim vam lep vikend in LAHKO NOČ.

tasha, ne jokat... nam zateži... bomo že prenesle... oz. ti kr jokaj, ti bo pol lažje... kak čudn psihiater bi js bla user posted image

očitno le nism sama tu gr... družba... čao muki! čao tasha!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.2.2007 23:03:37   
frrrr
JOJ, JAZ BI ŽE NA MORJEEE

js tut...
pa Jaša bi tut verjetno bil vesel, ko mu ne bi oblačla dolgih rokavov user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.2.2007 23:05:19   
muki1
Amazona, jaz Ivo dam spat in potem še kar nekaj časa pri njej ležim, da vidim, da utone v zelo globok spanec. Če jo pustim takoj, ko vidim, da je zaspala, je že čez 10 minut zopet cmevkanje. Mora res globoko zaspati, potem pa sploh ni panike, če grem prehitro vstran, potem pa je jok po 10 minutah, pa se lahko zadeva ponavlja tudi večkrat.
Mis, takega cartanja zaenkrat še ni odkrila, se pa spomnim od Neže..... je delala take, hja, potem pa smeh...... ampak potem so pa že tak izmozgani, da jokajo kot bi jim kožo odiral....
Maxica, mi smo tudi rokožderci. Pa ko jo nosim, se mi vedno z glevico zakopa v ramo, pa me žnjavi. Tak hinavsko, da sploh ne čutim, mi liže majco, da imam vedno celo ramo mokro, ko jo dam vstran user posted image
Tortice....to si jaz tudi privoščim, čeprav si ne bi smela. Imamo pecivni teden, ker je mož imel rojstni dan, pa sem pekla, pa potem sem mu včeraj pekla, ker je danes slavil v službi, pa jutri imamo polno hišo, ker pridejo njegovi starši, pa brat z družino, pa prijatelj z družino...... nikakor ne bom uspela shujšati do naslednje sobote user posted image .
@lina, jaz tudi ločujem prihodke na trgu, smo tudi JZ.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.2.2007 23:06:36   
muki1
Tasha, kaj ti je deklica, da si tak žalostna.....?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.2.2007 23:07:50   
@lina

...lani smo bili v Pakoštanih v tisti adria hiški...definitivno bomo letos ponovili, mogoče kak drug kamp, hiške so ful fajn - udobnost apartmaja in čarobnost kampov...

Mi smo bili tudi v Pakoštanih pred dvema letoma, Kozarica, ne? Smo bili z šotorom. Te hiške si je mož nagledal, pa se mi zdijo malo predrage za eno družino, apartmaje dobiš dosti cenejše....ampak život v kampu je pa res nekaj čisto posebnega...... JOJ, JAZ BI ŽE NA MORJEEE

Aha, Kozarica... Zato pa gremo v hiške junija, ko je še cena za predsezono... v sezoni so mač tu mač predrage!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.2.2007 23:10:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Čer,

Tasha - še si tu, daj potoži se nam, lažje ti bo...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.2.2007 23:19:15   
Lu
@LINA SI ŠE GOR?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?