|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.2.2007 15:11:56   
muki1
Pikabu, držite se, danes je res grozen dan pred vami.... mislim na vas vsak dan.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
2.2.2007 15:38:26   
muki1
Samo meni, ali tudi vam nekaj šteka RR ?

Ja, potem pa se za naslednjo soboto menimo? Mi moramo tam nekje okrog 16.00 biti na rojstnem dnevu, tak da okrog 12.00 moramo iz KG. Mamo kar fajn kos poti do MS. Tam okrog 4 ure s postankom. Bi rekla, da je 12.00 skoraj zadnja ura, da se zmenimo, če lahko malo zakompliciram user posted image , lahko pa kaj prej, ob 11.00? Maxica, bi šlo?

Beki, vsak dan žličko več, bi jaz dajala. Prvi dan eno, drugi dan dve.... Narediš pa po navodilih. Po moje je najboljši čas nekje opoldne, za prvič, drugače sem jaz dajala rižolino zvečer, ampak glede na to, da je prva gosta hrana v življenju in obstaja mala mala možnost, da bo kaj v trebušču narobe, je boljše, da prvič ne daješ zvečer. Ampak ta rižolino je res totalno lahko prebavljiv in ne bi smelo biti težav.
Baška voda user posted image  user posted image  user posted image . Mi smo bili nekaj let nazaj v Makarski in je res prelepo. Pa lani smo meli Tučepe rezervirane, samo smo potem šli bliže, ker sem jaz zakomplicirala zadevo. Z malimi otroki je najlažje potovati ponoči, da večino vožnje prespijo.

@lina, kaj punčka noče pisati user posted image ?
Lu, dobro, da je mimo, mar ne? Zdaj pa spet navali narode na zaključne račune user posted image . Jaz sem danes šla naredit plačo, prvič celo v eurih....kak malo dobijo user posted image .
Mis, škoda, da se bomo križali, prav fajn bi te bilo spoznati, pa Tino seveda. Ampak ste pa res carji, nonstop na terenu, ničesar se ne ustrašite. Bravo vi user posted image . Jaz take avanture zgolj od daleč občudujem. Sva se menila z možem, da bi se letos šli avanturiste, pa bi z trajektom šli v Grčijo in tam kampirat, pa ko sva prišla z načrti do polovice, je začelo od naju smrdeti po kakcu user posted image . Mislim, da bomo letos spet k sosedom, ki nas ne marajo šli na dopust.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.2.2007 15:39:00 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
2.2.2007 16:30:34   
mis
Spet eno vprašanje: Kolk se vaši malčki caj cartajo na prsih? Prejle je bila Tina malo tečkasta, jaz utrujena. Nič sem rekla, greva v posteljo, dam zizo in naj se carta. Prej je jokala, potem pa se mi je smejčkala, pa dobre volje je bla... Nekajkrat potegnila, pa me pogleda, pa spet, pa stran, pa spet... Skratka videlo se je, da se carta. Je malo prej dobila za jest, pa je še polila, tako da res ni bila lačna. Pol je začela po 10 minutah spet mal cmevkat, sem ji dala dudo in je isto delala kot z bradavico. Potegne, spusti, potegne, spusti. In takrat ko spusti začne jokat. Pa jovo na novo. Potem se mi je že bolj jokala, ker je bla razdražena, oblečem jopico, kapo, dudo, zabarikadiram s pleničko, dam v košaro, na balkon in spiuser posted image . Ne vem. Kako je s tem? Tečka je ratzala, pol pa tolk dobre volje, ker se je cartala. Pa spet tečka, pa ven pa spi. A jo bom potem težko odstavla od dojenja, če se bo zdej tko cartala? Ker mogoče te dni, ko je bila bolj zoprna, če bi ji dala zizo, bi blo pa verjetno ok. Samo pomoje lačna ni glede na to, da mi je prej polivala. Ne vem. Pa kakšen nasvet za dudo? Ker tud na joški je tako. Potegne, ven, potegne, venuser posted image . Spet nimam pojma in sem zmedena.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
2.2.2007 18:14:43   
mis
kje ste vseuser posted image

še nekaj. a si bodo vaši tud roke pojedli? naša se mi zdi da ko je budna samo roke je. zdej je prav palec odkrila.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
2.2.2007 18:34:45   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Meni ne šteka.

Ja, potem pa se za naslednjo soboto menimo? Mi moramo tam nekje okrog 16.00 biti na rojstnem dnevu, tak da okrog 12.00 moramo iz KG. Mamo kar fajn kos poti do MS. Tam okrog 4 ure s postankom. Bi rekla, da je 12.00 skoraj zadnja ura, da se zmenimo, če lahko malo zakompliciram user posted image , lahko pa kaj prej, ob 11.00? Maxica, bi šlo?
Mi bi torej morali od doma okrog devetih. To bi menda šlo. Ampak samo v primeru, da bo lepo vreme, ker če bo kakšen dež, po moje bom pa res težko moža prepričala, da se bo zaradi mene potikal po Kr.Gori po dežju.user posted image

Jaz take avanture zgolj od daleč občudujem. Sva se menila z možem, da bi se letos šli avanturiste, pa bi z trajektom šli v Grčijo in tam kampirat, pa ko sva prišla z načrti do polovice, je začelo od naju smrdeti po kakcu user posted image . Mislim, da bomo letos spet k sosedom, ki nas ne marajo šli na dopust.
Da se ne bomo ravno srečali, ko bomo mi na poti na Korziko.user posted image user posted image  Kao...user posted image

Mis, Lan se niti ne certa rad na prsih. Sicer je sposoben v dremežu na joški viseti tudi kakšno uro, če se meni lih da, ampak drugače mu je pa važno, da je na rokah. Na prsih pa niti ne.
Rokice - zna biti, da bomo en dan pogledali, pa jih ne bo več imel.user posted image  Cele pesti tišči v roke, bognedaj, da mu pa svojo pokažeš - brž roma v njegova usta.
Naš Lan se je pa začel tako oglašat, da moram kdaj prav pogledat, a Max govori ali Lan.user posted image  Resno. Poje, se oglaša, krega, odgovarja, se res ne spomnim, da bi se Max pri tej starosti tako. A so tudi pri vas taki govorci?
Sem zadnjič pozabila še to napisati - da ne bo katera zamerila moji "psihološki" oceni. Hotela sem le napisati, kako ene čisto drugače vidiš prek foruma, v resnici pa spet drugače, in obratno - kako ste ene čisto iste, tako na forumu kot v resnici. Vse pa krasne, seveda.user posted image  
Muki, ti pa nehaj s kakšno debelostjo. Sem že zadnjič napisala, da ne bom več brala kakšnih pripomb o kilaži, ker pol pa v resnici same suhice srečaš. Še en teden imaš časa, sicer.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
2.2.2007 19:10:38   
štorkljica
Današnji dan super preživeli, crknjena sem kot crknjen pes. Zdaj gremo Ajdo kopat, potem hranit, potem pa....bomo videli kaj bo, upam, da zaspiuser posted image  Ta user posted image  luna, malo me je strah kaj me čaka. Sicer je že ful zaspana, samo... bogsigavedi...
Držte pestiuser posted image
Ati je spet nočenuser posted image  ah mogoče pa zjutraj spet kifeljčke dobimuser posted image user posted image
Mogoče se še kasneje kaj oglasim. Kaj je danes kaj pametnega po TV razen EME?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
2.2.2007 19:12:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Spet eno vprašanje: Kolk se vaši malčki caj cartajo na prsih? Prejle je bila Tina malo tečkasta, jaz utrujena. Nič sem rekla, greva v posteljo, dam zizo in naj se carta. Prej je jokala, potem pa se mi je smejčkala, pa dobre volje je bla... Nekajkrat potegnila, pa me pogleda, pa spet, pa stran, pa spet... Skratka videlo se je, da se carta. Je malo prej dobila za jest, pa je še polila, tako da res ni bila lačna. Pol je začela po 10 minutah spet mal cmevkat, sem ji dala dudo in je isto delala kot z bradavico. Potegne, spusti, potegne, spusti. In takrat ko spusti začne jokat. Pa jovo na novo. Potem se mi je že bolj jokala, ker je bla razdražena, oblečem jopico, kapo, dudo, zabarikadiram s pleničko, dam v košaro, na balkon in spiuser posted image . Ne vem. Kako je s tem? Tečka je ratzala, pol pa tolk dobre volje, ker se je cartala. Pa spet tečka, pa ven pa spi. A jo bom potem težko odstavla od dojenja, če se bo zdej tko cartala? Ker mogoče te dni, ko je bila bolj zoprna, če bi ji dala zizo, bi blo pa verjetno ok. Samo pomoje lačna ni glede na to, da mi je prej polivala. Ne vem. Pa kakšen nasvet za dudo? Ker tud na joški je tako. Potegne, ven, potegne, venuser posted image . Spet nimam pojma in sem zmedena.

mis - moj Jaša se tudi tako carta...ampak jaz ga ponavadi vzamem , ko videm da je sitenm utrujen, takrat se potem na prsih umiri in zaspi. Vmes ga pa poskušam animirati, se igrati z njim, sprehajati....vlasih dela tako kot tvoja, vzame bradavico v usta, 2x potegne, potem se mi pa smeji in pogovarja....pa si mislim: naj uživa.....kar se tiče odstavljanja: meni se je Tara (starejša) sama odstavila pri starosti 8 mesecev. Enostavno se ni hotela več dojit. Mlajšo sem morala pa na silo odstavljati, ker še pri letu dni ni marala drugega kot dojenje-izgledala je pa kot 'dahavski atlet'user posted image . pa sem z obema enako ravnalauser posted image ...tako da, pravila ni! Žaluser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
2.2.2007 19:13:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

kje ste vseuser posted image

še nekaj. a si bodo vaši tud roke pojedli? naša se mi zdi da ko je budna samo roke je. zdej je prav palec odkrila.

Moj Jaša uživa v vlečenju palčka in jedenju rokuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
2.2.2007 19:21:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

nič ne šteka.

Muki1-Gorenjke te pridemo gledat že okrog 10h....a potrebujemo transparente v stilu: Muki dajmo, Muki kje si!!!!!! Muki-mi te mamo radiuser posted image

Baška voda user posted image  user posted image  user posted image . Mi smo bili nekaj let nazaj v Makarski in je res prelepo. Pa lani smo meli Tučepe rezervirane, samo smo potem šli bliže, ker sem jaz zakomplicirala zadevo. Z malimi otroki je najlažje potovati ponoči, da večino vožnje prespijo.
Mi prisegamo na Bibinje...vas zraven Zadra. Apartmaji A kategorije-60 kvadratnih metrov, klima, urejeno do vseh detajlov, morje pod mojim balkonom.. Gužve ni, hotelov ni, ena gostilna v kateri strežejo travarico (to je zame na morju za dobro jutro zakon), ena pekarnica, ena trgovinica, mala sladolednica in to je to....Če pa hočem gužvo, se pa zapeljemo zvečer do Zadra (10 minut).Pa še ogromno poti je za sprehajanje. Bibinje ležijo v zalivu in vse okrog zaliva je široka, asfaltirana, asfaltna pešpot. Večina celo po senčki.

< Sporočilo je popravil altati -- 2.2.2007 19:23:00 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
2.2.2007 20:17:49   
piskot
Cer.

Ugotavljam, da je nas Martin ful zapeckar. Najboljs se pocuti doma. Danes sva bila pri babici, pa je bil ful nervozen tam. Zdej smo pa domov prisli je pa celo zaspal, kar je pri njem pravi cudez.

Vidim da nekatere imate pa prave male nomade. Cestitam.

Mal gledam Emo ... a se samo meni zdi a je tole res totalna zalost spet?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
2.2.2007 20:22:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Cer.

Ugotavljam, da je nas Martin ful zapeckar. Najboljs se pocuti doma. Danes sva bila pri babici, pa je bil ful nervozen tam. Zdej smo pa domov prisli je pa celo zaspal, kar je pri njem pravi cudez.

Tudi pri nas je otrok najbolj srečen doma....
Vidim da nekatere imate pa prave male nomade. Cestitam.

Mal gledam Emo ... a se samo meni zdi a je tole res totalna zalost spet?

Točna ugotovitev....se strinjam...popolnoma!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
2.2.2007 20:32:35   
štorkljica
Vidim, da vas je kar nekaj gor.
Ajdo dala spat, brez nošenja, ampak zdaj se pa začne "bitka s časom in prebujanjem". Me prav zanima kolikokrat se bo do 22h prebudila in jo bom mogla hodit jovo na novo uspavat.
Jaz mam tudi TV na Emo našaltano sam zdaj ko napišem ta post prešaltam!
No danes si na razprodajah nisem nič kupila, sem hotela v NAF NAFu si eno super sivo jopico kupiti, pa je seveda angora in še neka volna, jaz pa seveda alergikuser posted image user posted image  No potem pa mi prodajalka razloži, da je letos naf naf mel skoraj vse artikle iz volne...meni so pa njihove stvari ful všeč pa še kvalitetne so, ampak ponavadi predrage.
Sem pa Ajdi kupila v eni trgovini poletno majčko, kjer so pa v bistvu meli vse prihajajoče poletne stvari 20% znižaneuser posted image  svašta. Mi je prav žal, da ji nisem več kupila.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
2.2.2007 20:33:18   
štorkljica
Ej Altati a ti Jašo zvečer tudi daješ na trebuščeka spat ali samo opoldne?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
2.2.2007 20:34:54   
piskot
Altati, a sem nekje zasledila, da si ti uspes med sprehodom se tortico privoscit? Zakon, jaz se ustavim samo za kruh kupit v kiosku, pa je ze alarm. Najbolj zanimivo je, da ce ga moz pelje  ven, pa sedi na klopci in tamal mirno spi v vozu.

Sicer sem pa danes uspesno prestala sprehod brez defektov, ker imamo novo gumo. Noro.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
2.2.2007 20:35:55   
štorkljica
Bibinje sliši se zanimivo...
Midva sva se že tudi nekaj pogovarjala o poletnem dopustu, še ne veva kam bi šli, sva pa mislila nek otok. Sem namreč nora na otokeuser posted image  Pa še kakšne nudistične plaže v bližini se nebi branila. Pa tudi bolj mir mi je všeč, da se naužiješ dopusta in počitka, pa sonca in morja, pa poslušaš šum morja in gledaš odsev lune v morju...ah

Neposredna povezava do sporočila: 4265
2.2.2007 20:37:08   
štorkljica
Piskot jaz sem tudi opazila, da če je moj z malo na sprehodu ali pa da me kje čakata in on sedi mala spi, če pa sem jaz...to pa je že druga zgodbauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4266
2.2.2007 20:38:22   
štorkljica
Nič, pa LAHKO NOČ vsem skupaj!
Zjutraj se beremouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4267
2.2.2007 20:49:46   
@lina
no, sedaj že lažje pišem, punčka je šla pa-pa, ostal je samo obliž čez šive...

Imam pa druge težave - prebavne.user posted image  Prejle sem pojedla naribano porjavelo jabolko, pa se je malo ustavilo, sedaj sem si pripravila sinov komarčkov čajček, če mi bo kaj pomiril razburkano morje tam notri...
Eh, sej se sam pritožujem user posted image

No, teh zadnjih, koliko že - 5 strani mislim da ni bilo ne vem koliko takih vprašanj, ki so terjala kakšen odgovor... Se mi zdi da se več ali manj pogovarjate o gorenjskem srečanju, ve, kilometrske gofle user posted image user posted image

No, z mis sva prejle na sprehodu podebatirale...

Pogovarjate se o dopustu - mi hodimo z enimi prijatelji skupaj, imata tudi dva otroka... lani smo odkrili čudovit apartma v Novalji (preko neta), tako da smo že lani kar tam ponovno rezervirali za letos..user posted image  V Stari Novalji je čudovita plaža mivka - raj za otroke, so čist zatopljeni v igro, potičke in kanglice in lopatke... Od apartmaja do centra Novalje je pa glih za en pravšnji sprehod... Ja, mi še kar hodimo k sosedom na morje... Ko bodo otroci malo večji, si bomo privoščili pa tudi kako bolj oddaljeno destinacijo...

Neposredna povezava do sporočila: 4268
2.2.2007 20:52:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ej Altati a ti Jašo zvečer tudi daješ na trebuščeka spat ali samo opoldne?

Vedno! Jaša spi vedno na trebuščku, razen v vozičku. Tam pa na hrbtu.

Neposredna povezava do sporočila: 4269
2.2.2007 20:54:00   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Vas tokrat še prosim, če lahko jutri mislite na nas. Imamo pogreb in me je pošteno strah vsega.

danes sem mislila na vas in vaše slovo...upam, da so vam tudi naše misli na vas pomagale in vam dale moči...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
2.2.2007 20:55:13   
moci
no zdej je pa pestro tuki goruser posted image user posted image

zoja končno spi in upam da me vsaj do 1h pusti pri miruuser posted image
mi smo se šli pa dons za krst menit. a ve ste oz. jih boste vse krstile? ker jaz sem bla proti, zdej sem pa zgubila bitkouser posted image . se vdajam v usodo. .. samo  mi je pa ful smotano urejat te stvari, ker ne hodim v cerkev in se mi di ful hinavsko tam sedetuser posted image mah, ne vem kaj je prav.

maxica, meni je blo pa ful všeč da si nas mal ocenilauser posted image je zanimivo slišat menje drugih.

mah, grem spat, me buta v glavo, za znoret. jutri me čaka pa seminar :( prav mi je, kaj pa odlašam do zadnjega.

Neposredna povezava do sporočila: 4271
2.2.2007 20:56:40   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Eno vprašanje, a mislite, da bo kaj prezgodaj, da grem z Gajo na kopanje, ko bo stara skoraj 4,5 meseca? A ji zna bit kaj premrzla voda? In kolk časa naj bi bla taka mala miška v vodi?

mislim, da 4,5 meseca ni prezgodaj... sam predolgo ne bit v vodi... pa itak ti otrok sam pokaže, al mu paše al ne...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
2.2.2007 20:57:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Altati, a sem nekje zasledila, da si ti uspes med sprehodom se tortico privoscit? Zakon, jaz se ustavim samo za kruh kupit v kiosku, pa je ze alarm. Najbolj zanimivo je, da ce ga moz pelje  ven, pa sedi na klopci in tamal mirno spi v vozu.

Pravilno si zasledila....res se moraš enkrat pridružiti, da te odpeljemo na konec Kranja na kavo, pa krof ali pa tortico...boš videla da gre....Martin bo spal, ti obljubimuser posted image .To je pri nas vsakodnevna praksa, pa zraven 3-urni babji čvek....saj eno že poznaš, mendauser posted image ...midve se še ne...

Sicer sem pa danes uspesno prestala sprehod brez defektov, ker imamo novo gumo. Noro.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
2.2.2007 21:00:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Pogovarjate se o dopustu - mi hodimo z enimi prijatelji skupaj, imata tudi dva otroka... lani smo odkrili čudovit apartma v Novalji (preko neta), tako da smo že lani kar tam ponovno rezervirali za letos..user posted image  V Stari Novalji je čudovita plaža mivka - raj za otroke, so čist zatopljeni v igro, potičke in kanglice in lopatke... Od apartmaja do centra Novalje je pa glih za en pravšnji sprehod... Ja, mi še kar hodimo k sosedom na morje... Ko bodo otroci malo večji, si bomo privoščili pa tudi kako bolj oddaljeno destinacijo...

Tukaj smo tudi že bili...super je...bili smo konec junija, takrat je bilo res enkratno...imam pa eno vprašanje...kako je na tej plaži v glavni sezoni...a ni prehude gneče? sicer mi vedno hodimo konec junija in konec avgusta.

Pa mi tudi vse destinacije najdemo preko net-a.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
2.2.2007 21:01:12   
moci
altati, kam hodiš na tortice?
mi smo danes družinsko cmokali v cukrarni. spet. njami. samo me je blo pa malo strah da mi sneg iz strehe ne pade v  voziček user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?