Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Samo meni, ali tudi vam nekaj šteka RR ? Meni ne šteka. Ja, potem pa se za naslednjo soboto menimo? Mi moramo tam nekje okrog 16.00 biti na rojstnem dnevu, tak da okrog 12.00 moramo iz KG. Mamo kar fajn kos poti do MS. Tam okrog 4 ure s postankom. Bi rekla, da je 12.00 skoraj zadnja ura, da se zmenimo, če lahko malo zakompliciram , lahko pa kaj prej, ob 11.00? Maxica, bi šlo? Mi bi torej morali od doma okrog devetih. To bi menda šlo. Ampak samo v primeru, da bo lepo vreme, ker če bo kakšen dež, po moje bom pa res težko moža prepričala, da se bo zaradi mene potikal po Kr.Gori po dežju. Jaz take avanture zgolj od daleč občudujem. Sva se menila z možem, da bi se letos šli avanturiste, pa bi z trajektom šli v Grčijo in tam kampirat, pa ko sva prišla z načrti do polovice, je začelo od naju smrdeti po kakcu . Mislim, da bomo letos spet k sosedom, ki nas ne marajo šli na dopust. Da se ne bomo ravno srečali, ko bomo mi na poti na Korziko. Kao... Mis, Lan se niti ne certa rad na prsih. Sicer je sposoben v dremežu na joški viseti tudi kakšno uro, če se meni lih da, ampak drugače mu je pa važno, da je na rokah. Na prsih pa niti ne. Rokice - zna biti, da bomo en dan pogledali, pa jih ne bo več imel. Cele pesti tišči v roke, bognedaj, da mu pa svojo pokažeš - brž roma v njegova usta. Naš Lan se je pa začel tako oglašat, da moram kdaj prav pogledat, a Max govori ali Lan. Resno. Poje, se oglaša, krega, odgovarja, se res ne spomnim, da bi se Max pri tej starosti tako. A so tudi pri vas taki govorci? Sem zadnjič pozabila še to napisati - da ne bo katera zamerila moji "psihološki" oceni. Hotela sem le napisati, kako ene čisto drugače vidiš prek foruma, v resnici pa spet drugače, in obratno - kako ste ene čisto iste, tako na forumu kot v resnici. Vse pa krasne, seveda. Muki, ti pa nehaj s kakšno debelostjo. Sem že zadnjič napisala, da ne bom več brala kakšnih pripomb o kilaži, ker pol pa v resnici same suhice srečaš. Še en teden imaš časa, sicer.