altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaya altati, daj ti meni v datumi, ker sem se zdaj čist zgubila, ker je to naslednji petek in sobota . Sej veš, mal sem blond v možganske celice . Sej tko sem mislila, da bi se dobili v soboto 10.02. dopoldne v Kr Gori, ker popoldne NAŠA Muki odpotuje nazaj. Jst bom mojga že nahecala da frej vzame, ker je ravn govoril danes da bi punci peljal smučat, sem kuj rekla da gremo v Kr Goro ker mam jst družbo, k bodo oni smučali . Čeprav za Rebeko vem, da se bo sankala, pa če se ati na glavo s tistimi smučami postavi . naslednja sobota, dopoldne, kranjska gora, pa muki, pa Gaya, pa vsi moji otroci in Gaja in najina dedca....hm, to bo veselo se pa še slišiva...ampak jaz sem vsekakor za, možu pa tako ne bom dala možnosti izbire Kilometerske goflje ta je močna če smo pa res, se ti ne zdi ? Ej maxica po čem pa sklepaš da znam osvajat moške . Pa hvala na komplimentu, sem kuj 10 cm od tal. Pa le glej da moža prepričaš za Kr Goro, pa reč da se moraš zravn štulit, ker mi tko hočmo . madonca Maxica, a potem ti misliš, da jaz Gaye ne smem predstaviti možu? lahko ostanem mati samohranilka s tremi nepresbrbljenimi otroki Gaya, kaj ko bi midve prej kakšno pogodbo podpisali, kako se boš obnašala in to .... Zdaj grem pa k mojima sončkma smrčat naprej. Aja pa mele sva ugasnjene vse luiči, ker sva spali , pa sami sva bli doma. mi smo tudi imeli ugasnjene lučke, pa je bila Tia popolnoma preplašena... Nočko Dobro jutro se reče!
|