|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.2.2007 7:39:18   
altati
167 168 [169
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

( dobro, razen takih, kot so pikabu, altati, maxica, pa muki- ne vem , mogoče zato ker imajo že več otrok, pa si jih bolj zapomniš)

Ali pa zato, ker imajo kilometerske gofle user posted image

muki1-to bo touser posted image ...punca, se sam zamerit ni hotela...ampka, saj same vemo, a neuser posted image ....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
2.2.2007 7:39:59   
Arabela
Moja je že spet budna user posted image ... Pa celo noč nisva spali... dojiva se na 1urouser posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.2.2007 7:44:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

altati, daj ti meni v datumi, ker sem se zdaj čist zgubila, ker je to naslednji petek in sobota user posted image . Sej veš, mal sem blond v možganske celiceuser posted image . Sej tko sem mislila, da bi se dobili v soboto 10.02. dopoldne v Kr Gori, ker popoldne NAŠA Muki odpotuje nazaj. Jst bom mojga že nahecala da frej vzame, ker je ravn govoril danes da bi punci peljal smučat, sem kuj rekla da gremo v Kr Goro ker mam jst družbo, k bodo oni smučali user posted image . Čeprav za Rebeko vem, da se bo sankala, pa če se ati na glavo s tistimi smučami postavi user posted image .

naslednja sobota, dopoldne, kranjska gora, pa muki, pa Gaya, pa vsi moji otroci in Gaja in najina dedca....hm, to bo veselouser posted image user posted image user posted image  se pa še slišiva...ampak jaz sem vsekakor za, možu pa tako ne bom dala možnosti izbireuser posted image

Kilometerske goflje user posted image  ta je močna

če smo pa res, se ti ne zdiuser posted image ?

Ej maxica po čem pa sklepaš da znam osvajat moške user posted image . Pa hvala na komplimentu, sem kuj 10 cm od tal. user posted image  Pa le glej da moža prepričaš za Kr Goro, pa reč da se moraš zravn štulit, ker mi tko hočmo user posted image .

madonca Maxica, a potem ti misliš, da jaz Gaye ne smem predstaviti možu? lahko ostanem mati samohranilka s tremi nepresbrbljenimi otrokiuser posted image user posted image user posted image  Gaya, kaj ko bi midve prej kakšno pogodbo podpisali, kako se boš obnašala in touser posted image user posted image user posted image ....

Zdaj grem pa k mojima sončkma smrčat naprej. Aja pa mele sva ugasnjene vse luiči, ker sva spali user posted image , pa sami sva bli doma.

mi smo tudi imeli ugasnjene lučke, pa je bila Tia popolnoma preplašena...
Nočko

Dobro jutro se reče!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.2.2007 7:46:24   
altati
167 168 [169
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Glede srečanja: Maxica, močno, močno upam, da prideš. Predlagam, da se ravnamo po njej, kdaj lahko pride. Pri nas ni še nič dorečenega, da se gremo v petek kopat, se bomo prilagajali glede na to, kdaj se bomo me zmenile. Za soboto dopoldne mi je pa tudi všeč, sem že možu omenila, da bi se šli sankat, tako da bi pomojem tudi to šlo.

ja, ja, sobota dopoldne je the best! bo družinski meeting v kr.goriuser posted image

Muki, glede postave ti bom pa jaz konkurenco delala, tako da se ne sekiraj, ne boš sama ob teh misicah.

nemoj ti mene zezatiuser posted image user posted image user posted image , da ne bom umrla od smeha!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.2.2007 7:48:28   
altati
Dobro jutro Amazona, dobro jutro Arabela!

Lepo vaji je brati...sta kot urca točni...zgodaj zjutraj!
Pa dober tek Amazona, jaz bi tud kifeljčke jedlauser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.2.2007 8:02:09   
Arabela
Meni se bo vtrgalo user posted image ... Midve se vsako noč bolj pogosto dojivauser posted image ,...
Danes sploh ne vem al sem spala skupaj 2uri? Po spanju 10ur na noč tega res nisem več vajena... Res ne vem kaj je malecki?!
A je možno da imam premalo mleka?! Ali pa mala prehitro zaspi?! Je možno da je sedaj pospešek v rasti in več potrebuje? Ali ji naj začnem dodajat zvečer rižolino ali umetno mleko?! Pa počasi GH, čeprav sem hotela počakati do vsaj 5.5mesecev..
Ker mala pa se vidno redi.. ko mali pujsek za zakol... Nogice debele, da komaj zaprem body, podbradek in lička polna ko lunica, rokice zalite....

Mala je debeluščkauser posted image , mama pa ko zombi .user posted image . mala me je pri živem telesu..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.2.2007 8:05:53   
gaya

Samo za pol urce zginem, pa altati naklofa celo stran user posted image .

Ej nč bat, da bi se jst še za kakega dedca odločila imam včasih svojega vrh glave user posted image . Itak pa sem jst še tko sveže zaljubljena in poročena, da vidim samo svojega moža in nobenega več user posted image .

No pol smo pa načeloma domenjeni, zdaj moram jst samo še mojemu težit, da se drug teden ne bi slučajn sparvil delat v soboto, ker mu bom glavo odšraufala user posted image .

Tko, Gajo sem poskusila prepričat, da bi še mal spala, pa se je odločila, da bo zdaj še mal pokonc, mamam pa na RR, kam pa.user posted image  

Aja zdaj grem pa dat še eno slikco v album, da boste vidle kako moja Gaja menja fantkeuser posted image , pa nobenga nič kaj dost ne šlivi user posted image . Geslo je pa isto kot je bilo.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.2.2007 8:07:28   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Meni se bo vtrgalo user posted image ... Midve se vsako noč bolj pogosto dojivauser posted image ,...
Danes sploh ne vem al sem spala skupaj 2uri? Po spanju 10ur na noč tega res nisem več vajena... Res ne vem kaj je malecki?!
A je možno da imam premalo mleka?! Ali pa mala prehitro zaspi?! Je možno da je sedaj pospešek v rasti in več potrebuje? Ali ji naj začnem dodajat zvečer rižolino ali umetno mleko?! Pa počasi GH, čeprav sem hotela počakati do vsaj 5.5mesecev..
Ker mala pa se vidno redi.. ko mali pujsek za zakol... Nogice debele, da komaj zaprem body, podbradek in lička polna ko lunica, rokice zalite....

Mala je debeluščkauser posted image , mama pa ko zombi .user posted image . mala me je pri živem telesu..

Arabela, tudi naš Jaša je dodal eno dojenjeuser posted image .....hvala bogu samo eno...je pa res, da imajo najbrž zopet pospešek rasti....pa mogoče jim tudi malo manjka...jaz bom kar še vztrajala pri dojenju....mogoče, če ti je prehudo, pa poskusi zvečer kaj dodati...saj boš takoj videla, če bo kaj bolje spala....če je to razlog za bujenje....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.2.2007 8:51:42   
altati
gaya - kaj naj rečem...ogledala sem si fotke....ko je tvojo Gajo Jaša otipaval se je bolj prijazno držala...kaj jo posiljuješ z drugimi tipi, ki ji očitno niti približno niso všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
2.2.2007 8:53:38   
altati
Pikabu - zate pa danes user posted image ...mislimo nate!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
2.2.2007 9:00:10   
Arabela
Sem skočila še malo na druge forume, ker mala sedaj pridno spančka user posted image ...
In skoraj na vseh forumih se razvijejo debate in kregarija... se kregajo zagovrniki ene strani z zagovorniki druge..

Pa naj vsak živi po svoje in vzgaja po svoje, druge pa pusti da se vzgajajo tako kot želijo..  Groza koliko je jeze in kreganja na tem RR-ju.. user posted image

No pri nas pa ne...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
2.2.2007 9:06:58   
Anonimen
ja to je pa nestrpnost....jz sploh več ne grem na take poste....

aja gooooog morning!!!babeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
2.2.2007 9:08:03   
gaya

altati -Ja sej jst sem tud to prvo pomislila ko sem dala Gajo zravn ležat, pa se je začela gredo držat user posted image , ni kaj, punca točno ve kaj hočeuser posted image .

Zdaj končno spi, jst pa hitim pospravljat, da se bo jutri svetilo, dobimo namreč magnatorske obiske user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
2.2.2007 9:24:28   
moci
dobro jutro,

pa sem jo uspavala. drage moje, mi danes ponoči nismo spali. tamala se je drla ko nora in to na 2 uri. potem sem jo dala k nama v posteljo, upajoč, da bo pridna kot ve pišete. a veste kaj je naredila? no, jaz imam na sredini čela nekaj podobnega kot harry potter, samo da je avtor miiiceno dete.user posted image maha okrog sebe in popraska vse kar doseže. pa sploh nima dolgih nohtovuser posted image upam, da je blo tole danes od lune in da bo jutri bolje.

amazona,  si me zdražila s tvojim zajtrkom. jaz imam pa 3 dni star kruhuser posted image pa ne zapravi vsega na razprodajah.

jaz je tud ne morem več na trebuh spat dat, ker se dviguje. ker ni navajena.

vidim, da nas ima več težave z nočnimi hranjenji. torej upam, da je to minljive narave. dejmo si rečt, da je luna kriva.

arabela, je pa res lepo tu pri nas, ane?

gaya, pridna, če ti bo dolgčas lahko še pri meni pospraviš user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
2.2.2007 9:41:15   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya, pridna, če ti bo dolgčas lahko še pri meni pospraviš user posted image user posted image

nč bat, me je pridnost že minila user posted image , presežka pridnosti pa ni od nikoder user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
2.2.2007 9:42:31   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

167 168 [169
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

( dobro, razen takih, kot so pikabu, altati, maxica, pa muki- ne vem , mogoče zato ker imajo že več otrok, pa si jih bolj zapomniš)

Ali pa zato, ker imajo kilometerske gofle user posted image

muki1-to bo touser posted image ...punca, se sam zamerit ni hotela...ampka, saj same vemo, a neuser posted image ....

HAuser posted image , HA,user posted image HAuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
2.2.2007 9:58:14   
@lina
se le toliko oglasim, da me ne pozabte... vas berem, sem invalid v desno roko pa z levo tipkat predolg traja...

lep dan vam želim...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
2.2.2007 10:09:08   
Maxica
Dobro in sončno jutro.user posted image user posted image user posted image
Pikabu, veš, da mislimo nate. (un smajli, ki objema, sam ne dela trenutno)
Več pa kasneje, moram še kavico spiti, pa pozajtrkovati, pol se pa odpravimo na sončka, juhuhuhu.user posted image
A pol za naslednjo soboto dopoldne se menimo v Kr.Gori? Tolk da vem, za kdaj moža pripravljat. Pa upam, da ne prezgodaj, če ne, bomo mi kot kakšni zombiji prišli gor. Rabimo ene dve urci do gor, tako da lih ob kakšnih sedmih ne bi mi vstajali.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
2.2.2007 10:24:06   
tasha23
jutro... samo na hitro: mi smo boljši le še vedno malo bolj tečni user posted image user posted image  kot ponavadi... se še javim...user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
2.2.2007 11:02:35   
mis
Tako. Tina spi. Pospravila kopalnico (cunje, ker se je mala tako fino posračkala, da sem morala celo preoblečt), obesila cunje, zložila eno žehto kuhanega perila... skratka noro pridnauser posted image . No ja, zdaj pa že RR.user posted image

Danes je Tina kar ok spala. Od 21h do 2:30, pol do 5h, 6:30... vstali sva pa ob 8:30. Posledica: mami naspana.user posted image  Še karuser posted image . Ne, sej sem zadovoljna.

Punce, jaz grem pa ta vikend v Kr. goro. Škoda da vas bom falila. V glavnem v soboto gremo v Kr. goro, ker majo naši tam apartma. Potem greva z možem ponoči se sankat, ker je polna luna in je ful svetlo. To sva do sedaj prejšnja leta že nekajkrat prakticirala in je ful fino. Na smučišču. Mami bo pa malo čuvala. No, pol gremo pa v nedeljo zjutraj proti Munchnu. Gremo na športni sejem ISPO. Vmes bomo pogledali še dva gradova na Bavarskem, vračamo se v torek. Upam da bo mala ok. Danes je že bolje kot prejšnje dneve. Mogoče je res imela samo tako obdobje, da je bila malo bolj jokava in tečka. Sej imava še vedno problem z uspavanjem čez dan, ampak dokler lahko prakticiram to, da jo dam na balkon oblečeno za ven in zaspi se mi ne zdi tako slabo. Ker tako pa res takoj zaspi.

Naša tudi ne zna na trebuhu spat. Ponoči sem tudi probala, da bi tako kupčka podrla, pa je začela ful protestiratuser posted image . Sem hitr jo dvignila, dokler se ni čist razbudila.

Pikabu, mislimo na vas.

Papa. Gremo na sončka!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
2.2.2007 11:48:20   
moci
mis, vi ste čist divjiuser posted image ja uživajte, no. nam se pa zdi da smo face, ker gremo kdaj pa kdaj na celodnevni izlet.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
2.2.2007 13:07:21   
beki24
Pikabu- mi tudi mislimo na vas!

Mis- vi pa ste srečkoti,da greste lahko povsod s tamalo! Tinkara bi glih živčni zlom doživela, če ne takoj pa mal kasnejuser posted image  Ona ima en svoj ritem......sej ste videle, da je bila v Koloseju pridna in spala.....ampak njo to vseeno ful utrudi( preveč novega naenkrat) in je potem doma štalauser posted image

Me prav zanima kaj bo poleti, ko gremo za 13 dni v Baško vodo (pri Makarski), najbolj me skrbi vožnjauser posted image

Jst sm ji pa danes malo banane dajala, pa je tako lepo požirala ( ne z žličke, jst ji dam z mojim prstom v ustauser posted image ), tako da midve naslednji teden- približno- začneva z rižolinotom. Zdej me pa zanima- a mora biti to redko, da teče? Pa kdaj- zjutraj, zvečer, opoldne naj ji to dam?? Pa koliko tega naj bi pojedla??

ful je lep sonček, nama je pa ati voziček odpeljal, ker je v prtljažniku- pa ni povedal, da bo avto vzel v službo.........sicer pa tamala ravno spi!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
2.2.2007 13:15:27   
Lu
Živjo po 2 dnehuser posted image

Pikabu mislimo na vas.

Punce resnično mi je hudo, da se nisem mogla udeležiti srečanja. Fotke sem pogledala. Prav luštne steuser posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image pa še bolj. Pa vse tako šlang. user posted image No ja naslednjega se 100% udeležim pa naj stane kar hoče. Oz. kakšnega  lahko že prej z posameznicamiuser posted image

Sama sem imela pa nujno delo zaradi službe. So me malo ponucali, ampak nič ne de. Vse je za nekaj dobro pravijo.

Glede spanja in dojenja ponoči je pa pri nas podobno. No danes smo še kar spali, medtem ko 2 noči pa bolj švoh. Sva skoz jedla. Mislim, da kar na 2 urci. In jaz ob 7 že auf, da se malo spedenala za v vrtec. Se pa lahko malo pohvalim, da je končno začela še doma na kahlico hodit user posted image user posted image user posted image Prej je samo drugje hodila. Doma ni hotla. No kaka pa še vedno v pleničke. Veste kako izgledam ko grem v shopping za plenice. user posted image Pridem ven z samimi paketi.

Tian je pa začel ponoči full jokati, ker ne dobi takoj za papat. Joj pa preden mu jaz cizo naštimam. Še dobro da oba lahko spita. Spimo vsi v eni sobi. V postelji pa ne. In ni panike. Sta oba pridna in spita v svoji postelji.

Zdaj pa šibam kosilo dokončat in ven na sončka po 2 dneh.user posted image user posted image

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
2.2.2007 13:57:43   
altati
Tukaj sem...tri ure bila na sončku z Jašem, pa na kavi in tiramisu-ju...Jaša vse prespal, mama se načvekala s še dvema mamama.....zdaj pa čistična akcija!
posteljnina, sesanje, brisanje, kopalnica, wc, prah, kuhanje...pa pranje in likanje, pa tamali dve spokat za na Roglo.....madonca, prav en malo me skrbi kako se bom 7 dni znajdla s samo enim otrokomuser posted image user posted image user posted image ....a bom znala???? Groza...pol preveč časa....joj, kakp bomo mi to izkoristili za kakšno slončkanjeuser posted image ....pa dolgčas mi bo za umret....saj tavelike sem navajena da se non stop nekam seli, ampak tamala je pa taka mamina mazauser posted image ......mah, grem delat, da bom danes končala....

Gaya-le glej da se vse sveti...obiski niso visoki, so pa zato širokiuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
2.2.2007 14:25:22   
Anonimen
en hitr pozdrav vsem ker resnično nimam časa bit na RR moram zdj hitr še mojmu kosilo skuhat....aja pa meni tudi..lepo se mjte vse skupj!!!
user posted image aki

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?