|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.2.2007 20:57:27   
moci
maxica, si me kar pogruntala. ko pridem v novo družbo sem vedno zadržana. ne vem zakaj user posted image
je zanimivo, ko si o ljudeh predstavo ustvariš, pol jih pa spoznaš, ane? user posted image

luči smo ugasnili. in prižgali svečke. zoja je bila navdušena, to bi lahko vsak dan počel.user posted image

frrrr, sem te dodala med stikeuser posted image firma lahko danes ponoči štartauser posted image user posted image  
jaz dam zoji žličko v roke, ko midva jeva. da še ona mal je. zrak. samo imam tuperwarovo , ki je mal širša, hippovo si pregloboko v grlo porine, pol se pa davi.

vava, priden ati, priden. včer ga je pa mal na rit vrglo k je tok dojenčkov videl, ane. user posted image se je ustrašu, da bo moral vse domov odpeljat. user posted image user posted image user posted image

eh, mene neki luna trka al kaj. bom šla kr ajat, da ne bom spet bedarij pisala.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
1.2.2007 21:00:41   
altati
oj, Gaya, jaz v petek punce dobim iz Rogle. V soboto odpotujeta z mojimi starši.Jih gre možek naslednji petek dopoldne iskat. Kvečjemu sobota pride v poštev. Naslednja. Za sankanje v Kr. gori in spoznavanje Muki.Kaj praviš? oz.kaj pravi še tvoj gospod?
Muki, do kdaj ti 'strašiš' po Gorenjski prihodnji teden?

< Sporočilo je popravil altati -- 1.2.2007 21:17:07 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
1.2.2007 21:58:42   
mis
Tako, zdaj mam mal več časa. Tina je ob 21h lepo zaspala, brez nošenja. Pri hranjenju se je ful umirila, sem jo dala v posteljico, dudo popravljala in je v 5 minutah zaspalauser posted image . upam, da bo daneš boljša noč. Saj slabša skoraj ne more bituser posted image . Dobr da mi je še vse smešno.user posted image

Punce, rada bi se vam zahvalila za včerajšnje čudovito dopoldne. Super ste, veliko mi pomeni, da sem vas spoznala in da smo še vedno virtualne prijateljice. Super je da si pomagamo, se nasmejemo in skratka zapolnimo čas, ko smo takole doma z našimi sončki. Slikce so super. Sem jih sedaj še možu pokazala in je navdušen, da smo se takole dobile na zmenku "na slepo". Res je super ko spoznaš ljudi, ki stojijo zadaj za temi imeni. Je pa res, da sedaj čisto drugače berem poste tistih, ki vas že poznam. Bolj osebno. Če razumete.

Skratka še enkrat hvala.user posted image user posted image user posted image

Nočko. Čas je za cartanjeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
1.2.2007 22:07:43   
Evik
hoj jaz bi tudi skočila k novim oktobrkam, kako pa pridem do njih?
drugače pa sem ravno danes razmišljala o skupnem spanju - ker je včeraj mali ves čas spal na moji roki.
mah, grem počasi  proti spanju, vas pozdravljam in želim lahko noč.

user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
1.2.2007 22:11:30   
muki1
Evik, hej.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
1.2.2007 22:17:51   
muki1
Evo me, še enkrat.
Totalno pozabila ugasniti luči user posted image  user posted image .
Maxica, Lan je naš, nič ga ne ponujaj okrog. Pa tako psihološko analizo si naredila, da me je kar strah, kako boš mene ocenila, ker jaz sem res debela in grda in čudna user posted image . Ma, ne resno sem malo čudna user posted image . Pa še čudno govorim user posted image .
V Kranjski Gori pa smo od 8-10. Se pravi, pridemo v četrtek, smo tam četrtek, cel petek in v soboto popoldne gremo domov, moramo še na en otroški rojstni dan, ki Neži veliko pomeni user posted image . Zorganizirajte se, kak vam paše, jaz bom tam in čisto brez obveznosti. Maxica, povej možu, naj ne serje zdaj, ker tak blizu srečanja še res nisva bili nikoli, pa Pikabu upam, da se bodo lahko poštimali, Gaya in Altati, vidve pa itak prideta, mar ne? Še katera?

Gaya, za polivanje sploh pojma nimam, kaj bi svetovala, za spanje me ne spraševat, zadnje čase nisem pravi naslov,..... toliko o izkušenosti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
1.2.2007 22:22:59   
beki24
evik- nove oktobrke najdeš tam kjer smo si prej me dopisovale- nosečnost-čvekanje v pričakovanju

Bom poslala slikice po e-mailu, samo, da si čas najdem!

Danes sem bila pri sosedi, ki je 24.1. rodila- njena pupa je pa skor že taka kot Tinkara- po velikosti ( sam še bolj dojenčkasta- če me razumete)user posted image

Tinkara za spanje rabi ogrooooomno prostora, pa igračko, da se k njej stiskauser posted image ! Spi v svoji posteljici, po hranjenju ponoči ( če je tam okoli 4ih, 5ih- prej ne)pa jo vzamem k sebi ( ker ne dojim, je to zame eno nadomestilo, da se lahko skupaj crkljava), čeprav se tako stiska k meni, da me zrine čisto na rob posteljeuser posted image . Načeloma je pa ati tisti, ki ne dovoli, da bi spala pri nama- je hud!!user posted image , ker se ne more k meni stisnit!!

Mis- meni je bilo že po prvem srečanju veliko lažje brati poste in si tudi zapomniti, kdo je kdo, kaj je približno napisal....veliko lažje si določene stvari zapomniš in jim slediš, če osebo tudi v živo poznaš ( dobro, razen takih, kot so pikabu, altati, maxica, pa muki- ne vem , mogoče zato ker imajo že več otrok, pa si jih bolj zapomniš)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
1.2.2007 22:57:24   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

( dobro, razen takih, kot so pikabu, altati, maxica, pa muki- ne vem , mogoče zato ker imajo že več otrok, pa si jih bolj zapomniš)

Ali pa zato, ker imajo kilometerske gofle user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
1.2.2007 23:00:51   
frrrr
js tut od prvega srečanja že bolj osebno berem te poste in si kaj zapomnem... na začetku mi je blo pa vse pomešano in sm vas brala, pa se mi niti sanjalo ni katera ima že otroke, katera čaka prvega...

tortice... ni nam ratalo jih slikat, ker so prehitr izginile user posted image naslednjič bomo fotografirale njihovo zalogo ob prihodu, ko še ne bo oropana... na krožnikih se to ne da fotografirat

vava, odbite fotke delaš...

Maxica... sej sm sam 6 let mlajša od unih, ki se imajo že za stare user posted image sej sm vam prejšnjič rekla, da so mamice najlepše na svetu... muki - tut zate velja user posted image
drgač pa Maxica hvala za komplimente... bi jih lahko kr vrnila... imaš lepe otroke, moža, pa še ti si tolk simpatična, nežna... taka sanjska družinica ste user posted image glede

moci - mi imamo danes dela prost dan, ker je vse oprano user posted image

prvo rundo hranjenja smo že imeli user posted image upam, da ne bo ponoči imel hrano na 2, 3 ure user posted image
drgač me pa full želodec peče... sm eno pomarančo pojedla, pa imam zgleda želodec mau razvajen in ne prenese tolk kislega user posted image

dost za danes... grem še zlikat, pol pa spat!
nočko!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
1.2.2007 23:02:55   
muki1
Če smo že pri tem, tebe Beki, sem si najbolj zapomnila po tem, da imaš najmanjši trebušček na tisti slikici, ko ste se nosečke srečale user posted image

Smo pa zdaj že veliko slikic vidle , pa jaz imam kar o vsaki neko podobo ustvarjeno, na podlagi tega, kar pišemo. Saj več ali manj vse zbrbljamo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
1.2.2007 23:07:34   
gaya

altati, daj ti meni v datumi, ker sem se zdaj čist zgubila, ker je to naslednji petek in sobota user posted image . Sej veš, mal sem blond v možganske celiceuser posted image . Sej tko sem mislila, da bi se dobili v soboto 10.02. dopoldne v Kr Gori, ker popoldne NAŠA Muki odpotuje nazaj. Jst bom mojga že nahecala da frej vzame, ker je ravn govoril danes da bi punci peljal smučat, sem kuj rekla da gremo v Kr Goro ker mam jst družbo, k bodo oni smučali user posted image . Čeprav za Rebeko vem, da se bo sankala, pa če se ati na glavo s tistimi smučami postavi user posted image .

Kilometerske goflje user posted image  ta je močna

Ej maxica po čem pa sklepaš da znam osvajat moške user posted image . Pa hvala na komplimentu, sem kuj 10 cm od tal. user posted image  Pa le glej da moža prepričaš za Kr Goro, pa reč da se moraš zravn štulit, ker mi tko hočmo user posted image .

Zdaj grem pa k mojima sončkma smrčat naprej. Aja pa mele sva ugasnjene vse luiči, ker sva spali user posted image , pa sami sva bli doma.

Nočko

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
1.2.2007 23:18:20   
Pikabu
Se samo na hitro oglasim.

Vas tokrat še prosim, če lahko jutri mislite na nas. Imamo pogreb in me je pošteno strah vsega.

Glede srečanja: Maxica, močno, močno upam, da prideš. Predlagam, da se ravnamo po njej, kdaj lahko pride. Pri nas ni še nič dorečenega, da se gremo v petek kopat, se bomo prilagajali glede na to, kdaj se bomo me zmenile. Za soboto dopoldne mi je pa tudi všeč, sem že možu omenila, da bi se šli sankat, tako da bi pomojem tudi to šlo.

Muki, glede postave ti bom pa jaz konkurenco delala, tako da se ne sekiraj, ne boš sama ob teh misicah.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
2.2.2007 6:49:53   
štorkljica
Jutro!
Spet prvauser posted image user posted image  yessssssssuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
2.2.2007 6:59:36   
štorkljica
Mi smo meli včeraj res tak pester dan, bli na sprehodu 2,5 ure, se je mala fino naspančkala. Zvečer pred spanjem pa sve z Ajdo izvedle čisto nekaj novega, namreč, ko sve se ob 19.50 začele dojiti (na žalost mi zato ni uspelo sodelovati v ugašanju lučkuser posted image ), sve se dojile tam do 20.30, nakar Ajda, ki je že dremuckala odpre oči in začne gledat okrog kot čukecuser posted image  Nič mi ni blo jasno, saj ponavadi na dojki zaspi in jo jaz dam v posteljico. Od presenečenja nisem sploh vedela kaj naredit. Jaz vstanem, podreva kupčeka, mala še vedno gledauser posted image  Nič si jo dam v naročje in jo nekaj časa zibljem in tapkam po ritki ona pa lučko gleda. Opazim, da je postajala neka nemirna in dodam zraven še "Mi se mamo radi" No in tako sve se zibale 30min(!!!), da je gospodična potem zaspala. Hrbtenice po 20 minutah več sploh nisem čutila, to je bil za moje telo pravi šok, saj mi tega več sploh ne delamo, da bi se tako dolgo nosili po rokah, ker se Ajda več tako sploh noče nositi čez dan. Mater, če me to čaka zdaj po novem vsaki večer si obvezno morem nabaviti kozmodisk.
Ta z km gofljami je res hudauser posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
2.2.2007 7:02:47   
štorkljica
Jaz Ajdi že nekaj časa vsak dan po žlički dajem mleko, ono kuhano (aptamil), dopoldne ko ji dajem AD3 kapljice ji ponavadi poplaknem z Aptamilom (30ml) in moram reči, da jo že fino obvlada. Pa vedno je tako dobre volje ko se hrani z njo. Seveda saj mleko kaj steče po grluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4215
2.2.2007 7:05:43   
štorkljica
Ponoči sve pa spale bolj tak tak. Zaspala ob 21h, sem jo morala do 22h še 3x iti pomirjat, da je končno zaspala, se zbudi nato ob 23.50, joka, jaz jo spet uspavam, se zbudi ob 00.45, hranjenje, zaspi, se zbudi spet ob 2.40 (user posted image ), ji poturim dudo zaspi nazaj do 4.45, hranjenje, zaspi nazaj in spi še zdaj.
To je moj urnik spanja, jaz spim tu nekje zmesuser posted image user posted image  Ni bogve kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
2.2.2007 7:09:38   
štorkljica
Zdaj pa čakam atija da pride z nočne in prinese s pekarne sveže in tople marmeladne kiflje, njamiuser posted image   Pol pa jaz ponavadi benkota naredim in zmaževa vse kar je pred nama.
Kaj še naj napišem?
Ja to je zame edini del dneva, ko se lahko malo "naklepetam" tu zgoraj, ko imama mir. Večinoma mam pa monologeuser posted image
Lepo prebujanje vsem skupaj!!
Arabela, kje pa si ti, ponavadi ti tudi tak zgodaj tu strašiš?

Neposredna povezava do sporočila: 4217
2.2.2007 7:18:14   
Arabela
Amazona, evo me, tukaj sem....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4218
2.2.2007 7:19:20   
štorkljica
Aja pa še to.
Danes gremo dopoldne malo okrog, v mesto, po trgovinah... To bo moj "izhod" po 10 dneh, no ne iz hiše, ampak v svet. Uh se že veselim (kot kaki šolarčekuser posted image user posted image ). Bom malo evre potrošila po trgovinah. Mogoče še ujamem zadnji razprodajni vlak, tisti ta najbolj hud (70% znižanja).
OK nadaljujem zvečer, če ne bom preveč zmatrana!
Pa kje ste vsi????

Neposredna povezava do sporočila: 4219
2.2.2007 7:19:32   
Arabela
Mogoče pa na naši strani Slovenije sonček hitreje vstaja, a ne?
Saj zame je tudi ta del dneva edini, ko imam čas malce za sebe in potem imam monologe....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
2.2.2007 7:20:09   
štorkljica
Eh Arabela, jaz pa zdaj odhajamuser posted image user posted image user posted image , me malika kliče....ueeeeeeee user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4221
2.2.2007 7:20:22   
gaya

jutrro

jst sem naspanauser posted image . Recept, ampak samo za tiste z velikimi postljami user posted image . Z Gajo in atijem smo spali sku, ampak kako. Vsak pokrit s svojim kovtrom user posted image . Gaja je bla na desnem robu, ji posteljica preprečuje da bi se zvalila dol, ati na levem robu in mami na sredi in smo se dojili samo ob 3 in spali do 7user posted image . Gaja je zaspala okol 20, jst sem z njo do ene 22, pol sem mal pospravila, vas pečekirala in šla bnazaj spat in danes sem ko rožica user posted image .

altati sem jo ponoči poskusila po dojenju dat na trebuh, se je tko razpizdila, da sem jo rajš hitr obrnila, preden bi se do konca zbudila user posted image . Sam kupčaka ni blo treba podret in tud jamrala ni danes nič user posted image . Pa polivala tud ne. Pomoje je to kakor ma dan in res od tega, kolk poje.

Muki, do kdaj popoldne pa boste v Kr. Gori?Ker mi bi prišli okol 10, pol bi se sankali, smučali,..... kofetkali, pol bi pa se šli še kopat popoldne.

Eno vprašanje, a mislite, da bo kaj prezgodaj, da grem z Gajo na kopanje, ko bo stara skoraj 4,5 meseca? A ji zna bit kaj premrzla voda? In kolk časa naj bi bla taka mala miška v vodi?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 4222
2.2.2007 7:28:18   
Clody

Jutrooooo!!!

Babe, dobre ste ko tako pozno spat hodite?? Jest sem ponavadi ob 22:00 ta huj zombi, mali je pa tko in tko neukrotljivo tečn že ob 19:00, tako da mora jit nujno spat ob 20:00.
Ponoč sm vstala enkrat in to ob 2:00 in se mi zdi, da sem prou carica. user posted image
Tud naš noče spat na trebuhu. Takoj glavo dvigne in mrmra. Najraje leži na hrbtu, na boku mu že lepi čas ni všeč. Sicer se pa zdej tako prevrača, da ga vedno komej na drugi strani pojstle. Pa prou bojim se, da se ne bo enkrat ponoč obrnil na buha, ker še ne zna rokic ven potegnit in tišči z glavo v rjuho in se reži!

Pri nas tud atiju ni všeč če mali spi v pojstli. Že tko in tko pravi, da je ta drugi. Ga je sosed potolažu naj ne skrbi, da ko pride še en, bo pa ta tretji!user posted image user posted image

Popijem kavico in začnem pakirat, kaji z Nejcem šibava spet v babi hotel na dolenjsko v Šmarje-Sap se malo crlkjat. mi bo še babi mal čajčkov skuhala, čeprou jih ne morem več vidt, ker se nalivam z njim samo takrat ko kaj zbolim, fuj in fej!!

Gaja  mislim, da ni prezgodaj za kopanje, sej imajo ponavad tud plavanja pri 4 mesecih. Kolk časa u vodi?  mislim, da za prvič ene 15 minut. Arabelo povprašej ona hodi na plavanja.

Se gremo previt pa gledat smešnico na kanalu a, Moja družina!!

Pridne bodte!

Pikabu - bomo mislili na vas!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Neposredna povezava do sporočila: 4223
2.2.2007 7:35:22   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
2.2.2007 7:39:14   
Arabela
Gaya, ko sva midve šli prvič na kopanje je bila mala stara slabe 4mesece...
Ima pa voda v bazenu kjer malčki plavajo okrog 32stopinj... pa na bazenu je tako toplo..
Največji problem je samo ta, da se mora mala dobro ohladiti preden greste domov... jaz jo vedno oblečem, nato pa pri recepciji, kjer ni tako vroče, podojim in počakam da se ohladi.. zaenkrat se še nisva prehladili...
Tako da po moje kar idi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?