|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.10.2006 15:51:05   
muki1
ARABELA.

Jaz sem imela za krče kapljice SAB SIMPLEX, dobijo se v naših lekarnah, baje so iste sestavine kot pri tistih avstrijskih. To mi je rekla moževa sestrična, ki je mag. farmacije in tudi lastnica lekarne, tak da jaz sem ji kar verjela. Ni si valda delala prometa na račun moje bebike. Probaj.
Jaz sem imela občutek, da je Neža po njih veliko bolj spuščala vetrove. Mi smo tudi imeli podobne probleme prvi mesec, vsak večer dve uri joka, potem se je počasi izboljšalo.
Držim pesti ta malo Katarinco.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Oktober 2006
12.10.2006 15:54:37   
muki1
Pa krožne masažne gibe v smeri urinega kazalca sem ji delala po trebuščku, in seveda nošenje na rokah je malo blažilo jok.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 12.10.2006 15:56:37 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Oktober 2006
12.10.2006 20:08:30   
Maxica
Glej jo, glej jo, Muki, kar malo hoče prehiteti, pa tukaj z vami debatira.user posted image  Nič ne bo, draga naša Muki, kar še kakšen teden počakaj.
Joj, kva vas je fino spet bratiuser posted image , na našem nosečniškem forumu je pravi dolgčas. Skoraj sama s sabo debatiram, pol jih je itak še v porodnišnici, nekaj vas je tukaj, ene pa še kr čakamo in pravijo, da bomo še kr čakale.user posted image
Ah, bo že. Kmalu se vam pridružimo z jamranjem glede dojenja, pa čišče, pa kilogramčki ipd.user posted image  Pocertajte svoje zakladke in čimveč počivajte. Šest tednov po porodu se je kr treba pustiti razvajati, veste.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Oktober 2006
12.10.2006 22:49:29   
mis
Punce jaz vas tudi redno berem, pa se zraven še kaj naučim. Mi še kar čakamo in ravnokar sem okregala oktoberke, da so vse nekam zginle. Sej ko pridejo vse nazaj iz porodnišnic bo pa tukaj gor gužva, ko se bodo kar vsule.

Cartajte se in razvajajte, prihajamo za vami... Upam...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Oktober 2006
13.10.2006 8:45:50   
Arabela
Dobro jutro!

Včerajšnji dan in noč minila brez krčev... mislim da zato, ker sem jo imela ves večer pri sebi, je lepo ajala na meni... ko je pa začela grbančit čelo, da bi se začela zvijat, pa sem ji hitro začela peti.. in glej ga šmenta, so krčeki minili... ampak čim sem jo hotela dati v posteljo, je začela nekaj kašljati in se zvijati... no pa sem jo potem pustila pri meni do 4ih zjutraj, zdaj pa pridno spi v svoji posteljici....

Muki, hvala za nasvet... bom dragega poslala v lekarno, pa bomo videli...

Tudi k nam še nihče noče na obisk, češ naj se privadimo na novo družinico, pa se tudi jaz ok počutim... potem pa bodo vsi pridrveli, hahahha.... jih imam rajši malo po malo...

Sedaj grem čekirat če se kje v mb. da sposoditi pumpico za črpanje mleka.. začnejo se mi namreč predavanja in nekaterih ne bom mogla spustiti, pa bi takrat rajši imela da mala pije moje mleko ne pa umetnega.. če ne bomo pa pumpico kupili....

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Oktober 2006
13.10.2006 8:50:35   
muki1
user posted image  Maxica, saj vas mam še vedno rada, nooooo, ampak sem se že nekak naveličala biti noseča, pa se malo štulim zraven, jaz bi že o otročičku čvekala.
Sicer pa....kaj pa ti delaš tukaj user posted image ?

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Oktober 2006
13.10.2006 10:05:39   
naja78
buuuuuuuuu.
še jest,še jest!da se uštulim,mal!user posted image

punce,ki ste že mamice.dejte mi rečt,...a vse normalno jeste,ker dojite.???????

mis,muki,maxica, in jaz.....................kmalu pridemo.........................................user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Oktober 2006
13.10.2006 21:55:00   
Pikabu
Moram kaj napisati, sicier bomo še na drugo stran padle.

Kje pa ste vse? Vas sonček zvablja ven, kajne? Saj je prav. Mi smo tudi kar veliko zunaj. Zdaj je pa noč, oba mala sončka pridno spita. Maks se bo čez kakšno urco zbudil in bo spet laaaaaaaaaačen. Možek je na pevskih vajah, meni pa dolgčas in imam čas tukaj traparije zganjat. user posted image user posted image user posted image

Punce s foruma nosečnost, hitro k nam, vas že težko čakamo.

Mamice,
ki ste prišle iz porodnišnice, hitro se javit, kako in kaj. Nestrpno pričakujemo novih porodnih zgodb.


Sicer pa pri nas nič posebnega. Vsak dan gremo zdaj ven. Sprehodi so še malo krajši, jih pa z vsakim dnem podaljšujemo. Mene predvsem še moti vložek, ki mi drgne, da ne morem tako sproščeno hoditi. Predvidevam pa, da se ga bom kmalu znebila in potem ni več ovir. Tudi Ema je zelo pridna na sprehodu, tako da če bo takole šlo naprej, bomo tudi lahko zelo veliko zunaj. Z Emo sva bili namreč tudi po štiri, pet ur zunaj, zdaj me je pa skrbelo, da ravno zaradi nje ne bo šlo, pa mislim, da če se zjutraj ne bomo predolgo spravljali od doma, da bomo tudi lahko kar dosti na zraku. Zdaj moram le to paziti, da smo nakasneje do pol enih doma, da Ema poje kosilo in gre spat. Se bomo že ujeli v ta ritem.

Kako pa kaj vaši malčki prenašajo preoblačenje? Naš Maks tega sploh ne mara. Tudi ne mara, ko ga oblačimo za ven. Ko je pa enkrat urejen, je pa v redu, vmes se pa kar pritožuje.

Grem še malo po forumih brskat. Uživajte.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 8:39:18   
gaya




jutro user posted image

mi smo imeli zadnja dva dneva pestro. Zdaj vsaj vem, kako je če imaš doma Gajo, ki še sama ne ve točno kaj hoče user posted image . Najprej se je v sredo kopala in potem reva utrujena cel dan prespala, samo tolk se je zbudila da je jedla in spet spala. Včeraj pa, jaooo, meni. Zjutraj sva vstali okol 8 in potem je jedla, pa jok. Punce pri polni joški, da kr iz nje lije se ona joka kot da ji je ne vem kaj user posted image . Sem jo previla. nič pomagalo, sem jo nosila, nič,.... No potem je prišla moja mami in mi mal pomagala, je Gaja le tolk pojedla da je za 1 uro zaspala. Potem pa cel dan na eno uro ko sovica in hoče joško user posted image . Razn k sva ble pri mojih doma, je spala v vozičku 3 ure zunaj na sončku. Zvečer pa spet. podoj in spat za pol ure in spet jok. Jst sem bla že čist uničena, moj ni vedel kaj naj. in to je blo do 23. Potem pa je zaspala do 3 user posted image . Zdaj zjutraj me je blo že groza če bo spet isto. pa trkam, da je pred dobro uro pojedla pa še kr spi user posted image , upam, da jo je včeraj samo petek 13 metal user posted image .

Jst sem pa tko uničena, pa ne morem zdaj spat zraven nje. No saj upam, da se bom navadila.

Moja čišča počasi izginja. En in edini šiv me tud ne boli več toliko. Moram pazit, da slučajno ne sedim preveč na levem krajcu user posted image , madona, kaj bi šele blo jamranja če bi mi presredek prerezal.

Moje kile pa, 13 sem jih pustila v bolnici, no 2,6 kg sem nesla domov v lupinici user posted image , zdaj odkar sem doma sem izgubila še 2 kg, tko da mi jih ostane za pretopit še 5 kg. Bomo vidli. Trebuščka skoraj nimam več, mal treniram že trebušnjake.Da ne govorim da se mi mišice na rokah delajo že, k dvigujem tamalo skoz, pa še v tretjem štuku smo doma, brez dvigala, pa upam, da te štenge še kaj rit prizadenejo user posted image .

Aja jem pa jst skoraj vse. Zdaj prvih 14 dni sem se pazila, da nisem jedla svežega sadja in zelenjave. Aja pa meni je babica prepovedala paštete jest, pravi da so "gift"user posted image , pa jagodno marmelado in pa med. Tko da tega nej ne bi jedla dokler dojim. Drugače pa za kosilo mi itak še stara mama kuha in mam samo zdravo prehrano kako bo pa pol, pa verjetno bom živela od juh iz vrečke in makaronov user posted image . Saj se tolažim, da bo najhujših 6 tednov kamlu za mano.

Ej punce dajte mi nekaj povedat, a sem čudna, ampak meni se že tko user posted image , da komaj čakam prvi pregled pri G. A je to normalno. Sicer me pa tudi v nosečnosti ni kaj dosti minilo. Ampak moj možek se mi kr naenkrat zdi tko seksi. Sploh k zgoraj brez nosi tamalo po dnevni sobi,..... user posted image  nadona mio dogaja že na vse zgodaj. Se vidi da mam pomanjkanje spanja user posted image .

Upam, da se bom danes lahko malo večkrat javila.






_____________________________



30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.



(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 18:26:23   
Arabela
hojla

malce težje pišem ker mala leži na meni....  zadnja dva dneva nismo imeli krčev... en večer je ves preležala na meni, včeraj pa smo ji dali kaplice pa je bilo tudi ok... ampak ritma za hranjenje pa mala nima... al ful dolgo spi, al pa malica vsako uro, uro in pol...  pa ves čas bi se cartala... verjetno ji paše da spi na bušiju..

jaz jem skoraj vse, pač ne tistega kar me napenja.. pa tekočine spijem 3l na dan... en liter od tega so grenke kamilice, sem se jih navadila v bolnici..

tudi meni čišča že počasi izginja, prebava pa je tako tako.. zdaj me glih nekaj šraufa... pa sem za kosilo jedla lignje in blitvo...

tudi mi smo radi zunaj... ampak zaenkrat krajše sprehode... mi vedno vzamemo  še pesiko zraven, tako da jaz še nisem vozeka peljala, vedno pesiko, vozek pa sekica ali pa babica al pa možek... hahaha

včeraj sem imela predavanja, šla samo za uro in pol, ampak v tistem času je mala že naredila sceno babici in možeku in čeprav je bila podojena, sta ji morala dati papat umetno mleko.. jaz pa prišla domov s polnimi joškami, da me je že vse bolelo.. in kaj sem  naredila.... šla v BC in kupila črpalko za mleko in vse ven sčrpala... kako je pasalo... danes pa smo to mleko ponucali, ker smo malecko za dve urci pustili pri babici da sva šla midva na kosilo.. babica je bila presrečna, mi skoraj ni hotela otroka vrniti, hahahhaha....

mlecka se prebuja... se beremo..

aja.. nove mamice... hitro se nam pridružite...

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 20:03:47   
naja78
ej punce.
al sem jest mal user posted image ,ampak linka oktoberke,ni gor na čvekanju v pričakovanju...user posted image user posted image user posted image
kam ste se skrile.........je še katera to opazila????

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 20:08:27   
Maxica
Naja78, sem že jaz postavila to vprašanje na O portalu. Počakajmo malo, da vidimo, kaj bodo odgovorili, sicer bomo morale na novo odpreti temo. Čeprav upam, da nas ni kdo po nesreči izbrisal.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 20:10:27   
naja78
o maxica .....šit,kaj,jest sem mislila da je že z mano kej narobe......user posted image user posted image
če ne pa zarad mene tle nadaljujmo....kaj praviš,samo čudno..........nič grem upam da bo jutr kej gor.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 21:12:17   
Maxica
Naja78, enih 50 strani so nam zbrisali, tako da smo padle šele na 3.stran in se posti končajo s 13.9.user posted image  Sem obvestila moderatorko foruma, upam, da nam lahko kaj pomaga.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Oktober 2006
14.10.2006 22:23:55   
frrrr
oh.... sm se že ustrašila kam ste vse pobegnile :)

jaz sem tu :) z Jašo so naju danes odpustili... sva oba ok... jaz brez šivov, mali priden in zdrav...

se jutri za kaj dlje časa oglasim...
evo, fotke mojega malega princa
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 14.10.2006 22:24:28 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Oktober 2006
15.10.2006 8:37:15   
Maxica
Joj, Frrrr, kakšen krasen zlati angelček.user posted image user posted image user posted image  No, pa smo spet solzni...user posted image  Kmalu sporoči, kako vam je kaj šlo.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Oktober 2006
15.10.2006 9:14:39   
naja78
o Frrrr! krasen fantek in pa brez šivov si,....moj jih bo meni ziher prdelav......user posted image sploh si ne predstavlam,da je v meni v trebuščku skrito tako lepo bitjece..........le kdaj bo najin dan.user posted image

malo nam ko bo čas napiši kako je bilo........kot vidiš sem ostala na koncu seznama....user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Oktober 2006
15.10.2006 9:24:36   
muki1
Ojoj Frrrrr, kakšen lep fantek, sem prej samo na avatarčku vidla, zdaj pa še v povečani verziji. Kak je lep, res pravi mali princ.

Sploh pa imam na sumu, da je bilo nekaj v zraku, ko smo te otroke delali, saj je eden lepši od drugega, sami princi in princeske. Ja, ja....nekaj je bilo v zraku.
Ko tako gledam te slikice in berem vaše poporodne izkušnje, se mi že vse ( razen šivov in čišče user posted image  ) tako lušta, da me kar zvija. Sicer zdaj res ni več dosti ostalo, ampak jaz bi že res rada rodila in imela vse za sabo.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.10.2006 9:25:32 >


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 10:13:41   
altati
ojla punce, mi smo doma, imamo se super...
dojenje laufa, Jaša spi in je...
malo mi pomagajte - kako pridem do davčne št. in kartice za zdrav.zavarovanje???? kaj moram naredit? jaz sem vse pozabila....


zdajle sem vas prebrala, kasneje pa kaj več napišem.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 11:11:37   
Arabela
altati in frrr... dobrodošle doma...

Za zdravstveno sem tudi jaz hotela vprašati? Nimam pojma... za davčno pa mislim da ti domov pošljejo.. bomo videli...

Zaenkrat od mene samo na kratko... Pri nas vse laufa.. mala raste.. prvi pregled pa imamo 25.10. komaj čakam, da vidim kako napredujemo... A do takrat moram kartico že imeti urejeno?

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 11:24:53   
altati
ojla še enkrat,

zdravstveno urediš ko dobiš rojstni list v službi, pri staršu po katerem bo otrok zavarovan. Tako je zdajle meni povedala patronažna.
K nam je prišla, 5 minut sedela, smo se pogovarjali, ugotovila je, da nam nima kaj povedat in pokazat (glede na to da je 3. otrok). Ga bova kar sama danes kopala, samo v četrtek ga pride stehtat. Drugače je pa ne bo več.
Moram na davčno poklicat kako je z davčno št., pa za sistematskega ga moram naročit.
zdaj me pa fant že kliče, se že oglaša. Naš samo stoka, nič ne joka.....čao!!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 11:36:01   
frrrr
pri nas tut bila patronažna danes... očka ureja za očetovskega... pa zame je šel v lekarno po sprejček za mehčanje dojk... mleka imamo za izvoz... vse kar teče in curlja

mali je pravi zaspanček... zdej se mu sploh ne da jest... ponoči je pa čuk in bi skoz papcal... ga morm it mau zbudit in nahranit, da mu sprogramiramo spalni ritem tako kot je treba user posted image

no, mamice vaš še kaj obiščem, ko bo čas... zdej vas bom še kak teden mau zanemarjala, da si nek ritem ustvarimo... pol vas bom pa že bolj pridno spremljala... pa seveda nadlegovala z vprašanji

altatinega princa in vavinega sem pa tut sama vidla... pa sta prava srčka... vavin Luka je pravi velikan proti mojemu sončku user posted image
pa Bekino princesko sm tut šla pogledat in sva ugotovile, da sta najina srčka skor za zamenjat - še sreča, da sta bila oštevilčena in različnih spolov user posted image no, zdaj ga že ne bi več zamenjala... sem ga že dobro nagledala in še ga grem gledat user posted image

lep dan! aja, naš očka more Jašo že na sončka odnest za 5-10 minut... patronažna rekla, da ne rabimo čakat...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 12:21:07   
Lu
Zdravo!

Glede izdaje zdr. izkaznice je res, da oddate samo kopijo roj. lista v firmo pa potem že oni naprej urejajo. Za prvi pregled, je pa potrebno imeti vsaj potrdilo, da je otrok zavarovan. Magar jim v firmi povejte, pa naj ga dobijo. Glede davčne je pa res, da jih v modrih kuvertah pošljejo na dom.

Mi smo pa že kar pridni s sprehajanjem. Smo bili čez vikend po 1 urco zunaj in je mali prav lepo spančkal v vozičku. Imava pa malo problemo pri samem dojenju. Je tudi pravi zaspanček tako, da mi v bistvu poje samo iz ene dojke in ga sploh ne morem prebuditi. Nato ga grem previjat in nato iz druge potegne samo ene 3-krat in spet spi. Mene pa tišči, da je za znort. In seveda potem manj spi ker ne poje dovolj in ga zopet pristavim in imava včasih prave boje, da zagrabi bradavico. Sploh ga ne razumem. Enkrat je čisto ok, drugič pa sam vik in krik. In potem sploh noče jest. Mislim.Upam, da se čimprej navadi in da bo lepo steklo. Mi ga še nismo kopali, ker mu še vedno poteče kri iz popka. Sploh zdaj, ko se tako napenja. Od joka. Upam, da drugi teden bo že ok in se bomo končno skopali. Tudi na prvi pregled smo že naročeni in sicer 9.11.2006.

Drugače pa imamo toliko strojev že za oprati da je joj. Samo od malega se v 2 dneh sigurno nabere za 3 stroje, ker mi nenormalno ali polula vse user posted image , al pa polije. Se spomnim prve dni, ko sva prišla domov ko sem ga v enem dnevu kar 5-krat preoblekla. Vedno je bil polulan do podpazduhe user posted image . No zdaj lulčka obrnem navzdol in bolj zategnem pleničko. Pa saj se učimo. Prva je punčka in mi ni bilo treba nič tuhtati kako in kajuser posted image Smo pa zdaj kupili tiste pleničke iz Spara za probat ( Pretty Baby ) in moram rečt, da so kar ok. No, zdaj bom do konca porabila še Pamperske potem pa nadaljevala z novimi.

Punce tiste, ki še niste rodile in ste že čez rok, vam želim da bi rodile čim prej.

Ostale pa, javite se kaj.user posted image




_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 14:26:27   
Maxica
Samo nekaj - mojceca in Gaya, sporočita mis, kdaj sta imeli rok - ona je zadolžena za sezname, pa so se vsi izbrisali in ji manjkata samo še ta dva podatka.user posted image
Drugače pa vidim, da niste nič kaj razpoložene za pisanje. Le zakaj neki?!user posted image user posted image
Upam, da se vam kmalu pridružimo še preostale. Lepo se certajte s svojimi sončki.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Oktober 2006
16.10.2006 15:26:04   
mis
Maxica hvala, skrbiš, da bo seznam popoln...
Vas tudi redno berem in čakam novice, pa niste preveč zgovorne. Jaz bi tudi tako... No, pa saj bo. Danes je ctg zaznal dva popadkauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj v praksi pomenijo spremembe za osnovno...
Jeseni začnejo veljati nekatere spremembe v osnovnih šolah. Na 144 se vpeljuje prenovljen koncept razširjenega programa,...
Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu...
Slovenija je častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni, s čimer bo na svetovnem zemljevidu še dodatno utrdila svoje mest...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?