naja78
|
živ.se poročam na raport. kolegica rodila učeri pupo,3800g in 53 cm,Julijo.matr cela baba.čestitke moji Maji!! za zobke imamo mi že 1 mesec štalo.so se krčki končal in so tu zobje. pomaga pa absolutni:v milerju sem kupila eno mažo,ki diši po kamilicah,vsebuje pa podobno snov kot anestetik pr zobarju,in tudi nekaj alkohola.to mu namažem 2-3x na dan,kr s prstom po dlesnih in je mir.ampak res pomaga in je delano,bres skrbi za otroke. skos si tlači igračke,roke v usta....noro pol pa popizdi če mu ne uspe in potem jok. mu raj dam kaj iz pliša in se zamoti,da tako ne tuli. tudi naš Lan je med 1 in 2 spanjem-dremuckanjem buden 2-3 ure,potem ga v naročju obrnem na bok in pržgem radio z otroškim cd-jem in se mi v momentu umiri.problem je edin zvečer.ko dremucka čez dan,spi od pol do 2,5 ure.vmes med spanjem pa ga imam malo pod igralnico(zdrži od 10-20min,potem že težka,...,potem ga dam kr na pojstlo in se mal skup igrava in potem pod vrtiljak v postelci,tam zdrži največ 10 min,...mu je že bedno.... drugač se tudi veliko nosi,sigurno najmanj 3 ure na dan.če sva skos not pa tudi več. ko grem kakat-ne se smejat gre včas z mano.... sej sem vas jest sprašvala malo nazaj podobno,pa vidim da je isto...... seveda v razdalji 5km-zarad joka v avtu in grozne histerije. tudi nas je danes bolj tečen..... arabela:to da se zbudi z jokom in da sploh ne odpre oči,je čist normalno-SANJA!Taki otročki imajo že spomin in sanjajo.jaz takrat lana cartam in ga potolažim in kr hitro mine.zaspi pa res nazaj za pol urce,če ne je pa tečen.. glede sedenja:se hoče kr povlečt v sedeč položaj.....mi bomo kupili od JANE mizico za hranjenje,res je draga -skor 200eur ampak se popolnoma razdere in imaš posebej stolček in mizico,ko bo lahko že to uporabljal,da se v položaj kot je v lupinici plus 3 nakloni...,naš Lan je še malo premajhen,ampak čez 1 mesec jo kupim.tiste ki imate že 5 mesečnike,bi bilo pa že super,ima jo kolegica in je bomba.....in ni tako glomazno vseskup pralno in res ok lasje:kmal bom plešasta ....prej so ble od mojga kocine povsod,zdej je obratno-moji lasje,tako ga ne morem okurcat.... frrr:o groza,ampak pomoje je vse ok,mal ga opazuj,......samo taki imajo kr trdo bučo veš...... zdej pa moram it,premešat polento z jurčki in golaž pa v štacuno skočim....
|