|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.2.2007 7:20:11   
Arabela
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: mis

mtina WB!

Gaya, naša je danes tudi težka.

Amazona, v hladilnik kakšno igračo, daj ji brisačko, ki je bila nekaj časa v zamrzovalniku,  pa s prstom ji drgni po dlesni.

Jaz ji s prstom drgnem po dlesnih pa ji ful paše....

Mam pa nekaj vprašanj. Tako sproti sem razmišljala, pa bom vesela če bo katera odgovorila. Mogoče bo tudi kateri drugi pomagalo.
1.) Naša Tina se v večini primerov čez dan zbudi z jokom. Le redko se zbudi tako, da odpre oči. Začne si mencat obraz, nato jok. Jo vzamem ven, slečem če je oblečena, stisnem, jo mirim, ji prigovarjam... ona tuli. To je kar precej dolgo. Miži, oči ne odpre in tuli. Potem jo malo premetavam po rokah, da pogleda, pa spet malo joka... no ponekaj poskusih se umiri. In ko se tako zbudi je večinoma potem bolj nataknjena. Saj se smeji in je dobrovoljna, vendar ne dolgo. Kaj bi to bilo? Izkušnje?

Nekje sem prebrala, da če se zbudi z jokom, še ni dovolj naspana... Ko se meni zbudi v vozeku in začne malce jokati, jo hitro peljem okrog še en krog.... in mala zaspi in še ful dolgo spi.. takšne so moje izkušnje.. ko pa je naspana pa se zbudi brez joka...

2.) Včasih se mi res zdi zahtevna. Koliko so vaši malčki na rokah? Če so npr. med rundami spanja budni uro do dve. Kaj počnete? So skoz dobrovoljni, potem pa naenkrat tečni in zaspani? Naša se še kar smejčka, vendar ponavadi je po pol ure konec lušnega. Pol bi bla pa samo na rokah al pa še to ne. Včasih jo zamotim tako, da jo dam v stolček, pa muziko, pa plešem pred njo, pa je kar ok. Maxica, mislim da si ti pisala, da morate imeti Lana skoz po rokah.

Naša Katarina zadnje čase spi 2x na dan (če smo doma je to 20min, če na sprehodu pa max. 1.5ure), tako da je sedaj že večino dneva budna... med spanjem mine 3-4ure... ko je budna jo dam v stolček, pa v stajico, vendar me vedno mora videti.. ko npr. likam me gleda in se z njo pogovarjam... dosti jo imam v kenguruju pa skupaj pospravljava.. skratka dostikrat ji menjam prostor da ji ne postane dolgčas.. ko pa je mami utrujena pa si jo položim poleg mene na kavč, jaz gledam tv, ona pa se igra z mojimi rokami... ko pa mami pregori pa šibava k babici in dedeku..

3.) Meni tako noro izpadajo lasje. Vem da je to po porodu normalno, samo če bo šlo tako naprej bom kmal plešasta.

Izpadajo tudi meni, vsepovsod moji blond lasje in temne dlake od psičke... za znoret!!!

4.) Ko dam Tino zvečer spat lepo zaspi, z dudo. Pride večer (npr. danes), ko se v eni uri potem ene 5x začne jokat, dam dudo nazaj in je ok. Pa spet...
Naša nima dude, ima mamino joškico.. pa spiva pač skupaj...

Uf, bom vesela če bo kera sploh prebrala...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 6551
25.2.2007 7:26:41   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

čer!

Pa da ne boste hude - rižolino dobi zvečer zato, ker mleka noče, zakaj ne, pa nimam pojma (mislim, da mleko ni ravno njena priljubljena jed in ga poje samo toliko, da ni lačna, ampak sita pa tudi ne- večino časauser posted image )

Ta debata o GH!!!! Vsaka ima svoje mnenje, vsaka bi rada za svojega otroka najboljše... Nobena ni na nobeno huda in je ne krega, samo svoje mnenje podajamo, a ne?

Moja je včeraj papala korenček z baby rižem in pila korenčkov sok... pa ji je prav šmekalo... moja pujsika je prava požeruhica.. ampak še vedno ima najraje maminega mlekeca..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 6552
25.2.2007 7:31:18   
gaya

Jutro

najina noč minila kar solidno, s tem da se me je mala tiščala ko klopek. Vsake tolk časa je v spanju tako zajokala, da se mi je srce trgalo.user posted image  Sploh ne vem kaj je revici. Sledu o kakšnih zobkih še ni. Ima grizalo, pa ji ni kaj v interesu. Rokice so ji bl všeč.

Zdaj se je zbudila, pa jo gledam pa še ni čist prava moja punca. Kakor bi bila nekaj zmedenauser posted image . Bom vidla tekom dneva, drugače grem jutri k pediatru, ker tole je čist mim. V pon sva bli cepljeni, reakcij ni blo, razen da je spremenila obnasšanje in razpoloženje. Samo 72 ur od cepljenja je minilo. Zdaj bi mogla bit že nazaj moja stara punčka dobrovoljka. NIč, bomo vidli kakšen bo današnji dan.

frrrr WB, madona si se pa razpisala user posted image , ti je kar manjkal tale RR, ane, pa priznaj da si nas fejst pogrešala user posted image

Evo sem hotla še kaj napisat, pa je očitno lakota prej prišlauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6553
25.2.2007 7:33:18   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

čer!

Pa da ne boste hude - rižolino dobi zvečer zato, ker mleka noče, zakaj ne, pa nimam pojma (mislim, da mleko ni ravno njena priljubljena jed in ga poje samo toliko, da ni lačna, ampak sita pa tudi ne- večino časauser posted image )

Ta debata o GH!!!! Vsaka ima svoje mnenje, vsaka bi rada za svojega otroka najboljše... Nobena ni na nobeno huda in je ne krega, samo svoje mnenje podajamo, a ne?

se podpišem pod tole. ena ve nekaj druga ve nekaj. Povemo si, kolk pa katera upošteva je pa njena lastna izbira

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6554
25.2.2007 7:57:12   
Clody
Dobro jutrooo,

Frrrr WB. Madonca si se pa fejst potrudila - vse za nazaj prebrala in napisala. In to sred noči. Pa nisi bla prva, ker to ne velja. Sicer si pa vedno sredi noči strašila.user posted image user posted image Fino, da ste se mel fajn, pa tud minil je hitr ne?!

Gaya - nimam pojma kaj je malečki. A misliš, da je to še povezan s cepljenjem? Sovražim ta cepljenja, pa še bojim se jih. Sem se pa odločila, če bo mali mel kako drugo reakcjo razen vročine, karkoli, ga ne dam več cepit! No, sej najbrž spet samo sebe prepričujem.

Mis - Glede joka po bujenju ima po moje Arabela kar prav. Zbudi se, pa še ni zadost zaspana, ne zna pa sama nazaj zaspat. Nejc se ponoči zbudi z jokom, drugače pa vedno gleda in gruli. Če pa ni dolgo nobenega k njemu pa tud začne jokcat.
Po rokah je naš cca pol ure dnevno. Z mojim se prav trudiva, da ga ne nosiva preveč, raje se z njim neumorno igrava, menjava položaje, dajeva dudo,... Drugače pa tud naš rata tečko ko je zaspan. Menca si oči in jamra, ga nesem v pojstlco, dam dudo, ga božam in če je vse po sreči zaspi.

Lasje pa meni nimajo kej izpadat, ker mam prekratke!

Se še oglasim, lakota kliče!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6555
25.2.2007 7:58:47   
Arabela
Naša mala se samo obrača na levo stran, noben obrat ji še ni ratal brez moje pomoči.. ampak začela pa je sedeti sama brez pomoči.. user posted image .. sicer ne dolgo, jo malce naprej zanese ampak sedi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6556
25.2.2007 8:20:13   
gaya
Arabela daj tole glede sedenja mi mal povej. Jst ko jo mam v naročju se mi ful zaganja naprej, da se vsede sama, brez da je name oprta. A ti si jo dala sedet na tla, a jo imaš tko v naročju, pa sama sedi? Meni je rekel pediater da jo lahko posedem na kavč vendar naj ima oporo, pa si je kar ne upam. Je pa res da sta vidve 14 dni starejše. A se pomniš, kolk se je mala sama posedala kake 14 dni nazaj.user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6557
25.2.2007 8:35:20   
Clody

Sem hotla samo še to povedat, da ga še nismo dal v svojo sobo. Moj je že prou jezen, ker tako zavlačujem!

Glede sedenja, se naš tudi zaganja naprej. Zato je zadnjič atiju ušel in se prekucnil pod vodo. Je pa res da če ga dam sedet, takoj poliva.

A ve vaše sončke nesete v lupinici ko greste k pediatru???

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6558
25.2.2007 9:03:20   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Arabela daj tole glede sedenja mi mal povej. Jst ko jo mam v naročju se mi ful zaganja naprej, da se vsede sama, brez da je name oprta. A ti si jo dala sedet na tla, a jo imaš tko v naročju, pa sama sedi? Meni je rekel pediater da jo lahko posedem na kavč vendar naj ima oporo, pa si je kar ne upam. Je pa res da sta vidve 14 dni starejše. A se pomniš, kolk se je mala sama posedala kake 14 dni nazaj.user posted image

Sedeli sva na tleh, Katarina med mojimi nogami, mala se je naprej zaganjala, ker sva spredaj imeli igračke... no pa sem jo spustila...  in je mala obsedela z igračko v roki.. saj nato jo je malo naprej vrglo in nazaj, ampak sem bila pripravljena.... jaz je nikoli nisem podpirala doma in je dajala sedet, ampak ko sva bili na telovadbi pa je najprej ležala na blazinah, nato pa polsedeč položaj, podprta je bila z vrečo, veš tisto za dojenje...

Moja mala spi drugo rundo z atijem... ampak sva skupaj zlikali njene nove bodije in atijeve srajce.. je vzdržala v stolčku 45min user posted image ... sem ugotovila da jo likanje ful zanima....komaj čakam da bo dovolj velika da bo ona likala user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6559
25.2.2007 9:04:59   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

A ve vaše sončke nesete v lupinici ko greste k pediatru???

Do sedaj sem jo, zadnjič pa sem jo kar v rokah nesla in nato odložila na previjalno mizo, ker je v lupinici že ful pretežka in jo komaj nosim.... saj pravim da je mala pujsika user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 6560
25.2.2007 9:27:20   
Maxica
Dobro jutro. Hitra bom, bom probala kasneje kaj komentirati:
Gaya, danes ponoči sem pa vas sanjala. Sem nekje v Ljubljani, mislim, da je bilo podobno kot da bi bili v stavbi Filozofske fakultete, srečala Maria (Spet doma) in je ravno pravil svojim kolegom, da ima danes enega posebnega gosta - moža od naše Gaye.user posted image  Moram prav gledat zvečer, če bo res.user posted image
Glede stokanja Gaje ti težko kaj rečem. Ti najbolj poznaš svojo hčerkico, in ti najbolj in najhitreje opaziš, če je kaj drugačna. Mene sicer mož vedno potolaži, ko kaj kompliciram, da tudi mi nimamo dneva enakega, da tudi dojenčki so en dan bolj razposajeni, kakšen dan so pa bolj tečni. Je pa možno, da je to od cepljenja. Zadnjič sem spraševala glede reakcij pri cepljenju, pa je ena napisala, da je postal po cepljenju pri enem letu se mi zdi otroček čisto drugačen, kot je bil prej. Ena sama tečnoba da ga je bila. Prej pa ravno nasprotje. Tako da morda bi bilo lahko to. Morda je pa le tako obdobje. Če se ti ne zdi prava, jo nesi k pediatru, pa naj jo pregleda. Zato so tam.user posted image  
Frrrr, dobrodošla nazaj. Pogrešala sem te.user posted image user posted image user posted image
Altatiuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa le vse nadoknadi za nazaj. Pa kakšno kilo le daj pridobiti. Kako pa je bilo z mlekom, ti ga je kaj primanjkovalo med to virozo?
Mis, samo tisto na rokah ti zaenkrat komentiram. Jaz bi rekla tako, da sta se moja otročka mal razvadila, ker je mož sedaj precej doma, ker doma dela in se lahko vmes tudi kaj ukvarja z njima. Če bi bila pa sama, pa Lanu ne bi preostalo drugega, kot da počaka v ležalniku, da npr. Maxa previjem, oblečem itd. Tako ga pa dam možu za tisti čas, ali ga gre pa on poštimat, pa imam jaz Lana na rokah. Sedaj ga večkrat damo v tisto prenosno posteljico pod most, pa zdrži par minut brez joka. Pa videti nas mora, da smo okrog njega, sicer je brž jok. Ampak mislim pa, da bo skoz bolje, da se bo znal vedno bolj zamotiti sam s sabo, tudi v stajici npr. se bo s kakšno igračko zamotil. Vidim v ležalniku kako se steguje po igračkah na mostu. Pri enem letu se že ne bo več hotel samo po rokah nositi.user posted image
Lasje mi pa ne izpadajo, niti pri Maxu mi niso, zato ne vem.user posted image
Arabela, bravo za samostojno sedenje. Super.user posted image
Clody, načeloma nesem Lana k pediatru kar v naročju, ker se mi ne da tiste lupinice montirat znova in znova. Pa ponavadi gremo vsi skupaj, tako da mi spet mož lahko pomaga.user posted image
Ojej, Frrrr, po stopnicah sta padla. Groza.user posted image  Mal ga opazuj, da ti ne bo preveč spal, pa da ne bi kaj bruhal. Itak so pa ti otročki še tako mehki, da jim načeloma ne more biti kaj hudega.
Nič, grem zdaj, se pozneje še beremo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6561
25.2.2007 9:48:26   
piskot
Jutro.

Frrr, neverjetna si. Ni sans da zdrzim pokonci do 3h zjutraj. Hodim spat ob 22h, spim do 6h (no pa vmes prekinitve), pa sem kot zombi ves cas. Je pa res, da sem prej spala obicajno od 22h do 8h. Sem bolj zaspane sorte.

Ej punce, a vi vase user posted image  ze kaj dajete v stolcke za hranjenje (... shit tipkovnico napacala z medom ...)? Za doma ga imamo, zdaj ga pa kupujem se za k babici, pa mi je vceraj v trgovini rekla, da ga tako ali tako sele pri 6 mesecih lahko dam noter. Pa tako mu je zanimivo sedet z nami za mizo, da mal gleda okrog. Zdaj ga dam kar na stol in v lupinico. No ja, itak bomo pa zdaj pocakali na kaksno akcijo.

Lep dan, ceprav vreme ni ravno najlepse, upajmo da vsaj dezevalo ne bo.

Jaz imam ze kar slabo vest ... ze cel teden se svercamo pri babici na kosilu. Vsak dan najde kaksen razlog zakaj moramo pri njej jesti kosilo. No ja kuhat pa vseeno ni treba in je ostal cas za pecivo pect. Yupi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6562
25.2.2007 9:56:05   
piskot
No kar se tice nosenja po rokah je pa pri nas tako, da bi ga babi imela stalno po rokah. Nas ati pa potem cist popeni. Ravno vceraj ga je hotela imeti v narocju med kosilom. Moj moz pa pravi, da se bo otrok navadil. Ampak ko je tecen, ga pac dvignem in poskusim, ce ima mogoce kaksen kupcek za podret. Da bi pa na rokah zaspal je pa nemogoce, ker je cisto prevec firbcen. Se popolnoma zbudi ce ga zaspanega nosimo okrog. Tko da pri nas skusamo biti cim manj po rokah, veliko smo na kavcu med igracami, ampak zadnje case mu ne odgovarja vec, je rajsi v lezalniku ali pa v lupinici. Se vedno je pa zakon kopalnica. Ce je se bolj tecen, ga nesem v kopalnico na previjalno, pa se umiri.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6563
25.2.2007 9:58:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Meni se pa zdi, da sem danes Jasa srecala. Je mozno? Ali pa ima nekdo res podoben voz. Nisem pa hotela se vtikat v tistega gospoda, ki ga je sprehajal.

Pa bi ga ja pocukala za rokav, saj je bil Jašev očka....nič se bat tega gospodauser posted image

Punce, danes sem gledala blok od moje mame. Moja mati ima vse napisano, za vsak dan ko sem se jaz rodila, kdaj sem jedla, kaj sem jedla ipd. No najprej moram to povedat, da sem prvi sok pila pri 3 tednih. Tako da sem pri 4 mesecih in pol jedla ze piskote in razne kasice. Ampak noro je pa to, da sem vecino noci prespala od 20h do 7h zjutraj. Brez hranjenja. Kaj bi dala za tako noc ...

Kaj naj rečem....bila si popoln dojenček.....priden piškot bi se temu reklouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 6564
25.2.2007 10:06:23   
vava
samo tole popnem in šibam ven. Potem imamo še kosilo pri mojemu bratu. Proti večeru pa se spet priklopim, preberem in še kaj napišem.
user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 6565
25.2.2007 10:12:57   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Naša mala se samo obrača na levo stran, noben obrat ji še ni ratal brez moje pomoči.. ampak začela pa je sedeti sama brez pomoči.. user posted image .. sicer ne dolgo, jo malce naprej zanese ampak sedi...

Bravo Katarinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6566
25.2.2007 10:18:28   
štorkljica
Dobro jutro!

Najprej Frrrr WB, sem te že pogrešala, joj pa ta padec po stopnicah, dobro da sta oba OK Jaša pa sploh. Mene je takih stvari ful strah.
Zdaj še samo Moci mora prit nazaj, Altati se je že za 4 ure vrnila z bolniškeuser posted image , pa smo kompletne!

vava  Luka je cuker!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6567
25.2.2007 10:19:38   
štorkljica
ČESTITKE PSAŠA & MIHAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6568
25.2.2007 10:20:15   
altati
Maxica- jaz mislim, da mi je med virozo manjkalo mleka oz. da je bilo bolj vodeno. Ker je hotel jesti na 1,5 ure. Se mi je zdelo da je non stop lačen.Saj po svoje je logično, vročina 40, jedla nič, bruhala, telo izčrpano...le od kje bi bilo mleko????? Samo flaše ni hotel!

Frrrr-neverjetna si! Me veseli, da ste se imeli lepo!

Gaya-jaz mislim, da ni nič hudega. Punca ima malo slabše dni! Opazuj jo, pa ne bit panična, a prav?

Lepo nedeljo vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 6569
25.2.2007 10:21:15   
frrrr
Maxica, nič drugačen ni kot sicer... spal kot običajno (razen včeraj popoldne smo vsi nadomestili mau spanca od nočne vožnje - ko smo domov prišli in je v poltemi zagledal svoje igrače je imel kr ene pol ure dneva sred noči), bruhal nič, govori kot navit... upam, da ne bo kakšnih kasnejših reakcij, ker si ne bi nikoli odpustila!... js pa še vedno težko sedim, na desni strani ne morm sedet, pa dans še vrat težko obračam user posted image

piskot, mi imamo stolček za hranjenje že 4 mesece sestavljen, vendar ga še ni sprobal... še ni bilo potrebe, pa tut ni še tolk razvit, da bi bilo to možno
drgač pa tut js zaspanka... sam sm imela prej spanje od 24ih, 1ih pa do 10ih, 11ih... no, zdej pa spim, ko je Jaša za akcijo user posted image

vava, full luštna fotka... si jo tut obdelovala, al si tak naravni talent? Luka bo pa zihr v manekenske vode zašel...

bravo Katarinci za sedenje user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 6570
25.2.2007 10:24:06   
frrrr
psaša in Miha - čestitke za 4 mesece! user posted image

gaya, mau sm vas pa res pogrešala, čeprav je bil tak sonček... no, ni blo tolk težko preživet brez neta user posted image
pa čimprej se spravita na stare tire...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6571
25.2.2007 10:29:24   
Maxica
Miha in Psaša, čestitke za štiri mesece.user posted image user posted image user posted image user posted image
Piškot, na Sončku imajo zdaj akcijo Prima Pappa od PP. Je znižana iz 30000 sit na 23000 sit. Lan pri nas še ne sedi v njem, ker je Max v njem še zaenkrat, bomo pa Maxa v kratkem dali v trip trap, Prima Pappa bo pa od Lana.
Aja, sem pozabila povedat, včeraj sem končno klicala mojega bratranca, ki bo Lanov boter pri krstu. Ker je tudi on duhovnik, ni šans, da pride zjutraj h krstu, tako da moramo pod nujno župnika prepričati, da bo krst ob pol treh. Hura.user posted image  Tako da računava z možem, da bi bil krst tam sredi marca, kar pomeni, da moram nujno shujšati še kakšno kilo, da si nabavim en orng kostimček.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6572
25.2.2007 10:30:49   
@lina
no, se vidi da je frrrr nazaj, samo njen post je dolg za pol strani user posted image user posted image  Krasno, da ste tako uživali!

Mis, zbujanje z jokom: naš se s hudim jokom zbudi npr. v vozičku, če mu kapa pade čez oči...je pa res, kar so komentirale, lahko da ni naspana - samo meni včasih rata naprej potegnit, včasih pa ne (sploh če je čas za jest), potem ni druge, kot da ga vzamem ven takoj - da se razčuje, odpre oči na široko, potem je pa ok.
Na rokah - ko sva sama doma, ga pravzaprav sploh nimam toliko na rokah, samo dovolj pogosto menjava pozicije - kavč, ležalnik, previjalna, voziček... Uživa npr. ko se mu toliko približam z obrazom, da me z rokicami boža in otipava po obrazu, pa vtika prste v moja usta, pa za lase vleče... pa mojo dlan mu dam pa mi prste vleče narazen... potem je tu še most, pa igralna podloga...

Maxica - mi smo bili v Olimju enkrat za enodnevni izlet - če boste šli, priporočam da se odpravite tudi v gostilno Jelenov greben - imajo bambije (tako naš pravi jelenčkom), naš starejši je bil navdušen. Tja gor pelje tudi vlakec, no mi smo šli z avtom do gor...Pol so pa zanimive tudi Čarovnice - ali kako se že reče (saj so table) - en del gozdička  je pravljično urejen, s pravljičnimi liki, hodiš po gozdni potki od ene "postaje" do druge in imaš Kekca, Bedanca, pa živali, pa Rdečo Kapico, ma vse, res... No, naš je takrat poznal samo telebajske user posted image , ker mu teh pravljic takrat še nismo brali

Ko sem brala odgovore od frrrr, sem se spomnila še nekaj komentirat: Jure je dobil zobke že pri treh mesecih, dojila sva se do 11 meseca - v tem času me je ugriznil - mogoče lahko preštejem na prste ene roke, ne več! Tudi jaz sem tako delala - NE in brez vpitja!

Arabela - tudi naš se samo obrača, na levo stran, uspe mu obrat, če mu dam recimo prste, pa se jih oprime in se obrne...

Amazona, ne kotalijo se vsi najprej iz bušija na hrbet - moja dva sta oba že tak primer...mogoče je kaj povezano s tem, da noben ne mara (in ni maral) kravce pastuser posted image

Aha, pa še čestitke Andražu za včeraj in Mihi za danesuser posted image user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 6573
25.2.2007 10:43:20   
gaya

Maxica ta je pa močna, resuser posted image , mogoč bo pa res gost pri Mariu, moram še jst gledat user posted image .

Saj verjetno res delujem panično, ampak to se dogaja z njo že cel teden, od ponedeljka in ker prej nikoli ni bla taka, povezujem to samo s cepljenjem. Ali pa bo zbolela. user posted image  Saj pravim, da jo bom čekirala še danes, jutri pa greva tja, pa naj jo pregledajo.
Aja pa pozabla sem povedat da ful spi. Veliko več kot prej, pa ne mi zdaj rečt naj bom vesela, ker to se mi ne zdi normalno, ker prej je spala 2 uri dopoldne, 2 uri popoldne v ene kosu, pa okol 19 je zaspala. Zdaj pa od ponedeljka zgleda to tokle. Okol 7 vstane. Ob 8 že spi do 10, mal pojokca, jo podojim in spi naprej do 11. Pol je do okol 12.30 pokonc, pa spet rata tečna in jo dam spat in spi do okol 15. Vmes se mogoče zbudi, ampak v joku, ji dam dudo in naprej spi user posted image  in potem spet vstane mal poje, okol 17 spet spiuser posted image  do 18, jo komaj uspem skopat in podojit, je en sam jok. Ob 19 spet spi in spi do zjutraj. Sicer se vmes zbudi za dojenje, ampak se ne razbudi čist. Včeraj pa je blo še tolk hujš, ker je spala samo meni na rokah. No zvečer je blo pol ok. Mah,... sploh nam več težila. Bo kar bo, saj narest tko nimam kaj.user posted image

Madona sem mislila, kako bomo šli mal ven danes, pa je tako podrekano vreme, da je za ****.user posted image  Zdaj bom cel teden čarala, da bo v nedeljo lepo vreme, ker imamo krst.user posted image  Je Gajina babica ji kupila oblekica za krst, pa je mala tko fletna, da je  že kr mal kičasta v njejuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 6574
25.2.2007 11:37:50   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Amazona, ne kotalijo se vsi najprej iz bušija na hrbet - moja dva sta oba že tak primer...mogoče je kaj povezano s tem, da noben ne mara (in ni maral) kravce pastuser posted image  

Saj nisem napisala da vsi, ampak večinauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 6575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  261 262 [263] 264 265   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?