Maxica
|
Dobro jutro. Hitra bom, bom probala kasneje kaj komentirati: Gaya, danes ponoči sem pa vas sanjala. Sem nekje v Ljubljani, mislim, da je bilo podobno kot da bi bili v stavbi Filozofske fakultete, srečala Maria (Spet doma) in je ravno pravil svojim kolegom, da ima danes enega posebnega gosta - moža od naše Gaye. Moram prav gledat zvečer, če bo res. Glede stokanja Gaje ti težko kaj rečem. Ti najbolj poznaš svojo hčerkico, in ti najbolj in najhitreje opaziš, če je kaj drugačna. Mene sicer mož vedno potolaži, ko kaj kompliciram, da tudi mi nimamo dneva enakega, da tudi dojenčki so en dan bolj razposajeni, kakšen dan so pa bolj tečni. Je pa možno, da je to od cepljenja. Zadnjič sem spraševala glede reakcij pri cepljenju, pa je ena napisala, da je postal po cepljenju pri enem letu se mi zdi otroček čisto drugačen, kot je bil prej. Ena sama tečnoba da ga je bila. Prej pa ravno nasprotje. Tako da morda bi bilo lahko to. Morda je pa le tako obdobje. Če se ti ne zdi prava, jo nesi k pediatru, pa naj jo pregleda. Zato so tam. Frrrr, dobrodošla nazaj. Pogrešala sem te. Altati , zdaj pa le vse nadoknadi za nazaj. Pa kakšno kilo le daj pridobiti. Kako pa je bilo z mlekom, ti ga je kaj primanjkovalo med to virozo? Mis, samo tisto na rokah ti zaenkrat komentiram. Jaz bi rekla tako, da sta se moja otročka mal razvadila, ker je mož sedaj precej doma, ker doma dela in se lahko vmes tudi kaj ukvarja z njima. Če bi bila pa sama, pa Lanu ne bi preostalo drugega, kot da počaka v ležalniku, da npr. Maxa previjem, oblečem itd. Tako ga pa dam možu za tisti čas, ali ga gre pa on poštimat, pa imam jaz Lana na rokah. Sedaj ga večkrat damo v tisto prenosno posteljico pod most, pa zdrži par minut brez joka. Pa videti nas mora, da smo okrog njega, sicer je brž jok. Ampak mislim pa, da bo skoz bolje, da se bo znal vedno bolj zamotiti sam s sabo, tudi v stajici npr. se bo s kakšno igračko zamotil. Vidim v ležalniku kako se steguje po igračkah na mostu. Pri enem letu se že ne bo več hotel samo po rokah nositi. Lasje mi pa ne izpadajo, niti pri Maxu mi niso, zato ne vem. Arabela, bravo za samostojno sedenje. Super. Clody, načeloma nesem Lana k pediatru kar v naročju, ker se mi ne da tiste lupinice montirat znova in znova. Pa ponavadi gremo vsi skupaj, tako da mi spet mož lahko pomaga. Ojej, Frrrr, po stopnicah sta padla. Groza. Mal ga opazuj, da ti ne bo preveč spal, pa da ne bi kaj bruhal. Itak so pa ti otročki še tako mehki, da jim načeloma ne more biti kaj hudega. Nič, grem zdaj, se pozneje še beremo.