frrrr
|
evo mene in vse za cel teden nazaj... dolg post bo IZVIRNO SPOROČILO: gaya ne vem a ste že mele debato o plenicah, ampak mam resne težave . Uporabljava Pampers active fit. Ampak imam občutek da jo 3 že malo tišči, ker je na pregibih nogic vsa odrgnjena in se vidi odtis plenice saj veste kaj mislim, upam. In sem ji kupila iste samo 4. In za te mam pa občutek, da se je zgubila v njih . Dajte mi povedat, ste še vse na 3 al je katera na 4 in je ok. Ker jst mam občutek da bo pri straneh vse vn prišlo. Saj doma mi ni panike, ampak če kam greva me skrbi. men se tut zdijo premajhne trojkice, sem pa slovenske uporabljala brez elastičnega traku za zapenjanje... zdej sva v Avstriji Pampers 3 Active Fit in pa Pampers 3 Baby Dry in se mi zdijo boljše - okrog nogic nima takih črt... ima pa samo nogice tolk debele (po mamici ), okol pasu je pa čist očkov in mu moram zapenjat čez une živalce punce, dans me je skor pobralo... z Jašo sva šla k babici (en krožnik sva ji nesla nazaj) in sva po stopnicah padla... po betonskih... na tisti, kjer mi je spodrsnilo, sem z glavo končala... Jaša pa čez ramo v stopnico... js sm bla čist adijo, prav strah mi ga je blo dvignit, ker sm polno krvi pričakovala... sm ga pobrala, šibala do moža... njemu se je pa že smejčkal in pozabil na jok... pol sm vse knjige pregledala in nima kakih znakov možganskih poškodb - miglje z vsemi štirimi, sledi prstu, govori kot navit... na čelu je imel en rdeč flekec, ki je že izginil tekom dneva - ko sva ga tam potipala, ni niti trznil... js pa mau težje sedim, ker me desna ritnica boli... pa na desni strani ne morem ležat, ker imam full zatečeno glavo za ušesom in booooooliiiii... jutr bo šele hudo, ko se razboli... drgač ste ble pa pridne... sm se ustrašila kolk strani me čaka, pa ni hudega upam, da ste vse zdrave in imate zdrave otročke in može... js sm na poti na smučarijo bila čist hin, drug dan pa že skor ok... sonček vse pozdravil pa zgleda, da je tirolski zrak tak zdravilen Jaša se je pa skoz dobro držal in ni zbolel smo imeli 7 dni sonca in imam pol zgornje strani dlani čist zapečene - prav črta se vidi do kam je segala bunda med vozičkanjem sva se z Jašo vsak dan šetkala po snegu tudi po 4 urce dnevno... nekajkrat se nama je pa še očka pridružil (drgač je smučal)... enkrat sm šla tut js smučat, ampak ni to še zame - me je skoz skrbelo kaj bi blo s tamaučkom, če padem in si kej nardim... drugo leto... je bil pa priden... tudi po poti... vglavnem fajn smo se imeli! sej vam bom kakšno luštno fotko pripela, ko se prebijem skoz njih - jih je mali milion aja, za pusta je bil pa Jaša klovn... sam ni imel rdečega noska, ker ga še nisem šla ulovit na najboljzelen otok v Jadranskem morju (to sm v Nepridipravljicah izvedela, da tam domujejo ) pa še to: pred smučarijo sm la pridna in sm se dogovorila s profesorjem za mentorstvo pri diplomi in tut okvirno temo sm si izbrala no, zdej so pa na vrsti čestitke z rahlo zamudo... Pikabu - vse najlepše za tvoj RD! js sm mau jagodne torte popapcala - je bla zelo dobra prav tako vse lepo Maji od Lu za 2. rojstni dan! za 4 mesece pa čestitke - Tini od mis, - Nejcu od Clody, - Luciji od monice99, - Ivi od muki, - Sari od Capyke, - Aidanu od lucike, - Lanu od Maxice, - Andražu od AKI in njihovim mamicam! za 5 mesecev pa čestitke Katarini in mamici Arabeli! Arabela in amazona, fen pr nas še vedno zakon... čeprav je ratal že tolk blebetal, da se ga da na druge načine zanimirat in fen ni več tolk potreben Lu, hvala za članek o GH... bom kr s sabo nosila, če me bo katera kaj glede GH spraševala (beri: tetke, ki bi že kr dajale GH mojemu tamaučku)... pa frizurca je tut luštna - si ena mlada, simpatična mamica! maškare si imela pa zelooo luštne... izvirne maske in lepa otročka! borovnicka, sm vesela za uspešno prestano operacijo! držim pesti, da bodo rezultati čez 3 mesece odlični! res mamice veliiiiko prenesejo, prenesemo (še ne vem in upma, da ne bom tolk hitr izvedela) lucika, krst vam bo pa ostal v spominu imam vprašanje: kako ste ga pa dali krstiti? je šlo kot Aidan? bravo za novo frizurco! GH: js bom tut vztrajala z dojenjem, čeprav nam Jaša že orng na krožnike gleda altati, bravo za Jaševo dudo poljubčke in pozdravčke tvoji Tii, Jaši in tebi... mi je kr hudo, ko berem kaj ste prestajali te dni... EN KOŠ ZDRAVJA za vašo familijo! take hitre diete res ne veljajo... drugič po daljši poti z nami! muki, pozdravite se tudi vi! luštkan podpis Lu, mojemu bratu je dudo morski pes pojedel mi smo še vedno brez dude... in bomo verjetno tut kr tk ostali, ker je v vrtec itaq ne sme imet... pol ga bi pa zdej navajala nanjo, čez pol leta pa spet odvajala popravljam (sem 2 uri nazaj pisala in se je vmes malo spremnilo ): 5 minut po dojenju se je zbudil in sm ga pristavila, ni jedel, le malce cuzal... pa sm mu dudo dala in jo je obdržal bomo videli kako dolgo... popravljam (5 minut kasneje): smo še vedno brez dude, jo je izpljunil in nadomestil z roko amazona, bravo za vašo gimnastičarko! pa slikica vaše navihanke je tut odbita uspavanje čez dan - midva vsak dan kaj novega preizkušava zavijanje v dekico, s pleničko čez ali ob obrazu, včasih pali, drugič spet ne... dojenje leže na tavelki postelji včasih pali, druič spet ne... kr sam v postelji pa še ne zaspi... moreva še zvadit upam, da bo Ajda kr nadaljevala tako kot v ponedeljek- bravo! nova frizurca je full luštna, tako kot tudi mamica... Ajda je pa tut prava lepotička! mi imamo enako posteljnino pa bravo za tvoje zvezdice vava, poljubčke in objemčke tvojemu Luki, da bi tut drug teden bili tako dobri rezultati pri pediatru... pa srečno vožnjo! nimam še izkušenj s homeopati, vendar sm že slišala veliiiko dobrih novic glede njihovega zdravljenja, slabih pa še ne bo že nekaj na tem... upam, da bodo ampule pomagale materialne dobrine pa res izgubijo vrednost, ko se ti rodi otrok... vsaj meni je čist vseeno za vse ostalo, le zdravje mojega pišeka je pomembno luštne fotke, z lepim otrokom obdelava fotografij v photoshopu - sm možu rekla, nej naštudira in me nauči, pa mi je začel razlagat kk nej to kr s fotkičem naredim, ker se menda da mere imate pa res odlične! pa vse se dobro izteka - hura! gaya, bravo za Gajine mere glede hranjenja ponoči in spanja celo noč imam pa enako mnenje... tut Jaša načeloma spi celo noč, če odštejemo hranjenja (od 1x-6x), ki trajajo max. 10 minut in kr spi zraven... včasih sm spočita in ta hranjenja ne vplivajo na moj spanec in spočitost, včasih pa čist adijo - odvisno od lune glede pireja sporoči kako ti je pediater povedal, js bom pa še patronažno vprašala, ko pride o GH razlagat (nekaj je že v članku Lu o tem napisano) hranjenje na 3-4 ure... na srečanju me je mis razsvetlila in zdej je veliko manj joka, ker mu ne tiščim tolk joške IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: vava ... kaj pa Opel Zafira. Jaz sem tud za Zafiro, a ne Lu.....da te malo zmedemo Vava! Veš kako je lištna za vozit!! Sploh pa za parkirat Altati ti še nisem odgovorila. Naša fontana se tudi pokonci postavlja. Mislim, da že kar od ca 1 meseca. Ati ponosen, mami še ni našla povezave s čimerkosli. Jeeeessstt. Pri nas so tudi ata ponosni, mama pa vsa zmedena, ko mu ga čisti men je tut Zafira full všeč... čez 1 leto poteče kredit, pa mamica bo (upam) imela službo, pa bomo mogoče kakšno rabljeno (za začetek) kupili... trenutno smo na Astri karavan in je prostora več kot dovolj postavljanje fontan pokonci... tut pri nas mamica zmedena Pikabu, bravo za Maksove mere... je pravi maneken... velik in vitek IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu Moj mož je največja faca, kar se tega tiče, ker vedno pravi: "Ej, ko pride do tega, se bova ukvarjala s tem in pogovarjala." podobno tut moj pravi... za nazaj se ne splača sekirat, ker ne moreš spremeniti, za vnaprej pa nima smisla, ker se mogoče sploh ne bo tako zgodilo kot predvidevaš - je fajn imet take amortizerje ob sebi, a ne glede zob in dojenja - odkar se dojiva tudi leže, mi večkrat naredi pravo štalo z bradavico, ker vmes zaspim in jo kr cuza... upam, da ne potem še zgrize, ko so zobje bom altatin in tvoj nasvet upoštevala... torej NE in brez tuljenja pa Ema ima čisto prav... sm prebrala, kar je napisala in se z vsem popolnoma strinjam Maxica, men se tut večkrat zdi, da so dojke čist prazne in nima revček kaj za jest, pa vedno lula, kaka in vleče... očitno tolk pogosto in intenzivno je, da se ne utegnejo orng nafilat... zdej sm imela na smučariji 2. dan kr mau problemov, ker so ble dojke tolk polne, da nisem mogla ležat, vse je kr špricalo in se je Jaša kr dušil ob hranjenju... je bila pa to posledica mojega zdravljenja, saj sem prehlad odgnala z enormno količino čaja (mislim, da sm kr enih 5 litrov tekočine zaužila tekom dneva) no, pa zdej mi jih je Jaša mau odtežkal, sta bili tut orng nabiti, kar je verjetno posledica celodnevnega poležavanja -> danes smo na taveliki postelji spali od 13:30 do 17:15 (midva utrujena od nočnega potovanja - ob treh prišli domov, Jaša pa očitno prav tako) mis, naš ima skoz tamajhno pleničko pri sebi, ko spi... pa plišije ponoči premetava po postelji... se mi zdi, da bi se hitro pritožil, če bi bili plišiji ali plenička preveč posesivni in bi ga napadli v vozičku se vedno pritoži, če mu plenička predaleč čez obraz zleze in težje diha podobnost z Ajdo... je mož nase ciljal, al je tebe kaj obtoževal drgač pa kot sm že enkrat napisala: naši oktoberčki so najlepšejši in posledično so si tut mau podobni js tut gledam Jašo, ko spi... blaženi so... jojjjj... in še odgovori na tvoja vprašanja: 1) tut Jaša se velikokrat zbuja z jokom (če sem z njim v postelji, potem samo gleda... pa včasih začne prej jamrat, če ima okrog sebe kakšne igrače)... mislim, da s tem pritegne pozornost... nekako mora povedati, da je buden/budna... tako tudi ponoči prikličejo mamico -> js ga dvignem in začnem kakšne čudne glasove spuščat (letalo igra pali) in odpre očke ter se začne smejčkat... drugače pa mu vedno nastavim eno igračo, da jo zagleda ko se zbudi in ne začne takoj jokat 2) Jaša buden od 1,5 ure do 2,5 ure med dnevnimi spanji... prvih 20, 30 minut zdrži v ležalniku, postelji ali stajici in se lahko tudi sam zaigra (razen, če je lačen ali za previt, potem to odpade).. potem se je potrebno z njim malo pogovarjat, ga prestavit kam drugam, mu dat drugo igračko... je pa veliiiko po rokah (mojih, ker sm večino dneva sama doma)... ampak ga kr razvajam (kot bi rekla moja mama ), ker bo še prehitr želel iz mojega naročja... 3) ko sm se postrigla, sem ugotovila kk veliko las imam... torej je res, da zdej odpadejo le tisti odvečni, ki prej celo nosečnost niso odpadli, a bi morali... nč se sekirat... pomoje ne bomo plešaste 4) ne znam odgovorit piskot, bravo za tvoj tek na smučeh men je tut všeč, čeprav sm tekla glih enih 3x v življenju... se mi zdi tak šport za sprostitev, pa še v dobro formo se lahk spraviš z njim beki, s tjulenčkom si me pa orng nasmejala sej Jaša je tut na začetku v podlago tulil, pa roke nazaj zvijal kot bi vadil za skoke s smučkami pol mi pa pediatrinja reče: sej vadite vsak dan po 15 minut sm kr prikimala, čeprav smo kr pozabili in niti 1x tedensko nismo vadili... ko bosta s Tinkaro sami, ti bom js mau morila, da ne boš tolk dragega pogrešala kolkr se to le da... js nisem za te fore... Tinkara pa že orng deklina zgleda, se full pokonci drži in še vedno je takooo lepaaaa clody in amazona, glede obračanja pomoje ni panike... eni se prej obračajo, drugi kasneje... js se na te časovne omejitve ne oziram preveč, ker te samo zaživcirajo - nima smisla, vsak otrok je individum in že 2 otroka iste familije se full različno razvijata (moj brat je shodil pri 9ih, js pri 12ih mesecih - zdej oba hodiva ) termometri... mi imamo ušesnega, braun... smo zadovoljni... pediatrinja je rekla, da je pri merjenju v ušesu šele okrog 37,5 vročina amazona, bravo za obrat iz hrbta na trebuh! tasha, Gael luštno kužka pase naš je začel na glas vriskat in piskat... men je full všeč, ko daje itz sebe te radostne vzklike naja78, Lan je pa pravi velikan pa full je luštkan dej mi pojasni un tvoj stavek -20 kg tolk si imela manj, glede na težo pred zanositvijo, al si tolk izgubila od poroda? muki, 20 jih je men tut šlo dol... 18 sm jih v nosečnosti pridelala, 9 šlo s porodom, 11 pa z vozičkanjem in dojenjem... sm se pred nosečnostjo želela še spravit na svojo težo (10-12 dol), pa ni ratalo, ker nism karakter no, 2 mi je že zdej ratalo Arabela, bravo za mere vaše Katarine in za vajino potepanje post: js tut nism karakter in se ne bom držala posta, kile tut gredo dol... dans na tehtnici zagledala 5ico, ki je izginila leta 2005 luštna je Katarinca.... pa lička ima tolk luštno okrogla fajn se razvajajte te dni in izkoristite očetovski dopust do knca! js še vedno berem, pa je že 2:30 na uri zdej morm pa baby phone izklopit, ker mi ne paše smrčanja tu zravn poslušat vas morm do konca prebrat preden grem v MIŽO mis, je prav? joj, Pikabu - moje iskreno sožalje! mtina, WB... lepo, da si ok! no, to je bilo vse (končno)... ura je že 3:40... Jašo sm ob 12ih in ob 3 že podojila... torej bo današnja noč brez hranjenja kratka bo... jutr dobim starše na obisk... pa sm mami že rekla, da ji pokažem kk znam skutni zavitek z borovnicami spečt, pa kosilo sm jima obljubila (ponavadi je vedno mama kaj hotela pripravit, zdej sm pa rekla da je že čas, da js poserviram obiske ) aja, še to: prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil frrrr -- 25.2.2007 3:50:53 >
|