gaya
|
Na pomoč, smrkam ko nora, oči se mi solzijo, prehlad me je zadel z leve . Hitr prosim tisoč in en nasvet, da bo jutri že bolje . A če sem jst že v klubu bosanskih papuč, pol vrjetn med uvajanje zdrave prehrane klub sploh ne smem . Altati, a sem prav prebrala da si rjavolaska kratkolaska , kolk kratka, a tolk k je vivi včeraj rekla . Punce ob prvi priliki jo pritisnem s fotkičem k bomo girale po Bledu . Saj pol me bo itak tožila, jst pa tko nč nimam, ma vse mož . Dans pri G vse ok. Je rekla da mam maternico in jajčnike še totalno neaktivne , baje to pomeni da vsaj še enkaj časa ne bo . Me je zasliševala glede kontracepcije, pa se še ne morem nič odločit. Vrjetn bova zdaj pazla med dojenjem, pol grem pa nazaj na tabletke, najbolj zihr. maxica Gaja pomoje še kr trza na Jaša, itak pa nam dost prebrala tko ti kot altati bosta zajebani tašči , sam jst pa nisem nič boljša od vaju, tko da,... ne vem če ne bo moja punca kr nuna Tko pokomentirala sem na približn. Aja še to povem, da se naša Gaja kopa v fliperju, in noro uživa. Not pa sedi ko ena šefica, mal postrani . Mam občutek da ji je prej smetalo k smo jo držali v banji. P odgovori na vprašanja: kapice nima več, mele sva jo samo prvi mesec. pleničko sva opustili tud ob koncu prvega meseca(zdaj bi me pomoje razčetverila, če bi jo v plenico zavila in dala v banjo ) po cepljenju ji da gazico namočeno v razkužilo in prilpei z mikroporjem