frrrr
|
nanica, pošiljam ti mau dobre volje... js sm bla cel teden taka... ko je sonce zašlo, sm bla čist brez energije... skoz mi je morilo učenje, ker sm imela kupček na mizi, nism pa imela volje... pol sm pa še vse drugo zravn najdla, da sem se lahk brez slabe vesti slabo počutila Jaša je včeraj od cepljenja dalje prvič normalno zaspal, prej je vsako noč neki jokcal (kar mu ni v navadi) kile... februar 2005 = 10 kg manj kot februar 2006, ko sem tudi zanosila... rada bi prišla na februar 2005, ko sm mela mišice in ne tolk špeha... mah, sej se ne pritožujem, ker sm na boljšem kot lani februarja (se pozna, da sm aktivna bolj kot pa pred nosečnostjo 1 leto, ko sm se prestavljala izza računalnika v službi, domov za računalnik in na faks za računalnik)... pa da neu pomote, po unem indexu bi tut februarju 2005 mogla še kakih 5 kg odštet, da bi bilo idealno, ampak to ni zame ... zdej pa obljubim, da ne bom več komentirala kil... sm pa glih pojedla 6 kosov rolade mi je mau slabo če koga, ki se posti moti takšen stavek in mu naredi lušte, se lahk zmenimo tut, da tega ne pišemo in ne bo katera tipkovnice ogrizla js bi se mogla postit, ker preveč nezdravo jem... pa ne vem kk nej na zdrav način prehranjevanja preidem... kmalu bom mogla bit Jaši za vzgled, pa ne vem kak zgled je to, da med klofanjem po tipkovnici požrem škatlo keksev namesto, da bi si naredila klasično večerjo nasveti plsssssss!!!!
|