nanica
|
Pri nas pa oči danes sina uspava, napojila sem ga že, noče pa še oči zapreti. Upam, da mu hitro uspe, saj je Blaž že zelo utrujen, oči pa še bolj. A lahko že nehate težiti s temi kilami, če nočete, da se bo kakšna zares zasekirala in nehala brat RR. Zgleda, da ste same shujšane mame, kam naj se pa jaz vpišem? Sicer sem na kg izpred nosečnosti, ampak jih imam še nekaj preveč in se z vsakim vašim postom bolj obupno počutim. Danes me je zagrabilo bolj depresivno počutje. Zobe moram urediti, pa čakam, da neham tako pogosto dojiti, ker mi bodo pulili modrostne, pa shujšat moram - in imam ves čas volčjo lakoto, pa eni stari domači problemi pri starših se morajo čimprej rešiti, pa vse zoprne zadeve so mi danes priplavale na površino. A je kakšna luna v bližini? Je pa mož danes dobil veliko optimizma, ki mu ga je zaradi službenih zadev primanjkovalo že mesece. Nekako se vse uredi, ampak jaz se danes še vedno ne počutim najbolje. Upam, da boi že jutri bolje. Zdaj grem pa še jaz pomagat v spalnico, se oglasim kasneje