|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  407 408 [409] 410 411   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.3.2007 7:47:02   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas je noč super minila, dojile sva se 2x nič več (al se pa meni samo tako zdi?), zdaj pa je mali škrat že buden..

Včeraj je bila tako pridna pridna pridna, samo smejčkala se je, vriskala, igrala, papala... se pozna da je spet zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image

LEp dan vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10201
23.3.2007 7:59:58   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

takole, zdej pa še depilacija... pol pa spat... zutr pa pakirat in v Snovik na kopanje... in nato dalje proti Koroški... punce mogoče vas šele v ponedeljek preberem... sej veste, da delam tut nadure, da vas le preberem user posted image
lepo se imejte! uživajte s sončki čez vikend in radi se mejte!

mukica, luuuupčka user posted image

[/quote

Frrrrr- pa zakaj imam jaz feeling da se ti non stop depiliraš????? Pa kaj ti to imaš-kočevski pragozd????
Ful dobre slikice- tam pri Jašu v banji in pleničko med nogami, sem dobila asociacijo na malega Jezusa (resuser posted image )....
Plavanje po suhem-  jah, kot ribica na suhem, a ne? Je dihal na škrgice?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10202
23.3.2007 8:18:55   
lucika
dobro jutro!
naša noč je bila super! enkrat ko se je jokal, sem ga dala v veliko posteljo, pa sva spala, pa malo jedla. ne vem niti kolikokrat. za vsako ko je zajamral, je dobil mal za pojest, pa je bila ura kar naenkrat pol sedmih. super, res. pa se zaspal mi je zvečer tak lepo, malo sva se cartala, pa je zaspal. zdaj sem ga pa nasrala, naj se cist mal pocaka, da pripravim vodo za umivanje:) no, saj jo pripravljam.

zdaj pa novim dogodivščinam naproti....jeeeeeeee

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10203
23.3.2007 8:21:35   
Pikabu
O, nore ste. user posted image user posted image user posted image user posted image

A veste, koliko časa sem vas brala? Včeraj nisem mogla nič gor, ker je mož delal. Zdaj gremo ven, upam, da se mi kasneje še kaj uspe javiti.

Lep dan.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10204
23.3.2007 8:23:40   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image Maxici in Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Lei27 in Lei user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10205
23.3.2007 8:29:32   
štorkljica
ČESTITKE:

MAXICA & LANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEA27 & LEAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10206
23.3.2007 8:33:16   
štorkljica
dOBro jutro!

Kaj delate danes? Jaz nimam pojmas...mamo pa usrano vreme!

Ajda se je zbudila včeraj ob 21.30 in začela histerično jokat in kričat. Nevem če je kaj takega sanjala ali se je kaj ustrašila, sva jo z mojim komaj pomirila, da je nazaj zaspala. Drugače noč je bla povprečna.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10207
23.3.2007 8:39:13   
muki1
Dobro jutro.
Danes pa nič RR, prisežem da ne user posted image . Grem pucat....samo malo še počekiram user posted image .

MAXICI CRKNIL RAČUNALNIK, TA VIKEND SO BREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 10208
23.3.2007 8:44:32   
tasha23
Jutro,
Gael je končno zaspal (od 5.33 do 8.20 je bedel)
Jaz pa sem tako utrujena, včeraj sem vas čakala, pa nisem vas dočakala user posted image , Zaradi včerajšnjih dogodkov sem šla spat z močnim glavobolom in se z idtim tudi zbudila.
Pa tako dobre volje sem bila skoraj cel dan, nato pa tisti user posted image  SMS, ki ti zagreni life user posted image user posted image user posted image
Veste prepričana sem, da so nekateri ljudje na tem svetu, da živijo kot paraziti na račun drugih in se jim j..user posted image  za druge - važno da so oni fajn in imajo svoj image...
Zdaj pa imej mirne živce, da ne vplivam negativno na malega user posted image

Kako pa kaj ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 10209
23.3.2007 8:44:57   
viv_
Juuuuuuuuuutroooooooooo!!!!!!!!!!

Čestitke 5-mesečnikom!

O, boga Maxica, zdaj pa brez računalnika. V ponedeljek bo imela pa za prebrat 38 strani, pa medtem ko bo brala, bo nastalo še 17 novih. Govorim iz izkušenj user posted image

Gaya - daktarin dobiš tudi brez recepta, saj v Kranju ga. Zoprna reč, tale sor. Zarja ga je imela koj na začetku...

Sem se prišla samo pofočkat, zdaj grem pa zrihtat sebe in Zarjo. Morva bit lepe za Jašo in Altati user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10210
23.3.2007 8:57:28   
tasha23
Ste opazile, da je Naomi rodila včeraj sinčka Svit-a,  3610 g 50 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MAMICI INA MALEMU SVIT-uuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10211
23.3.2007 9:07:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ste opazile, da je Naomi rodila včeraj sinčka Svit-a,  3610 g 50 cm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MAMICI INA MALEMU SVIT-uuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, res je! Sem pozabila napisatuser posted image !!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10212
23.3.2007 9:09:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Jutro,
Gael je končno zaspal (od 5.33 do 8.20 je bedel)
Jaz pa sem tako utrujena, včeraj sem vas čakala, pa nisem vas dočakala user posted image , Zaradi včerajšnjih dogodkov sem šla spat z močnim glavobolom in se z idtim tudi zbudila.
Pa tako dobre volje sem bila skoraj cel dan, nato pa tisti user posted image  SMS, ki ti zagreni life user posted image user posted image user posted image
Veste prepričana sem, da so nekateri ljudje na tem svetu, da živijo kot paraziti na račun drugih in se jim j..user posted image  za druge - važno da so oni fajn in imajo svoj image...
Zdaj pa imej mirne živce, da ne vplivam negativno na malega user posted image

Kako pa kaj ostale?

Tasha, saj bo bolje! Verjemi! problemi se rešijo, ti imaš pa zlatega sinčka in user posted image , ki vaju ima rad!
Veš kaj jaz vedno pravim: Za vsako ritko šibca raste!!!!!
In kot ugotavlja, počasi, v vseh letih mojega življenja, ta rek še kako drži!!!!!
Boš videla!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10213
23.3.2007 9:10:08   
piskot
Dan.

CESTITKE LEA IN LAN!

Vidim da ste kar pridno cvekale. Jaz sem sla vceraj ob 21h spat. Potem smo jedli se ob 23h, ob 1h smo samo dva prdca med jokom pridelali, potem pa naslednje hranjenje ob 4h, pa ob 8h. Naj bo takih noci cim vec!

Frrr kako je slo pri vas s kasico?

Eno vprasanje, sicer mene mori ze kar precej casa, pa sem si rekla, da prevec kompliciram. Vceraj je pa se moz vprasal ce je to normalno. Zdaj sem pa kar mal zaskrbljena. Martin vecino casa brca samo z desno nogo. Vcasih tudi z levo, ampak desna je res ta glavna. A je to uredu?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10214
23.3.2007 9:13:38   
nanica
Dobro jutro,

pri nas je vse na glavo obrnjeno: mali je boljše, komaj kaj še zakašlja, sem pa jaz spet slabša,
zvečer sem imela še malo vročine, pa nos imam ponovno zabasan, pa slabo se počutim.
Da ne govorim o možu, on pa kašlja kot stara lokomotiva, pa smrka in smrka.

Vsaj spali smo dobro, celo do sedmih, kar je zadnje dneve kar redkost.

In veseli me, da je danes radio gaga

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10215
23.3.2007 9:15:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Eno vprasanje, sicer mene mori ze kar precej casa, pa sem si rekla, da prevec kompliciram. Vceraj je pa se moz vprasal ce je to normalno. Zdaj sem pa kar mal zaskrbljena. Martin vecino casa brca samo z desno nogo. Vcasih tudi z levo, ampak desna je res ta glavna. A je to uredu?

Piskot- vse zavisi, kako je to brcanje!  A če ga dražiš (žgečkaš) po levi, bo brcal? Premika jo normalno? Kaj ko ga slečeš? Saj najbrž takrat brca z njo? Aliuser posted image user posted image user posted image ?
Če se ti zdi, da jo ima res bolj pri miru, preveč, bi jaz šla k pediatru, da bi dobila napotnico za RA!
Še prej bi ga pa sama doma testirala! Z žgečkanjem, igranjem: poskusila bi anjprej, kako reagira na desno nogo in kako isto stvar na levo.
Bolje panika za prazen nič, pa en obisk v RA, zdaj ko je čas, kot da bi kasneje se izkazalo, da si kaj spregledala!
Aja, kaj pa še razlike med desno in levo roko? je tam tudi kaj?
Pa kar pogumno!!!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10216
23.3.2007 9:20:12   
Lu
Čestitke

Maxici in  LAN-u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lei27 in Lei user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 23.3.2007 9:28:07 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10217
23.3.2007 9:20:20   
mis
Dobro jutro!

Včeraj ste pa malo načvekale in se lahko že zdaj javimuser posted image . Tina panča. Lepa noč. Zaspala je ob 8:10, jedla ob 1h, 5h, ob pol sedmih pa se je zbudila in 20 minut veselo godla in debatirala. Lušno. Tudi otroček v sosednji sobi je bil kar priden. 2x so sicer imeli jok ene 20 minut in luč, previjanje, pa ni bilo take sile.

Čakam vizito ob 10h...

Sej jaz jo imam sicer doma ves čas na tleh (no...veliko časa), tukaj res nimam možnosti. Se je pa prej  ko sem jo preoblačla sama obrnila na trebuh in roko tud dala ven. Je bla nagica. Jim je lažje verjetno tako.

Gaya, od kolegice mala je tud mela sor, daktarin gel na dudo, pa je blo v enem dnevu boljš. Sem pa tud jest slišala da se ga ne dobi večuser posted image . Je pa res super stvar.

Tako, čakam dohtarje. Tina je danes prvič sluz bruhnila, kar pomeni da se čistiuser posted image  Sem pa res skoz pozorna, da je ne bi kaj zadušila ta sluz. Ko kašlja jo obračam na bok ali trebuh. Sicer je še vedno žaganje ob dihanju slišat... Bomo vidli in slišali na viziti...

Se javim in lep dan. Tud jest bom šla enkrat ven na sončkauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10218
23.3.2007 9:21:52   
štorkljica
altati koliko je stal tisti nahrbtnik ko si ga kupila za jašo? ker zdaj majo v bejbi centru eno akcijo za 84 €. pa se mi zdi kar kul.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 10219
23.3.2007 9:29:53   
tasha23
Aja med jamranjem sem pozabila čestitat :
LUCIKA IN AIDAN
MAXICA IN LAN
LEA27 IN LEAuser posted image

pa še eno vprašanje: kaj tudi vaš kdaj delajo tako?
user posted image oz.user posted image

poglej noge

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10220
23.3.2007 9:35:44   
Arabela
Čestitke za pet mesecev:

Maxici in Lanu

Lei27 in Lei

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 10221
23.3.2007 9:40:35   
Arabela
http://cgi.ebay.de/Rueckentrage-Kindertrage-Kid-Dream-II-S08-eVK-159-90_W0QQitemZ110105700097QQcategoryZ77127QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Mi smo pa nabavili ta nahrbnik... nov na ebayu.. zanj dali 74Euro.....
Danes ga dobimo user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 10222
23.3.2007 9:42:06   
Anonimen
jutr!!!

čestitke vsem mesečnikom!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10223
23.3.2007 9:50:42   
beki24
Tasha- Tinkara to z nogami dela, ko si novavice sezuva, drugače pa mislim, da to ni nič narobe- mu že paše tako!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10224
23.3.2007 9:51:23   
nanica
jaz sem pa danes dala prve slike v rr album

geslo dobite na zs

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  407 408 [409] 410 411   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  407 408 [409] 410 411   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...

OBČUTEK
babyboooom

ALI SE VAM ZDI DA JE PARTNERJU V BREME DRUŽENJE Z OTROKOM, PREOBLAČENJE, PREVIJANJE, NOŠENJE,...PRI MAJHNIH OTROČIČKIH-PAR MESECEV STARIH

NIKOLI NISEM DOBILA TAKEGA OBČUTKA (53%)

DA, ČE JE CEL DAN Z NJIM (7%)

DA, ČE PRIDE UTRUJEN IZ SLUŽBE (9%)

VEDNO IMAM TAK OBČUTEK (8%)

RAD JE Z NJIM, SAMO, ČE STE TUDI VI ZDRAVEN (9%)

DA, V BREME MU JE, SAMO TAKRAT, KO JE OTROK TEČEN (13%)

Število vseh glasov: 268

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!