Pikabu
|
Nekaj malega časa imam. Maks spi, ga čakava z Emo, da se zbudi, da gremo potem ven. Pri nas je sonček, na vsake toliko časa se malo skrije, upam, da je toplo in da ne piha. Včeraj nisem nič mogla priti sem gor, ker je mož nekaj delal, tako sem šla kar malo prej spat. Ko se je pa Maks proti jutru zbudil in sva se dojila, pa nisem mogla nazaj zaspat , ker sem šla prekmalu spat. Danes pa ne vem ali ima pevske ali ne. Če jih nima, bom spet brez računalnika, če jih pa ima, ga bom pa tukaj čakala in pridno čvekala z vami. Samo to je noro, koliko me pišemo. Jaz sem končala na 400 strani, ko sem danes zjutraj prišla, jih je bilo 409. Dobro nam gre. A gremo stave pobirat, koliko jih bomo do oktobra naklamfale? Drugače je bil pri nas včeraj lep dan. Dopoldne smo šli k moževim staršem, jaz sem šla vmes v službo, maledva sta bila pridna, Maks je vmes zaspal in lepo jedel, ko mu je mama dajala, Ema je šla spat, ko sem ravno nazaj prišla. Vmes sva klepetali malo z mamo, potem je šla ona po otroke v vrtec in šolo, sva klepetala z atom. Ker je bil moj mož včeraj brez avta, sva se najprej dogovorila, da ga pridem jaz iskat in tudi pripeljem k njegovim, potem ga je šel pa ata, tako da smo nekaj časa bili še skupaj tam in skupaj odšli domov. Mož je pa brez avta, ker ga je parkiral za hišo in ni odmetal snega, je računal, da bo hodil z mojim avtom, jaz pa brihtna kot sem , sem mu pozabila povedat, da ga rabim, tako ga je zjutraj ena sodelavka pobrala, za domov pa že veste, kako sva se zmenila. Je bil res fleten dan, jaz sem prav uživala, otroka pa tudi. Ata mi je posodil masažno blazino za v bano, sem mislila, da jo bom že včeraj preizkusila, pa se mi ni dalo. Vem sicer, da grozno ropota, ampak upam, da bo užitek toliko večji. Danes nas pa čaka sprehod do Baby centra, potem kuhanje kosila. Maks že pridno je korenje, danes bo prvič dobil cvetačo, upam, da mu bo všeč. Je pa ful hecen, na začetku vedno prvo žlico pljune ven in se grozno zakremži, potem pa zakapira, da mora na žlico jesti, pa z veseljem vse poje. Včeraj ga je drugič zvečer hranil ati in jima je šlo že veliko bolje. Prvi večer je bilo noro in sem ga morala jaz do konca, kakšna sta bila. Večraj sta pa lepo pojedla. Grem še malo pospravit. Upam, da se Maks kmalu zbudi, nekam dolgo mi že spi. Uživajte.