|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  410 411 [412] 413 414   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.3.2007 17:50:57   
mis
pa kok mi gre na živce k enih nickov ne vidim al pa so gor na strani pa jih morš z miško pobožat da grejo domovuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10276
23.3.2007 18:52:42   
viv_
Ojoj mis, držim pesti, da bo vse OK. Je pa bogica tale vaša Tinca.

Ninica, a lahko prosim dobim geslo, da te pol tožim. user posted image

Pikabu: kako je šlo s cvetačko? Pri nas je bil pri vsaki žlici glasen "aaaaaaaaaa". user posted image

Trenutna situacija pri nas:
- one down
- one away user posted image user posted image user posted image
Pa še deca ni doma... Čakam, da bo ura 7, letim čez stanovanje, da saniram najhujše, potem pa v miru pogledam BB user posted image

< Sporočilo je popravil viv -- 23.3.2007 18:53:24 >

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10277
23.3.2007 18:57:57   
@lina
mis končno doma! user posted image
šit, pa še ta vročina...se spomnim, ko sem z Juretom prišla iz bolnice, bila je nedelja dopoldne, zvečer je imel pa vročino, tako da je bil še cel teden potem doma...

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

muki1, sem bila mal žleht, da si boste vratove lomile, ko boste špegale za staršema

pazi se, te ženske tu gor so opasne in jaz si kaj takega ne bi več upala ponoviti...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Eh ta ebay...jaz sem še vedno tisti kmet, ki v trgovini z gotovino plačuje!

amazona, jaz sem se že sprehajala tam po e-bayu, pa lucika me je inštruirala, ampak si še vedno ne upam, ne zaupam?user posted image

Zdej pa začenjamo rituale za spanje! user posted image  Pridem pol spet kaj gor!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 10278
23.3.2007 19:04:16   
nanica
@lina, moram malo izzivati, da vzbudim pozornost,
saj ste vsi-vse že poparčkani,
naš fant pa še nima punce

upam, da mu album kakšno šanso pripelje
user posted image  kaj ste že hotele vedeti, kolk € mamo na računu, al kaj
kaj pa pogled na morje, a kej šteje???user posted image

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10279
23.3.2007 19:13:05   
@lina
Nanica, hvala za geslo, luštni ste... Blaž je pravi cortek!user posted image

Res je problem z nevestami med oktobrčki... mogoče si bo res katera premislila, ko bo pogledala vaš album!user posted image

Amazona, Ajda je tud ful luštna mala "kravica"....saj že mora bit, ko pa ima tako simpatično mlado mamicouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10280
23.3.2007 19:38:34   
lucika
nanica, hvala za geslo, res je lepi!ej, a pogled na morje???? a mora bit punca? hehehehe:)

takole, z veliko muko, ker mi je kr naprej ven metalo..je tudi meni uspelo naredit album. in sem ga zaklenla, samo zato, da vidim, koliko vas je istih firbcev kot sem sama:) kak sem žleht, jaooo...

aidan mi spi še iz sprehoda, pa sva pred sesto not prišla. pa še zunaj je spal. sem ga šla malo preverit, če še diha, pa diha. sam kak bo ponoči, pa ne vem...
samo, saj ni važno, če celo noč bediva, samo da je meni album uspelo naredit. hehehe...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10281
23.3.2007 19:51:05   
Lu
Dejte mi sam neki pomagat, nouser posted image Ko hočem videt album sploh ne morem vpisati gesla ???? Samo puščico mi kaže. Nič pokončne črte za vpisat???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10282
23.3.2007 19:54:01   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Amazona, Ajda je tud ful luštna mala "kravica"....saj že mora bit, ko pa ima tako simpatično mlado mamicouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 10283
23.3.2007 19:57:47   
moci
nanica še meni geslouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10284
23.3.2007 20:07:22   
piskot
cer.

se en dan mimo. danes smo probali krompircek. je se kar dober menda. user posted image

mis cimprej se pozdravite do konca.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10285
23.3.2007 20:27:08   
štorkljica
Tak babe, kera bo danes gledala James Bonda?
Jaz ga bom ziher, ker mi je prav kul!

Mis kaj ga zdaj serjete, a ste že boljše? Mogoče pa so zobeki ker se rada temperatura pojavi!

Piskot jaz sem včeraj Ajdi dala krompirček z korenčkom in se je zmrdovala. V bistvu se pa moja malika zmrduje nad vsem kaj ni mleko pa bejbi rižuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 10286
23.3.2007 21:00:22   
gaya

nanica sem pogledala, fleten dečko, ni kaj, bog ve po kom jeuser posted image

amazona tvoja pastrirčka je pa cel srčekuser posted image

mis  welcome homeuser posted image user posted image

zdaj pa še vprašanje, kako zgčleda če se sor prenese na ritko. A so beli izpuščajčki tu po ritki, al je ritka samo ful rdeča-vneta???? Ker ne vem al ma vneto ritko od sora, pa bi mogla mazat s canestenom, al ma vneto ritko ne od sora, pa bi mogla mazat s praško pastouser posted image user posted image user posted image , čist sem zmedena.

Aja pa v ustih ni več vidt sora, kolk časa ji moram še daktarin dajat?

Matr sem zahtevna, aneuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10287
23.3.2007 21:04:18   
muki1
Gaya, ti kar s Canestenom namaži, saj če je rdeča rita tudi lahko s Canestenom. Traja pa lahko kakšen teden tudi...ajtink user posted image

Amazona.... vedno mlajše zgledaš user posted image . Ajda je pa prava športnica. user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10288
23.3.2007 21:05:26   
nanica
gaya, moj je definitivno,
oči pa pravi, da je tudi njegov definitivnouser posted image
no ja, res poštarju ni podoben
drugi moški se pa že en lep čas ne sukajo okrog hiše

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10289
23.3.2007 21:07:44   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya, ti kar s Canestenom namaži, saj če je rdeča rita tudi lahko s Canestenom. Traja pa lahko kakšen teden tudi...ajtink user posted image

slepo ti zaupam, glej da me ne boš kaj nasralauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10290
23.3.2007 21:12:22   
muki1
Jaz sem danes ves dan narahlo čistila....mater v kakšni svinjariji eni živimo user posted image
Pa še ni konec, še okna in tla so ostala nepomita. To bom jutri. Ne morem več...ne da se mi. Pa z Nežo sva malo krasili z velikonočno dekoracijo. Pa punce, moje...dobila sem DARILO ZA MATERINSKI DAN. So delali v vrtcu. Sem komaj zadržala solze, pa pesmico se je naučila in mi jo že dva dni deklamira:
Mamica, kaj naj ti kupim?
Mamica, kaj naj ti dam?
Zapojem ti pesem o sončku,
Narišem ti vse,kar poznam
Naberem ti šopek vijolic,
rečem ti > Rad te imam<.  user posted image  user posted image   
Ej, punce moje drage, ni lepšega na svetu user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10291
23.3.2007 21:17:16   
gaya

Muki zdaj sem se pa jst skor zjokala, tale Neža je res carica, pa tko lepo je presenetila mamicouser posted image user posted image .

Jst tud čakam, če se bo očka spomnil v nedeljo in pomagal moji Gaji, da mamico presenetiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10292
23.3.2007 21:17:54   
gaya

Aja pa ful fletni princeski, res. Se mi zdi da ma Iva tako frizuro ko ti spredajuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10293
23.3.2007 21:19:11   
moci
nanica, mali je tak sonček user posted image user posted image user posted image

muki, kok ne neža luštkana. prava bjondauser posted image

mi smo noro uživali v planici, zoja je bila pa najmlajša obiskovalka user posted image je bil še en voziček, 7 in pol mesecev star fantek.
najprej me je ful skrbelo kako bomo z vozičkom v snegu, pa gneča, hrup, pijani ljudje... potem je pa prespala vse skoke in se zbudila šele v avtu (4 ure spanja!)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10294
23.3.2007 21:21:49   
moci
prenašam vam pozdravčke od naše frrrr, ki nas do ponedeljka kar zapuščauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10295
23.3.2007 21:23:09   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Jst tud čakam, če se bo očka spomnil v nedeljo in pomagal moji Gaji, da mamico presenetiuser posted image

NEVER HAPPEN user posted image
Pri mojemu tega še niso vzeli, sploh ne pričakujem. Kar se tega tiče je moj totalen trol. Saj je zlatek in ima nas rad bolj kot vse na svetu, ampak ko so se v šoli učili določenih stvari je manjkal user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10296
23.3.2007 21:24:46   
muki1

Aja pa ful fletni princeski, res. Se mi zdi da ma Iva tako frizuro ko ti spredajuser posted image

A zdaj pa napeljuješ, da sem plešasta user posted image ?
Saj bom kmalu, ker pri meni se je začelo spomladansko čiščenje na glavi. Vsak dan jih kakih 100 ziher zgubim.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10297
23.3.2007 21:25:09   
moci

Pri mojemu tega še niso vzeli, sploh ne pričakujem. Kar se tega tiče je moj totalen trol. Saj je zlatek in ima nas rad bolj kot vse na svetu, ampak ko so se v šoli učili določenih stvari je manjkal user posted image

mam jaz tud občutek, da je z mojim tud nekaj takega.
ne pričakujem ničesar in tako ne bom razočarana. saj sem dobila rožico za 8 marecuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10298
23.3.2007 21:28:47   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci
i smo noro uživali v planici, zoja je bila pa najmlajša obiskovalka user posted image je bil še en voziček, 7 in pol mesecev star fantek.
najprej me je ful skrbelo kako bomo z vozičkom v snegu, pa gneča, hrup, pijani ljudje... potem je pa prespala vse skoke in se zbudila šele v avtu (4 ure spanja!)

UAU, A NA PLANICI SI BILA user posted image  user posted image  user posted image . Midva sva bila že tudi parkrat na poletih...še v času Primoža Peterke, ko je ravno na zadnji tekmi bilo odločilno, če bo zmagovalec skupnega pokala, pa je potem bil. Totalna evforija, jaz obožujem Planico, res...Danes pa je tudi bil en fantastičen dan za Slovenijo user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10299
23.3.2007 21:29:21   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

mam jaz tud občutek, da je z mojim tud nekaj takega.
ne pričakujem ničesar in tako ne bom razočarana. saj sem dobila rožico za 8 marecuser posted image

a me zdaj hočte prpavt na razočaranjeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  410 411 [412] 413 414   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  410 411 [412] 413 414   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!