Lu
|
IZVIRNO SPOROČILO: *anč* mam pa eno nujno obvestilo: za 1.maj smo našli na morju malo kužiko lili, staro kakšen mesec in pol. mi je ne moremo obdržati, ker mamo že 2, prav tako najdenčka; na bruhanje mi grejo ljudje, ki takole zapustijo majhne živalice. Lili je zelo majhna in ne bo veliko zrasla, ker ima majhne tačke in zelo kratke nogice. zdaj malo simpatično bitje išče ljubečega lastnika in če misliš,da si to ti ali kdo od tvojih prijateljev, me prosim pokliči na 041-911-209 ali mi piši na email anateppey@yahoo.com. Fotke lahko pošljem na mail. Bom dala vsem svojim kolegom naprej. Upam, da boš našla kakšnega lastnika za Lili. Držimo pesti. IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: Lu Punce dajte mi nekaj pomagat. Čez 14 dni imamo poroko od kolegice. In rada bi imela oblečeno tisto ala enodelno obleko in hlače spodaj oz. pajkice. Kje naj to poiščem?Malo sem že firbcala pa nikjer ne najdem take kot bi jo želela. Imela bi tako z kr. rokavi ne na naramnice??? Help me. Jaz sem si točno tako oblekico kupila v Benettonu. OPz. dve sem si kupila. Eno s kratkimi rokavi, eno pa brez. Takšno, da dam spodaj hlače, misliš a ne? Daaaaa. Bom šla pogledat. thks IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81 nanica super.....Ahhh, če ne bo prevroče, po mojem ne bi bilo nič narobe, če malo pomolita nosek na svež zrak. frrrr srečno pot in lep dopust tudi od mene . lu ta moda s pajkicami meni še ni prišla v kri (predvsem zato, ker nimam lepih in suhih nog ), drugače pa kar dobr zgleda, če je kombinacija prava. Jaz bi šla verjetn v BTC gledat.....če imaš seveda čas in živce za to . Saj zdaj je to pravi modni hit in po mojem ne bi smela imeti težav dobit kaj primernega. Saj to je čas in živce. Se mi ne da več. Bom pa šla še v Benetton pogledat in pa seveda BTC. Kaj čem. Moram bit uštimana, ne Aja, da ne pozabim - dobili smo dva nova zobka zgoraj Končno se je to obsedno stanje pri nas obrestovalo. Zdaj pa upam, da bomo lahko enkrat za spremembo mirno spali. Čestitke. Pri nas še vedno nič. IZVIRNO SPOROČILO: piskot o stala, lu hvala da si naju spomnila. jaz sem pozabila da smo 13ega.ha,ha si me nasmejala. Ja čas hitro beži.