altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81 Najprej eno vprašanje, preden me mož zbrca iz računalnika : Ugotovili smo, da naša punca ne mara adaptiranjega mleka. Kaj če bi poskusila s kravjim? A bi blo boljš, da kupim navadnega polnomastnega in ga razredčim z vodo, al bi blo mogoče boljš, da kupim tistega v prahu od Pomurke? Mamica81- jaz bom samo to rekla!!!! NEEEEEE! Saj veš, da se odsvetuje kavje mleko do 2.let. In to ne kar tako, za brez veze, ampak z razlogom!Daj malo preberi tu po forumu, ali tudi drugje po internetu,zakaj ne. Naredila boš več škode kot koristi. Moj Jaša tude še sploh nič ne je, in tudi še ni jedel in kot kaže še ne bo.Pa se ne sekiram, enkrat bo že začel. Saj eni otroci tudi shodijo pri 9-ih mesecih, drugi pa pri 16-ih. Na koncu pa vsi enako hodijo. Tako tudi eni prej začnejo jesti GH, drugi kasneje, na koncu jo pa vse jedo. Če ti otroka pristavljaš k prsim, se bo sigurno delalo dovolj mleka. To da ga ni, se zdi samo tebi, verjemi! Če otrok vleče pri prsih in to pogosto, se temu primerno tudi mleko dela. Mleka v prsih ne zmanjka kar od danes na jutri, če je zraven 'porabnik tega mleka'. Iz česa pa sklepaš, da mleka itak več ni?????? To je najbrž tvoj občutek, ekr ne čutiš več navala, ampak to je normalno. ker se je povpraševanje uskladilo s ponudbo. Tvoj otrok se pa pri 7-ih mesecih ne zbuja zaradi lakote, ampak iz navade, zaradi crkljanja. Pri tej starosti in kilaži so sposobni prespati celo noč......ampak to je že druga zgodba!!! samo to ti polagam na srce: NE DAJAJ MU KRAVJEKA MLEKA, KER SE TI BO LAHKO TO HUDO MAŠČEVALO. Alergije na kravje mleko so nekaj najhujšega kar je možno, jih je pa čedalje več. Res ga pediatru odsvetujejo do 2. leta otrokove starosti in res z razlogom!!!!!
< Sporočilo je popravil altati -- 13.5.2007 8:55:50 >
|