Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra** Joj, naš Niki tud nč ne zna Še nogic ne rine k ustkom - zato pa tolko bolj roke , obračanje mu nič kaj ne diši.... Pa ful je "trd" ratal - ko npr sedi v naročju, kar rit spodmakne in zleze čist dol, al pa v ležečem položaju v naročju, kar most nardi, pa ful je trd, da ga sploh popravit ne moreš 7. maja mava spet cepljenje, pa moram P povedat, bi najraje šla z njim kar v RA Kaj dežuje pri vas? **Petra**, ne sekiraj se preveč, pri nas je skoraj isto. Sem na prejšnjem cepljenju vprašala P o tem spodmikanju rite in je rekla, da ni videt, da bi bilo kaj narobe, da na tak način tudi uveljavlja svojo voljo, ker drugače pač ne zna. Je pa res, da sem jaz opazila, da naša to dela pogosteje, ko ji nekaj ne paše - recimo tisti položaj, v katerem je, ali pa če bi rada imela kako igračo, pa ne more do nje. Ne, zaenkrat ne dežuje . Zamima, mi smo kupili že drugi paket Lidlovih plenic. So mi ful fajn mehke in dovolj velike. Sem kar zadovoljna. Drugače pa, kar se tiče plenic - probali smo že: DM Babylove, Pampers Active baby, Huggies, Lidl-Cien,Spar-Pretty baby in je čisto pri vseh kdaj pobegnil kakec ven (ali pri hrbtu, ali pri nogicah), edine, kjer ni niti enkrat samkrat pobegnilo NIČ ven, so Sparky od Spara, je pa tu drugi problem; ne vem, ali so polne kemije ali kaj, namreč niti malo se ne voha skozi, če je pokakana, kar mi tudi ni o.k, ker to pomeni, da če se mi takoj po previjanju pokaka in tega ne slišim, jo lahko naslednje 3-4 ure pustim v drekcu, ubogo revo. Tako sem se odločila, da bom te Sparky imela za takrat, če kam gremo, da ne se bomo umazali po poti, drugače pa zaenkrat kar Lidlove. Imam pa namen probat tudi Hoferjeve, jih ene ful hvalijo. Mater sem naložila zdaj o plenicah... Prej sem bila cela srečna, ker je mala zaspala ob 20h . No, pa se zbudi že čez tričetrt ure, zdaj je pa ful razigrana. Bogve, kdaj bo spet postala zaspana .