|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
25.4.2007 9:37:34   
**Petra**
Jutro, mi smo spregledali pred kake pol ure. Drugače pa se zbudil že ob 5.30, pa sem ga dala k sebi.

Mala2 sta že previta, oblečena in čakata zaspano mami, da se še ona spravi iz pižameuser posted image user posted image Pri nas je tak lep sonček, sicer vidim, da malo pihlja, tako da gremo zdaj peš po svežega kruhka v pekarno.

Kaj boste danes kuhaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
25.4.2007 9:43:46   
MALINČICA
Mi tud user posted image dost dost manj kot prej pred nosečnostjo, ampak nekako se spravljava k sebi. 

Kuhamo pa danes purana z rižem in solato.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.4.2007 9:48:02   
ircica
Da malo porocam
viroyo sva dobila oba in vcerajsnji dan je minil v sinhronem bruhanju, vrocini in driski. danes je mali se smrkav, mene pa grlo boli. tecnari in noce spat, po mojem pogresa sprehod. na naslednje obiske gremo le, ce prej dobimo potrdilo o zdravstvenem stanju cele druzine.
moja tipkovnica nima vec sumnikov in locil... ynorela bom
pri nas doma sva tudi malo manj aktivna, 1,2xteden pa je le

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.4.2007 9:55:20   
ircica
prednosecniske kile, juhej za prepecenec in caj

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.4.2007 10:12:58   
MALINČICA
IRCICA, torej stav vidva kar tam nekje v povprečju. Midva še ne, pa kaj vem se mi zdi, da si sploh nisem tako všeč, kot prej in temu primerno je tudi zanimanje za seks.

Jooj, včeraj sem pa dobila tako lepo darilo....
Ko se je Maj rodil, sem mu rekla naj mi ničesar ne kupuje(on pravi da je tak običaj, da se ženski nekaj kupi za rojstvo otrokauser posted image ), no in pol sva se zmenila, da ko mi bo kaj všeč, da tisto dobim. In že kar nekaj časa sem gleedala eno zapestnico iz belega zlata, tako okroglo, malo širšo....pa jo včeraj dobim, na njej pa gravirano Maj. Jooj sem se zjokala, najprej pa sem bila jezna, ker sem pospravljala Majevo torbo in bentila, če je res ne more on nikoli pospravit in notri dat sveže pleničke, pa jo najdem.Sem se kar razjokala!!! Včasih je res romantičen ta moj neandertalec.

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 25.4.2007 10:13:01 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.4.2007 10:18:38   
majas
Ah da niti ne govorim o zakonskem življenju pa še eno leto ni kar sva se poročila..včasih si tudi jaz mislim da bi lahko čisto komot sama živela. Tako da tudi jaz nisem edina, ah kar odleže, so brž vsi dedci enaki..
Potem pa te presenetijo z kakim darilcem in me se čisto stopim, ko jih  že dokonca preklejemo user posted image res lepo mucamaca, sm ti kar malo fouš user posted image

Jaz pa sem res šla spa ob21ih in mi verjamete da je pasalo se naaaspaati 7ur v kosu.  zdaj pa šibam nakavico pa pridem nazaj...je prišla soseda

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
25.4.2007 10:19:30   
majas
Aja1 ti pa se med ceplejenjem pogovarjaj z Nejo pa niti ne bo vedela da je bila pikana. držim pesti,p

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
25.4.2007 10:21:20   
max81
user posted image
Sicer pa, če bova tako pogosto kot zdaj, bova glih pri 40 še drugega uštimala .

user posted image user posted image  to pa zgleda pol skor tko kt pri nas

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
25.4.2007 10:25:06   
max81
midva sva 2x v nosečnosti in 3x od poroda dalje.

mi2 pa med nosečnostjo nisva, ker sem jaz skoz neki krvavela do 3 meseca, pol si pa kr nisva upala, da ne bi spet blo kej narobe, od poroda pa tud sam 3 krat, ker me je tko bolel kt 100user posted image , sem misnla da bo treba it že nazaj v bolnco, ker sm misnla, da so mi jo zašiluser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
25.4.2007 10:27:03   
Anonimen
max81, midva imava tudi plan čez nekaj mesecev ...
Pa Anže tudi dobi sestrično avgusta

Tudi pri nas so padle takšne debate, ampak ne vem kako bo, ker mi to počnemo ful poredko tako kot večina...poleg tega, bi si pa rada boljšo službo poiskala najprej...bomo vidli kako bo... Naš Val je pa marca dobil sestrično!!!

Drugače smo pa danes bolj tako spali, ampak se ne smem preveč pritoževati, ker bi lahko bilo še slabše...zdaj pa škrat spi drugo rundo, jaz pa malo čvekam...sem bila pa že pridna danes in sem počistila še tisto, kar mi je ostalo od včeraj...potem greva na sprehod, skuhava kosilo in ko pride user posted image  domov, pride na vrsto še ostalo čiščenje...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
25.4.2007 10:28:12   
max81
evo, pikica se je naspala, zdej greva pa mal na zizo, pa v mes mal na RR pošpegat, upam da boste kej načvekala.......kosilouser posted image , nimam ideje, ker sva spet do večera sami domauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
25.4.2007 10:33:59   
MALINČICA
Punce, kako ste reševale obrazec za dohodnino, ki ste ga dobile domov izpolnjenega?
Tam pod dohodki je vse izpolnjeno, pa ne vem kaj moram tam seštet, pod dejanskimi stroški..
Pa kaj ste napisale za olajšavo za otroka oz. vzdrževanega člana za mesec in pol prejšjega leta?

Madona, senm čist fertik!user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
25.4.2007 10:35:43   
Anonimen
Sem se zadnjič sprehajala po stanovanju zgoraj brez, ker modrca nisem našla, pa me ful čudn gleda ... Ga vprašam, kaj je, pa mi pravi: "nič, nič, sem že mal pozabu kako zgledaš zgoraj brez "
Pa enkrat sem sočno zaklela - sem rekla, "ah ku*ac" ... Pa pravi: "a ti sploh še veš, kaj to je"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja moj zna biti tudi romantičen, sicer bolj poredko, pa vendar...ko sem rodila, mi je prinesel prstan, na njem pa vgravirano Valovo ime in datum rojstva...pa ful lep šopek...

Aja1 boš videla, da bo Neja boljše preživela cepljenje kot ti...mene je bilo vedno strah in sem se tresla, škrat se je pa smejal, ko je pikico dobil...pa nobene reakcije ni imel...nikoli...

Max81 jaz sem tudi mislila, da so mi jo zašili, ko sva se prvič spravla eden na drugega...potem sva se na koncu oba smejala, ker je bilo kot da bi prvič...še prvič sva bolj znala...potem sva pa obujala spomine kako je bilo...pred 8 leti...

Ircica user posted image  za prednosečniške kile...meni še manjka 1, pa potem bi komot še kakšnih 5 podarila...

Petra kako je s Pio? Moram še maile počekirat....je kaj?

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.4.2007 10:37:33   
Anonimen
Jaz tudi še ne vem kaj bom kuhala....
Dohodnino pa kar odlašam...pa čas tako hitro teče...saj imam že skoraj vse napisano, samo podpisat je treba in odnest...pa stroške moram vpisat, ja...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.4.2007 10:38:04   
max81
malinčica, jaz ti ne morem pomagat, ker je to vse moj dragi uštimal......tko da se men tud sanja ne od te dohodnineuser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
25.4.2007 11:13:32   
Aja1
O kakšnih stroških pri dohodnini to govorite??? Glede olajšav pa vpišemo od 11 do 12 meseca. Štejeta se cela dva meseca, čeprav nismo rodile ravno 1.11.

Neja bo dobila tudi avgusta še eno sestrično (enega bratanca in eno sestrično že ima).

Bratca ali pa sestrico pa bo dobila tam nekje čez 3-4 leta (tako je planirano), čeprav nisem več rosno mlada, ampak zdaj si še enega ne moreva privoščiti, ker imamo premajhno stanovanje (upava na hiško v roku 3-4 let) in tudi mene bi bilo treba odpeljat v Lj Polje, če bi bil drugi isti, ot je bila Neja na začetku.

Zdaj pa jo grem počasi zrihtat, potem pa po pikico user posted image

Pri nas je tudi sonček user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
25.4.2007 11:18:26   
Aja1
Še tega nisem napisala...mi smo tudi samo 3x od poroda user posted image  Sem mislila, da smo edini, pa vidim, da lahko kar klub ustanovimo user posted image user posted image user posted image

A ste že vse dobile M???? Jaz še ne, pa me je zdej strah ratalo, ker mi je ena napisala, ki je rodila 31.10., da je spet noseča (nenačrtovano)...uuuuu, me je kar malo strah...no, moj pravi, da nimam od česa bit noseča...no, sej ima skor prav user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
25.4.2007 12:25:36   
ema79
hajli,hajlo!

barby jst sem tud bliz bazena doma, no zdej sam še moja mami!

Glede zakonskih obveznosti se pa nimam kej pritoževat. Že v nosečnosti me je lovil vsepovsod, zdej po porodu je bla pa dva meseca suša, pol sem pa mal po mizi udarla in smo zopet tam, kjer je lepo!

malinčica mislim da tistega ne rabiš ti nič računat. Vse kar moraš še vpisat so olajšave!

Drugega otročka jaz ne bom vidla nikol, ker moj pravi, da celo življenje ne bo pestoval. Zaenkrat je pa men tudi tale pridna žabica dovolj.

Kuhala oz. pekla bom piščančje prsi in krompirček v pečici in ogromno skledo solate, za zvečer pa sem prejle kupla sestavine za pizzo, ku lih otroc od user posted image dons pridejo, da jih mal pocrkljam.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
25.4.2007 12:26:58   
ema79
aja, za vzdževanega člana, je moj Julijo napisal kar od oktobra do decembra.

Menstruacijo pa sem dobila že januarja!

Življenje je lepo....

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
25.4.2007 13:07:15   
majas
Dohodnino mi je tašča rešila tako da nevem kako in kaj? Vem pa da je olajave napisala za november in december. 

Jaz sem že dobila M kar hitro. Kak pa smo se preselili na štajersko pa je ni, mislim da je sprememba okolja pa še dojim polno. Načrtovan drugi user posted image pa je tudi pri nas čez kake 2-4 leta.

Jaz bom danes pohala bedrice pa krompirčk pražen zraven.

Aja1 haha..bo p Neja dobila bratca user posted image se spomniš ko sem se jaz tožila in me je bilo strah pa si me hecala 
No jaz mislim da nisem, se še nič ne pozna od takrat user posted image nimam biti od česa, ker pri nama je tudi zelo bogo bogo

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
25.4.2007 13:22:45   
Anonimen
Jaz tudi še nimam M in je tudi ne bi rada dobila še en čas...

Sva bila s škratom na dolgem sprehodu...videla ogromno poznanih, škrat je bil ful priden...zdaj je pa malo utrujen in bo šel spat...

Za kosilo bova naredila ribje palčke, ki jih nismo jedli že 100 let in tanovi krompir, pečen v pečici, pa seveda solatko...

A tista, ki je user posted image  je rodila oktobra 2006? Sem firbec, ne?!

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
25.4.2007 13:30:35   
**Petra**
Jaz M še nisem dobila (trkam) in je sploh nič ne pogrešam. Ampak mene tud včasih tko mal stisne, kaj pa če bomo mel še enga user posted image user posted image user posted image zaenkrat nobenih znakovuser posted image Ampak men bi se pa sigurn utrgalo, da bi mela čez 9 mes spet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bom za naju s Pio zdj juhico skuhala, pop pride pa domov dragi, pa bo treba kakšen mesek v lonc vržtuser posted image

Tako čudno vreme danes, enkrat tolče sonce, drugič spet oblaki, potem močan veter....

Neja, a je blo hudoooooooooooouser posted image Al je blo mamici bolj user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, men je vseen kje se dobimo, vsekakor pa bi bla tud jst za po praznikih, ampak prvi teden jst ne bi mogla.

V dohodnino sm jst vpisala samo olajšavo za Nika - 11/12 (Pia je bla že vpisana), pa druge olajšave, ostalo je blo že vse spolnjeno.
Sm šla računat dohodnino, pa mi vsak program izračuna drugače, sicer gre za 75 eur razlike, pa vseeno. Dejte še ve mal zračunat (če se vam seveda da), da vidim, če samo men drugač pride. En program je na strani DURS, drugi pa na dohodnina.com.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
25.4.2007 13:32:04   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84
A tista, ki je user posted image  je rodila oktobra 2006? Sem firbec, ne?!

Kdo to in zakaj se greuser posted image user posted image user posted image user posted image A sem kej spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
25.4.2007 14:04:17   
Anonimen
barby jst sem tud bliz bazena doma, no zdej sam še moja mami!

Če mi zaupaš priimek bom najbrž vedela kdo si oziroma kdo je tvoja mami...zdaj sem pa ful firbčna, ker te mogoče poznam...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
25.4.2007 14:33:32   
krfjolca
Mimogrede, če sem prav prebrala, je user posted image tudi ena februarčica 2007!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!