|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.4.2007 22:19:50   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Dajte mi nekaj povedat...kako je kaj pri vas z.... hmmmm.....no, zakonsko dolžnostjo user posted image . Mi še komaj vemo, kaj sploh je to user posted image user posted image  Še dobro, da me moj sploh še gleda user posted image , ker se mi ne dauser posted image user posted image user posted image , sem zmatrana od dneva, ponoči se itak ne spočijem dovolj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo ti je pa povedal, da je pri nas tudi tako... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, pri nas odmisli utrujenost ponoči user posted image ostalo pa drži user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
24.4.2007 22:21:07   
Aja1
max...pomiri se in pejt spat user posted image . Jaz grem tut user posted image

Moški so pač moški user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
24.4.2007 22:21:41   
max81
krfjolca, dej povej, kdaj boš spet kej na terenu po kranju , bi jest prletela dol, ker morm po kasete za palčka sralčkauser posted image , pa jih mate sam v vašem koncu

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
24.4.2007 22:22:13   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Dajte mi nekaj povedat...kako je kaj pri vas z.... hmmmm.....no, zakonsko dolžnostjo user posted image . Mi še komaj vemo, kaj sploh je to user posted image user posted image  Še dobro, da me moj sploh še gleda user posted image , ker se mi ne dauser posted image user posted image user posted image , sem zmatrana od dneva, ponoči se itak ne spočijem dovolj....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdo ti je pa povedal, da je pri nas tudi tako... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, pri nas odmisli utrujenost ponoči user posted image ostalo pa drži user posted image

uffff, pol nismo edini. Zdaj nimam več slabe vesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
24.4.2007 22:22:40   
max81
ne ne gremuser posted image , bom danes kr na kavčuuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
24.4.2007 22:23:24   
Aja1
Zdaj grem pa res spat...se poslavljam že eno uro user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
24.4.2007 22:24:12   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

ne ne gremuser posted image , bom danes kr na kavčuuser posted image

Pol rajš dragega pošlji na kavč user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
24.4.2007 22:24:28   
max81
Aja brez veze, dejmo še kšno rečt

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
24.4.2007 22:25:35   
Aja1
Pol bom zjutraj pa spet vsa polomljena. Neja mirno spi že 2,5h, jaz pa na RR, namesto v postelji user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
24.4.2007 22:26:18   
max81
Pol rajš dragega pošlji na kavč

ne morem že spuser posted image i

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
24.4.2007 22:27:20   
max81
sej sem že hotla it spat, pa me je tolk razjezu, da me minil spanecuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
24.4.2007 22:29:15   
Aja1
Moj tut že smrči user posted image . Nekaj časa me je klical, potem pa (spet) obupal in zaspal.
Nič, jaz grem res spat. Jutri bo slabo vreme (baje) in upam, da boste kej gor na RR, da kakšno rečemo.

Pa Neja ima cepljenje user posted image  - drugo. Se mi revca že zdaj smili user posted image , ker bo jokala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.4.2007 22:30:41   
max81
halo danaja1, javi se kej

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.4.2007 22:33:14   
max81
Neja, drži se, pa mamica tud, kot bi mignil bosta gotovi, baje da so sedaj cepiva boljša in nimajo več toliko reakcij otroci kot so jih imeli včasih, tako mi je rekla patronažka, ko je se je oglasila pri nas

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.4.2007 22:43:55   
max81
ah pol pa kr grem k ste vse pobegnileuser posted image

no pa lahko noč

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.4.2007 23:01:38   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Še ena z istim problemom user posted image .

Zdaj pa grem tudi jaz spat - Živa je zaspala šele pred pol ure. Me je imela prav za norca, smrkljica mala. Je že dremala, potem pa začela delat ABBBBBBBBBBB (se našobi in pljuva zraven), pa se ji je zdelo tako fajn, da se je čisto predramila, potem pa spet na joško, ABBBBBBBBB... 4x znova in znova.

Zdaj pa grem. Lahko noč!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
25.4.2007 7:49:34   
Anonimen
Dobro jutro!

Danes sem pa jaz prva! user posted image  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
25.4.2007 7:50:35   
Aja1
Prva?

Mi smo še kar zadovoljivo spali, 2x budnica ob polnoči in ob 3h, potem pa ob 6h in crkljanje do zdaj.

Pri nas je tako čudno vreme - megla user posted image  Upam, da bo kaj sončka danes, ker bova cel dan sami doma in če ne bova šli ni ven bo res dolg dan.

Naša Neja se je zdaj odločila da je blj zanimivo, če igračke na igralnem mostu brca z nogami, kot pa da se z njimi igra z rokami user posted image

Magični lonček je pogruntala, kako deluje, ampak ni prave vsebine v njem ...če bi kaj sladkega teklo (ali pa mleko), potem sigurno ne bi bilo vse okrog mokro. Zdaj pa pljuva ven vodo ali pa čaj, karkoli ji dam.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
25.4.2007 7:51:26   
Aja1
Ups, druga...MucaMaca, si me prehitela za pičlo minutko user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
25.4.2007 8:58:55   
Anonimen
Mah, sej ne vem, če se sploh šteje, ko sem tako malo napisala. user posted image  

Pa sej ti si itak vedno prva, enkrat sem pa lahko tudi jaz, heh. user posted image

Pri nas se kaže sonček! user posted image  Danes bom začela s pripravami na odhod, sej sem mislila že včeraj začet, pa nisem mogla kufra odpret! user posted image  Za vsako si za zaklenem, praznega?! pol pa šifro pozabim. user posted image  Inteligenca na višku. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
25.4.2007 9:22:13   
MALINČICA
Dobro jutro!
Pri nas je tudi sonček!
Tako, danes pa grem spet malo pospravljat po naši jazbini. Pohištvo že kar kliče, da posesam in obrišem prah. Okna pa itak čist ignoriram!

Aha, še to-a je katera že bila v Umagu, a je primerno za male otroke? Vem samo to, da ima plaža male kamenčke, ker smo tam bili, ko sem bila še majhen otrok, zdaj pa ne vemo kako je, pa smo mislili it letos tja na dopust.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
25.4.2007 9:23:31   
max81
dobro jutro

spali smo ok, do 6h pol je bla pa lakota tako huda, da je bilo joj, spali smo danes vsi 3 v zakonski postli

zdejle pa miška drnoha drugo rundo je bila tako zaspana, da sem mislila da si bo učke vn staknilauser posted image

dragi je imel danes tako slabo vest, da mi je v posteljo prineseluser posted image , ki sva ga po dolgem času spila skupaj.......in debata je padla o tem da čez par mesecev začnemo delat, na še enem user posted image , ki upam, da ga ne bomo čakali spet par let

aja pa še to, moja pikica bo decembra? dobila še enega bratranca ali sestrično, in mojuser posted image  bo prvič stricuser posted image user posted image user posted image

danes je pa končno pri nas sonček in ko se mala zbudi jo šibneva na sprehod

Neja drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.4.2007 9:23:57   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

Danes bom začela s pripravami na odhod, sej sem mislila že včeraj začet, pa nisem mogla kufra odpret! user posted image  Za vsako si za zaklenem, praznega?! pol pa šifro pozabim. user posted image  Inteligenca na višku. user posted image

MucaMaca, zdaj si me pa nasmejalauser posted image !

Mi smo pa danes spali do 7.40h user posted image , ker je žaba včeraj tako dolgo bedela. Sicer sem jo kakih 3x ponoči morala obračat, ker se je spet povprek obračala v posteljici in se zagozdila, potem pa jokala, ampak je vedno takoj nazaj zaspala. Zdaj pa je imela spet eno rundo ABBBBBBB in pljuvanja, zdaj pa spi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.4.2007 9:30:39   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: max81

...in debata je padla o tem da čez par mesecev začnemo delat, na še enem user posted image , ki upam, da ga ne bomo čakali spet par let

Oooo, bravo, max81 user posted image !
Tudi midva sva se pogovarjala, da bi imela še enega (dragi bi sicer po novem imel kar še dva user posted image ) in to kar kmalu, da ne bi potem bila že prestara user posted image . Sicer pa, če bova tako pogosto user posted image kot zdaj, bova glih pri 40 še drugega uštimala user posted image  user posted image  user posted image .

Aja1 in Neja, dobro opravita na cepljenju user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.4.2007 9:36:12   
krfjolca
max81, midva imava tudi plan čez nekaj mesecev ... user posted image
Pa Anže tudi dobi sestrično avgusta user posted image

V Kranju sem pa skoraj vsak dan. Ti bom na ZS poslala telefonsko.

Aja1, midva sva user posted image 2x v nosečnosti in 3x od poroda dalje. user posted image   Nič čudnega, da se mu tako mudi novega user posted image delat, hehe.
Sem se zadnjič sprehajala po stanovanju zgoraj brez, ker modrca nisem našla, pa me ful čudn gleda ... Ga vprašam, kaj je, pa mi pravi: "nič, nič, sem že mal pozabu kako zgledaš zgoraj brez user posted image "
Pa enkrat sem sočno zaklela - sem rekla, "ah ku*ac" ... Pa pravi: "a ti sploh še veš, kaj to je" user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Carski rez
loko77

Če bi imeli 2 CR-ja in bi vedeli, da bo moral biti tudi v 3-je, bi se odločili za nosečnost?

da (78%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 333

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!