|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
24.4.2007 19:48:29   
krfjolca
Punce, od zdaj naprej imamo gorenjska srečanja v BUFu!!!
Sva šla danes z mojim na pico, pa mulc je bil zraven. Parkirali smo se tja, kjer je fontana in ribice - zunaj. Ej, mali je več kot eno uro buljil v tisto vodo kot hipnotiziran, zraven pa vriskal in se smejal! Mislim, da sem v skoraj pol leta prvič v miru pojedla kosilo (pa še to sem vsa živčna prav hitela, v strahu, kdaj bo začel robantit user posted image )
Ej, prav super! Pol sva šla pa še v Zootika, pa sva ga parkirala pred akvarij, midva pa sva lepo v miru nakupila priboljške za pesjanko. Zakon!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.4.2007 19:51:52   
majas
Pri nas je  nekaj malo deževalo,zdaj pa se je spet vse umirilo... Je dežja bil par kapljic tako da spet ni nič namočilo. Glede zaspaneag dneva pa se strinjam.
Jaz zdaj pogledam BB potem pa se grem umit in spat. Kot sem obljubila user posted image

Mi pa smo danes takooo sitni, samo jokamo. Spet je bila takoo zaspana da sme jo koamj skopala, i je že med kopanjem učke mencala. Zdaj pa je pogledala svojo zvezdico nad posteljico ki igra zgoraj pa sveti pa medeki plešejo...in jo je zmanjkalo.

Tako da Lahko noč vsem...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.4.2007 19:53:15   
majas
Krfjolca ni druge, doma čimprej nabavit akvarija user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.4.2007 20:12:03   
Zamima
Mi sva danes že mislile, da ne bomo šle nikamor, pa smo se odločili, da gremo v food šoping za na morje, tako, da smo šli v Lidla in smo kupili (skoraj) vse potrebno + plenice jih bomo sprobali, če so za kaj. Blagajničarka jih je pohvalila.
Jaz sem bila pa prvič v Lidlu, mi je kar všeč no, smo za poln voziček dali 40€ in nismo ravno gledali na cene, tako, da kar ugodno, moram rečt user posted image

Zdaj pa si grem naredit večerjo, pa pridem potem še nazaj.

Joj, se mi je prej zdelo, da ima Zala spet vneto očko, pa se ji je na srečo samo en zaspanček naredil in je zdaj OK user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.4.2007 20:45:45   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Novemberke, ki ste iz NM oziroma okolice, a ste za to, da se enkrat dobimo? Možna destinacija je Otočec, ker je tam tako zelo lepo...Seveda se lahko pridružite tudi druge...
Petra kako je s Pio? Boljše?

Jst tud zauser posted image user posted image user posted image . S Pio gre na bolje, samo ni pa še čist dobra. TA tedn je še doma! A boš kej v Brežice šla????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.4.2007 20:58:16   
Aja1
Naša tečkica že spi - kako dolgo pa bo, je pa vprašanje user posted image

Krfjolca, Anže pa res preseneča, ane?! user posted image user posted image user posted image  user posted image
Tudi z Nejo se jaz zdaj že upam kam iti...prej je bilo to možno samo v sanjah, ker je bila res zahtevna, zdaj pa jo vse zanima in opazuje okolico, čeprav voziček stoji in se rit ne trese user posted image .

Jutri bova pa cel dan sami doma...pa še cepljenje imamo (če bo cepljena - prejšnji teden ni bila, ker je imela nekaj pikic). 

Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.4.2007 21:12:53   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**
Joj, naš Niki tud nč ne znauser posted image user posted image Še nogic ne rine k ustkom - zato pa tolko bolj rokeuser posted image user posted image user posted image , obračanje mu nič kaj ne diši.... Pa ful je "trd" ratal - ko npr sedi v naročju, kar rit spodmakne in zleze čist dol, al pa v ležečem položaju v naročju, kar most nardi, pa ful je trd, da ga sploh popravit ne morešuser posted image user posted image user posted image 7. maja mava spet cepljenje, pa moram P povedat, bi najraje šla z njim kar v RAuser posted image

Kaj dežuje pri vas?

**Petra**, ne sekiraj se preveč, pri nas je skoraj isto. Sem na prejšnjem cepljenju vprašala P o tem spodmikanju rite in je rekla, da ni videt, da bi bilo kaj narobe, da na tak način tudi uveljavlja svojo voljo, ker drugače pač ne zna. Je pa res, da sem jaz opazila, da naša to dela pogosteje, ko ji nekaj ne paše - recimo tisti položaj, v katerem je, ali pa če bi rada imela kako igračo, pa ne more do nje.

Ne, zaenkrat ne dežuje user posted image .

Zamima, mi smo kupili že drugi paket Lidlovih plenic. So mi ful fajn mehke in dovolj velike. Sem kar zadovoljna.

Drugače pa, kar se tiče plenic - probali smo že: DM Babylove, Pampers Active baby, Huggies, Lidl-Cien,Spar-Pretty baby in je čisto pri vseh kdaj pobegnil kakec ven (ali pri hrbtu, ali pri nogicah), edine, kjer ni niti enkrat samkrat pobegnilo NIČ ven, so Sparky od Spara, je pa tu drugi problem; ne vem, ali so polne kemije ali kaj, namreč niti malo se ne voha skozi, če je pokakana, kar mi tudi ni o.k, ker to pomeni, da če se mi takoj po previjanju pokaka in tega ne slišim, jo lahko naslednje 3-4 ure pustim v drekcu, ubogo revo. Tako sem se odločila, da bom te Sparky imela za takrat, če kam gremo, da ne se bomo umazali po poti, drugače pa zaenkrat kar Lidlove. Imam pa namen probat tudi Hoferjeve, jih ene ful hvalijo.
Mater sem naložila zdaj o plenicah... user posted image

Prej sem bila cela srečna, ker je mala zaspala ob 20h user posted image . No, pa se zbudi že čez tričetrt ure, zdaj je pa ful razigrana. Bogve, kdaj bo spet postala zaspana user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.4.2007 21:23:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Novemberke, ki ste iz NM oziroma okolice, a ste za to, da se enkrat dobimo? Možna destinacija je Otočec, ker je tam tako zelo lepo...Seveda se lahko pridružite tudi druge...
Petra kako je s Pio? Boljše?

Jst tud zauser posted image user posted image user posted image . S Pio gre na bolje, samo ni pa še čist dobra. TA tedn je še doma! A boš kej v Brežice šla????user posted image

Saj bo...Pia, drži se...

V Brežice nimam namena it, če pa pride kaj vmes, da bom šla, ti pa javim prej...

Dajte predloge, kdaj bi se dobile! A je Otočec v redu?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.4.2007 21:23:42   
Zamima
Nogavica, meni so Hoferjeve dost podobne Pamperskam user posted image , samo jaz sem imela problem s Pamperskami, ene ful smrdijo user posted image  ene pa ne, pa en vem katere ne smrdijo user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.4.2007 21:25:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Nogavica, meni so Hoferjeve dost podobne Pamperskam user posted image , samo jaz sem imela problem s Pamperskami, ene ful smrdijo user posted image  ene pa ne, pa en vem katere ne smrdijo user posted image

Meni se zdi, da Hoferjeve manj smrdijo. Jaz imam za ponoči Pampers, ker mi Hoferjeve spustijo, za čez dan pa Hoferjeve...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.4.2007 21:27:14   
Anonimen
Pa da vam povem, da je plan čiščenja uspel v 95%, ostala mi je le ena omara...sva šla z dragim na sladoled in pogledat kako napreduje kres, škrata je pa ta čas dedi prevzel in sta se imela super...

Prej je pa škrat komaj zaspal...je hotel vse drugo počet, samo spat ne...pa ga je vseen zmanjkal...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4111
24.4.2007 21:27:45   
Aja1
Hoferjeve plenice so samo od 4 (7-18kg) naprej. Mi imamo ene te, pa so še malenkost velike. So pa res mehke. Zadnje čase so mi najbolj všeč pampers Activ fit (vijolčne), samo žal zelo drage. Fino so mi pa tudi Huggiske (zeleno-modre) in tudi Mullerjeve (za čez dan) -pri teh mi je najbolj všeč cena user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
24.4.2007 21:31:19   
Zamima
ja Mullerjeve so zakon (sploh cena) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
24.4.2007 21:32:05   
Zamima
Ja, Hoferjeve ne smrdijo user posted image  sem pozabila napisat

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
24.4.2007 21:36:30   
Anonimen
Aja pa glede akvarija...naš škrat ful gleda vanj in se ga dotika (podi ribice)...zraven akvarija se čisto umiri in opazuje kaj se dogaja...pri akvariju ga lahko pustim tudi pol ure in več...jaz pa tačas kaj postorim...bomo morali še kakšno ribico dokupit, da mu bo še bolj zanimivo...

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
24.4.2007 21:37:27   
Aja1

Otočec je ok. Lahko pa tudi Loka v Nm Pri Tušu se parkira in se lahko tam dobimo, potem pa peš na Loko).
jaz predlagam, da se zmenimo enkrat po praznikih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
24.4.2007 21:38:25   
Aja1
Zamima, pa imaš Hoferjeve št. 4? Niso Zali prevelike?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
24.4.2007 21:40:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Otočec je ok. Lahko pa tudi Loka v Nm Pri Tušu se parkira in se lahko tam dobimo, potem pa peš na Loko).

Ja po praznikih bi šlo...zdaj ne ker imamo krst v nedeljo, pa pride tudi moja sestra iz Dubrovnika, ki je nisem videla že tri leta...komaj čakam...samo jaz ne vem kje je Loka...bi rajši Otočec, ker mi je tam tako zelo zelo lepo...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
24.4.2007 21:44:22   
Aja1
Torej po praznikih. Datum bomo pa še določile. Sicer se lahko pa še kakšna pripelje na naš konec, ane?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
24.4.2007 21:47:23   
Zamima
Ja, so ji kar prevelike ja,... ampak sem ji jih parkrat dala vseeno gor user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
24.4.2007 21:52:48   
Anonimen

Torej po praznikih. Datum bomo pa še določile. Sicer se lahko pa še kakšna pripelje na naš konec, ane?! user posted image

Tako, ja. Seveda se nam lahko pridruži katera želi. Čimveč, tem bolje...Se že veselim...
Zdaj grem pa tudi sama za sinčkom v sanje...ati je pa zgleda že šel (pa sploh nisem opazila - ti, ti RR).
No ati je prišel...torej ni šel spat...greva se še crkljatuser posted image

Želim vam čimdaljšo noč (pa sebi tudi), pa se beremo spet jutri...upam, da bo vreme lepo...

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 24.4.2007 21:53:11 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
24.4.2007 21:54:25   
Aja1
Jaz ji jo tudi občasno kar dam...no, saj ji ni ravno full velika user posted image

Zdaj pa grem tudi jaz počasi v pančevo deželo.

Lahko noč.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
24.4.2007 21:57:36   
Aja1
Dajte mi nekaj povedat...kako je kaj pri vas z.... hmmmm.....no, zakonsko dolžnostjo user posted image . Mi še komaj vemo, kaj sploh je to user posted image user posted image  Še dobro, da me moj sploh še gleda user posted image , ker se mi ne dauser posted image user posted image user posted image , sem zmatrana od dneva, ponoči se itak ne spočijem dovolj....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
24.4.2007 22:16:58   
**Petra**

Men bi tud to odgovarjalouser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
24.4.2007 22:19:21   
max81
oh aja zakonsko življenje je za en kuser posted image , ravno prejle sm piuser posted image , da je vseen drek če živim sama....ko je pršov dam, je samo pojedel pol je pa reku, da gre spat.....če bi ga pa kšn frend prosu, da mu naredi kej na računalnik bi pa visu celo noč gor če bi blo treba, mater sem besna, se še zdej ne morem pomirituser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!