|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.5.2007 15:00:51   
MALINČICA
Sem jaz tudi mislila na ta stolček za kopanje, pa sem potem bila v skrbeh, da bo hecno izpadlo. Ker jez bi ga bila npr. ful vesela...
Sej ne vem, moja mami ji je kupila zlate uhančke, ful lepe...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
10.5.2007 15:02:05   
MALINČICA
Zamima!!!!!
Danes pa sem te viedla, pa gotovo je bila tvoja mami zraven! Pa Zali, seveda! Taka lepa mamic si! Sem ravno na kebabuser posted image  čakala na partizanski.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
10.5.2007 15:04:40   
Zamima
Naslednjič se zaderi!!! user posted image  nisem te videla  user posted image  Ja,  sem bila jaz z mamo in Zalo user posted image  Kakšna pa si? Imaš dolge ali kratke lase? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 6053
10.5.2007 15:06:45   
ircica
Hje, pa imam spet nekaj za se sekirat.
Kostjevi očesi sta različne barve. Kolikor sem našla na netu, ni to nič takega, samo redko. Zdaj pa me je klical pediater, da naj pridem jutri po napotnico, da mu bodo oči pregledali v bolnici. Ma, brez veze... Samo upam, da je samo res skrben in da ni kaj narobe. Če bi kaj bilo, bi verjetno že prej na netu našla. 

Neposredna povezava do sporočila: 6054
10.5.2007 15:08:11   
ircica
Jaz pa tolikokrat razmišljam, ko grejo mamice z vozički mimo, če jih morda poznam z RR. Mi je ful žal, da sem zamudila srečanje 

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
10.5.2007 15:10:06   
Zamima
ircica nekateri odrasli imajo prav tako vsako oko druge barve, vendar je to kar precej redko se mi zdi. Mislim, da bo vse ok in zaradi tega ne bi smel imet težav z vidom ali pa kaj podobnega

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
10.5.2007 15:10:33   
majas
Evo jaz pa sem danes malo pospravila po stanovanju tako da em bila lepo pridna, zdaj pa kosilo dokončam. Še imam od včeraj omakico za testenine pa bom danes kar njoke skuhala. Samo da je 123 konec user posted image

Ja Aja ti kar daj neji koliko hoče!  Saj začnejo pluvat ven ali pa se grdo držat tako da...dober tek  user posted image

Ja štajerke čas bo spet za kako kavico ne? Da se bomo potem brez skrbi druga drugo za rokav pocukale user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 6057
10.5.2007 15:10:40   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Jaz pa tolikokrat razmišljam, ko grejo mamice z vozički mimo, če jih morda poznam z RR. Mi je ful žal, da sem zamudila srečanje 

Saj ni bilo zadnje user posted image  takrat pa se nas mora še več dobit

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
10.5.2007 15:12:31   
Zamima
Boste danes gledale predizbor za Eurovizijo? user posted image  Jaz bom malo pogledala, da vidimo če gremo naprej ali ne user posted image , bil bi že čas, da bi šli naprej, bojo vsaj finale zanimive user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
10.5.2007 15:21:20   
MALINČICA
Dolge rjave lase imam! Naslednjič pa se bom zadrla ZAMIMAAAAAAAAA!!!! OK???
Sicer pa bom naslednjič mulca tolk utrudla, da ne bo imel šanse tulit, ko bo treba na srečanje, ok?!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
10.5.2007 15:22:08   
MALINČICA
Pa še to Zamima, daj si že enkrat zamenjaj avatar, ker mi skoz taaaake lušte delaš s to lubenico, da brezveze!

Neposredna povezava do sporočila: 6061
10.5.2007 15:23:37   
MALINČICA
ircica, ne sekiraj se! A veš, moj sine ima rjavo-modre oči! Tega še nikjer nisem vidlea! Sem pa imela sošolko z različnima barvama oči, pa prav posebna je zgledala!

Neposredna povezava do sporočila: 6062
10.5.2007 15:34:53   
Nogavica
Ojla!

Mi smo bili do zdaj zunaj, zdaj pa je dragi peljal taščo nazaj v LJ.

Moram vam povedat, čemu smo se danes ful nasmejali:
Živa zdaj par dni govori MAMA (seveda v več različicah - od MAMAM do MEMEME ipd. in to vsem, ne samo meni user posted image ). Pa sem jo prej dojila in ko sva končali, sem ji rekla, da bova zdaj kupčka podrli, ona pa reče: NEJ MAMA user posted image  user posted image  user posted image . Smo umrli od smeha.

Tiste, ki kupujete razne kašice za pripravit z mlekom ali vodo - katere kašice kupujete, kje in koliko pribl. stanejo? Bom šla zdaj 1x v nabavo, pa me zanima.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 6063
10.5.2007 15:36:59   
Nogavica
Aja, pa še nekaj - kje lahko kupim kake bolj tanke pisane žabice za k oblekci? Sva ji danes eno kupila, pa ne vem, kje se dobijo, doma imamo same debele, v katerih ji bo pa zdaj menda prevroče user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
10.5.2007 15:50:33   
marella1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja, pa še nekaj - kje lahko kupim kake bolj tanke pisane žabice za k oblekci? Sva ji danes eno kupila, pa ne vem, kje se dobijo, doma imamo same debele, v katerih ji bo pa zdaj menda prevroče user posted image .

Poglej v Calzedonii, mislim da bi jih morali imeti.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
10.5.2007 15:51:20   
Aja1
Nogavica, jaz imam Milupino kašico banana, ki se meša z vodo (cena cca 3€) in od Bebi (Kolinska) riž, jabolko, banana. Te se mešajo pa z mlekom (cca 2€).

Za tanke žabice, pa pojma imam, kje bi ih kupila. V takem vremenu so pa vsake žabice že preveč (razen zjutraj in zvečer). Tudi mi imamo nekaj luštnih kiklc za ponosit (bolj debelih), pa jih ne moremo, ker je pretoplo user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 10.5.2007 15:52:46 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
10.5.2007 15:55:03   
ircica
tanjše nogavice sem videla v h&m pa v mami (pri comtronu)

saj meni so njegove očke strašno luškane (svetlo plava in siva s plavo črto), še uspavanko sem nanje priredila. samo skrbi me, ko bo treba v bolnico it, tam ni nikdar nič dobrega. razen iz porodnišnice, seveda

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
10.5.2007 16:49:11   
majas
 Tudi jaz imam zdaj od Milupino kašico riž, ki se meša z vodo, prej sem imela od Hipp pa mi je ta dosti boljšega okusa pa tudi Kaja jo ima raje.
Za  žabice pa nevem, najbolje res da pogledaš v H&M...pa še kje.

Ircica upam da ni hudega z okico in je to samo za časno... vidiš meni pa skos govorijo da ima Kaja eno okico manjše, pa sama tudi vidim pa mi je prav hudo. Bom tudi naslednjič zahtevala pregld za okico, imave naslednji teden P.

Zamima-jaz bi  lubenico prosim user posted image

Joj čaka me še moram  user posted image   pa    user posted image   ... šibam zdaj

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
10.5.2007 16:55:15   
MALINČICA
Majas, saj nobeden nima simetričnega telesa. Tudi pri očeh je ena vedno manjša. Pri nekaterih se to manj opazi, pri drugih pač bolj. Ima pa fuuuuuul lepe očke, sem ravno zdaj brskala po tvojem albumu.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
10.5.2007 16:58:02   
majas
Tako pa me pričaka namesto da bi spala... a joj joj kaj že delajo v posteljici user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
10.5.2007 16:59:30   
Nogavica
Midve sva bili zdaj ene pol ure doli pri mami, pa je tako premečkala Živo, da mi je zdaj revica kar na zizi zaspala user posted image . Je norela okrog nje s fotoaparatom, ki ga je dobila za RD od naju z user posted image . Zdaj že od nedelje skače okrog z njim kot mali otrok in nas fotografira na vsakem koraku user posted image . Čisto je nora, ampak razumem njeno veselje, ker je do zdaj imela neko staro škatlo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
10.5.2007 17:00:06   
majas
O hvala user posted image sam  mi gre to prav naživce veš ko mi to rečejo. Včeraj spet tašča pa sem kar popenila: sem rekla ja pač se je tako rodila in ne morem pomagati, mogoče bo bolje ko bo večja... se ji pa ta okica tudi več solzi, tako da nevem ... 

Neposredna povezava do sporočila: 6072
10.5.2007 17:01:12   
majas
Nogavica res lepo darilo, in ko vidiš kako je nekdo vesel in dobre volje zaradi tega user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
10.5.2007 17:28:46   
Nogavica
majas, nisem čisto prepričana, ampak se mi močno zdi, da je fotoaparat enak kot tvoj user posted image . Ja, vesela je pa bila (in še je) FUL. Je zdaj že kar nekaj časa težila, da bi imela digitalca, ker da je menda še edina, ki nosi filme razvijat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6074
10.5.2007 18:09:45   
MALINČICA
Ja sej, ko si nečesa ful ful vesel ponavadi kar ne moreš skrit tistega navdušenja in prav je tako! Mi imamo po moje tud že kar kakih osemsto slikic našega polhca-sicer niso vse razvite, ampak vseeno...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!