|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.5.2007 18:12:50   
Zamima
Moja hčerka trenutno sama papca iz flaške user posted image  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 6076
10.5.2007 18:16:06   
Zamima
Malinčica samo zate, NOV avatar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6077
10.5.2007 18:49:02   
majas
Evo mi pa smo zda eno urico vsi skupaj spali, oz.ona dva še spita mami pa vstala ker me še čaka posoda pa po kruh moram, ni nič za papcati za večerjo.
Smo se naspali, da bomo lažje evrosong gledali user posted image   Kaja ne bo šla danes ob 20ih spat očitno.

Nogavica jaz imam PRAKTICA digitalca. ni bil drag pa še lepe slike dela.

Ah zdaj pa se je mucek prišel cartat k meni, je revček vedno sam, ko sem bila noseča pa sva vedno skupaj ajala, zdaj pa seveda več ne. zdaj ga pa spet moram iz naročja dati... Bom mu dala  brikete pa bo ravno tako vesel user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6078
10.5.2007 18:51:25   
majas
SabinaV daj javi se nam kdaj no, da vidimo kako je tvojemu/tvoji user posted image ime, kako gre GH itd... te bomo vesele veš user posted image res... upam da nisi jezna ker ti težim user posted image   pa ti ne pustim samo v miru prebirat 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6079
10.5.2007 19:01:30   
MALINČICA
Zamima grrrrr!user posted image
Idejo pa sem ti itak sama dala, ko sem napisala, da sem čakala na kebab.
Itak sem že skoz lačna.
Prava frača si!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6080
10.5.2007 19:07:42   
Zamima
Naslednjič ga častiš user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6081
10.5.2007 19:11:04   
Zamima
Danes sem jaz jožica premale pleničke kupila user posted image user posted image user posted image , se mi je mudilo in nisem gledala kaj piše, bi moralo pisat MIDI je pa pisalo MINI jaoooo

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6082
10.5.2007 19:12:41   
MALINČICA
Ok, častim-če me prepoznaš, hehe!!!!!

Zamima, to se je menitud zgodilo v mullerju!Ampak kile so bile prave, tudi napisane na pleničkah, ampak ritka pa očitno prevelika!user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6083
10.5.2007 19:15:40   
Zamima
NO, zaenkrat jih še spravim gor, ker je do 6kg user posted image  samo bomo jih pa menjavali pač vsako uro, da se jih čimprej rešimo user posted image

Ojej, mislim, da te ne bi prepoznala, bi Maja prej kot tebe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6084
10.5.2007 19:30:27   
ircica
Bom še malo o Kostjevih očeh bluzila:
meni so res strašno všeč, mali zgleda kot David Bowie. Upam, da bodo takšne ostale. Skrbi me bolj, da bi bil s tem povezan slab vid ali kakšne druge očesne težave. Sem že sama napol slepa in vem, kako grozno je. Saj odkar imam leče je bolje, očala pa... grrrr. Saj vse pove, da mi je bilo pred porodom najbolj grozno to, da ne smeš imeti leč (potem pa sem jih vseeno lahko imela).
Tudi mojemu pikecu se levo oko solzi dosti bolj kot desno.

Zdaj mi je že zaspal, je eno popoldansko spanje prešprical, tako da upam, da bo dolga in mirna noč. Se imam polno za učit, 22. maj pa se prehitro bliža.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6085
10.5.2007 19:50:36   
ircica
Pa vseeno sledi še moja porodna zgodbauser posted image user posted image

Bil je zadnji dan pred nastopom porodniške, v pisarni sem še urejala dokumente, pospravljala računalnik, vpisovala ocene ipd. Ko sem prišla domov, sva se s fantom strašno skregala, ker je sanjaril o tem, kako bo fajn, ko bo njegova mama takoj po porodu prišla pomagat za kakšne tri tedne. Skregala sva se tako, da je jezno zapustil stanovanje (pravzaprav je šel gume menjat, ampak zelo dramatično). Tudi jaz sem pihala od jeze in nisem hotela sedeti doma, zato sem odšla do Koloseja, gledat Borata. Pred Kolosejem se mi je vseeno zasmilil, pa sem ga poklicala in povabila zraven. Do doma sva bila že pomirjena
Tik preden se je začel House (20.55), mi je odtekla voda. Jaz skočim vsa panična pokonci in tečem na WC. Nisem bila repričana ali je voda ali samo lulam. Iz mene je pa teklo, teklo. Potem sem se preobekla, v avto podložila dve brisači in sva šla. V avtu sva pela na Kataleno in Magnifica in držala pesti, da naju spustijo čez mejo.
Ob 22.45 sva bila v porodnišnici v Feldbachu, ki pa je bila seveda zaklenjena. Moj se ni mogel spomniti, kako se reče rojevati v nobenem jeziku, meni pa so zobje šklepetali, ker sem po potitudi druge hlače premočila .
Prideva v bolnico, dali so me na CTG in potem smo čakali. Do polnoči sva se še sprehajala po hodniku. Potem sem šla v vodo, sva spet pela k Magnificu. Po tričetrt ure ven, odprta še kar samo 4cm.
Popadke sem imela vedno pogostejše, odpirala pa se nisem. Zato sem dobila nekaj proi popadkom, čez dve uri ponovno, pa ni več prijelo. Ob 5 zjutraj sem dobila EA, takrat mi je bilo že vseeno, pa če mi ga prek grla ven vzamejo, samo da pride. Kakšne je moj dragi slišal, ko me je božal po roki, pa mi je šlo na živce in ko si je drznil zakašljat!! Popadke sem imela na 30s, tako da je anestezista skoraj dobila živčni zlom, ko me je skušala zbost.
Po epiduralni pa je bilo vse tako lepo, prijazno in nežno, da ne moreš verjet. Do 8h zjutraj so mi rekli, naj potisnem in zaprem oči (zaradi leč) in po treh potiskih (8.15) se je rodil Konstantin.
Ata je prerezal popkovnico in ga oblekel.
Tista bolnišnica pa... nimam besed... saj vse povem, če napišem, da sva po 4 dneh prišla domov spočita kot iz toplic.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6086
10.5.2007 19:56:50   
krfjolca
ircica, tudi če bi kaj bilo z vidom, današnja očesna kirurgija je že tako napredovala, da lahko poštimajo skoraj vse, čez par let, ko bo pikec večji, pa sploh. Sicer pa verjetno ni nič narobe.

Ej babe, jaz sem pa totalno nezadovoljna s svojo barvo las! Vedno sem se barvala ne blond, zadnjih par let pa sem bila oranžna, rdeča, rjava. Moja naravna barva je temno blond - mišja barva. Zadnjič me je frizerka iz oranžne prebarvala na temnejšo rjavo, da mi je prekrila rdeč odtenek, ker direkt na blont (kakor sem želela) ne bi šlo. Prejšnji teden me je barvala v drugo, pa mi je naredila blond pramene, ostale lase pa prebarvala na rjavo. Meni pa ni všeč. Pretemno je, prameni pa izgledajo od daleč, kot bi imela sive lase. Ful me postara! Bljak.
Me zanima, če je katera bolj strokovnjakinja za tole - a se smem pobarvat na blont? Sem kupila barvo, ne presvetle, pa kar kolebam. Ne bi rada bila oranžna ali kaj podobnega ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6087
10.5.2007 20:07:57   
ircica
Še ena mišja, pa rdeča, pa blontna

Če ti je zadnjič prekrila rdečo, potem zdaj ne bi smel biti problem. Ko sem šla iz rdeče na blontno, mi je naredila enako - rjavo in blontne pramene (1 rjav, 2 blontna pramena), potem pa smo šli na čisto blont barvo.

Edino, pri blontni se meni zdi domače barvanje malo tvegano zaradi las, zato zdaj raje hodim k frizerki. Pri rdeči pa smo kar veselo vse odtenke doma pacali (od ognjene do črno rdeče).

hvala za tolažbo. ma, vem, da pretiravam. Če ni težav, si jih pa naredimouser posted image

< Sporočilo je popravil ircica -- 10.5.2007 20:09:56 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 6088
10.5.2007 20:21:16   
MALINČICA
Ircica, oprosti moji nevednosti-torej Kostja je ljubkovalno oz. okrajšano ime za Konstantin?

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 10.5.2007 20:24:08 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6089
10.5.2007 20:49:43   
Aja1
Ircica, kako to, da nisi rodila v Sloveniji? ja...verjetno zato, ker si slišala same pohvale za tisto bolnico. Je pa res pohvale vredno tisto, kar si napisala na koncu - spočita kot iz toplic user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6090
10.5.2007 20:58:43   
ircica
Ja, naš mali ima tako dolgo ime, pa ga ponavadi kar skrajšamuser posted image

Za Feldbach pa je tako... najprej sem šla k dr. Miglarju za G in mi je bil super. Potem pa sem slišala razne zgodbe o MB porodnišnici, za Feldbach pa sem vedela, da imajo vodni porod in da je partner res skoz zraven.
Ampak do 7. meseca nisem bila prepričana, kam bom šla, ker imam do MB porodnišnice 15 minut, če grem pešuser posted image user posted image
Potem pa je na materinski šoli ena (res) prijazna sestra modrovala o tem, kako k njim prihajajo tujci in kako jih "ločijo" od naših. Pa se mi je zasmililo moje dete z dvema strašno tujima priimkoma. Če misli kdo z mano delat kot s tujcem, naj bom vsaj res tujec. In mi ni žal - kako je bilo tam vse urejeno v to, da je mami udobno in prijetno. Častna beseda, s hotelov nisem prišla tako spočita.
(pa me ne plačajo za reklamo)  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6091
10.5.2007 21:19:57   
majas
Kaj si rodila v vodi ircica? Pa si morala kaj plačati, ker si rodila v tujini?
To da si prišla spočita pa še mene zanima, kako je bilo-daj povej, daj povej user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 6092
10.5.2007 21:22:28   
majas
Mi še ne spim, hodimo dudo poravljat in se kotalimo sem in tja. Zdaj se je končno umirila.
Poslušam zraven evrosong,  potem pa bom šla kar gledat da, ko počvekam z vami user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6093
10.5.2007 21:34:01   
Aja1
jaz pa sladoled jem zdej. user posted image user posted image user posted image user posted image Planico user posted image user posted image user posted image

Evrosonga pa ne gledam...zadnjih nekaj let mi je čist mim...prej sem pa redno gledala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6094
10.5.2007 21:49:10   
majas
zakaj pa ni nikjer nobene čveke?

Letos pa je full Rocka, saj ni čudno...a joj joj.

Monika bove midve kako rekle user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6095
10.5.2007 22:00:31   
Aja1
Punce, jaz grem spat, ker se danes tukaj gor rse ne dogaja veliko user posted image ...pa še ne vem, kakšno noč mi je pripravila Neja. Glede na to, da je jedla zvečer zelo malo (je bila zaspana), me čaka verjetno kar pestra noč.

Lahko noč.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6096
10.5.2007 22:02:03   
ircica
user posted image Nisem rodila v vodi, ker sem se prepočasi odpirala in zaradi EA. Mogoče pa drugičuser posted image
Glede počitka:
- vse, kar potrebuješ, je bilo na voljo v sobi (plenice, robčki, razkužilo, vložki, spalne srajce).
- Če imaš kakšno vprašanje glede user posted image , greš v Kinderzimmer, kjer so stoli za dojenje in dve sestri, ki sta na oddelku. Karkoli sprašuješ, so prijazni, korektni, se potrudijo pomagati. Nisem znala nemško, pa smo mahali in v angleščini skupaj čarali ali pa so poklicale koga, ki zna angleško.
- v Kinderzimmer spijo tudi user posted image , katerih mamice so preutrujene (moj je tam prespal 1. noč po porodu, ker me je kar zmanjkalo. Čez dan sva bila skupaj, ponoči mi ga je odpeljala, ob 6, ko je hotel jest, so me zbudili in mi ga podali).

- Hrano prinesejo in pustijo na mizi v sobi. Dokler ne poješ, ti nihče ne teži, da je treba karkoli pospravit (tudi, če je to do naslednjega obroka). Po porodu sem dobila zajtrk, zajtrk so prinesli tudi atiju.
- Radenska, navadna voda, čaj za dojenje, sadni čaj so na hodniku, termovke in kozarci tudi
Najpomembnejše pa: vsi so tako prijazni, vljudni, strokovni. V 4 dneh nisem videla enega namrgodenega obraza, enkrat nisem imela občutka, da je kdo utrujen ali da jim je kaj odveč. Anestezistka me je rišla pogledat dnevno, ker jo je skrbelo zaradi vboda. Dajo občutek, da imaš najlepšega otroka na svetu in da si najboljša mama na svetu.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6097
10.5.2007 22:02:10   
Zamima
Jaz sem tukaj, vendar gledam Eurosong vmes user posted image , .... punce danes sem poklicala enga tipa katerega nisem vidla in slišala že uh reci piši 4 leta user posted image , pa sem imela smolo se ni noben oglasil - jah pač zamudil priložnost čveka z nekdanjo "bivšo" user posted image  

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 6098
10.5.2007 22:05:06   
majas
U ircica full full lepo res! Kar ne moreš verjeti kaj!

Ah ti Zamima pa se samo nekaj skrivaš da nikoli nevem če si ali ne, ti lumpa user posted image

Aja1 Lahko noč***

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6099
10.5.2007 22:05:44   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Jaz sem tukaj, vendar gledam Eurosong vmes user posted image , .... punce danes sem poklicala enga tipa katerega nisem vidla in slišala že uh reci piši 4 leta user posted image , pa sem imela smolo se ni noben oglasil - jah pač zamudil priložnost čveka z nekdanjo "bivšo" user posted image  

pa poskuši še 1X kdaj drugič user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  242 243 [244] 245 246   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!