|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
2.8.2007 20:48:19   
Antigona
Ogledalo, ogledalo na steni povej, katera v deželi naslednja bo zdej???!!!!!

K bi bla vsaj jest... Ne bi mela nič proti...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
2.8.2007 21:59:44   
Antigona
No pa kje ste dons vse. Sej luna je že mem user posted image ...

Ja pol pa nič, grem jst  spatuser posted image ...

Nočko

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
2.8.2007 22:26:05   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Samo toliko, da vam sporočim, da je zian rodila punčko Vito, danes ob 16.10. Ostale podatke pa vam sporočim naknadno, ko mamica malo pride k sebi in mi jih sporoči...

Poldi hvala za podatke....
Kar dve avgustovki danes...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZIAN  ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo mali VITI... veliko cartanja.....

.....pa še očku čestitke seveda user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
2.8.2007 22:30:18   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Mene pa zadne čase ful zob boli, pa ne vem a naj grem k zobozdravniku al rajš počakam po porodu. Je pa sedmica in je čist bogi, pa ene par mescou nazaj se mi ga je mal odlomil, tko da bo zihr puljenje al pa kej tazga??

Tia
brez premišljanja najdi enega privat in urihtaj zob ker kasneje ne boš imela časa... pa bakterije iz okolice zobovja nso ravno najbolj prizanesljive...
Takoj po imeniku brskat in najt eno žrtev, ki bo gledala nosečnico, ki se mu na stolu lahko porodi... user posted image user posted image user posted image . Mogoče, če vprašaš na stomatološki kliniki... je blizu porodnišnica.. user posted image user posted image (no za kliniko resno mislim, mogoče te bodo vzeli)...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
2.8.2007 22:33:23   
pajac
Poopsie..... tvoja Tjaška je pravi user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem vesela da ste že doma... Uživajte in veliko cartanja vam želim.. Pa vidimo se pri Orehku z vozički a ne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
2.8.2007 22:34:42   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Ogledalo, ogledalo na steni povej, katera v deželi naslednja bo zdej???!!!!!

K bi bla vsaj jest... Ne bi mela nič proti...

Sanjaj user posted image nema ništa... Luka gre ven ko je PDP.. user posted image user posted image user posted image user posted image sem žleht, a ne???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
2.8.2007 22:42:08   
Anonimen
Pismo men bi blo tud čist vseen,če bi bla kr na vrstiuser posted image

Men se pa moj zdej full prilizuje in je kr neki prijazenuser posted image Ej sam jest ne morem pozabit,da me je tako prizadel glih v času,ko še bolj rabiš ljubljeno osebo.
Kriza gor al pa dol,moški gor al pa dol jest ne morem tega kar tako pozabit ****ti (upsss)
Jest ne vem,a je res tako težko zastopit žensko?A smo me tako zahtevne a so oni tko tupi s prepihom v glavi???user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4807
2.8.2007 22:43:36   
pajac
Jaz sem se spet malo potepala in nakupovala rožice za otroško sobo...

Jutri zjutraj na obisk dobim Manco staro 2 meseca in svojo bivšo cimro (njeno mamo seveda) user posted image user posted image user posted image Sem že user posted image vprašala če bo dovolil da bo Manca odspala kitico ali dve v košari in uporabila previjalno desko, pa ni imel nič proti.. Zaenkrat... user posted image user posted image user posted image

Birdy danes ali pa jutri ti ne uide porodnišnica... Je pa res blesavo ko te vrnejo... Jaz sem takrat bila vesela da se je vse umirilo iz ZD v Domžalah do porodnišnice (sicer jaz itak nisem nič čutila, samo CTG je bil čuden)... Zdaj bi mi verjetno že šlo na živce.. Pošiljam ti protibolečinski user posted image (katera koli si ga je izmislila, verjemi da pomaga....) in hiter javi ko bodo novice....

Grem malo svojega user posted image objemat, da se ne bo ločil.... kadar koli imam 5 min cajta sem na RR...
Lahko  in delovno noč in se tipkamo zjutraj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
2.8.2007 22:45:20   
birdy
****, z izjemo nekaterih ogroženih primerkov, so tupi v glavo. ŽAL!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
2.8.2007 22:50:12   
birdy

Pajac, upam da res! Mam že kr dost tele žogice k je ubistvu ena velka žoga. Se še spomniš kako so te une, ki so vidle tvojo žogo na sliki zafrkavale?user posted image   No, moja je še večjauser posted image
Moj user posted image  pa spi. Sem ga danes ob šestih zjutri pokonc vrgla (pa ne zanalašč) ko sem začela pospravlat, pa še v P me je peljal, pa moji popadki... Je revež čist izmučenuser posted image
Hvala za protibolečinski user posted image . Res pomagauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
2.8.2007 22:50:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pismo men bi blo tud čist vseen,če bi bla kr na vrstiuser posted image

Men se pa moj zdej full prilizuje in je kr neki prijazenuser posted image Ej sam jest ne morem pozabit,da me je tako prizadel glih v času,ko še bolj rabiš ljubljeno osebo.
Kriza gor al pa dol,moški gor al pa dol jest ne morem tega kar tako pozabit ****ti (upsss)
Jest ne vem,a je res tako težko zastopit žensko?A smo me tako zahtevne a so oni tko tupi s prepihom v glavi???user posted image

**** to je vprašanje staro toliko kot Zemlja... Žal odgovora ne vem... Velikokrat se sprašujem enako kot ti, velikokrat pa ko gledam druge sem odosi na eni bodisi na drugi strani... Jaz vem, da sem zdaj ful bolj občutljiva in včasih neznosna... Je pa res, da me iz tira vrže, če se vsako moje nerganje pripiše hormonom ali prej PMS ju....

Moj je po eni strani takšen, da si boljšega ne bi nikoli želela imeti (pa na srečo je ta stran 99%) po drugi pa bi ga strpala v top in izstrelila na Luno...

Saj boš
sama videla kako in kaj, najbolje poznaš sebe in njega... Me smo pa zmeraj tukaj kot rame za plakanje ali izpušni ventil user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
2.8.2007 22:51:20   
Anonimen
Podatki od Vite(zian) 3120g in 50 cm velika.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
2.8.2007 22:53:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy
Sem ga danes ob šestih zjutri pokonc vrgla (pa ne zanalašč) ko sem začela pospravlat, pa še v P me je peljal, pa moji popadki... Je revež čist izmučenuser posted image

Moj je ob 6 uri že nekje pri Mb.... ga pogledam na levo ali desno oko (odvisno od boka na katerem spim) ko mi da ljubčka preden gre..

Sumim pa da zdaj spi na kavču... bom res mogla iti pogledat...

AMPAK kaj si pa pospravljala ob šesti uri zaboga????user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
2.8.2007 22:58:38   
Anonimen
Sej je bil do dva meseca nazaj še dokaj normalenuser posted image Ok,koker lahko od moškega pričakuješ.Pol pa ne vem,a je padel v predporodno depresijo a kaj????
Jest sem pa prek spleta baby centra naročila voziček....no pomoje da sem ga.sploh ne vem,če mi je ratalo.A če še enkrat probam mi grozi nevarnost da mi dva pošljejouser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4814
2.8.2007 22:59:54   
tia01
**** - ja valda da se prlizuje, če je pa ugotovu, da je narobe naredu in da je zajebu stvar. Pol jim je pa žal a ne. Sam najslabš je k gre pol čez par mescou isto narest, pa mu bo spet žal in tako dalje. Taki so deci, kaj češ. Jst sm se tut prej z mojim kregala. Pa jim res ne morš nč dopovedat, kr tuijo neki svojgauser posted image user posted image user posted image , sm tok jezna ej.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
2.8.2007 23:01:04   
birdy
Mojga sicer običajn že ob petih ni večuser posted image .  Ampak hvala bogu obstajajo viški pa je tud med tednom doma kdaj. Dela na štiri izmene, in običajn tako, da čez vikend dela popoldneuser posted image
Je blo treba marsikaj pospravtuser posted image  Glede na to, da sem mela že popadke je blo treba posteljco spraznt, k je bla čist polna. Kje bi pa če ne najinuser posted image  spal??user posted image  Pa previjalno pospravtuser posted image  Mava pa to v najini spalnici pa sem luč prižgala. Sej sem rekla nej spi naprej. Pol me je pa vprašu, kaj mi je, če mam popadke. In sem rekla, da ubistvu jih mamuser posted image  Ga je kr odluftal pokoncuser posted image user posted image
Ti, zakaj pa spi na kavču? A nima placa na pojstli?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
2.8.2007 23:02:18   
tia01
**** mogoče je pa res predporodni strah bil in bo zdej vse ok. Sploh pa ko zagleda svojga novorojenega user posted image !! Bo čist raznežen, boš vidla. A to pol pomen da nista šla narazen?user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
2.8.2007 23:03:41   
tia01
Birdy a zdej se je umiril pr teb? Nimaš trenutno nč popadkov??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
2.8.2007 23:07:08   
Anonimen
Pismo jest sploh ne vem.Ker do sedaj je blo res vse ok,pa full je tak umirjen,normalen človek....zato me je pa vse skupaj še bolj prizadelo in presenetilo.
Če realno premislim nimam kam iti.....mah nč,bom šla najprej v Rim,potem bomo pa vidli kako se bodo stvari odvijale.

(odgovor članu tia01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4819
2.8.2007 23:07:31   
birdy
Ja, popadki so se mi umiril. Sam še kakšen pasji na ene 20 minut. Ampak te so pa res pasji. Če sedim mi je lažje, če ležim me skoz zvija. Me zanima, kako bom danes spala?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
2.8.2007 23:14:16   
Anonimen
Birdy mogoče bo pa kljub temu danes akcija.Ker ko se telo umiri (ponoči) se največkrat začnejo popadki.

Jest bi pa 5.8 rada rodila.Sej ni tko prehmal a ne glede na to,da mi je privat ginekologinja dala rok 14.8.

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4821
2.8.2007 23:15:47   
tia01
Birdy probaj se čimveč sprehajat. Mogoče bo bolš? Kako pa to zgleda, popadek? Mene ful ferbec matra? Kako te to zagrab? Pa kje te boli??
Mašolonka - jst mam filing, da boste ko prideš z Rima spet ena srečna družinica in bo vse ok, boš vidla.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
2.8.2007 23:19:00   
tia01
Upss tiskarska napaka - **** se opravičujem za "mašolonka"user posted image user posted image

Ja a Pajac je pa kr v postlco pobegnila??

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
2.8.2007 23:19:25   
birdy
****, sej ni niti tolk prekmal za rok 25.8. To je 20 dni, je vbistvu v roku. Sem firbčna, a zarad tega k ma Maša 5.9. rojstn dan? Da bo 1 mesec razlike med roj. dnevoma?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
2.8.2007 23:25:42   
birdy
Tia, mene zagrab v križu. Tko kot pri M. Mene med M namreč ne boli trebuh ali jajčniki ampak križ.
Sprehajala bi se, sam je mal poznuser posted image   Bo počas čas za mižale, če ne, če grem res danes bom kar med porodom zaspalauser posted image  Ja, in potem svizec zavije čokolado v folijo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Otroci&internet
Šaki

Koliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu?

1 uro (72%)

2 uri (11%)

več kot ure (9%)

dalj časa-koliko? (8%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!