|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke
2.8.2007 23:29:58   
tia01
Aha kok časa te pa drži pol v križu?? A fajn boli?? Sori ampak res sm ferbcuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
2.8.2007 23:33:23   
pajac
Nikamor nisem ušla... mal sem napisalal za Zian na Rodili smo... pa mal pošnjufala kaj se dogaja na RR....

Moj običajno začne gledat kaj na TV in nato pa se čez nekaj časa sliši hrrrr...gr.... pa mal škripanja z zobmi... user posted image user posted image Sem mu zadnjič na roke navlekla rokavičke za pa nitrznil..Ko sem ga pa zbudila za v postelj pa je čukasto gledal...

Je pa res da je v postelji z menoj vedno manj placa... vse te blazine user posted image user posted image user posted image sam itak zaspi prej in niti ne trzne ko se gnezdim...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
2.8.2007 23:35:59   
tia01
Hehe, tvoj je pa res en polh kar se tiče spanja Pajac. Jst pa samo da se mal obrnem v postli, se že zbudi. Ma tolk rahel spanec, da nč ne morm skrit pred njim ko spi.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
2.8.2007 23:36:07   
pajac
Tia saj nisi edini firbec... mene zdaj spet nekaj zvija kot pred user posted image ampak težko rečem da je v intervalih, pa pričakujem da bi me bolel tudi trebuh če bi bili popadki, a ne??... Edino kar me še napenja... Mogoče sovsega krive le polnjene paprike in sladoled...

Joj treba je likat... rožice pa bom presjala jutri zjutraj...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
2.8.2007 23:37:29   
birdy
Nism glih najbolj napisala. Začne me v križu in me drži kr ene dve minute. Ampak tist k pa najbolj boli je pa k me zravn še medenica in trebuh začneta bolet. Tist pa traja manj, sam je pa res boleče. Te popadki so se mi pa šele ob ene desetih začel. Pa še tamal mi ob tem ful veselo v mehur nabija, čisti užitekuser posted image
Jaz mam pa tud eno vprašanje. A je možno, da ti čep počasi "odteka"? Ker prej k sem bla na w.c.-ju je blo spet mal krvav pa sluzast na papirju.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
2.8.2007 23:40:44   
tia01
Birdy - To je moja prva nosečnost, ampak kukr jst vem, ti čep počasi odteka. Maš lahko kar nekaj časa sluzast krvav izcedek. Tko si jst predstavlamuser posted image , pa kukr sm slišala in razumela druge.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
2.8.2007 23:43:20   
pajac
po moje da lahko.. ene baje niti ne opazijo čepa..
saj se verjetno dogaja in so tisti ta boleči ta pravi.. Je pa res verjetno užitek ko ta mali še zraven dodaja...

Pa mogla boš podpis spremenit user posted image ..
Saj smo še tukaj tako da poročaj.. firbeca pa taka user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem likat pa po vsaki cunji grem gledat... Račun za elektriko? Sitnica!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
2.8.2007 23:43:51   
tia01
Likanje?? Hm... kaj je to??user posted image user posted image
Joj sploh ne vem kaj je z mano zadnje 3 dni, skos samo razmišlam kako bo ko bom spoznala mojga Timona in ful me ferbc daje kakšen bo, pol pa skos opazujem svoje telo, pa še nč ne govori da bi blo že kej podobnga popadkom. Sicer me trenutno ful boli križ, ampakne na intervale, ampak kr skos. Tko da bo treba še čakat. Sam me pa ful zanima kakšen bo naš baby. To vem da bo najlepši, ampak kakšen??user posted image user posted image

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
2.8.2007 23:45:13   
tia01
Samo res Birdy, občutek te je varaluser posted image user posted image . Nič ne bo z julijem.

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
2.8.2007 23:46:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Likanje?? Hm... kaj je to??user posted image user posted image
Joj sploh ne vem kaj je z mano zadnje 3 dni, skos samo razmišlam kako bo ko bom spoznala mojga Timona in ful me ferbc daje kakšen bo, pol pa skos opazujem svoje telo, pa še nč ne govori da bi blo že kej podobnga popadkom. Sicer me trenutno ful boli križ, ampakne na intervale, ampak kr skos. Tko da bo treba še čakat. Sam me pa ful zanima kakšen bo naš baby. To vem da bo najlepši, ampak kakšen??user posted image user posted image

Jaz sem si goro perila kar v dnevno prinesla, da jo vsakič vidim....
Mene tudi iz dneva v dan bolj firbec matra.. Danes zjutraj sem user posted image spraševala kaj on/ona misli kdaj se bova spoznala.. Pa sem dobila samo par brc nazaj..user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
2.8.2007 23:46:12   
birdy
Pajac, a tvoj tud najraj pred t.w.-jem zaspi? Pol pa še reče, da gleda?!  Pr nama je tko, da on začne gledat, pol pa edin jaz gledam.  Moj tud spi kot top, bi lohk godba zraven njega špilala. No ja, edin popadki ga zbudijouser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
2.8.2007 23:48:15   
tia01
Pr nama je pa glih obratno, jst spim ko top in me nič ne zbudiuser posted image .

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
2.8.2007 23:48:55   
birdy
Res bo treba podpis spremenit. Hudič, niti materinski nagon več ne vžgeuser posted image  Pol pa verjetn tud fantek ni, k sem mela tak občutekuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
2.8.2007 23:50:34   
pajac
Ma niti ne... Ponavadi zaspi pred TV, če je fuul utrujen, sicer se raje zakoplje pod kovter... Pa še diha si pod njega user posted image user posted image tako, da včasih, ko pridem spat grem iskat suho majico, ker je čist moker... norc, da bi pa se normalno pokril to pa ne...

Sem pa jaz model, ki rad spi pred TV... Še po dežurstvih sem se rajši zleknila na kavč, kot v posteljo..
Enkrat sem tako zaspala pred TV pa me moj vpraša kaj piš, pa rečem ne ne... Kaj pa delaš? Radio poslušam.. user posted image user posted image user posted image Tako da me zdaj redno heca če radio poslušam pozno ko vegetiram pred TV...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
2.8.2007 23:52:12   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Res bo treba podpis spremenit. Hudič, niti materinski nagon več ne vžgeuser posted image  Pol pa verjetn tud fantek ni, k sem mela tak občutekuser posted image

Ja meni so rekli da se tud materinski nagon izjalovi... Sam kaj ko sem en čas imela občutek da bo fant, nato da bo deklica, zdaj spet da bo fant... Kateri ni pravi???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
2.8.2007 23:54:53   
tia01
Joj sej res, za tvojga user posted image se pa še ne ve kaj bo. A pa te nč ferbc ne matra?? Jst ne bi mogla zdržat. Pajac ti tut še ne veš a ne? Sej men je to fuuul dobr da pustiš za presenečenje, sam kaj k jst to ni šans da bi zdržala. Sm že kr na nuhalni vprašala kaj bo. Sam so mi tm narobe povedal. Hehe, je bla pol do morfologije kr punčka. Smo jo že vsi klical Zara. Pol je pa naenkrat Zara ratala Timonuser posted image user posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
2.8.2007 23:54:57   
pajac
Sem zadnjič ponoči spremljala svoj ticker in ugotovila da se drži nekega svoega časa.. Ob polnoči oz ob 1 zjutraj, še ni odštel 1 dan???

Kaj človek vse ne dela ko ima čas??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
2.8.2007 23:55:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Joj sej res, za tvojga user posted image se pa še ne ve kaj bo. A pa te nč ferbc ne matra?? Jst ne bi mogla zdržat. Pajac ti tut še ne veš a ne? Sej men je to fuuul dobr da pustiš za presenečenje, sam kaj k jst to ni šans da bi zdržala. Sm že kr na nuhalni vprašala kaj bo. Sam so mi tm narobe povedal. Hehe, je bla pol do morfologije kr punčka. Smo jo že vsi klical Zara. Pol je pa naenkrat Zara ratala Timonuser posted image user posted image .

Pusti ti zdravnike... da ne bo Timon brez lulija ostal?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
2.8.2007 23:56:32   
birdy
Pri meni je problem, ker me vsak šum zbudi, tko da niti pred uno škatlo ne morem zaspat. Ampak bulm pa vedno vse filme pred kerimi je moj zaspal (slaba stran televizije v spalnici).
Zdele se je pa mal zbudu. Me je sam vprašu, kdaj grem rodit. Kakšni pogovori, a ne?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
2.8.2007 23:57:41   
pajac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
2.8.2007 23:58:52   
pajac
jaz bi pa po eni strani rada imela TV v spalnici, samo je moj ful proti...

Tako da je spalnica samo za spanje in user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
2.8.2007 23:59:48   
birdy
Men je bolj zanimiv, če je presenečenje spol otroka. Pa tud jst tko gledam na to: k bo čas bom že zvedla, se pravi ko se bo rodil.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
3.8.2007 0:00:19   
pajac
Kaj pa se bo zgodilo ko se bo user posted image not naselil user posted image user posted image user posted image ...

Ga bova izselila user posted image user posted image user posted image (no jaz in user posted image   njega seveda..)

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
3.8.2007 0:01:38   
tia01
Ne, ne sm pa pol na 3d tok dobr vidla lulčka, da ni ans da bo brezuser posted image . Pa še moja ginekologinja mi vsakič reče kok se lepo vid lulčka. Sej jst sm si na začetku potihem želela punčko, pa kaj čš, če narava nč ne zbera. Bo pa nasledna punčka. Sej je vseen.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
3.8.2007 0:02:31   
pajac
meni tudi.. se mi zdi da že itak kontroliramo preveč stvari v življenju in to mi je en tak pobeg kontroli... Moj user posted image bo pa kar koli bo po spolu... bo pa zato presenečenje...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

ped egg

Uporabljate Ped Egg?

da (8%)

ne (92%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!