|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
6.1.2007 17:03:23   
frufru
Vilma, London-paris hvala za čestitke. Naš Lovro ima neuradno (po domači vagi) 5,6 kg uradno bom zvedela v ponedeljek, ko imam prvi pregled pri pediatru. Sicer bo malo kriza, ker si takrat, ko sva naročena, Lovro privošči obilno kosilo (sprazni obe mlekarni). Upam, da ne bo preveč vpil, ker bo sicer ZD takoj prazen ob tuljenju sirene.

Kar se cotik tiče pri nas št. 56 že odhaja v pokoj. Bodije mam itak 62, pa 68, 74 pa so samo v dolžino in rokavi daljši. No mogoče zato, ker ga široko povijam, pa ma rito bolj bunkastouser posted image user posted image user posted image . Drugače pa se dojimo na 3 ure. Edino med 12 in 5 uro (ponoči in podnevi) malo potegne.

Shorty lepo cartaj svoje zakladke, še posebej svojega odraslega user posted image  (sem malo user posted image , ne
Aja, kar se pleničk tiče, mi smo že 14 dni na tistih 4-9kg, ker so bile newborn že pretesne, al je pa na vseh straneh ven teklo. Samo, ker mamo racmanke, jih uporabljamo (če se podela na obisku ali sprehodu al pa če racmanke še niso suhe) 

< Sporočilo je popravil frufru -- 6.1.2007 17:09:27 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: December(ke/čki) 2006
6.1.2007 19:48:05   
Ženkica
Mi smo pa včeraj Kajo včeraj vagali in ugotovili, da se je v šestih dneh zredila samo za 80 gramov user posted image . Skratka, začela ji bom dodajat, pa čeprav se dojive redno na 3 ure. Očitno poje premalo; je res včasih preveč jokava in cmerava; očitno je res lačna.

Vampirka in Shorty: koliko so vajine dekline že kaj pridobile na teži?

Sicer v petek imamo pediatra, bomo videli kaj bo povedal.

Smo imeli pa prejle manjšo nesrečo z avtom ko smo se vračali iz trgovine; srna nam je priletela v avto. Na srečo ni preveč zbunkan, ampak bo pa spet enga skakanja naokol.

V pondeljek gremo pa v Avstrijo mal na razprodaje; aja, pa nov prstan mam, ful je lep, škoda, ker ga ne morte vidt.

RAvno gledam vremensko napoved; do srede bo sonček, skratka, nobene zime; vozičkanje, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 11:59:52   
r1ta
Oj oj babike!

Res ste carice! Vse že imate naštudirano in pošlihtano, jaz pa se še kar malo lovim.
Moja Ana je zlato dete in sem enostavno zaljubljena v njo. Tak srček je, da vam ne morem povedati. Sicer pa mislim, da vsaka mamica misli tako za svojega otročička. Moje doživetje poroda vam bom opisala drugič, kmalu, ko pridem malo bolj k sebi. Sem še dokaj zmučena in telo je še dokaj razboleto. Sicer pa kako ne bi bilo ko pa sem imela porod na vse možne načine. No vsaj vakuma se nismo šli, smo pa imeli tudi to opcijo v mislih. Skratka, počasi okrevam, šivi CR so notranji in baje sem zašita kot bi me šival plastični kirurg. Moram pa vam povedati da sem šla roditi z 75kg, domov pa sem prišla z 74kg, brez Ane v naročju! Zdaj si lahko predstavljate kako zelo so me nafilali z vodo. Noge imam tako zatečene da jih sploh ne prepoznam, ker se zdaj vsa voda zadržuje v spodnjem predelu telesa. Počasi bo šla ven ampak je pa groza ko misliš, da si izgubil vsaj enih 5 kilc potem pa šok - 1 kg....

Drugače nam je dojenje steklo takoj. Rodila sem ob 22.10, ob 00.45 je Ana že pojedla prvo porcijo. Sesalni refleks ima tako zelo razvit, da vsakič ko zagrabi vidim vse zvezde osončja in naprej. In postala sem prava mlekarna za kar sem zelo srečna. Podnevi Ana spi zelo pridno, je približno na vsake 2,5 -  3 ure, ponoči pa imamo kar nekaj težav. Ne vem vam povedati s čim ker še ugotavljamo ali je tišina tista, ki jo moti, ali krči, ali vetrovi, skratka ne more zaspati brez dude, ta pa ji seveda po desetih minutah pade ven in potem je jok. Hvala Bogu za mojega dragega, ki mi zelo zelo pomaga. Res si ne predstavljam kako bi brez njega, ko pa se še s postelje ne morem sama vstati. Je pa absolutno zaljubljen v najino zvezdico.

Aja, pa še to vam moram povedati, da imam vsak dan pomoč na domu, ženskico, ki je takorekoč vse v enem: medicinska sestra, čistilka, kuharica, gospodinjska pomočnica... Vse mi naredi v tistih petih urah ko je tu. Res sem lahko vesela za ta sistem kot ga imajo Nizozemci. No in zaradi CR so mi skrb na domu še podaljšali, tako da imam pomoč do srede, do takrat bom pa jaz že tudi malo bolje.

Tako malo sem se vam javila, na hitrco sem vas prebrala zdaj pa grem ajat. Se že rahlo tresem od šibkosti. Poljubčki vašim otročičkom!

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 12:29:01   
r1ta
P.S. Slikice moje Ane so v albumu!

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 12:50:52   
X 500
Alo punce, se na hitro javljam v novem klubu: Moj otrok je najlepši pa najboljši pa najbolj pameten...
R1ta je rodila za mano pa me je prehitela na forumu. Pa preden me druge prehitijo sem se mogla malo javit. Prej je blo treba pa pogledat še slikce malih december-čkov-čic. Pa rečte če niso naši otroci najlepšiuser posted image .
Najina mala je drugače zlo pridna, doji se na 2-4 ure, včasih jo kakšen krč zagrabi, veselo poliva, še z večjim veseljem pa sračka user posted image . Joka ni glih v naši bajti (trkam).

Zdaj vas grem pa še mal za nazaj prebrat pol pa mal našo mišiko občudovat.

_____________________________

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 12:57:55   
frufru
Helou!

Naš Lovro je zgleda v sorodu najmanj z user posted image če že ne z user posted image . Me je s svojimi nohtki (postriženimi) popraskal do krvi po joški. Ne vem zakaj me med dojenjem z roko vedno šlata, včasih me boža, da žgečka, pol pa skačem. Še bolj pogosto pa ščipa in praska. user posted image user posted image user posted image Pol me pa boli spredaj (bradavičke) in zadaj (praske). Zdajle z R podira kupček, jaz si pa Bradavičke cajtam, ppol gremo pa na sprehod, ko je tak lep sonček

(odgovor članu X 500)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 15:16:49   
Strawberrie Cherrie
Frufru: mene je tut že za bradavico vredu zgrabu z rokico, da sem mislila da bom user posted image , pa orng me je okremu po hrbtu med podiranjem kupčka, pa tko boža me pa skoz med dojenjem - mi je prav smešnouser posted image

Nekaj se oglaša...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 15:25:03   
Strawberrie Cherrie
Ok false alarmuser posted image

x500: dobrodošla na Starši čvekamo...

R1ta: uf tole so neke seksi srajčke (roza), a to si zanalašč oblekla, ker imamo me vse tiste slovenske halje iz socialističnih časov??? Ana je pa čist po mamiciuser posted image Ponoči jo pa dajejo verejtno vetrovi, ali pa ima enak problem kot naš Ožbej - ne zna sam zaspat, tko da zaspi poleg naju na postelji, ko je dovolj trdno ga dam pa v posteljo, ki jo predhodno malo ogrejem pa še k njemu moram privit tistega zajca s sivko, ki ga pogreješ v mikrovalovni. Pa brez problema spi 3-5ur tut v kosu ponoč (pač ni tisti fenomen, ki bi spal 7ur ali več v kosu).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 16:09:25   
Shorty_
No lep pozdravček!!

R1ta in x500 dobrodošli!

ženkica  Nika  se je rodila z 3080g 16.12. sva šle iz porodnišnice z 2920g, 22.12 je mela 3260, 26.12 3450g zdej pa pride babca ta teden enkrat tko da ti sporočim kako se redimo in gojimo mišelinke, drugače mamo pa pediatra 15.1. in bom takrat bolj poročala.

No moj ta velik dojenček je že bolje čeprav je rana velika in odprtauser posted image  prav grdo zgleda

nč grem likat dokler mam šanso

poljubček vsemuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: December(ke/čki) 2006
7.1.2007 20:31:20   
lidijat
Živjo, punce!

zdaj se pa tudi jaz pridružujem decembrskemu klubu mamic, čeprav časa ni ravno veliko ne za branje in ne pisanje, upam, da bo današnja noč malo manj razburljiva in neprespana kot je bila prejšnja. Naša bejbika je glede hrajenja prava zaspanka, na joški mrkne po 3 minutah in se seveda ne nahrani dovolj tako, da skoz visi na joški, v kolikor ne spi. V porodnišnici se mi je skoraj pojavilo vnetje, je prvo in drugo noč cuckala kot za stavo in potem so se mlekarne odprle, vendar sem rešila z iztiskanjem, toplimi obkladki, toplim tušem in še tisti sprej, ki vsebuje oksitocin so mi dali ponoči. Zdaj je nekak naval mleka minil in se mi zdi, da se bomo morali presneto trudit za obstoj mleka, ker tako čudno pije naša punca. Sem že mal v skrbeh in skoz čekiram, če so se joške kej nafilale, da jo lahko podojim. 
Upam, da se rešiva iz tele zagate.

No, pa sem začela jamrčkat, saj bomo zgural.

Lepo se crkljajte, mi pa že komaj čakamo, da gremo lahko ven iz hiše, kdaj ste pa ve šle prvič in ob kakšni temperaturi?

LP


_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 7:51:15   
frufru
jutro

Midva sva se ravno previla in spraznila obe joški, zdaj pa eksamo še 80ml flaško in bereva rruser posted image

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 8:31:00   
Strawberrie Cherrie
No tudi mi2 sva izpraznila joški, sedaj pa sva oblekla majico: Born to be a bikeruser posted image in bereva RRuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 8:41:26   
frufru
A so cotke za tamale tud znižaneuser posted image  Mava danes obisk pediatra na spporedu, pa sem mislila še par hlačk in pajackov za Lovra kupit. Moramo št 56 pospravituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 9:01:05   
frufru
Še nekaj smešnih (od včeraj) za dober začetek dneva  K nam hodi pa sosedova punčka gledat Lovra. Zgleda kot Japonci pred MonaLiso v Parizu (jo gledajo in snemajo:nor , kot da se bo kaj premaknila user posted image ). Prej je vedno hotla kaj jest, zdaj pa samo zre kot kip tudi 15 minut. Me je včeraj vprašala, če mam že smučke za dojenčka user posted image user posted image user posted image Pol pa bodi resen pri tamalih.

Pa tole z € meni še ne gre. Mtka je pa še hujša. Najprej v trgovini sprašuje če lahko plača z dinarji user posted image pol pa Lovra Evro pokliče. Sem ji rekla naj zmanjša dozo vinčka po kosilu user posted image user posted image

Včeraj sem vidla reklamo za tečaj irskega plesa (ala Riverdance). Sem gruntala, da bi šla, bi bilo dobro za kondicijo, pa trebušne mišice po moje ne trpijo tako hudo. A se vam zdi za 7 ur 60€ velikuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 9:01:22   
Strawberrie Cherrie
Seveda so...samo jaz na tvojem mestu ne bi ravno s tamalim šla v trgovine s cotkami na prvi dan razprodaj - pomojem je kar dosti ljudi not. Mi bomo lepo šli 15, ko bo plača - nekaj se bo še že našlo. Btw, a je že katera šla delat osebno za user posted image ? Jaz bi jo počasi šla, da lahko gremo potem malo v Avstrijo po nakupih???

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 11:07:02   
tintara
Zivijo punce!
Mi je kar cudno, ko sem zdele uletela na net. Mala spi, zunaj je bolj tako tako, tudi noc je bila bolj cudna.
In veste kaj? Skrbi me. iN sicer teza moje male princese. Sem imela obcutek, da gre lepo gor..., pa da se ji ze pozna, da je zrasla in je lepo okrogla, ampak... Danes sem jo tehtala, ampak samo tako,da sem jo vzela v narocje in mi je tehtnica pokazala komaj 4300 - 4500 gramov. Pred kakimi 3 tedni jo je tehtala patronazna in je imela 4300, kar pomeni, da je v najboljsem primeru dobila gor le 200 gramov???? Kriza! Spodaj v kleti imamo tisto tehtnico za dojncke (ok, ni glih digitalna, ampak vseen), pa jo bomo danes zvlekli gor in jo zvecer stehtali. Do takrat me bo pa najbrz pobral od skrbi.
Pediatra imamo sele nasldenji torek, je se kar dolga do tja. Sicer je pa res, da ful poliva nasa punca. Ce nam ne uspe podret kupcka, je ojojoj, ce ga je pa le joj. Vcasih res ne polije nic, ali le kako kapljico, obcasno pa imam obcutek da izbruha cel obrok.

Ah, pa skoz sem govorila in se hvalila, kako je pri drugem otroku vse lazje. Ma ja, zdaj pa imam.

Nic, jo grem vrzt iz spanca, jo previt, nato se malo podojit, potem pa mal na sprehod, kljub dezju.

Punce mejte se, se kaj slisimo. Tina

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 12:07:10   
r1ta
Oj!

Ja London_paris tu ni tako kot v Sloveniji ko v porodnišnici dobiš srajčko. Tu si jih moraš prinesti s seboj in sem si res kupila ene par lepih majčk oz. srajčk, da sem lepa mamiuser posted image .

Danes smo pa tako fino spančkali da kar ne morem verjeti. Pomagalo je pa če verjamete ali ne da sva jo tesno zavila v bombažno pleničko. In smo se čez noč zbudili samo 3x, prejle pa sem jo morala zbuditi da sva se skopali in najedli, zdaj pa že spet spančka. Res sem vesela ker se tudi njej pozna da je spočita in zadovoljna, jaz pa tudi imam več časa za počitek. Tile šivi me danes kar fino bolijo...

Lidijat moja Ana tudi hitro zaspi pri hranjenju pa jo zvesto božam po ličku ali pa žgečkam po podplatih pa pomaga. Za boljši spanec pa še ti poskusi zavijanje v pleničko. Kot sem rekla je nama pomagalo, pa tudi po ličku se več ne praska in nasploh je mirnejša...

Frufru tale Lovro Evro je pa dobra, hahauser posted image !

X 500 kar ne morem verjeti kako sta si najini punčki podobni na eni sliki. Poglej! No, vsaj meni se zdi...

Takole babike. Če bom pri moči vas še danes kaj obiščem, zdaj pa grem papat. Moja pomočnica mi je že stanovanje posesala, prah pobrisala, zdajle mi čisti kopalnico, dragi nam je pripravil malico, zdaj pa recite če mi ni lepo?!user posted image

_____________________________

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)


(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 12:13:25   
Strawberrie Cherrie
Madona, moj tamali pa že od 7h zjutraj bedi (ok, 2x je vmes zaspal za 10minutk) ostalo mi pa leži na roki pa gruli sam zase - naredila nisem NIČ! Hočem POMOČNICO!!!! Šment

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 12:22:11   
lidijat
R1ta, hvala za nasvet glede pleničke in žgečkanja. Midva jo ful žgačkava, pa je čista koma, čez pol ure pa jok, ker se ne naje. Ti že vse obvladaš pa si dva dni za nama user posted image . Te lepo pozdravljam in vam želim še naprej veliko lepih trenutkov z vajino Ano tebi pa čim prejšnje okrevanje.
Moram še jaz dati kakšno slikico v album, da se bom malo važila. Sva tolk ponosna starša, da ne govorim o bratcu. Edino ponoči, ko ga user posted image  mičkeno biksa, tale ponos nč ne pomaga. Upam, da bomo zgural dojenje, mi je patronažna danes rekla, da naj probamo zvečer malo dodati, če je to vzrok za nočni nemir. Bomo videli.

Čau 

_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 12:24:24   
lidijat
London_paris, škoda ko tele pomočnice prakticirajo samo na Nizozemskemuser posted image  pa še to samo nekaj dni.

_____________________________

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 14:39:14   
frufru
Evo nas s pregleda. Marija se je drl, pa polulal se je ko mu je kolke gledal. Sem mislila, da ga bo razstavil na prafaktorje. Jaz ga pa tako previdno prijemljem, Je rekel, da je močen fantek, Kolki so OK, nevemkakšen refleks (sem Dr komaj slišala, ko je Lovro tako vpil) že je čisto zginil, samo da glavico preveč nazaj rine. Mu jo moramo zdaj naprej tiščat. Vid je komaj pogledal ker se je med jokom tako napenjal, da je bil čisto vijolčast.
Velik je 55 cm, težek pa 5150g (točno kilo več kot ob rojstvu). Dobil smo D3 kapljice. Jemat jih moramo zjutraj, ker povzročajo krčke in je do večera že bolje, tako da bo lažje zaspal. Tako nam je dr. rekel. Naslednji pregled imamo pa 6. februarja.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 17:44:09   
vampirka
Ženkica, najina pupa se v povprečju zredi 200g na teden...v sredo ima pediatra, pa bomo videli, če je ta teden tudi tako...v tem primeru bi morali biti že na 3,5kg!
Je pa res, da zadnje dva dni ful na joški visi user posted image ...upam, da to pomeni samo, da si zaloge veča, ne pa da imam premalo mleka!
London_paris: kaj je s kapljicami? Moj je bil danes v vašem koncu, pa mu nisem upala naročit naj jih prinese, če so slučajno že kje na pošti...Če ne, ni problema, lahko kolegu naročim, da mi jih pošlje. thanks!
R1ta: lepotičke! user posted image



_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 18:36:08   
petri85
Pozdravljeni R1ta in lidijat doma!

V soboto in nedeljo smo izkoristili vreme in šli že na prve sprehode, ki jih je naš najmlajši gladko prespal. Je pa tako pasalo, da smo se malo prezračili (sploh meni!)

Spimo lepo -sedaj se zbudi se le 1x, okrog 2eh.

Danes smo imeli patronažno sestro na obisku, ga je tehtala in  je v 10 dneh od odhoda iz P pridobil 560g! Tako bomo vsak čas na 5 kg! Sem tako vesela glede dojenja!

Lidijat, kaj pa žgečkanje pod bradico??? To našega čist prebudi, če ga kdaj prekmalu zmanjka - so mi to svetovali v P!

Tiste, ki se borite s težo otrok, pa svetujem, da se čim manj obremenjujete s tem!!!! Saj verjetno vam nisem svetovala nič novega, ampak res vam polagam na srce, da bo takoj bolje, ko boste manj mislile na to! Govorim vam, ker sem se pri 1. tudi jaz dosti v enem obdobju obremenjevala s tem, potem sem pa začela bolj na izi, s tem, da sem ga večkrat pristavljala, pa se je zares ful poznalo na mleku!

Še nekaj...tiste, ki imate otroke, ki ultra veliko lulajo...katere plenice so se vam najbolje obnesle? Pri nas so Pampers 2 že čisto premajhne. Smo kupili Mulerjeve št. 3, ampak naš otrok ima vsako rundo (na dan vsake 3 ure) povsem težko plenico, pa še tista stran, na katerem boku leži, je mokra od podpazduhe pa do stegna, tako, ga je treba povsem preobleči.

Lp!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 8.1.2007 18:41:17 >

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 20:40:15   
Ženkica
Aloha.

Mi smo bili pa danes prvič v Avstriji v Celovcu s Kajo user posted image . Je bla ful pridna; previli sva se kar v avtu na zadnjem zicu, papala pa je kar po flaški in sicer jo je sredi SudParka nahranil oči, medtem pa je mami nakupovala user posted image  user posted image . Sta bila prava atrakcija; vse mamice in otročki ki so šli mimo so ju ogledovali.

Skratka, razprodaje pa totalno user posted image ; vse kar je kaj vredno v resnici sploh ni znižano; zimskih debelih cot letos itak ne rabimo ker je tako toplo (btw: ste videle vremensko napoved za ta teden user posted image ; kot da je pomlad user posted image ), za bebike pa tut nič pametnega. Sebi sem na koncu kupila dve majici s kratkimi rokavi, Kaja pa je dobila svoje prve kavbojke, jopico in še ene luštne hlače. Aja, pa oči je dobil jopico in pulover. No, je bil pa lep izlet, je bil sonček na Avstrijski strani.

Smo imeli pa tudi doma štorijo prejle; Kaja ni kakala že dva dni; pa sem jo pred kopanjem malce spodbudila; mi je zadnjič sestrična rekla, da je patronažna njenemu sinčku v ritko čisto malo porinila palčko za ušesa, namazano s kremco; ampak res malo, cca 2 mm; no in jaz sem to poizkusila pri Kaji; rezulatat, da dol padeš; pokakala se je recimo trojno, potem po kopanju in hranjenju pa še dvojno porcijo. user posted image

Jo je pa po mojem že fajn matralo ker se je pošteno zvijala, tudi danes ponoči je bila malce jokava. Skratka, sedaj deluje zadovoljna, crklja se pri očiju.

Aja, sem ji začela dodajat Apatamil in je ful vesela ko se naje kot tavelik; očitno je res premalo mleka v mojih mlekarnah, no ja, pa kaj, važno, da smo odkrili kje je bila težava.

A sem vam že povedala, da se smejčka in to čisto zavedno, pa igračke ful gleda in opazuje na splošno ljudi okoli sebe; pa roke je začela ful v usta nosit. Skratka, vsak dan kaj novega.

Aja, pa ful sem nora nanjo, pa saj poznate ta občutek, najrajš bi jo kar pojedla tok jo mam rada.

evo, sm že nehala nakladat

pa pa

Ženkica

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: December(ke/čki) 2006
8.1.2007 21:44:55   
tintara
Ola! Sem ze boljse volje kot dopoldne - razlog: Nadjina teza, seveda. Smo stehtali in ugotovili, da ima v resnici okoli 4800g, torej okoli 500 g v treh tednih, kar je pomoje v redu! Jupi! user posted image

Mal sem sicer ratala slabe volje, k sem pomilsila, da ocitno nasa tehtnica kaze premalo (torej tudi meni), ampak saj pol kile gor ali dol pri mojih kilah.

Sem bla prej prevec zaskrbljena, pa se nisem mogla pohvalit: vceraj sem sla prvic na sobno kolo, prav fajn je bilo. Sicer kratko (sveda nasa punca ni zdrzala dalj kot 12 minut in pol brez mene), a sladko. IN odlocena sem, da kmalu spet poskusim in da spravim kile z mene. Jih je pa ogromno ostalo, pa ko bi bile samo te od nbosecnosti bi se slo, ampak se jih je ze prej nabralo mal prevec - tko da skupno bi bla najbolj zadovoljna ce bi kr ene 20 kil dol dala. Ok, nerealnih ciljev si ravn ne bi postavljala, ampak enih 12 pa ze.

Aja, Zasanjana in Zenkica: glede na to, da sta obe dobili M: telo vama sporoca, da sta top fit za novo nosecnost. user posted image   No in toliko o polnem dojenju in kontracepciji, ki naj bi bila kar 95 dostotna. Lari fari. Tudi jaz sem jo prvic dobila kar hitro, po kakih dveh mesecih in pol. Najbrz mi zdaj ne uide enako. Pa tako pase biti brez (seveda dokler noces zanosit), ane.

Takole, zdaj pa sibam se zrihtat (mal bi se ze spodoblo obrit, pa laske umit...). Jutri imam G, bo kar treba.

No, bomo videl ce bo res kaj s tega, nasa punca ze joka. Cao, T

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?