|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
16.2.2007 20:23:23   
naja2
Čestitke vsem novim nosečkam user posted image , ki ste zagledale user posted image  - user posted image  user posted image   user posted image .

jaz imam PP pregled šele 6. marca. Tudi sama mislim, da sem zanosila kasneje zato se bo moj PDP še malo premaknil. Jaz se po začetnem tiščanju niti ne počutim kot nosečka, razen težav s prebavo, ki sem jih občasno imela tudi prej. Verjetno sem si tudi sama kriva k sem zjutraj stiskala limone pa pomaranče, saj ni čudno, da me je zvijalo.

Jaz sem že kri dala in naj bi bila res nosečnost - pa tok sem denarja porabla za teste ker nisem mogla verjet in sem gledala da se pojavita dve črtici Ha - Ha . Tudi prej mi je M kdaj zamujala pa sem neučakana naredila test - pa se nikoli ni pokazala tista druga črtica.

Ali vse pridno jemo folno kislino? Jaz jem Tifol pa razmišljam, da bi še kej drugega kupila.
A se kej mažete in božate trebuščke, pa na različne načine razvajate. Jaz sem med tednom v službici in sem kar pozabila, da moraš na sprehod pa mal počivat. Bom za vikend nadoknadla. Se pozna, da sem test naredila med prazniki in je bilo veliko časa za naravo in razvajanje pa vsak dan še mal popoldne za spančkat.

Ali ima katera kakšno dobro idejo za noge - proti počenim žilcam (kapilaram), moja prijateljica je v nosečnosti dobila krčne žile pa še druge težave. Mogoče kakšno dobro kremico za mazat. Jaz jih imam že sedaj, pa vem, da jih je tudi moja mami dobila v nosečnosti zato sem potencialna kandidatka.

Jaz tudi še nisem nobenemu povedala za user posted image , včasih se v službi držim za trebušček v sosednji pisarni pri sodelavki, ki je tudi dobra prijateljica, pa me tako čudno pogleda. Moram malo pazit. Drugače pa imam hvala bogu svojo pisarnico in sem si že naštimala eno škatlo pod mizo za noge. Če bi me pa kdo kaj vprašal, pa smo ravno prejšni teden imeli usposabljaje za varnost in zdravje in so nam svetovali, da si damo pod mizo za noge eno pručko.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: oktoberke
16.2.2007 20:23:54   
Anonimen
Čer!

No, tudi jaz se pokorno javljam!
To ni moj prviuser posted image , tudi drugiuser posted image  in ne boste verjele, tudi tretjiuser posted image  ne, ampak kar lepo ČETRTIuser posted image !!!
No, izdati se še nočem kar nekaj časa, ker me tukaj gor preveč ljudi pozna.
Vas pa redno spremljam že od 14.2., takrat sem naredila test!

No, kaj več vam izdam čez kake dva- tri mesece, ko bo že vsem jasnouser posted image .

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: oktoberke
16.2.2007 20:52:40   
Anonimen
Vau, anonimna, čestitke...user posted image user posted image
Ja, jaz bom tudi počakala še kak mesec, dva potem pa bom povedalauser posted image
Glede tifola pa - jaz sem v prvi nosečosti jemala neke tabletke, ki imajo notri folno kislino in kalcij, pa se ne morem spomnit imena. Si jo moram spet kupit...Jem pa veliko suhega sadja, zaradi železa, ker mesa ne maram preveč.

Prvi pregled v prvi nosečnosti je bil pri meni bolj rutinski -  sem se malo prenaglila in sem šla na pregled že v 6. tednu, pa se ni še nič videlo, samo gestacijska vrečka. So mi pa vzeli kri za vse preiskave, izmerili tlak, izvagali, skratka nič posebnega... Zato pa bom sedaj počakala še malo.

Glede ven je pa tako, da če si dedno nagnjena k njim je hudič. Sem jaz tudi, v prvi nosečnosti so mi noge zatekale, dobila sem pa eno krčno žilo za kolenom, ki me včasih malo boli. Drugače sem jo kar dobro odnesla, je pa res, da sem lahko bolj počivala, ker nisem delala in pa bil je prvi otrok..Mi je pa ginekologinja predlagala eno kremo - bom pogledala kako se ji reče. Najboljša preventiva so pa visoko dvignjene in čimmanj obremenjene noge..Kar pa ni vedno mogočeuser posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: oktoberke
16.2.2007 21:08:22   
naja2
Čestitke anonimni v četrti user posted image - user posted image  user posted image   user posted image .

Anonimna mogoče imaš v mislih elevit ali centramed mami - sem ravno na drugem forumu brala.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: oktoberke
16.2.2007 21:11:03   
Anonimen
bom pa še jaz anonimna (prej nisem vedela, da sem na tem forumu lahko), ker mi tud ni preveč do tega, da me moje septemberke 05 izsledijo user posted image . Sem pa drugač 2ursae, sem se vam enkar že pofočkala.

Pri meni ni nič novega, še vedno imam po jedi tak kislinsko-kovinski okus v usti user posted image . Lahk da imam spet fantka, ker je bilo pri prvem čist isto user posted image . Moti me pa ful, k sem zvečer precej utrujena, bi pa morala še mal delat user posted image , pa se mi kar ne da.

Folno itak jemljem (Tifol), pa jem kalčke in pijem kvas, tko da v tej smeri sem preskrbljena. Zoprno mi je edino to, k res ne maram mlečnih izdelkov - jogurt, sir, mlek ... user posted image . Edino, kar mi še gre po grlu je kakav, sam da preko tega dobim ves potreben kalcij, ga moram spit vsaj liter na dan. To je pa zame res matranje user posted image . Eh, saj je "samo" 9 mesecev user posted image

fajn se mejte


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: oktoberke
17.2.2007 10:40:48   
lillylilly
ojla punce!!!
Da se še jaz malo javim. Uh te slabosti so me že čisto izčrpale, pa kot da mi ni bilo dovolj to, sem staknila še virozo tako da hmmm upam da se ne bo slabo končalo user posted image Saj vem da je še mnogo prezgodaj, a že katera razmišlja o imenih? Jaz moram povedati da ja user posted image .
No lepo se mejte, se še kaj javim
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: oktoberke
17.2.2007 15:16:10   
inja2
Najprej čestitve vsem novim user posted image .

Jaz še vedno nimam nobenih slabosti, samo prsa me še vedno bolijo in imam polno mozoljčkov.

Drugače pa tudi jaz jem Tifol.

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: oktoberke
17.2.2007 17:06:32   
April
2ursae, sem te pa jaz izsledila user posted image user posted image . Čestitam user posted image  user posted image ,  se bomo drugo leto spet kaj na kavici dobile.
BTW jaz sem pa letošnja avgustovka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: oktoberke
17.2.2007 20:19:11   
Anonimen
ker mi tud ni preveč do tega, da me moje septemberke 05 izsledijo . Sem pa drugač 2ursae, sem se vam enkar že pofočkala.


Jaz se tudi še nisem izdala svojim novembrkam user posted image . Glede na to, da nas bo zaenkrat več anonimnih, se moramo nekako poimenovati. Jaz sem lahko A. novembrka, če ni še katera tukaj user posted image


Sicer pa je tudi meni po malem slabo, energije pa je zaenkrat še dovolj. Priznam, da še nisem čisto dojela, da bo že letos drugi user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: oktoberke
17.2.2007 22:54:20   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ker mi tud ni preveč do tega, da me moje septemberke 05 izsledijo . Sem pa drugač 2ursae, sem se vam enkar že pofočkala.


Jaz se tudi še nisem izdala svojim novembrkam user posted image . Glede na to, da nas bo zaenkrat več anonimnih, se moramo nekako poimenovati. Jaz sem lahko A. novembrka, če ni še katera tukaj user posted image


Sicer pa je tudi meni po malem slabo, energije pa je zaenkrat še dovolj. Priznam, da še nisem čisto dojela, da bo že letos drugi user posted image




Veš kaj ti anonimna A!!! Kar po riti jih boš dobila!!!user posted image user posted image user posted image  Sem ti že vse napisala med novembrkami in res upam, da boš imela lepo nosečnost in da boš našla nove prijateljice tudi na tem forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: oktoberke
18.2.2007 7:16:25   
tinki_winki
Najprej čestitke vsem novim user posted image , počasi nas bo že kar veliko.

Anonimna A, v katerem tednu nosečnosti pa si.

Jaz sem v 6t4d, pa se mi občasno pojavljajo rahle slabosti, ampak nisem čisto prepričana, da so od nosečnosti.

Večkrat čez dan imam v želodcu občutek, da me daje lakota, ko pa kaj pojem se mi pa zdi da sem se prenajedla, pa četudi se nisem, proti večeru je pa najhujše. Ali ima katera podaobne težave. 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: oktoberke
18.2.2007 8:40:04   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


user posted image anonimnima in vsem ostalim oktoberkam!

Jaz tudi, jaz tudi! user posted image Juhuu! Jutri se vam razkrijem. Najprej bi pa rada povedala staršem.


anonimna nr. 3



Evo me, še tukaj. Ta anonimna sem bila jaz.user posted image


ZM 21.01.
PDP 28.10.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: oktoberke
18.2.2007 13:11:52   
Anonimen
Jaz sem lahko A. novembrka, če ni še katera tukaj


To pa sem jaz user posted image

Ne rabim več bit anonimna.

Glede na ZM sem noseča dobrih 5 tednov, samo sem prepričana, da sem kak teden manj. Bomo videli, ko bo prvi UZ.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: oktoberke
18.2.2007 16:19:19   
Neža81
Dan!

Zanima me, a boli šraufa katero po trebuhu, oziroma podobno kot takrat, ko dobiš menstruacijo. Mene skoz nekaj špika tam, še posebej v levem jajčniku. Prvič sem noseča (začetek 5 tedna) in me malo skrbi, ker še nimam izkušenj s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: oktoberke
18.2.2007 19:19:17   
Anonimen
Neža81, to je čisto normalno. Mene sicer v prvi nosečnosti ni nič špikalo, me je pa sedaj za znoret. Sem se enkat ponoči zbudila in mislila, da ne bo nič z dojenčkom, ker sem dobila menstrualne krčeuser posted image ..Ampak je bilo samo to špikanje.

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: oktoberke
19.2.2007 14:33:47   
mehurčica
Ravnokar sem se naročila na pregled, ki ga imam 16.3. Joj, kje je še to! Sem mislila, da se bo dalo prej, ker sem imela malo rjavega izcedka, ki ga danes sicer več ni. Ampak mojega ginekologa do takrat ni. No, upam, da se je izcedek za naslednjih 8 mesecev poslovil. Upam, da je res bila le vgnezditvena, tako kot so mi rekli na ginekologiji v soboto.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: oktoberke
19.2.2007 16:28:14   
Klaudia














user posted image     user posted image    user posted image   OKTOBERKE 2007  user posted image     user posted image     user posted image


                          ZM                   PDP
 
01. ursikazala           29.12.             5.10.
02. Klaudia                 3.01.            10.10.
03. kasija78    
          24.12.             5.10.
04. Solero                                        6.10.
05. Pingi                   20.12.
06. jasna                    6.01.            13.10.
07. Pandica              26.12.              2.10.
08. inja2                   19.12.              2.10.
09. micla                     4.01.            11.10.
10. mišk                    30.12.            10.10.
11. naja2                    3.01.            10.10.
12. miško                  28.12.              5.10.
13. tinki_winki             3.01.            10.10.
14. lillylilly                    4.01.            11.10.
15. Neža81                17.01.
16. metkica1              15.01.            25.10.
17. 2ursae                   4.01.            11.10.
18. janice                   16.01.            23.10.
19. Jan@                      9.01.            18.10.
20. mehurčica            21.01.            28.10.
21. someone                ?









_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: oktoberke
19.2.2007 17:41:13   
tinki_winki
Pozdravljene,

jaz imam pa danes bolj šokantne novice,

zjutraj ko se prebudim zasledim sled sveže krvi, takoj se ustrašim in v glavi se mi odvije filem izpred pol leta.

Trdno odločena da grem na pregled, pokličem, da bi se naročila in telefonska tajnica odgovori, da je žal moj G na dopustu. Vseeno se opogumim in popoldne obiščem dežurnega. Brez pomislekov me lep sprejmejo, in že je tu prvi pregled, potrditev nosečnosti in UZ, tako sem vesela ko vem da je vse v najlepšem redu. Celo utrip baje je bilo videti (jaz sem ga videla le za hip)user posted image .

No zdaj sem si obljubila da bom skušala biti bolj mirna, pa tudi počivala bom več, da ne bo spet kakšnega neljubega presenečenja.


Neža81 to da občasno čutiš kakšne bolečine oz. špikanje v trebuhu je čisto OK, bodi bolj pozorna le, da ne gre za menstrualne krče, ki se ne nehajo (tako se mi je lansko leto pričel ss) in postajajo intenzivnejši. Drugače pa kar brez skrbi, maternica se širi.


Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: oktoberke
19.2.2007 18:58:32   
inja2
Dober večer user posted image

Jaz pa imam jutri končno PP že komaj čakam, da vidim najino pikico.

Ali imate tudi ve kaj izcedka, takega kot beli tok? Jaz ga imam že cel čas, upam, da ni kaj narobe.

Vam pišem jutri ko pridem iz pregleda.

lp, inja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinki_winki)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: oktoberke
19.2.2007 20:01:28   
naja2
Dobr večer tud z moje strani in dobrodošle anonimne in tiste ki niste več anonimne.

Tudi mene vsake toliko časa tam spodaj špika, enkrat malo bolj potem pa neki časa nič. Včasih me pa šraufa bolj zaradi prebave. Tudi jaz imam izcedek, ki je vsake toliko časa malo bolj rjavkast, upam da je vse OK. jaz sem tudi prvič noseča.

Lepo se mejte in božajte trebuščke.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: oktoberke
19.2.2007 20:20:02   
janice
Dober večer, drage user posted image !

Če še kaj pregledujete sosednji forum (M ne pričakujemo v februarju), lahko vidite, da nas je oktoberk čedalje več!!!
user posted image user posted image user posted image
čestitke vsem novim!
midva se še kar privajava na misli o user posted image , še kar ne moreva verjet!
user posted image user posted image user posted image
in kar težko si je predstavljat user posted image . si tudi ve domišljijsko predstavljate, kako bo, pa kakšen bo?
ali sem samo jaz obsedena?
začenjam 6t, na prvi pregled grem šele čez slabih 5t (ko bom 10t)...
večinoma vas gre precej prej, a ne?
ne vem, kako bom dočakala, da vidim srčeka....

sicer pa - zaenkrat mi ni nič slabo.
mogoče sem malo več lačna, pa malo čudno mi je včasih, kot bi bilo mogoče slabo. sam v bistvu ni.user posted image
sem pa res fullllll utrujena in pančkam vsako popoldne.

me pa še nekaj zanima.
a ima katera po user posted image zmes svojih in njegovih "tekočin" kaj obarvano? meni je malo čudne barve, oranžno do zelo švoh roza.
drugač pa ok.

lepo se imejte in čuvajte svoje pikice.

janice

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: oktoberke
19.2.2007 20:23:18   
janice
aja, to sem še mislila predlagat, Klaudia.

super, da ga imamo, lahko vidimo, kako se povečuje število  user posted image in uresničuje plodno leto...user posted image

imam pa en predlog - mogoče bi se razvrstile po datumih PDP?

bi bilo lahko še bolj pregledno...

user posted image

LN!

(odgovor članu janice)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: oktoberke
20.2.2007 7:15:48   
Anonimen
Joj, se nas je že nabralo...Superca.
Jaz bom še naprej anonimna, lahko sem anonimna S, če je okuser posted image
Zadnjo menstruacijo sem imela 4.1, ker še nisem imela prvega pregleda bom, po mojih izračunih, rok poroda imela nekje okoli 11.10...
Ojej, tinki winki, tole s svežo krvjo je moral bit pa kr šok..Jaz sem imela vgnezditveno krvavitev, pa sem bila cela "usrana" kaj je sedaj touser posted image Ma, sicer sem noseča v drugo, ampak  se mi zdi, da imam sedaj vse čisto drugače..Ali pa sem že pozabila. Iz prve nosečnosti se sploh ne spomnm vgnezditvene krvavitve, pa širjenje maternice..Ali pa nisem bila toliko pozorna.

Mehurčica, 6.3 bo tu kot bi mignil, niče ne skrbi...

Drugače pa sem vsako pop zaspana kot user posted image , pa niti ne morem spat , mi moja 2 letnica ne dauser posted image
Slabo mi ni , sem pa še vedno žejna, žejna, žejna in pa jedla bi samo juheuser posted image
A kej telovadite? Jaz imam orbitrek in nakako uspevam cca vsak drugi dan naredit 10 km, samo tale utrujenosT me malo zdelava...Eh, saj bo boljše, a ne?user posted image
Imejte se lepo, se pišemo..
Animimna S

(odgovor članu janice)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: oktoberke
20.2.2007 12:43:21   
ninka80
Lep pozdrav!
Že nekaj dni vas berem, zato sem se odločila,da se vam pridružim.
Moja   ZM je bila 16. 1. tako, da je PDP nekje 23. 10. Me lahko daste na seznam. Počutim se dobro, razen občasnih slabosti, ki pa niso hude. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: oktoberke
20.2.2007 13:43:05   
ursikazala
Dobrodošla ninka80 user posted image

AnonimnaS - ej, faca si s tem Orbitrekom. Jaz ga že eno leto gledam pa kar ne gre, da bi se gor spravla user posted image  Zdaj rajsi na jogo hodim, sem bolj tak umirjen tip, ne maram laufat user posted image  Kar se mi pa itak pozna na teh mojih 5-10 kilah preveč, ampak kaj čmo... zdaj mi vsaj ne bo treba trebuha več noter tiščat user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?