Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. celo nosečnost sem jemala tablete, siropa ne ker sem po njem bruhala, v 8 mesecu pa sem začela dobivat enjekcije še danes imam modrice na mestu igel- groza ( pa je pol leta minilo), no potem sem že rodila v 8 mesecu in v porodnišnici mi je po flaški teklo železo in dodatek krvi. zdaj pa smo zdravi!!!

so se najprej pojavili močni krči, kot pred M. Trajali so 14 dni. Pol se mi je posvetlo da tu nekaj ni vredu in test je pokazal
V 6t so se začele vsak dan še slabosti in bruhanje, trajale do 15 tedna.
...fantu sem povedala in je bil navdušen. Skoraj ves čas mi je slabo, dva dni sem tudi bruhala, ampak se je bruhanje k sreči umirilo, slabost pa ostaja...23.7.07 imam prvi pregled pri ginekologinji.
prsi me bolijo najbolj zvečer, ponavadi me zbudi bolečina kmalu po tem, ko zaspim. Sem poskusila jih vsak večer namazat s kremo in mi pomaga, vsaj zbudim se ne. Izcedek me je tudi že prestrašil.
prišla. Pa ni
. Še njemu si ne upam povedat, da imam spet znake. Upam, da bo vse ok, in če sem res noseča, bomo lahko kdaj malo poklepetale.