|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
[Anketa]

prvi meseci


boleče prsi
  36% (694)
slabost
  23% (444)
bolečine v trebuhu
  22% (431)
krvavitev
  3% (69)
nič od naštetega
  7% (152)
vse našteto
  6% (133)


Skupaj glasov: 1923


(Zadnji oddan glas : 8.10.2023 21:42:49)
(Glasovanje traja do: -- )
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prvi meseci
12.12.2007 20:47:04   
Babyy
Super Tejaz!
Tudi jaz sem v 6. tednu in razen povecane utrujenosti in malo vecjega apetita nimam tezavuser posted image . Se mi pa malo vec spahuje, hauser posted image .

Cestitkeuser posted image !

(odgovor članu tejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: prvi meseci
12.12.2007 20:58:41   
Babyy
Hvala za cetitke punceuser posted image !

Jutri grem na ultrazvok, upam da bom ze vidla pikico!!!user posted image

_____________________________

Babyy

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: prvi meseci
13.12.2007 16:36:56   
Babyy
Cimprej poklici ginekologinjo, Martina......user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: prvi meseci
13.12.2007 16:44:19   
Babyy
Hojla!
Kdaj v avgustu pa imas rok? Jaz ga imam 11.8.user posted image

_____________________________

Babyy

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: prvi meseci
14.12.2007 17:19:15   
LenaG
Tudi nama je po treh mescih uspelouser posted image . Sedaj sem v 6. tednu in testa mi sploh ne bi  bilo traba narediti. Še preden je izostala M so me bolele prsi, ki me še nikoli niso. Test je bil samo pikica na i. Zdaj že kak teden nimam pravega apetita, venomer se mi spahuje, zgaga mi nagaja, trebuh imam napet in ne vprašajte kakšne bolečine so zjutraj na stranišču, . . . Sem za vsak slučaj šla na infekcijskega, ker sem bila nedolgo nazaj v Maroku. Za vsak slučaj.  Rezulati bodo naslednji teden. Aja, pa še utrujena sem tako, da me ob 20.30 že zmanjka user posted image

prvemu UZ naprotiuser posted image

(odgovor članu Babyy)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: prvi meseci
14.12.2007 19:33:59   
Babyy
A tebe tudi daje utrujenost, a? Sam mene pa ze popoldan zmanjkauser posted image  za kako urco in pol.
Vceraj sem bila na ultrazvoku in sva z mozem prvic videla najino pikicouser posted image user posted image ....kako lep obcutek, punce! Prosila sva za slikco, in sedaj jo imam skoz pr seb in jo kar naprej gledamuser posted image .
Ali imas ti tudi obcutek v spodnjm delu (maternica) manjsih bolecin? Skoraj nic ne boli, tako priblizno kot kaka 2 dni pred menzo...Baje je to zaradi aztezanja maternice, hmmm....Napiste se druge, ce katera podobno obcuti.
Lep nosecniski veceruser posted image

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: prvi meseci
15.12.2007 13:14:51   
TinKiCa1
hehe...vsem lepo čestitam ob user posted image in vam želim, da čimbolj uživate med user posted image ! Čim manj zapletov!

drugače so pa mene samo joške bolele na začetku, pa mal mi je blo slabo in sm misnla, da zato, ker ne jem zajtrkauser posted image in sm ga začela, pol je blo pa cooluser posted image sicer pa sama nism vedla da sm noseča nekje 7t.

Bodte pridne user posted image


_____________________________

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Babyy)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: prvi meseci
15.12.2007 16:36:38   
*nina*
halo punce!!!tudi jaz sem v ponedeljek zagledala plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvi pregled pa imam v ponedeljek 17.12!!!!!nimam nekih posebnih znakov,razen utrujenost,in boleče prsi....komi čakam ponedeljekuser posted image user posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: prvi meseci
15.12.2007 18:59:47   
silmarillion
slabost...proti veceru...bolece joske...mocno user posted image

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: prvi meseci
31.12.2007 19:07:28   
nell
Pozdravček punce!
No tud mene daje predvsem slabost, vse drugo še nekako gre, ampak slabost je pa res grozna. Ponavad traja skos cel dan, tko da zdej kr pridno pijem ingverjev čaj, kr sm prebrala, da ga priporočajo proti slabosti. Se pa pojavlja drug problem, kr je ingver kar pekoč, me peče še zgaga, čeprav me je ta pekla že prej, tko da kuham bolj blag čaj. Nedvomno pa so bile eden prvih znakov tudi boleče prsi.

Lep vstop v novo letouser posted image

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: prvi meseci
4.1.2008 13:03:45   
pernek valentina
Zdravo vsem skupaj! Tudi jaz sem čisto nova tuki na forumu! Noseča sem 10 tednovuser posted image user posted image user posted image in moram rečt, da v življenju še nisem bila tako srečna. Kar se znakov tiče, no vse razen bruhanja. Se pravi napete in boleče prsi, slabost, utrujenost in moram priznat, da sem na mom emte kar preveč tečna-se pa že malo popravlja to nihanje razpoloženja. Midva sva si kar mdolgo želela otročička, skoraj dve leti sem bila brez zaščite,... zdaj sem prepričana, da sva preveč razmišljala, saj ko mi je ginekologinja dala napotnice za preizkave sem takoj zanosila, še pred preizkavam, ki pa potem niso bile potrebne. Me pa zanima, če še katero tako kolki oziroma na poročju bokov boli!!!??!!???
Lep pozdrav vsem skupaj, in uživajte v nosečnosti!!!user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: prvi meseci
9.1.2008 11:57:59   
petrax
pozdravljene nosečke!
Prejšnji teden sem tudi js delala test,bili smo presrečni ker se je pokazal +. Na pregledu še nisem bila, tako da upam da je vse vredu.
Vse kar čutim je boleče prsi in rahlo zbadanje, kot da bo vsak čas prišla M.

Lp

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: prvi meseci
10.1.2008 13:39:24   
katty32
user posted image No takole, pa sem padla tudi jaz sem not.... Pozdravljene vse skupaj. Predvčerajšnjim sem tudi jaz naredila test, šok in veselje, jupiiiii. Res da nisva planirala tega tako hitro, ker je še nekaj zadev za uredit poprej, a moja želja izgleda je bila tako velika, da ga je kr not potegnlo heheuser posted image . Takole, včeraj smo praznovali roj.dan moje hčerke Tjaške, 8. let, tako, da je vse nekako v teh dneh in takoj na začetku leta, krasno leto bo. Čutim, da bo sin hehe, vse je drugače, slabosti ni, le malo ščipanja v spodnjem delu trebuha, zaspanost in lakota, vse mi diši, le sama sebi ne, ker se potim grozno, bolj toplo mi je kot sicer, kuha me. Drugače pa, otrok pride, ko mu je namenjen čas, vse drugo ni tako pomembno, niti mi sami. Mi planiramo in obračamo, življenje pa obrne, krasno. Vsem, ki ste enako srečne, kot jaz, želim veliko sreče in vesele in zdrave dojenčkeuser posted image . Kati

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: prvi meseci
10.1.2008 13:52:09   
martka
čestitke!
moj sin je slab mesec nazaj praznoval 8. rojstni dan. na silvestrovo pa sem naredila nosečnostni test in zagledala dve črtici. juhu vesela.
user posted image

(odgovor članu katty32)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: prvi meseci
29.1.2008 14:42:17   
Acjom1
Tudi jaz sem končno zagledala pluska. user posted image Noseča sem 5 tednov in zaenkrat se počutim super. Slabosti zaenkrat še ni, oziroma čisto malo in izginejo če nekaj pojem. Prsi me bolijo, tebuh pa čisto nič. Komaj čakam na prvi pregled... user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: prvi meseci
4.2.2008 20:47:00   
Marsy
Tudi jaz sem že zelo slutila, kaj se dogaja. Najprej boleče prsi, potem mozolji, nato slabost in ko sem si na vso moč zaželela jagod, ki jih sicer ne maram preveč, mi je bilo vse jasno user posted image . Test sem naredila na dan, ko bi morala dobiti menstruacijo (31. 1.) in pokazal je user posted image !!! Torej od tega je 5 dni, se vedno nimam nobenega apetita, doloceni vonji mi full smrdijo, zaradi cesa mi v trenutku postane slabo. Mislim pa, da sem tako vesela, da me vse skupaj ne moti prevec oz. vse to sprejemam z veseljem.
Pravzaprav je zame vse novo; noseca sem dobra 2 tedna, steje se pa od zadnje menstruacije dalje, torej sem v bistvu ze v 5. tednu... Pa verjetno bo vsak dan kaj novega user posted image .
Najraje bi povedala celemu svetu, pa sva s fantom rekla, da morava najprej povedati najinim starsem, da ne bi slucajno izvedeli od drugih, pol pa vsem. Moji ze vejo (totalno navdusenje), pojutrisnjem pa se njegovi. Pol pa v akcijo!
 
Z veseljem pa seveda tudi z vami kaksno recem - upam, da nisem prevec gostobesedna user posted image .
 
Oglasite se mi kaj (tudi na mail - se mi zdi se bolj prakticno; marsy@volja.net)

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: prvi meseci
7.2.2008 11:26:36   
mokatela
Zame je to prva nosečnost. Slabost je trajala samo 2 tedna, čez dan ali pa popoldne. Od samega začetka imam boleče prsi in sem utrujena, da bi spala 24 ur na dan, če bi se dalo. Čez vikend pa tudi malo nespečnost daje, mam vsaj TV sam za sebe user posted image . Moj dragi pravi, da imam apetit kot miška, ker skoz neki žvekam in to po malem user posted image

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: prvi meseci
8.2.2008 6:43:09   
N.SI
Ali alo nosečkeuser posted image ,
tudi zame je tole prva nosečnost.  Prvi znaki so bili podobni kot že omenjeni, boleče in zatekle prsi (ne bradavice), topa bolečina v sp. delu trebuha, pogosto lulanje...
Danes pa, ker je dokaj rana ura,nisem mogla spati, pa grem na wc in ugotovim rjav izcedek... Takoj na forum in sem kar potolažena, ko sem prebrala, da je večina od vas imela to neprijetnost. (na forumu sem že od 5.10 ure zjutraj - noro user posted image )
Sem pa v 5. tednuuser posted image  in še najbolj je moje razpoloženje na "udaru" - al' bi k'r jokala, nič mi ni prav, vsi vse narobe delajo, postavljajo vprašanja, ki me nervirajo, pa tudi bolj temperamentno odgovarjam - moj dragi je uporabil besedo "histerično" user posted image .
Upam, da tole kmalu mine, saj že mene močno moti a se preprostno ne morem zadrževati user posted image ...

No, pa želim lep dan na naš kulturni praznik user posted image .

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: prvi meseci
13.2.2008 14:16:21   
Anonimen
Hoj tečkeuser posted image .
Jaz pa sem včeraj zvečer naredila test, in bil je user posted image . Ker sem tretjič noseča, imam pupo, 4 leta staro,v drugo smo žal v devetem mesecu rodili mrtvo pupo, zdaj pa me je strah. Test sem naredila po dnevu izostanka, pa nisem vedela ali se naj jočem od straha ali veselja. Vedno sem si želela veliko družino. Sicer pa bolečine v trebuhu, boleče prsi, nihanje razpoloženja in mozolji. 


Čestitam vsem nosečkam in jim želim lepo nosečnost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Babyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: prvi meseci
2.3.2008 10:37:26   
Babyy
Zal mi j za vaso izgubo Anonimen....user posted image , a ne skrbi, tokrat bo vse v redu, bos videla!!user posted image Zato se nasmej in crne misli stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: prvi meseci
11.3.2008 11:04:13   
asra
Pozdravljene!
Pri meni pa so se pojavili vsi znaki, da bom imela menstruacijo tam nekje v 5 tednu. Torej boleče prsi in zbadanje. Mi je pa začela določena hrana smrdeti...predvsem juhe in kruh user posted image  
Slabosti smo hvala bogu pri nas preskočili...je pa to prva nosečnot...

(odgovor članu Babyy)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: prvi meseci
12.3.2008 17:31:54   
daisy33
tudi jaz sem nova tuki:-)

prejšnji teden sem naredila test, ki je bil pozitiven. Sedaj naj bi bila v 8 tednu. Jutri imam g pregled. Počutim se povsem normalno, edino prsi imam napete in boleče. Žal mi cigareti še niso zasmrdeli,ampak skadim samo enega na dan, žal.  

vso srečo so-nosečkam user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: prvi meseci
13.3.2008 8:40:20   
Plesalka
Prvič poizkušam z vprašanjem, zato morda ne bo "padlo" pod pravo temo....(Ne zamerite!) Spada pa v prve mesece. Zanima me kako je z barvanjem las v času nosečnosti oz. če ima kakšna izkušnje, da bi barva, ki je bila do sedaj ustrezna (barvam se sama doma), zaradi spremembe hormonov v času nosečnosti lahko povzročala alergijo.user posted image

(odgovor članu minka28)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: prvi meseci
14.3.2008 10:57:05   
šema
strokovnega odgovora ne poznam, sem se pa včeraj barvala in razen občutljivosti na "smrad", ki ga je povzročila barva nisem opazila nič drugega. Mi je pa res zelo smrdelo, kot prej nikoli, pa imam vedno isto barvo

(odgovor članu Plesalka)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: prvi meseci
20.3.2008 14:38:30   
Janus
lp vsem nosečkam tudi z moje strani.
Ker sva s fantom planirala, sem takoj, ko ni bilo sicer točne menstruacije, vedela v čem je štos. Danes sem stopila v 8t in zaenkrat slabine še nisem imela.
Prve dneve me je matrala zgaga, prsa so še vedno občutljiva (da ne omenjam bradavic!), križ me malce daje, občasno pa se oglasi maternica, ko se razteza. Izcedka nisem imela nobenega *trkam na les*. Alkohol mi grozljivo smrdi in ravno po tem bodo vsi vedeli kaj se dogaja z mano user posted image . Utrujenost! to mi pa res najbolj greni "bivanje" zadnjih 14 dni. Neverjetno, kako je človek lahko cele dneve brez kančka energije user posted image
Sem mislila, da bom z novico staršem počakala do prvega pregleda, ampak ga imam šele čez 14 dni... eh, bomo pa na slepo povedali user posted image


@Plesalka in šema: sama sem si pobarvala lase v prvih dneh nosečnosti in še nikoli prej mi ni barva tako grozno smrdela. Sicer pa mislim, da s samo barvo ni nič narobe user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?