willma
|
Wilma, tudi jaz razmišljam, da bom šla v SG... Bomo videli, kaj bo čas prinesel. Kruti Maribor? Pa saj ni tak hudo krut, no... Po moje je vsepovsod enako, veš. Na Ptuju je bilo prav lepo, za micenga so se prostovoljno javile, da mi ga pomirijo, ko je toliko jokal. Ena sestra si je vzela čas za mene, tudi, ko je že njen čas za službo potekel, druga je prišla k meni v sobo, ko sem malo pojamrala, da mi je mal dolgčas brez cimre se je vsedla k meni in z menoj podelila njene izkušnje o otrcih in porodih,... Glede na to kakšna psihična razvalina sem bila po porodu, nevem, če bi vzdržala v MB, glede na to kaj se tu dogaja, vsaj kar se tiče pričanja drugih deklet. Do SG pa mi je cesta nekako dopusta ne smem koristit v tem letu Zakaj pa ne? Sori, nisem bila nikoli "klasično" zaposlena, pa se mi zdi smešno, da ti nekdo ne dovoli tvojega dopusta koristit. Saj ni tako, da ne bodo zmogli brez tebe, to bi še razumela, ampak saj jim je jasno, da se bodo, če hočejo ali nočejo, morali brez tebe znajdet.
< Sporočilo je popravil willma -- 10.1.2008 9:32:07 >
|