Čmrlika
|
Hojla tud od mene po dolgem času... Ja draga moja Vrtnica79, Nana 35, pa še ktera, tistih "mojih" vas nikakaor ni blo tu gor za dobit, to raskrivanje nekaterih za mene novih, pa tud ni blo moje področje, pa neka radovednost in hudo zanimanje me tud ne dajeta, pa sem se bolj na mojih majčicah zadrževala...Lepo, da ste vse vredu pa vaši tud... Nana- a je Klemen že v Albumu ?? Vrtnica-tvoja Vana pa raste nimaš kaj, kaka lep baba je.... Jaz sem se včeraj zvečer vrnila s kratkega dopusteka v termah olimia, in moram povedat, da sem te 4 dni ful uživala pa moja kot je zhledalo tud, madona je kr z mamico plavala , sicer ne vem najbolj kteri stil je ubrala , se mi pa dozdeva da žabico, kravl, pa delfina kr skupaj , tolki je brcala. Je blo res fajn, pa tak sem se naplavala...V petek smo imeli tud pregled in je vse OK, zaprti smo ,maternica raste, lepo tikataka...edino kilce so za moja merila malo preveč porasla, čeprav je sestra rekla, da za 25 teden točno po knjigi No, toliko od mene, pa se pišemo, če boste dost tud tu gor visele...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|