|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
23.4.2007 18:14:10   
marakva
He, še ena vesela decembrka - tudi še čisto sveža na forumu - se javlja. Do zdaj sem vas le pridno brala, zdaj pa sem se odločila, da se vam 'uradno' pridružim v veselem pričakovanju. Me je kar malo strah, čeprav brez razloga - kaj če bo šlo kaj narobe? Čudno, prvič (pred okoli 6 leti, ja, kje je že to - prva pika gre letos že v šolo!) sem bila veliko bolj optimistična...
Še nekaj podatkov za statistiko - sem v 7. tednu (rok po mojih izračunih tam nekje okoli 12.12.), prvi (nekoliko urgentni zaradi rjavega izcedka) UZ sem imela prejšnji teden in pikica je na svojem mestu - v sredo je imela 4 mm in srček je utripal kot za stavouser posted image user posted image user posted image . Prvi uradni pregled pa imam šele 14. maja...kje je še to...

Toliko zankrat pa lep pozdrav vsem v veselem pričakovanjuuser posted image !

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Decembrke
23.4.2007 19:14:29   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image !

No, tudi za nami je prvi  UZ. Srček utripa ko nor in jaz sem bila danes ob tej novici čisto blažena user posted image . Sem komaj v telefon zjeclala mojmu, da je vse OK, ker sem od sreče tok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Samo pa me je moja G. že danes hotela dati na bolniško, ker imam po njenem mnenjeu preveč stresno službouser posted image . Sem jo komaj prepričala, da ne. In potem mi je še prijavila, da sliši samo en namig, da v službi pretiravam, dobim bolniški list na domuser posted image . Jaz se še vedno počutim super, sam hrana mi ne tekne, tako da se moram prisiliti, da nekaj pojem. Se že bojim, da mi bo dišala preveč, saj mi je v 1.user posted image  dosti preveč. Ni mi pa niti malo slabo. Naslednji pregled imam 22. maja, sem pa danes noseča 6t2d, pikica pa je velika 0,5 cm.

Najboljša pa je bila moja G., ki mi je rekla, da je 25. decembra v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Enkrat sva že preživeli novo leto skupaj. Zakaj ne bi letos božičauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? Bomo kar družinski kolegi postali, če se bo tako nadaljevalo.

Magi*, kako je s tvojim izcedkom? Se je umiril?

Seveda pa pozdravljam tudi vse nove user posted image . Upam, da mi bo jutri uspelo ažurirati seznam.user posted image

Lepo se imejte in pazite na pikice.

(odgovor članu marakva)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Decembrke
23.4.2007 19:15:17   
andreja2000
marakva user posted image  tudi ti lepo pozdravljena in čestitke,ter lepo in zdravo user posted image .

Jaz sem včeraj bila prav lena in sem kar poležavala,danes pa sem boljše in sem kar nekaj postorila po stanovanju.Drugače ni nič novega,UZ pa imam v četrtek in seveda upam na najboljše.Se pa mi malo prikrade strah zaradi prejšnjih ss,a moram misliti pozitivno.

Pozdrav vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu marakva)
Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Decembrke
23.4.2007 19:18:38   
andreja2000
raho user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zelo vesela zate in za tvojo pikico,bravo user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Decembrke
23.4.2007 20:10:46   
nanaa
Ojla,

tudi jaz sem poklical danes za prvi pregled in ga 3.5. takoj ko pridem domov iz prvomajskih počitnic :), no upam, da mi na dopustu še uspe skrit.
Ali ste že vse povedale, da ste srečke user posted image ?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Decembrke
23.4.2007 20:14:39   
Magi*
hojla punce,

na hitrco par besed, ker moram skopati našega malega cigota:-)

raho, zelo sem vesela zate in upam, da se boš znala v službi malo nazaj držati. ja itak, a neuser posted image

moj izcedek zdaj je, zdaj ga ni... se ne obremenjujem preveč s tem, sem se sprijaznila, da mati narava ve kaj dela. imam pa tudi jaz zdaj v službi urnebes in od poležavanja ni niti p.

v sredo zjutraj imam nastopno predavanje, sicer pa vaje od jutra do večera. so pa študentje tolk kul, da me ne sprašujejo prevečuser posted image user posted image

držite se!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Decembrke
24.4.2007 12:24:30   
lana38
Pozdravljene!
Danes zjutraj sem zagledala magični user posted image  črtici. Nekako me je strah, da ne bo vse Ok, zato sem nekaj časa razmišljala, če se vam pridružim ali ne. Lani marca sem bila na UPN v 20. tednu, ker so na AC ugotovili DS pri user posted image . Potem pa nisem mogla zanositi. Od oktobra do decembra 2006 sem jemala Klomifen. ker ni bilo nič, sem bila 1.3. na HSG, kjer so odkrili zarasline v maternici kot posledico abrazij po UPN. 29.3. sem bila na diagnostični HYSC, kjer so samo potrdili prisotnost zaraslin na desni strani maternice. Dobila sem napotnico za operacijo in bi se morala 1. dan user posted image  naročiti v LJ. user posted image  pa ni bilo od nikoder, BT je bila povišana. Imela sem tudi vgnezditveno krvavitev od četrtka do sobote. Čisto nepričakovano pa sem zdaj user posted image . Na zadnjem pregledu mi je G rekel, da brez operacije ne bom mogla zanositi, tako da se mi je očitno zgodil čudež. Malo me je strah, če bo zdaj vse v redu, če bo user posted image  imel dovolj prostora ipd. Upam na najbpljše. PDP bi naj imela nekje od 29.12. do 31.12.2007 po mojih izračunih. Nekatere izmed decemberk pa že poznam. Smo se skupaj trudile za user posted image  skoraj eno leto.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Decembrke
24.4.2007 12:39:18   
andreja2000
lana38user posted image user posted image user posted image  dovoli,da še ti tukaj iz srca čestitam.
Tako sem upala,da se nam pridružiš in res si se.Vrjamem,da je v tebi prisoten strah,saj je tako tudi pri meni,te slabe izkušnje pač naredijo svoje,vem,da te skrbi zaradi zarastlin,a morda ti je pa plahtica pomagala glede njih,saj je zelo dobra za maternico.Vsekakor upaj na najboljše in vrjemi v dober konec.Ja,iz svojih izkušenj vidim,da je težko biti ves čas naravnan pozitivno,vendar se bomo še naprej spodbujale in vrjamem,da nam bo s pomočjo ena druge lažje.Želim ti res vse dobro in globoko upam na najlepši konec user posted image ,ko bomo v rokah držale naše user posted image .user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes kar dobro ,sicer z nenehno rahlo prisotnostjo slabosti,pa zaprta sem user posted image ,e,bo že,vse za naše user posted image .

Vsem user posted image  lep pozdrav!

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Decembrke
24.4.2007 13:01:36   
ElaM
Lana38, iskrene čestitke!user posted image
Smo bile soborke na upajmo skupaj, no jaz sem vmes zamenjala nick, prej sem bila irmy. Pa se res med decembrčicami same poznane.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Decembrke
24.4.2007 14:41:13   
Magi*
lana38, vse čestitke!!!!!!!!!!!!

prav imaš, zgodil se vam je mali čudež in decembra ga boš držala v rokah. to čutim in vem iz lstnih izkušenj (tudi daljnega decembra 2004).

user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Decembrke
24.4.2007 14:48:20   
medika 13
user posted image user posted image user posted image Lana38 ČESTITKE, sem ful vesela zate. Sedaj pa kar pozitivno razmišljat pa bo vse ok.

Pa smo že 3 user posted image iz Mojcinega mega žurauser posted image upam, da se ostale kmalu pridružijo!


_____________________________

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Decembrke
24.4.2007 15:43:29   
Anonimen
Lana38! Še tukaj: Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Auser posted image Muser posted image .

Najboljše pa je, da je med decemberkami ogromno staih RR-jevkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma bo čveka na pretekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jah, Medika13, tudi jaz bi morala bila iti na žur, pa je Črtomir zbolel in sem morala odpovedatiuser posted image .




(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Decembrke
24.4.2007 16:20:20   
medika 13
raho škoda, da te ni bilo na žur, se pa spomnem, da si želela prit. Samo prvo zdravje potem pa vse ostalo, imaš prav.  Drugače pa mislim, da Mojca nekaj o pikniku govori, se bomo pa mogoče sedaj spoznale user posted image

Jaz pa počasi odštevam:
- še 2 dni do prvega pregleda (komaj čakam, da slišim bitje srčka mojega malčka)
- še 3 dni pa gremo na morje (sprememba okolja bo prava milina)

user posted image uživajte!


_____________________________

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Decembrke
24.4.2007 16:29:29   
tinkamiška
Lana! Kako sem vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kr solze so me oblile, tako zelo ti želim, da bi šlo pa zej vse lepo in prav in da boš končno mamicauser posted image En velik objem zate!user posted image
Ko sem bila še včeraj na RR še nisme vidla vesele novičke,samo da čakaš in sem pomislila, kako fino biblo, da bi se družile kot nosečke in potem kot mamiceuser posted image

Sem tako vesela, da nas je vedno več tukajuser posted image

Se oglasim še proti večeru...

Vesela za vse, ki ste bile na pregledu, poslušale srčke in komaj čakam na svojega.

Kako je pa danes? Je bila katera na pregledu?

No pridem še pokukat...

Lep dan še naprej!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Decembrke
24.4.2007 18:06:51   
Anonimen
Pozdravljene punce!
Javlja se vam še ena decemberka user posted image , ampak bi rada ostala še nekaj časa anonimna. Zanima me, kaj bi ve naredile na mojem mestu. Noseča sem prvič, nekje v 6 ali 7 tednu (zaradi nerednih M nisem sigurna). Od petka me spremlja svetlo rjav, voden izcedek oz. zgleda kot da bi bil pomešan z belim tokom, zelo svetlo rjav. Pride in izgine kakšen dan, potem se spet pojavi. Drugih težav nimam, razen normalnega špikanja v jajčnikih. Torej...naj pokličem svojo G in naj ji omenim ali bo to minilo? Ima še katera to težavo?

Hvala in čestitam vsem novim nosečkam!

LP



(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Decembrke
24.4.2007 18:38:17   
andreja2000
anonimna po moje je res najbolje,da pokličeš G in omeniš težavo,saj lahko,da ni nič posebnega,a vseeno naj G pove svoje mnenje in boš tudi ti bolj pomirjena.Jaz sem v prejšnji user posted image  imela v 5-6t rjavi izcedek in sem dobila tabletke dabroston in izcedek je tudi izginil.Želim ti,da je vse vredu in da obarvan izcedek izgine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Decembrke
24.4.2007 19:21:31   
Ayo
Ooooooooooooooo lana38 to pa je bila vesela novica!!! Prasicje leto se resnicno dobro izkazuje!! user posted image
user posted image ISKRENE user posted image  CESTITKE user posted image  !!!
Tudi jaz te se kako dobro poznam, stara fosilka user posted image  , in sem res fuuuuul vesela zate, tako se dela!! user posted image  Sedaj vsi drzimo mocne pestke zate, da se bo vse dobro izteklo. user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tudi za Andrejo2000!!
 
Cestitke tudi vsem, ki ste imele prvi UZ in da ste slisale srcke, mora biti res vznemirljivo! Jaz imam pregled jutri in se mi ti dnevi taaaaaaaaaakoooooooo vleeeeeeceeeejooooo, da je za znoret!! Smo caaaaakaaaaaaliiiii in caaaaakaaaaliiiii na user posted image , sedaj pa se prakticno cakanje nadaljuje, drugacno, ampak se caka user posted image
 
Imam pa tudi jaz nenehno crne misli, da kaj ne bo vredu in jih kar ne morem in ne morem odgnat, nenehno razmisljam o znankah in primerih, ko se je slabo izteklo (se celo moje mame se spomnim, ko je imela ss!). No, skratka, upam jutri na lepe novicke!
 
O slabosti smo ze kar nekaj povedale, kaj pa kaj joskice, moje so bile v casih pred M veliko bolj bolece in napete kot sedaj, recimo da sedaj me bolijo na dotik, povecale se pa niso, razen malo vec bradavicke. user posted image
 
No, vas pridem se tudi jaz kaj pogledat kasneje! cau cau!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Decembrke
24.4.2007 19:26:01   
Ayo
Aja, pa Anonimna tebi sem zelela cestitati za user posted image !! user posted image user posted image user posted image

Sem pa drugace tudi jaz primer nerednih in dolgih M ciklov; no in upam, da se pri tebi vse dobro iztece, ti kar poklici G, saj zato pa so tam! user posted image  
Pestke tudi zate!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Decembrke
24.4.2007 20:36:13   
Anonimen
Hvala punce user posted image , bom zjutraj poklicala G, da vidim na čem sem.

Vsem, ki imate jutri pregled pa želim,  da vam ure do pregleda minejo kar se da hitro in da čim prej končno vidite svoje pikice!!!


LP

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Decembrke
24.4.2007 20:47:35   
andreja2000
Ayo hvala ti za pestke in vse dobre želje.Tudi tebi jaz želim enako in seveda stiskam pesti za jutrišnji pregled.Ja,težko je izklopiti črne misli,vendar se moramo truditi in vrjeti v najboljše.Z skupnimi močmi bomo tudi to zmogle,a ne?
za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vseh nas user posted image ,ki pod srcem nosimo naše user posted image user posted image user posted image user posted image ,naj jih čuvajo dobri angeli in da bomo decembra srečne mamice z user posted image  v naročju.

anonimna držim pesti,da bo vse vredu,drži se!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Decembrke
24.4.2007 21:17:11   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Čestitke novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image Vsakič ko pridem sem, se kakšna nova pridružiuser posted image Juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom stiskala pestke za jutrišnji pregleduser posted image

Mene pa malo skrbi, ker me v trebuhu tako zelo pika, v glavem na desnii strani, pa tudi v križu. Se ves čas tolažim, da mora bit tako, ker se matrenica širi pa me vseeno skrbi, če se moj otroček mogoče ni usidral na pravo mesto...Upam, da bo vse vredu. Tako zelo me je začelo bolet včeraj zvečer, čez noč je še kar šlo, zjutraj pa me je spet začelo oblet in danes popoldan sem morala ležat. A je imela katera kdaj prej IMN? Upam, da bo vse vredu...

Prav tako želim tudi vsem ostalim, da bo vse, vse lepo in pravuser posted image

Zdej grem pa ležat.

Lepo bodite in poročajte jutri o bitju srčkov vaših preljubih pikcevuser posted image

Lahko noč

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Decembrke
24.4.2007 22:05:39   
Magi*
Hojla in čestitke vsem novim nosečkam!

jaz po starem, cele dneve delam. izcedek se občasno še pojavi, joške me bolj švoh bolijo (ampak tako je bilo tudi prvič), slabosti imam kar dobro pod kontrolo (OK, danes me zvija, ker imam jutri nastopno predavanjeuser posted image  - še ne vem kaj bom oblekla - hud problem, spetuser posted image user posted image user posted image ).

v četrtek pa DAN D - grem na pregled. še dobro, da imam urnik zatrpan, ker bi se sicer požrla od čakanjauser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Decembrke
25.4.2007 6:10:46   
Anonimen
Dobro jutro!


Tudi jaz sem decemberska nosečka. Zaenkrat bom še anonimna, ker še za nosečnost razen partnerja nihče ne ve. Tudi moje soforumke iz prve nosečnosti ne. Naredila sem 4 nosečnišče teste in vsi so pokazali zelo rahlo nosečniško črtico. Iz prve nosečnosti pa tudi vem, da to zagotovo pomeni nosečnost. Moje drugo dete ima PDP (po lastnih izračunih) natančno isti dan kot prva pupka. Datum ZM je natančno tisti, kot pred dvema letoma za prvo pupko. Predvidevam, da bo to 31 december.

Šele po treh dneh sem malo iz šoka. Ko se bo rodilo drugo dete, bo prva stara natančno dve leti. Problem je v tem, da prvo še dojim, pa tudi je nisem še nameravala nehat. Je zelo navezana na zizi in me je zelo strah, kako bo sprejela še enega dojenčka.

Kot ste že razpravljale na prejšnjih straneh me je strah tudi, če bom sploh lahko še kakšnega otroka imela tako rada kot prvega. Vem, da pišete da se ljubezen ne deli, ampak množi, toda zaenkrat so občutki mešani. Je pa vsak dan bolje. Malo kepico v trebuhu imam vsak dan bolj rada.

Vidim, da nas je veliko, ki smo že drugič nosečke. Nekatere še s celo manjšo razliko kot bo naša. Držim pesti za vse - da se vsem nosečkam decemberkam nosečnost dobro izteče.

Tiste, ki imate izcedke pa kar lepo počivajte. To ni šala - vsaka krvavitev in s tem tudi rjav izcedek se pri ginekologu obravnava kot grozeči splav. Jaz sem v prvi nosečnosti bila zaradi tega 2 meseca na popolnem mirovanju. Če nisem upoštevala, se mi je izcedek takoj ponovil.


Lp, SB

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Decembrke
25.4.2007 7:11:23   
lana38
Čestitke tudi od mene vsem novim user posted image . In hvala za vaše čestitke in dobre želje moji user posted image .

tinkamiška, mene je v prejšnji user posted image  tudi pikalo na levi strani. Mislim, da to jajčniki pikajo. Tudi zdaj me že občasno pikne, samo še ne tako močno, kot je to kasneje. Mislim, da je to čisto normalno.

Jaz bom pa kar šla do G 7.5. Zdaj je namreč na dopustu in se mi 7.5. zdi strašno daleč. Me pa tudi zanima zelo, kje se je moj user posted image  usidral, ko ni ravno veliko prostora.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Decembrke
25.4.2007 9:23:12   
na5o
pozdravljene,
tukaj še ena, sicer že tretjič v pričakovanju. Imela sem že dva pregleda, rok poroda se mi prestavlja, kar je seveda sedaj še povsem normalno, saj sem bolj na začetku. Po mojih izračunih bi morala roditi 3.12. Bomo videli, kaj še bo. Pa,pa

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?