|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
4.7.2007 10:45:52   
ajtak
Ja, sej pravim, da se niso brce, da se po moje sam upre v steno, ki pa je itak razbolena zarad raztezanja...

ElaM, cimprej se pozdravi user posted image

Zdej pa letim diplomo delat, dokler mam se cas user posted image

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Decembrke
4.7.2007 10:53:40   
pikica*
Danvari, jaz ne mislim it še enkrat v šolo, ker se mi zdi, da je bila že v taprvo bolj izguba časa. Kaj pa vem. Najbolj butasto se mi je zdelo tisto nakladanje o darilih. Ja halo??? Kot da je moževa dolžnost, da ti potem kupi nekaj zlatnineuser posted image . Bljak. Še dobro, da me moj pozna in ve, da ne palim na te zadeve. Saj sva šla potem, ko je bila Zoja stara dober mesec, skupaj v eno zlatarno, kjer prodajajo tudi nakit iz jekla in sem si tam sama izbrala en prstan. V bistvu nič posebnega, ampak bolj simbolično darilo.  Predvsem pa mi je bilo všeč to, da sva ga izbrala skupaj.
Vse ostalo o kopanju, previjanju itd. pa sem v tem letu in pol že osvojilauser posted image . Za prisotnost očeta pri porodu pa je menda itak šola veljavna tri leta ali nekaj takega. Torej tudi to ne bo razlog za njen obisk.
Moj user posted image  bo pri porodu prisoten, tako kot je bil že prvič. Sicer ne vem še, kako bova to logistično speljala, ker nimam pojma kam bova dala tamalo, ampak nekaj bomo do decembra že smislili. Vsekakor pa se tej izkušnji ne misli odpovedat, ker je to res tak poseben trenutek, ko se vzpostavi ena taka pristna vez med otrokom in očetom.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Decembrke
4.7.2007 11:37:28   
Vrtnica79
Tudi jaz nisem nameravala v šolo, sem bila pred 5 leti! Ali mi še velja potrdilouser posted image

Danvari, hvala za slikice vozičkov. Ali veš še cene?

Jaz brcik še nič kaj ne čutim edino malouser posted image ! Sem pa 2user posted image . Mislim pa,da se bo počasi user posted image  razživel.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Decembrke
4.7.2007 11:43:15   
NatašaC
Danvari, Nino je star 14 mesecev pa pol. Tako da sem tudi jaz ena tistih, ki dokaj hitro pričakuje naslednjega sončka.
ajtak - a te ni strah jesti francosko, ker vsebuje majonezo? Jst sem se majonezi, salamam in podonih surovim stvarem v nosečnosti odpovedala, da ne staknem kakšne bakterije. Baje je prav majoneza - sveža jajca v njej lahko problematična.
Danvari - ne jaz ne bom šla še enkrat v šolo za starše, ker se mi zdi, da je od Ninovega rojstva preteklo tako malo časa, da brez zveze. Bi bila po moje samo izguba časa. Pa še tako se mi zdi, da bi tudi prvič lahko izvedela kaj več. Sicer ta pa izkušnje največ naučijo.
ajtak - a imaš še za diplomirat? Jst sem tudi mela v prvi nosečnosti še diplomo za napisat, pa sem preveč skoraj do konca delala preko študenta (sva rabila keš z možem), tako da mi ni uspelo diplomirat. Sem šele potem vse skupaj spravila, ko je bil Nino star že 8 mesecev - mi je pomagal tipkat po tipkovnici. Zdaj me pa čakajo še trije ustni na drugem faksu (delam še nekaj naprej), pa se kar ne morem spravit učit, lenoba lena. In ne vem kako se bom. Pisno sem naredila že zdavnaj, ustno se pa ne morem spravit učit. Septembra upam da grem še v službo, tako da res ne vem kako naj se zbrcam in kdaj bom končno naredila še to. Sej, ko bom to končala se bo pa počasi spet začelo piflanje za strokovca. Pa kaj res ni nikol konc tega učenja?
pikica - a si tut ti non stop s hčerko? Ker jst Ninota nisem pustila še nikoli nikjer dlje kot za kakšno uro. Še največ časa je bil sam pri moji mami, pa še takrat je spal, jst sem pa šla na "kolono" - en prijatu se je poroču. Pa še takrat sem bla non stop z očmi v telefonu, če me bojo klicali, da se je zbudu (sem mela 5 min do doma). Drgač je bil pa enkrat približno 1 uro s teto, ko sva midva z očkom smučala (smo se izmenjevali pri njem in pri njegovem 4 letnem bratrancu v avtu). user posted image Pa sta sončka kar uživala, ko so se malo po snegu potepali ipd. Tako da bo že zdaj septembra, ko gre Nino v vrtec hudo. Ful sem navezana nanj in ljubosumna sto na uro. Ma se bova že navadila. Predvsem mi pa brejo na jetra starejše ženske, ka bi vse sam buci buci buc. Za znoret. Pa vse bi v pomajševalnicah se pogovarjale, pa tamali niti zajokat ne sme že je joj. Še najrajši ga prepustim komu, ki ma tudi sam manjše otroke, ker se vsaj pametno zna obnašat do njega. Drgač bomo pa decembra tudi mi Ninota dali najbrž k teti, da bo moj dragi lahko z mano pri porodu (oz. CR - če me čaka spet ta).
Kolkr vem, za očete tečaj velja nekaj časa, sam ne pozabit it plačat (vsaj v Lj) potrdila, da je lahko zraven!


(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Decembrke
4.7.2007 12:02:06   
andreja2000
Pozdravljene user posted image

Kot sem že pisala,jaz brcike že prav dobro čutim in takrat mi je tako toplo pri duši,to je res lep občutek.
V materinsko šolo pa tudi jaz ne bom šla,saj osnove itak poznam in vem.

Pri nas je deževen dan,zato bom danes malo lenarila user posted image user posted image
imejte se lepo!

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Decembrke
4.7.2007 12:06:59   
pikica*
NatasaC, ne jaz nisem ves čas s hčerko. Dopoldne je itak pri varuški, ker sva oba z možem v službi. Popoldne pa res nimava nobenga varstva. Živimo namreč v LJ, drugače pa nobeden od naju ni od tukaj. Sva Dolenjcauser posted image . Sva pa Zojo parkrat že pustila za par dni v varstvu pri moji ali pa njegovi mami. Lani, konec junija prvič (pri moji mami), ko sva si privoščila Stingov koncert v Milanu, potem decembra (pri tašči), ko sva šla za štiri dni v Prekmurje, začetek februarja pa sva šla še za tri dni smučat na Vogel in je bila Zoja zopet pri tašči (tam je res uživala). Ampak imam na ta zadnji dopust precej grenek priokus. To so bile namreč zadnje počitnice, ki jih je Zoja preživela pri tašči. Deset dni kasneje je namreč tašča umrla v prometni nesrečiuser posted image . Ampak to je že druga zgodba, za katero to ni primerno mesto, niti čas.
Kakšnega drugega varstva pa niti nimava. Mogoče včasih (ampak zelo poredko) kdo zvečer malo počuva Zojo, ko gre že spat. Razmišljava pa o tem, da bi si našla kakšno varuško, ki bi jo lahko večkrat ponucala. Nujno namreč rabiva malo člasa zase.  

Vidim, da se vas še nekaj ubada z diplomo in izpiti. Jaz sem se pa zdaj dokončno odločila, da je mojega zabušavanja dovolj in da več nimam izgovorov za odlašanje z magistrsko nalogo. Tako zdaj vsak dan pridno pišem in upam, da mi do konca poletja uspeuser posted image .

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Decembrke
4.7.2007 12:19:10   
lana38
Jaz o materinski šoli še sploh nisem razmišljala. V prvi user posted image  smo imeli samo dihalne vaje, pa so mi kar koristile. Bodo mi že kaj pri G povedali, ko bo čas za to.
Pri nas pa je prav deževno in mrzlo. Zdaj sem bila na sprehodu in me je zeblo, čeprav sem imela trenirko oblečno.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Decembrke
4.7.2007 13:42:35   
Anonimen
Ojla souser posted image !

Kakšen grozljiv dan je! Mislim, da imam pritisk pod 0.

ElaM - čim prej se pozdraviuser posted image .

Drugače jaz v materinsko šolo še 1x ne nameravam. Niti pod razno. Novega mi tako ali tako ne morejo povedati nič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 v teh 2,5 letih Črtomira še nisva čez noč pustila nikjer, ne pri eni in ne pri drugi babici. Glede na moja leta sem svoje kar se tiče žuranja že dala čez, na dopuste pa hodimo skupaj. Če grem na službeno pot za več kot en dan se zorganiziramo tako, da gremo vsi trije in nam je potem prav luštno. Edino dopoldan ga pazita babici, ker v službo pa morava, ne? Kamlu bo pa tako ali tako šel v vrtec. Smo se dogovorili, da bo to enkrat aprila naslednje leto. Do sedaj je šel v vrtec samo na obisk pa je enkrat domov že privelkel vodene koze. To, da jih je dobil tamali, je bilo še normalno, ampak kaj, ko sem jih za njim fasala JAZ. To pa ni bilo tako fajn in normalno, ker sem imela izredno hudo obliko. Zato smo rekli, da dokler ne rodim malček v vrtec ne gre. Sem namreč ena tisih srečnicuser posted image , ki ni prebolela nobene otroške bolezni.

Glede vozička. Jaz sem imela pri Črtomiru trikolesnika in sem ga po 2 mesecih uporabe podarila, ker mi ni bil všeč - blazno bikasti in težko vodljivi je bil, bil pa je od ABC designa. Potem pa smo kupili PP. No, potem pa je od moževega sodelavca žena rodila in ker so ravno takrat kupili hišo, niso imeli vozička, na glavi pa ogromno dolgov, pa so iskali enega rabljenega, da bi ga odkupili in sva potem PPja z možem podarila njima. Tako trenutno imamo samo zappa in še eno obično marelo od Haucka, zato bova morala kupiti novega. In odločila sva se za bugaboojauser posted image , zato ker trikolesnika razen buzza ne bi imela nobenega. Pa še ko se zložijo so tako ogromni, da jih večina zasede pol karavanauser posted image

Kako bo Črtomir sprejel novega družinskega člana, še ne vem. Me pa vedno bolj skrbi, kako bo z dojenjem - Črtomir se namreč še vedno 2x na dan dojiuser posted image  Sicer je to res bolj cartanje, ampak... Upam, da bo drugi user posted image  preživel, če bo slučajno imel Črto kakšen ljubosumni izpat v stilu: Možete dirati sve, samo ne moje dude.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Decembrke
4.7.2007 18:33:29   
lana38
Danes pa je res pravi lenobni dan. Izgleda kot jeseni. Pa še temperature so podobne. Sicer bi naj meni bilo vseeno, kakšno vreme je, pa vseeno vpliva na moje razpoloženje, čeprav sem večinoma notri. Se mi nič ne da.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Decembrke
4.7.2007 18:40:34   
ajtak
NatasaC, ti po pravici povem, da ne jem suhomesnatih izdelkov in se izogibam vsemu kar ni dovolj kuhano in peceno, ter seveda majonezi... Vceraj sem pa enostavno pozabila user posted image  in pojedla tiste 4 zlice...
Pa saj je bila kupljena v trgovini in res sveza (dela tasca na delikatesi in mi je zagotovila, da je bila testirana), tako, da me ni prevec strah.

Ja, mam se diplomo za spisat in bi jo res rada mela do septembra pod streho!!

Punce, to vreme tudi mene ubija, bi sla rada mal na sprehod, pa skoz dezuje....

Bodite fino in pobozajte trebuscke!

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Decembrke
4.7.2007 19:29:35   
loncica
Cav punce!

Dons je pa res en beden dan. Midva z lubijem sva ga izkoristila delovno. Končno je prebeljena najina nova spalnica, jutri pa naju čaka še en prostor. Kolk me je izmučilo vse to pospravljane, zaščita prostorov. Ampak je bil že čas, da sva to poštimala.

Grem še mal pospravit, pol pa spat. Danes bo dolg spanec:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Decembrke
4.7.2007 19:56:15   
ElaM
Ojla, punce,
moje počutje je že bistveno boljše, sem celo popoldne prespala, babi je čuvala Tinkaro, tako da sem imela mir. Hvala, mami.
Jutri grem najbrž že v službo, imam za zrihtati par zadev in počasi pripravit vse za Tinkarino žurko. Prva svečka se piha samo enkrat.user posted image
Mene pa nekaj zanima, je bilo nekaj govora o hrani. Čemu se vse izogibate? Jaz jem praktično vse, le sirov s plesnijo ne, ker jih ne maram. Jem tudi majonezo, suhe salame, pršut, vendar le tisto kar je kupljeno v trgovini, čeprav sem tokso prebolela že pred 1. nosečnostjo in mi te zadeve niso več nevarne. Drugače pa veliko zelenjave, predvsem paradižnik, mi noro paše, predvsem, če je fajn okisanuser posted image , potem pa jamram, da me peče zgaga. Nikoli me ne izuči. V prvi nosečnosti mi je noro pasalo sladko, ki mi zdaj ne, trenutno je aktualna cocta in te mehurčkaste zadeve. No, bilo je aktualno še dva dni nazaj, zdaj mi najbolj pašejo kamelice. Aja, pa smrdijo mi zadeve iz žara, ki jih sicer obožujem.
No, lepo se imejte, papauser posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 4.7.2007 19:57:13 >


_____________________________

:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Decembrke
4.7.2007 20:43:05   
Vrtnica79
Oj! Kar se hrane tiče tudi jaz jem praktično vse. Je res da mi meso ne diši preveč, ampak suha salama pa user posted image  . Zdaj imam trenutno obdobje breskev pa smokija! Od pijače pa koka kolo.
No, tudi pri 1user posted image  nisem posebej pazila pa je bilo vse vredu. Sicer pa same vidite
kaj vam paše in kaj ne.
Uživajte v tej hladni noči- bo fajn za spat!
Lpuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Decembrke
4.7.2007 22:16:54   
ajtak
No, jaz tokse se nisem prebolela in ker mamo dama macka, ki je zelo priden lovec in vstrajno lovi podgane, misi, vrabce... Moram bit v prvi vrsti najbolj pozorna nanj. Potem pa odpadejo vse suhe salame in podobno- sploh domace...
Majoneza in jajca so nevarni zarad salmonele, aja pa sladoled v kakih cudnih kioskih...

Drugace jem vse, poizkusam jest cimmanj hitre hrane, ceprav si enkrat mesecno to obvezno privoscim, pa tudi na splosno pazim, da je cimbolj raznovrstno.

Vsem zelim lahko noc, danes bomo lazje spale, ko ni sparine...

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Decembrke
5.7.2007 7:50:53   
pikica*
Dobro jutro!

Jaz moram priznat, da pri hrani ne pazim pretirano. Sem enkrat pri Pušenjaku brala, da je sicer dobro bit malo bolj previden, ampak, če do sedaj nisi nič pokasiral, je res majhna verjetnost, da bi zaradi hrane ravno v nosečnosti fasal kaj nevarnega. Seveda pod pogojem, da ješ enako. Malo s eizogibam kakšnega tatarca, domačih salam, ipd. Kar se majoneze tiče pa.... je že par let sploh nismo kupili, dober teden nazaj mi je pa noro zapasala in sem si jo privoščila. Bi pa morala imeti res blazno nesrečo, da bi v trgovin nabasala na pokvarjeno majonezo. Ampak na srečo me je želja po njej že minilauser posted image .

Jaz imam pa danes prvič oblečene nosečniške hlače in noro pašeuser posted image . Končno nič ne žuli in tišči. Saj se trebuha sploh ne vidi, ampak meni je važno, da sem komot. Sicer sem teh hlač naveličana čez glavo, ker sem jih za v službo nosila non stop v prvi nosečnosti, ampak za prvo silo bodo. Sem pa včeraj naredila pregled nosečniških oblačil in ugotovila, da nekaj sicer je, vsekakor pa premalo. Zato v kratkem šibam v kak avstrijski H&M.  Zadnjič pa sem celo slišala, da naj bi imeli v H&M na Čopovi v Ljubljani nosečniški oddelek. A katera ve kaj o tem?  

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Decembrke
5.7.2007 9:00:29   
hokejistka
Kakor je meni znano na Čopovi nimajo nosečniških oblačil. user posted image Jaz odhajam v Graz ta vikend in si bom tam kupila kakšne dvoje hlače. Sem ugotovila, da se tudi jaz veliko bolje počutim v nosečniških hlačah (zadnjič se kupila ene v La Vie), čeprav se trebušček čisto malo vidi.

Toxe še nisem prebolela, pri hrani pa nič kaj bolj ne pazim- edino da ne jem pršuta in bifteka. Če je do zdaj nisem dobila, upam da tako tudi ostane.

Drugače sem pa zdaj na bolniški za teden dni, da se malo odpočijem, ker imam kar naporno službo. Od dvigovanja mi je vse dol pritiskalo.
Izbiro vozička pa prepuščam svojem dragemu user posted image . Ve, kaj si želim in naj on odloči v kakšem vozeku bova prevažala user posted image . Pri naši hiši ima on na skrbi nakupe avtomobilov in drugih prevoznih sredstev (kolo, motor), tako da naj kar on izbere prevozno sredstvo za user posted image .




(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Decembrke
5.7.2007 9:41:41   
ajtak
Jaz sem bila prejsnji vikend v Grazu in sem bila full razocarana, same S stevilke, tako da sem vec dobila v Celju in Mariboru.

V ljubljani pa H&M res nima oddelka za nosecnice, ne v City parku ne na Copovi- Preverjeno! Je pa to res hecno, sam mogoce zarad konkurence (LaVie, Popek...) ker v Celju je pa samo H&M in nic drugega. Je prav hecno, ko smo vse nosecke v istih cotah user posted image .

Hvalabogu je poletje in se da krasno nosit navadne elasticne majcke!!

Lep in ne prenaporen dan vam zelim.

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Decembrke
5.7.2007 9:52:29   
lana38
Jaz se pa od hrane izogibam sladoledov, ki niso iz trgovine in suhomesnatih proizvodov. Tatarca pa imamo navado jestio, ko je kak družinski praznik ali za novo leto. Zdaj trenutno ni ne eno, ne drugo. Smo vsi bolj zimski.user posted image
Če bi jaz hodila v službo, ti morala obleči nosečniška oblačila že pred enim mesecem. Me je čisto razgnalo.user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Decembrke
5.7.2007 9:58:57   
Anonimen
Jaz nosim nosečniška oblačila že kaka dva mesecauser posted image . Sem pa kupovala na različnih lokacijah - malo v H&M v MB. malo v C&A v Nagykanyizsi, malo v Brandonu (trgovina z otroško opremo na Madžarksem) - sam ne si misliti, da so stvari kaj cenejše kot pri nas. Tako imam sedaj kar fino zalogo. Sem pa vzela tudi nekaj stvari v Adessi - predvsem kakšne raztegljive oblekce. Prejšnjič so jih imeli po 7,99€, znižane. Pa so prav luštkane.user posted image

Upam, da bom preživela do poroda v teh cunjah. No, nekaj jih imam še iz 1 user posted image . Ja, pa v Hoferju sem si kupila majice in dvojne kavbojke. Ene kavbojke so bile 13,99€. Za v trgovino so čisto OK. V službo pa tako ali tako ne morem hoditi v kavbojkah.

Tako imam sedaj 3 črne hlače, 1 bele hlače, 1 modre hlače, 1 rjave hleče, 1 hlačno krilo, 5 parov kavbojk različnih številk, 4 tričetrtinske hlače, 5 oblek, 5 kril in nekaj zgornjih delov (majice, tunike...) (te nosim tudi nenosečniške). No, s tem moram zgurati do konca user posted image .

Glede hrane - jem vse, kar je kupljeno v trgovini. Tudi suhomesnate izdelke in majonezo, ne jem edino tatarca. Meni je G. rekla, da to kar je iz trgovine, tako ali tako mora biti inšpekcijsko pregledano.user posted image  Sladoled pa jem samo trgovinski.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Decembrke
5.7.2007 10:11:29   
ajtak
U, raho ti pa mas zalogo!!

Jaz sem tudi ze 2 meseca v nosecniskih hlacah in imam doma 2× kavbojke (ene Hofer), 3× nosecniska majica (2 sta iz Hoferja), ostale nosim navadne, 2× 3/4 hlace, 1× kr. hlace in ene crne hlace, to je to! In prav gotovo si bom mogla proti koncu nabavit se kak pulover ali dva (ker bo novembra ze mraz).

A, potem mislite, da lahko vseeno kdaj gresim in si privoscim tudi kako suho salamo (ce bo iz trgovine)?
Sam se mi zdi, da ce sem prisla do polovice, da lah se mal zdrzim in bom vsaj vedla da sem se pazila. Da pa zboliva oba z user posted image  zarad trapastih salam in je potem kaj narobe si pa nebi oprostila.

_____________________________

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Decembrke
5.7.2007 10:27:40   
pikica*
U, pismo, raho, jaz še nenosečniških hlač nimam tolikouser posted image .

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Decembrke
5.7.2007 10:31:10   
ElaM
Ojla, no jaz sem danes že v službi in se delam, da delam.user posted image
Ja, jaz tudi jem vse trgovinsko, sladoled, mi tak, ki se dobi v kakšnih slaščičarnah tako ali tako ne tekne. Suhe salame industrijske niso sporne, niti paštete in majoneza,  ni pa za pretiravat, kot s takimi zadevami že v nenosečem stanju ni.user posted image  Pijem pa predvsem vodo, no pa mehurčke, kot sem že omenila, se moram prav bremzat, ker mi noro pašejo.
Glede cunj, Raho, ti bi lahko odprla kar oddelek z nosečniško garderobo.user posted image  Imaš veliko večjo zalogo, kot jo je imel LaVie, ko sem jaz iskala hlače.user posted image
No moja garderoba je sledeča: 2x črne hlače, ene bež, ene kavbojke, 2x olivno zelene, 3x 3/4 hlače, ena oblekica, eno krilo. Majici imam pa prav nosečniški samo 2, ostalo nosim normalne, še dobro, da je letos taka moda, da so pod prsmi malo bolj na široko, tako da se za malo denarja lahko dobi luštne majčke. No, to je garderoba za v službo. Za doma pa so zakon trenirke s široko elastiko, sem jih šla kupit v Mano in sem dala mislim, da 6E za kos. Iamjo fajn nizek pas in so prav prikladne.
Fajn bodite, pa še kaj pišite, ker mi je v službi dolgčas, delovna vnema pa je pri meni že na dopustu.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Decembrke
5.7.2007 10:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

U, pismo, raho, jaz še nenosečniških hlač nimam tolikouser posted image .


Če pa moram nonstop biti vsaj malo zrihtanauser posted image user posted image user posted image user posted image , ker nikoli ne vem, kdo mi lahko uleti v pisarnouser posted image . Pa se - odkrito povedano - tako naveličam določenih cunj, da je jojuser posted image . In potem vsako jutro stara zgodba - kaj si naj oblečemuser posted image  V petek s tem idiotskim vprašanjem že sama sebi grem na živce.

Za doma pa trenerka in stara majica, pa smouser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si pa kupila neke spodnje dele trenerk (3/4) za 3,99 € na Madžarskem. Tudi imajo ful nizek pas in so super. Sicer pa so tako "kvalitetne", da se guma že po dveh pranjih tako zmehčauser posted image user posted image user posted image user posted image , da je skoraj več niuser posted image

No, sicer pa nam je letos moda tako ali tako pisana na kožo. še pred user posted image  sem si kupila nekaj širokih oblekc, ki se nosijo na hlače v H&M, ki jih sedaj s pridom nosimuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa malo žalostna, ker zaradi svoje hrbtenice, ki bojda sploh ni v zavidljivem stanju, lahko nosim samo balerinke.user posted image

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Decembrke
5.7.2007 10:40:24   
NatašaC
Tudi jaz se v tej nosečnosti bolj izogibam nekateri hrani (kot sem se v prvi). V prvi nosečnosti vem da sem pojedla precej paštet in salam ipd., zdaj pa mi tako ali tako skoraj nič ne paše jest. Ok, salamo bi kdaj kakšno (mortadelo al pa pršut), sam se vzdržim. Sladkarij se trudim, da ne jem (no, mal sem se že pregrešila vmes), pijem večinoma vodo in sokove, pa poskusim jesti čimveč sadja in zeljenjave. Mesa skoraj videt ne morem (mi smrdi), ma se ga potrudim tu in tam malce pojest. Drgač pa zdaj zadnje 3 dni spet nimam nobenega apetita in moj polžek poje skoraj več kot jaz. Posledica vsega tega (mi je zelo všeč) je, da sem glede na težo na začetku nosečnosti še vedno -2kg. Na začetku mi je bilo namreč slabo in sem shujšala 3 kg, zdaj pa mal pridobim, pa nazaj zgubim, ker nimam nobenega apetita. Bo moja g. zelo vesela, ker še od prve nosečnosti nisem vsega spravila dol in moram zdaj mal bolj pazit na to, kaj jem in kolk se redim. Sej vem, da jih bom do konca prigurala zagotovo +10kg, sam upam, da čimkasneje in čim manj. Ker v prvi nosečnosti sem jih +15kg, pa je problem ker nobeno dojenje ni pomagalo, da bi šle dol. Enostavno sem shujšala največ 5 kg. Pa pravijo, da je po vsaki nosečnosti težje. Sam bo treba nekaj naredim na tem, ker moj možek ni preveč navdušen (no, sej jst tudi ne).
Sam upam, da me bo ta neješčnost spremljala še dolgo.
Tako tudi nimam problemov z nosečniškimi oblačili - nosim praktično še vse, kar sem nosila prej. Sicer moram pas za kakšno luknjico prestaviti, da me ne tišči v trebuh (ta pa je pokukal na dan), sam drugače pa še neki časa ne bom kupovala nobenih novih oblek. Vsaj do septembra ne (takrat upam, da dobim službo, potem bo treba).
Lep dan vsem!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Decembrke
5.7.2007 10:50:13   
pikica*
Ja, raho, meni tudi služba dela preglavice. Vsak dan znova isto vprašanje - kaj obleči? In glede na to, da imam precej kontakta s strankami (sicer sem v glavnem jaz tista, ki hodi okrog), je treba pazit na to, kaj dam nase. Saj zato me spravlja tale garderoba v obup. Smo prišli že tako daleč, da me mož tera, da naj si kaj kupimuser posted image .
Sam men pa tale trenutna moda nekako ne potegne. Vse te tunike so mi mimo, ker se mi zdi, da sem v njih kot en slon. No, takšnim, ki so bolj plohice, to paše. Mene je pa čez prsa malo več in potem vse skupaj izpade grozno. In potem izgleda, kot da imam ne vem koliko kil viška v resnici sem pa čisto normalne postave. Edino oblekice so mi všeč in se jih pridno poslužujem. Hlače, čez oblekico, malo kič nakita in sem urejena. In to za malo denarja. Samo hlač mi primanjkuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?