|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
21.5.2007 15:00:59   
puri
Hvala Nalinuser posted image , pa tudi ostalim, ki ste mi že prej čestitale. Sem tako srečna, da se ne da opisat, .......pa saj poznate ta občutek, aneuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Januarčice
21.5.2007 17:59:17   
mateja80
Drage nosečke... Čestitam vsem novim, ki ste ugledale magični user posted image user posted image !
Moram priznati, da sem preživela res lep vikend. V soboto sva povedala veselo novico domačim in so vsi zeloooo veseli. Že delajo plane za naprej. Mi je bilo pa včeraj kar slabo in sem bila vesela,da je bil frej dan, ker bi v službi težko zdržala. Bruhala ravno nisem, je bilo pa na trenutke kar na meji.
A ste se že vse naročile za pregled? Mene nekaj zanima. Po mojih merjenjih BT naj bi imela ovulacijo (ko sem zanosila) 19.aprila, zadnja M pa je bila 11. aprila (dva dni,nato ena dan čist švoh), no, G me je pa naročila šele čez štiri tedne. Torej bom takrat že v 10 tednu? A ni to mal pozno? A mislite, da naj se pred tem pregledom naročim na NS, da ne bo potem prepozno (ne vem kakšne so čakalne vrste)? Želim vam lep sončen dan!!!!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 20:53:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Januarčice
21.5.2007 22:25:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mateja80
A ste se že vse naročile za pregled? Mene nekaj zanima. Po mojih merjenjih BT naj bi imela ovulacijo (ko sem zanosila) 19.aprila, zadnja M pa je bila 11. aprila (dva dni,nato ena dan čist švoh), no, G me je pa naročila šele čez štiri tedne. Torej bom takrat že v 10 tednu? A ni to mal pozno? A mislite, da naj se pred tem pregledom naročim na NS, da ne bo potem prepozno (ne vem kakšne so čakalne vrste)? Želim vam lep sončen dan!!!!

Mateja80, če znam prav računat boš 11.6. nekje v 8. tednu nosečnosti. Jaz sem tudi naročena 11.6., pa sem imela zadnjo M 2.4. Saj je prav, da kontroliramo naše G, ampak mislim, da imajo oni veliko izkušanj z nosečnicami.

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Januarčice
22.5.2007 7:07:22   
klaja
Jaz se imam namen naročit jutri, pa bom videla, kateri datum mi bodo "rezervirali".

Anonimnauser posted image   kje pa je ta zdravnica? Baje, da tudi na Fontani delajo NS. Nimam izkušenj s tem, ker prvič nisem šla, zdaj pa tega ne bom kar tako spustila skozi.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Januarčice
22.5.2007 7:48:19   
Lenči
Dobro jutro user posted image !

Čestitke vsem novim user posted image ! Jaz se ponovno počutim user posted image . Saj se je slabostim pridružilo še bruhanje in me je groza, ker vem kaj lahko to prinese s seboj - v prejšnjih dvehuser posted image  sem obakrat preživela kar nekaj časa v bolnici, da so me "napolnili" - saj sem hujšala user posted image  namesto, da bi se redila. Ampak saj bo - mami zmore vseuser posted image !
Srečno novico sem že povedala v službi - šefica je tako dobro sprejela, da so mi kar solze stekle (oh ti hormoni)user posted image . Ostalim pa bom povedala postopoma.

Nič, moram delat. Pozdravčki.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Januarčice
22.5.2007 8:12:20   
pikicaa
Ojla

A se vam lahko pridružim? Mi tudi ponovno čakamo user posted image . Prvi pregled imam 28.5. Časa za pisanje imam bolj malo, ker hodim v službo na dve izmene, doma pa imam skoraj enoletnico, ki je zelo zahtevna, ker me bolj malo vidi, takrat pa hoče 100% pozorost.
Povedali pa še nismo nikomur, razen v službi sem morala zaradi dela.
Se še pišemo, če me sprejmete.
Vsem pa čestitke za user posted image  in čim manj zapletov.

< Sporočilo je popravil pikicaa -- 22.5.2007 8:13:32 >


_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 9:15:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Januarčice
22.5.2007 9:52:04   
pikica*
Puri, čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image . Pa se je še ena januarka 2006 preselila med user posted image . Moram priznati, da te prav občudujem, da najdeš energijo za toliko otrokuser posted image .

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Januarčice
22.5.2007 10:00:21   
puri
Pikica* Hvalauser posted image ,....saj še sama ne morem verjet, kje najdem toliko energije, da vse porihtam. Zdaj mi je res malo težje, ker me zelo daje utrujenost in slabost,....ampak saj bo bolšuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Januarčice
22.5.2007 10:49:32   
Tinča1
Pozdravljene!

Včeraj sem se malo potepala, tako, da nisem imela časa it na RR. Črna pika za mene.user posted image

Nussy Dobrodošla med nami, ki nas mučijo krči. Jaz sem zaradi tega na 14 dnevni bolniški. Tudi jaz moram jemati Magnesol, zraven pa jem še mango, ki ima veliko Mg, pa z Donatom se nalivam. Zakaj pa so tablete Buscopan?
Želim ti čim manj krčev in čim lepše doživljanje nosečnosti.

klaja jaz se bom na NS naročila po preglčedu, ki ga imam 28.5. pri dr. Pelkičevi, ki dela v porodnišnici. Baje je najboljša. NS delajo tudi na fontani sem slišala ja, samo ker imam G v MB bolnišnici, pa še pod drobnogledom sem, bom verjetno kar vse urejala na enem mestu.

Punce, danes sem čist na trnih. Ob 12.30 imam kolposkopijo, zaradi mojih celic (PAP C4), pri dr. Kodričevi. Baje je najboljša na tem področju. Upam, da ne bo ugotovila, da je stvar že napredovala.
Poleg tega mi je danes po vrhu vsega še salbo postalo, morda celo zaradi živcev. Ne vem ampak sem ravno na meji za user posted image .

Se tipkamo.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Januarčice
22.5.2007 10:56:41   
Anonimen
Klaja-Tinča ti je lepo opisala o dr.Pelkičevi.Upam samo ,da ne bo ravno takrat ,ko bom imela NS na dopustu.

Drugače bom pa po vsej verjetnosti jaz prva ,ki bom imela prvi pregled.Namreč imam ga že ta petek.Sem včeraj klicala in me je tako hitro naročila ;verjetno zaradi mojih dveh user posted image .

anonimnauser posted image

(odgovor članu Tinča1)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Januarčice
22.5.2007 11:23:29   
Lenči
Draga anonimna user posted image .

Ti je očitno ušlo, da sem jaz včeraj že imala prvi pregled - videla malo pikico, ki ji že malo bije srček user posted image . Tako, da sem te očitno prehitela (pa ne zamerit,
prosim).

Tinča1 - zate pa držim pesti, da se danes dobro izteče.

Pozdravčki.

< Sporočilo je popravil Lenči -- 22.5.2007 11:25:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Januarčice
22.5.2007 11:30:56   
ALEJINAD
Ojla, punce, kako kaj? VIdim, Suny morning, da si iz NM in da imaš isti datum pregleda kot jaz - jaz imam pri dr. Kostanjškovi v ZD, pa ti? Moja zadnja M je bila pa 7.4. Tako, da mislim, da ni prepozno, ker meni je rekla, da mi želijo ža kaj pokazat, ko sem jo vprašala, zakaj šele v 10. tednu. Očitno je taka navada - jaz jim zaupam.
Drgač pa mi je slabo, ko kej pojem, slabo, pa sploh ne morem bruhat. Tako da res poskušam jesti po malo pa veliko pit kot je napisala Nalin. Nismo pa še nobenemu povedal in tud še ne bom vsaj en mesec, veste, jaz sem tista, ki je imela temo Naša 10-letnica si ne želi dojenčka.... Ko bo konec šole, bomo povedali, prej pa ne. Saj mesec tako hitro mine....

Uživajte in čim več se smejte in pametno jejte in dober se imejte....

_____________________________

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Januarčice
22.5.2007 11:34:31   
Anonimen
Lenči-ja user posted image zate in tvojo pikico.Ma res mi je ušlo.Sem šla zdaj kar prebrat.Pa ni zamereuser posted image  ,no malo ,da si me prehitela.Bom pa drugauser posted image

Tinča-dr.Kodričeva je pa res ful dobra.Me je ona sprejela ,ko sem šla na abrazijo in se je 100/h trudila ,da bi mi našla bitje srčka ,potem pa žal žalostna novica.Držim pesti ,da bo vse ok!

(odgovor članu Lenči)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Januarčice
22.5.2007 13:19:17   
gajči
Živjo, punce.

Tudi jaz imam pregled šele v 10. tednu, sem nestrpna ampak bom že zdržala. Po dogovoru med G, naj bi bil prvi pregled med 8. in 10. tednom, tako da ne skrbet tiste, ki ste naročene šele v 10. tednu. Čakalna doba za NS pa je menda 1 do 2 tedna, tako da ni panike.
Meni je test pokazal pozitivno že 4 dni pred izostankom M. Ali je še kateri tako zgodaj? Mislite, da to pomeni, da sem mogoče noseča že dlje? Po ZM naj bi bila zdaj v 5. tednu. Imam zelo napete in boleče dojke, drugih znakov pa nič. Ali naj bom vesela, da mi ni nič slabo, ali to ni dober znak? Kaj mislite? No ja, mogoče pa me to še čaka in mi bo čez kakšen teden še žal, da sem to govorila.

Uživajte v nosečnosti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 13:27:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Januarčice
22.5.2007 13:40:36   
gajči
Pri izvenmaternični nosečnosti so navadno prisotne bolečine in krvavitev. Sicer pa tudi, če gre nosečnica na pregled v 5. tednu in G vidi nosečnost v maternici, to še ne pomeni, da ni še ena v jajcevodu. Tako da nič ni 100%, ampak dokler nima ženska hudih bolečin in krvavitev, ni treba razmišljat o IMN.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Januarčice
22.5.2007 13:51:20   
nussy
Cau!

Jaz sem imela pa danes na urgenci še en pregled, ker so hotl vidt srčka in so tut ga!!!user posted image

Pa jst tut. Baje je vse OK zaenkrat, mehurček je, srček dela in baje naj bi bilo vse taprava velikost za 6 t 4/7.
Ful sem vesela. Krči so se mjčkn umiril, pridno pijem Magnesol pa Buscopan. Mam še vedno mejčkn rjavga izcedka, ampak so mi rekli, da ni nič narobe. Sicer kar delam, slabo mi je dons kr fajn, ampak bruhat pa ne morem.

Svoj prvi pregled pri svoji G pa imam 5.6., torej točno čez 14 dni.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Januarčice
22.5.2007 18:21:01   
mateja80
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: mateja80
A ste se že vse naročile za pregled? Mene nekaj zanima. Po mojih merjenjih BT naj bi imela ovulacijo (ko sem zanosila) 19.aprila, zadnja M pa je bila 11. aprila (dva dni,nato ena dan čist švoh), no, G me je pa naročila šele čez štiri tedne. Torej bom takrat že v 10 tednu? A ni to mal pozno? A mislite, da naj se pred tem pregledom naročim na NS, da ne bo potem prepozno (ne vem kakšne so čakalne vrste)? Želim vam lep sončen dan!!!!

Mateja80, če znam prav računat boš 11.6. nekje v 8. tednu nosečnosti. Jaz sem tudi naročena 11.6., pa sem imela zadnjo M 2.4. Saj je prav, da kontroliramo naše G, ampak mislim, da imajo oni veliko izkušanj z nosečnicami.


A sem mal raztreseno napisala, ane. Potem bom pa 18.junija, ko sem naročena, v 9. tednu. Sam, da bo vse v redu. lp

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Januarčice
22.5.2007 18:50:51   
zima07
Pozdravljene, srecke noseckeuser posted image !


Ne morem se upreti zelji, da vas vsaj na kratko pozdravim in vsem skupaj zazelim cim lepso in predvsem cim bolj mirno nosecnost. Tudi sama sem (bila) januarcica (2007), ravno pred kaksnim letom, sta me prijetno presenetili user posted image  in 26.01.07 sem nam je pridruzila mala Brina...Materinstvoje zares nekaj najlepsega in povem vam, da bodo vse tezave in slabosti pozabljene takoj, ko bo vasa kepica z vami...


Pozdravcek vsem skupaj, pazite nase in svoje pikice, predvsem pa, uzivajte v nosecnosti user posted image  ! Pa ne pozabite na ocijeuser posted image !

P.S. Nalin, zelo sem bila vesela, ko sem te opazila na tem forumuuser posted image  - Midve ze slingava, kdaj se spet kaj vidimo-na kaksni kavici-no, ali pa na litru vodeuser posted image ?

P.P.S. Katee, vidim, da si na RRju ze cist domacauser posted image ?

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Januarčice
22.5.2007 20:18:34   
NastyGirl
Živjo!

Tudi jaz se podpišem pod januar. Prvega pregleda še nisem imela, ampak..nekako izračunano (po moje) bo januarjauser posted image . Naredila test, šokantno prenesla in zdaj gremo naprej! Dojela najbrž še nisem povsem, ker je zame prvič, ampak imam še časuser posted image
No, toliko na kratko. O poteku in razvoju pa prihodnjičuser posted image

Lp vsem sneženim user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 20:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NastyGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 20:33:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Januarčice
23.5.2007 7:27:43   
Lenči
Dobro jutro user posted image !

Se počasi kar nabiramo - se mesec januar vedno bolj izpopolnjuje. user posted image  za vse nas!

Včeraj sem se pogovarjala s prijateljico zdravnico, ki pozna moje slabosti in bruhanje in mi je svetovala, da naj vsak dan pojem 3 tablete vitamina B6, ki naj bi preverjeno zmanjševal slabosti pri nosečnicah, poleg tega pa nima nobenih stranskih učinkov, saj se višek izloči z urinom. Bomo videli, če bo pomagalo.

Drugače sem pa tako zelo utrujena (ne vem ali je to zaradi dveh sončkov, ki jih že imam doma ali EMŠOuser posted image ). Ampak saj vem, da bo tudi to minilo.

Pozdravčki!

< Sporočilo je popravil Lenči -- 23.5.2007 7:37:56 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?